Ερωτική διάθεση. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 162
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Καλημέρα φιλοι μου.οπως σας έγραψα είναι καλύτερα αυτόν τον καιρο...εχω ενα φόβο..
    Τελευταία δεν έχω καθόλου ερωτικη διάθεση.
    Ενώ μ αρεσει ο άντρας μου και πάντα το σεξ ήταν πολύ καλό με όλα αυτά έπεσε η ερωτική μου διάθεση λες και δεν έχω ανάγκη. Τι έχω πάθει...έχει συμβεί σε κάποιον το αντίστοιχο;
    δεν σε αναβει ο αντρας σου ειναι απλο.....

Banned
    Καμία σχέση αλλά οκ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Καμία σχέση αλλά οκ.
    αμα σε αναβε θα ειχες και ερωτικη διαθεση.

Banned
    Από αλλού έχει προκύψει το πρόβλημα

Senior Member
    Ο αντρας σου για να τα υπομένει αυτα σε αγαπαει κσι απο οτι ειδα θελει ακομη να δωσει χρονο και χωρο μηπως σώσει τη σχεση σας.
    Και μονο που τον βασανιζει και φρικάρει στην ιδεα οτι ενα παιδι θα μπορουσε να βίωνε ολα αυτα σαν παρατηρητής, ο ανθρωπος ειναι σοβαρος και ωριμοτατος. Εσενα αληθεια σε προβλημάτισε ποτε αυτη η σκεψη, η ενταξει μωρε θα το δουμε τοτε;

Banned
    Φυσικά.απλα δεν ξέρω πώς θα Ήταν.
    Αυτή τη στιγμή αλλά με απασχολούν ομως

Banned
    Δεν ξέρω εάν διαβάσατε το εξ αρχής πρόβλημα μου..θα ήθελα και από εσάς την γνώμη μας.
    Ευχαριστώ εκ των προτερων

Banned
    Σήμερα είχα ψυχολόγο

Senior Member
    Κοιτα Μινα καταρχας μεγαλη μαλακια του αντρα σου που σου αφηγήθηκε το περιστατικό, ενας αντρας δεν καθεται να λεει τετοιες μαλακιες στη σύζυγο, ουτε και αυτη βεβαια, οποτε κι αυτος ειναι ανασφαλής σαν ανθρωπος.
    Εγω νομιζω οτι αυτο που εχεις παθει τωρα με πεσμένη ψυχολογια και αδιαθεσία για σεξ, ειναι επειδη ξερεις οτι τελικα δεν εγινε τιποτα, φέρθηκες και του έδειξες οτι τον εχεις αναγκη και τον ζηλεύεις, το τράβηξες πολυ και αγχώθηκες και απλα τωρα νοιωθεις λιγο πιο υπό, εκτέθηκες κατα καποιο τροπο, νοιωθεις λιγο ντροπη και δεν νοιωθεις ισάξια του αντρα σου, η ολη ιστορια σου εριξε πλεον την αυτοπεποιθηση, την αυτοεκτίμηση, την ψυχολογια γενικως οποτε και τη διαθεση για σεξ.
    Δεν εισαι τρελη ουτε για ψυχίατρο ειναι η γνωμη μου, ο αντρας σου απλα δε ξερει οτι καποια πραγματα δεν λέγονται εινσι λιγο ανώριμος, καθίστε μιλήστε, πες του ενα συγνωμη που φερθηκες ετσι γιατι τον αγαπας, πες του οτι αυτα δεν λέγονται σε μια γυναικα κσι οτι αυτο σε πείραξε και τελειωσε το θεμα.
    Επιμενω οτι το μεγαλυτερο βάρος προσωπικα το ρίχνω στον αντρα σου.
    Αν ειχε κανει οντως κατι, δεν θα ανέφερε καν το περιστατικό. Ουτε του συμβαίνουν συχνα, μαλλον κι αυτου εντύπωση του εκανε και στο ειπε απο μαλακια του

Miliva21
    Guest
    Όποιος πάει σε ψυχίατρο δν είναι τρελός απαραίτητα ....παει για να βοηθηθεί και για ψυχοθεραπεία

Οι ψυχίατροι κάνουν και ψυχοθεραπεία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όποιος πάει σε ψυχίατρο δν είναι τρελός απαραίτητα ....παει για να βοηθηθεί και για ψυχοθεραπεία

Οι ψυχίατροι κάνουν και ψυχοθεραπεία
    Ενταξει ακούστηκε λιγο μαλακια συμφωνω και ζήτω συγνωμη αν προσέλαβα καποιον, το ειπα οπως το λεμε στην καθημερινότητα εξω. Απο την αλλη τρελος θεωρείται ο παράλογος και αυτο της δείξαμε ολοι οτι ειναι παράλογη, αλλα επειδη διαβασα το θεμα της της ειπα οτι προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι παράλογη. Ο αντρας της ειτε απο χαζομάρα του, ειτε εσκεμμένα, της ειπε κατι που δεν θα επρεπε να της πει, φάουλ μεγαλο εκ μέρους του. Αλλα αν αρχισει και η ιδια να του κανει κανα δυο τετοια θα γινει η *******.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ενταξει ακούστηκε λιγο μαλακια συμφωνω και ζήτω συγνωμη αν προσέλαβα καποιον, το ειπα οπως το λεμε στην καθημερινότητα εξω. Απο την αλλη τρελος θεωρείται ο παράλογος και αυτο της δείξαμε ολοι οτι ειναι παράλογη, αλλα επειδη διαβασα το θεμα της της ειπα οτι προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι παράλογη. Ο αντρας της ειτε απο χαζομάρα του, ειτε εσκεμμένα, της ειπε κατι που δεν θα επρεπε να της πει, φάουλ μεγαλο εκ μέρους του. Αλλα αν αρχισει και η ιδια να του κανει κανα δυο τετοια θα γινει η *******.
    Άνετα εγώ δεν προσεβληθη .... Γενικά το είπα .....Ούτε εμείς τη βγάλαμε τρελή τη μινα....απλά κολλημένη σε κάποιες ιδέες.........Φυσικά και ήταν φάουλ του τύπου να πιάσει ολόκληρη κουβέντα μαζί της........θα μπορούσε να της πει πως δεν έγινε τπτ και να το λήξει...Τεσπα το θέμα είναι ότι ο άντρας της τη θέλει και κάνει υπομονή και μακάρι να τα λύσουν μεταξύ τους
    Last edited by Miliva21; 21-02-2019 at 15:47.

Banned
    Ήταν λάθος του άντρα μου να είναι ειλικρινης; ο Νίκος μόνο ανασφαλής δεν είναι. Προφανώς ήξερε τι θα πέρναγε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Είχαμε πει να τα λεμε όλα. Το λάθος του κατ εμέ ήταν ότι δεν το πε την ίδια μερα αλλά την επόμενη κ κει μπλέχτηκαν τα πράγματα.μεχρι και ο πατέρας μου τον είπε μαλακα που έκατσε και μου τα είπε αλλά δεν συμφωνώ πρέπει να υπάρχει μια ειλικρινια.δεν μιλάω για το αν με κοίταξε ενας-μια στο δρόμο.μιλαω για μια δουλεια που προέκυψε και καλό θα ήταν να το ξερα.
    George οντως κ κείνος είπε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο τόσο ανοικτά. Αλλά επειδή η κοπέλα ζήτησε συγγνώμη θεώρησε ότι έληξε.
    Last edited by Delmem2802a; 21-02-2019 at 08:22.

Senior Member
    Ε ληξτο κι εσυ να τελειωνει, πραγματικα το κάνατε μακεδονικό, ακομα κι αυτο έληξε χαχα.
    Ειλικρίνεια δεν ειναι να λες, μου την επεσε ο ταδε σημερα, ειλικρίνεια ειναι να κανεις αυτο που είπατε μεταξυ σας και να τρωει ακυρο ο πεφτουλας, δε χρειαζεται να το πεις απλα να το εφαρμόσεις. Ο αντρας σου το εφάρμοσε απλα εκανε τη βλακεία και το ειπε.
    Αντε περιμενουμε νεα απο ενα καυτό κρεβατι!

Banned
    Το κρεβάτι καλυτερεύει όσο πάει..ποτε δεν ειχαμε θεμα στο θεμα κρεβατι.βεβαια είναι κ ο νικος πιο ήρεμος.. Σήμερα αποφάσισα να πάω με τα πόδια στη δουλειά μας κ ούτε αυτό δεν έκανα δεν έβγαινα.παρα μονο δουλεια σπιτι .και χθες που χα ψυχολόγο και είχα ρεπό κ ειδε καλή μέρα λέω Μινα να βγεις και στον ήλιο να σε δει που έχεις κρυφτεί σαν το φάντασμα.πριν από αυτούς τους 5 μήνες Ναι δεν καθόμουν σπιτι συνέχεια βόλτα μαγαζιά νυχια μαλλια ..μέσα στη χαρά.καμια λύπη
    Πλέον να ξέρετε δεν ντρέπομαι να το πω...
    Όσο κι αν γουστάρω τον νικο και τον θέλω με ενοχλεί που τοσο σεξ που χουμε κάνει δεν Ε χει έρθει ένα παιδί.πιο παλιά πριν γίνει αυτό το συμβάν τέλος πάντων έλεγα δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί όταν με ρωτούσαν ενώ τώρα λέω προσπαθούμε..

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast