Results 1 to 15 of 55
Thread: Μου λειπει ακομη...
-
15-02-2019, 16:28 #1
Μου λειπει ακομη...
Εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε που χωρισαμε τοσο ξαφνικα και χωρις λογο και εγω καθε πρωι που ξυπναω τον σκεφτομαι και κλαιω.. δεν κοιμαμαι δεν βγαινω δεν ζω ..για τους αντρες ειναι πιο ευκολο να ξανακανουν την ζωη τους για τις γυναικες οχι και ειδικα για μενα ...ειχα ονειρευτει την ζωη μου μαζι του οπως και αυτος .οι ανθρωποι ψαχνουν σε ολη τους την ζωη να βρουν το αλλο τους μισο και εγω χωρισα εξαιτιας των γονιων που μπλεχτηκαν στην ζωη μ πισω απ την πλατη μου ..θελω ακομη να τον παρω τηλ να ακουω την φωνη του ...σχεση φυσιολογικη δεν ξανακανα .η συγκριση μαζι του κανει τους αλλους να μοιαζουν πολυ λιγοι ουτε εκεινοι με θελαν για σχεση ομως μονο σεξ. .ημουν απ τους ανθρωπους που πιστευουν οτι μια φορα στην ζωη σου αγαπας πραγματικα κ εγω την εχασα την ευκαιρια μου και εχουν φθαρει τοαο πολυ απο τις αλλες<<σχεσεις>>που εκανα ..κακοποιηση συναισθηματικη και σεξουαλικη . .μια ζωη που δεν ηταν για μενα ..και το μισος που εχω μεσα μου για τους ανθρωπους που με κατεστρεψαν ειναι μεγαλο . Καιγομαι οταν τους βλεπω δεν μ9ορω ουττε να φυγω απ το σπιτι με ολα αυτα που επαθα τα ψυχολογικα ..θα θελα να γυρισω πισω και να ζησω την ζωη που ονειρευτικα μαζι του ευτιχισμενη και δεν γινετε ουτε μπροστα να παω ειμαι εγκλωβισμενη ...
- 15-02-2019, 17:08 #2
εκεινος που βρισκεται; εχει προχωρησει στην ζωη του; εχετε επικοινωνια;
15-02-2019, 17:22 #3
Γεια σου ναι παντρευτηκε ..εγω εμαθα γιατι εξαφανιστηκε απ την ζωη μου 3 χρονια μετα ..ηταν πολυ αργα ..ηταν η τελεια σχεση .ημουν ευτιχισμενη μαζι του . Την μερα που χωρισαμε ημουν μαζι του ολη μερα αγκαλια ειχε ερθει με πυρετο να με δει καπου που πηγα με τους γονεις .μιλαμε για τρελα δεν καθοταν μια μερα χωρις εμενα δεν μ αφηνε απ την αγκαλια του . τον ειχα παρει τηλ πολλα χρονια μετα και του ειπα τι νιωθω γ αυτον και οτι μαζι του ονειρευομουν την ζωη μου και εκλαψε ..το μονο που ειπε ειναι γιατ7 μου τα λες τωρα ολα αυτα ( ειχε παντρευτει ).
Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω .εχω καταθλιψη απο τοτε που χωρισαμε τοσο βιαια και χωρις λογο . Ημουν τοσο ευτιχισμενη που πραγματικα δεν εχει νοημα η ζωη μου χωρις αυτον ..μαυρισαν ολα .
15-02-2019, 17:25 #4
Καλησπέρα. Γιατί δεν τον ήθελαν οι γονείς σου;
15-02-2019, 17:41 #5
Για τον μονο λογο οτι ηταν μεγαλυτερος ..δεν ειχαν αλλο προβλημα .ηταν ομορφος χαρουμενος καλο παιδι αθλητης μορφομενος ..δεν μπορουσαν να βρουν αλλο προβλημα εκτος απο αυτο ..γενικσ πιστευαν οτι δεν πρεπει να εχεις σχεση στην εφηβεια.οποιος κ να ταν νομιζω θα μου δημιουργουσαν προβλημα
15-02-2019, 18:32 #6
Ελεος ομως κοπελα μου ειναι οι γονεις σου!! Ελεος και ολοι οι παρομοιοι στην Ελλαδα και παντου!! Γιατι πρεπει να υπαρχουν θυματα παντα; Ποτε μου δεν θα το καταλαβω!!
15-02-2019, 18:37 #7
τι ηλικιες ειχατε, τοτε που εγιναν αυτα;
15-02-2019, 18:38 #8
Τώρα τί λένε για τα αποτελέσματα της παρέμβασής τους; Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία πλέον... οι γονείς τείνουν συνήθως να παραποιούν την αλήθεια για να κατευνάζουν την συνείδησή τους.
Ντολόρ, νομίζω οτι κατά κάποιον τρόπο έχεις εξιδανικεύσει αυτόν τον άνθρωπο και την σχέση σου μαζί του, γι αυτό και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Να ξέρεις όμως οτι αν συνεχίζατε και παντρευόσασταν μπορεί να μην ήταν όλα όπως τα φαντάζεσαι. Δεν ξέρεις πώς θα πήγαινε η ζωή σας με την ρουτίνα και τα προβλήματα.
15-02-2019, 21:09 #9
Ηταν ξεχωριστος ανθρωπος και πολυ καλο ατομο ..δεν μαλωσαμε ποτε ..δεν εχω ασχημες αναμνησεις κ θα ημουν συγουρα ευτιχισμενη μαζι του .. οι γονεις βλεποντας το χαλι μου μου ζητανε συγγνωμη αλλα τι να το κανω η ζωη μου καταστραφηκε τα πιο ωραια χρονια τα ζω με καταθλιψη κρισεις πανικου κ αλλα ωραια .. δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι τα ωραια χρονια π θα ζουσα μαζι του ...εγω ειμαι πολυ σταθερο ατομο ..δεν βαριεμαι τον ανθρωπο π αγαπαω ακομη κ τωρα π εχω μια σχεση που δεν βγαζει πουθενα δεν φευγω γιατι εχω ακομη συναισθηματα ...
15-02-2019, 21:12 #10
Λουλουδι δεν καταλαβα το μην σου τι εννοεις γιατι ν υπαρχουν θυματα?
15-02-2019, 21:14 #11
Remedy ημουν 16 ηταν 24
15-02-2019, 22:35 #12
Καταρχήν Ντολορ συμπασχω μαζί σου. Και εγω μετά από ένα χωρισμό έπεσα σε καταθλιψη και μπορώ να σε καταλάβω απολυτα.Η διαφορά ηλικιας σας δεν θεωρώ ότι ήταν μεγάλη απλώς ίσως οι γονείς σου να εννοουσαν ότι ησουν πολύ μικρή τότε και δεν ηθελαν τη σχέση σας.τώρα ότι έγινε εγινε.τα γεγονοτα δεν αλλαζουν.εκεινος λες έκανε τι ζωή του.εσύ γιατί είσαι ακόμη έτσι? Πόσο καιρός πέρασε από τότε? Και να σου πω και κάτι που ισως σου ακουστει σκληρό.Αν αυτός ο ανθρωπος σε ήθελε πραγματικα και στο βαθμό που τον θες και εσύ δεν θα σε αφηνε ποτέ ούτε θα παντρευοταν.ίσως αν δεν χωριζοτα τότε να χωριζατε αργότερα για άλλο λογο.πάντως οποίος αγαπά μένει και επιμενει!
15-02-2019, 22:56 #13
Γεια σου αποστολια δεν μ ακουγετε σκληρο γιατι δεν το πιστευω ξερω ποσο μ αγαπουσε ..μακαρι να το πιστευα αλλα ημουν ανηλικη και οικογεν. Φιλοι ..δεν θα μπορουσε να το συνεχισει ..αν δεν ανακατευοντουσαν θα μασταν συγουρα μαζι ...ημουν ενα ατομο με προσωπικοτητα οτι κ ν μου λεγαν να μην βγαινω μαζι του δεν τους ακουγα ..αλλα πιασαν αυτον χωρις να ξερω τιποτε κ μ ειπαν οτι βρηκε αλλη ..σοκαριστηκα οταν το ακουσα δεν του ξαναμιλησα νομιζα οτι με κοροιδεψε π να ξερα ομως...ειχα αλλες 2 《σχεσεις》 στην μια ημουν ερωτευμενη κ ο αλλος οχι κ στην αλλη ηταν μονο ο αλλος κ εγω δεν ενιωθα τιποτε ..και με τους 2 χωρισα φυσιολογικα ..ο χωρισμος χωρις λογο δεν αντεχετε .
16-02-2019, 00:21 #14Miliva21GuestΕσυ ποσο χρονων εισαι τωρα ...
τοτε λες ησουν 16
περαν του οτι τον εχεις εξιδανικευσει και τον εχεις ωραιοποιησει σαν πρωτη σου σχεση νομιζω οτι ακομα δεν εχεις βρει αυτο που θες........ή μπορει πολυ απλα να σου ετυχε η πρωτη σου σχεση να ειναι ενα πλ καλο παιδι και που ξερει να συμπεριφερεται στις σχεσεις του ενω αντιθετα στις σχεσεις που ακολουθησαν να μην εβρισκες τοσο πολυ αυτο το στοιχειο ομως να τα βρισκατε σε αλλα πραγματα....
εγω θεωρω οτι αν το ηθελε θα το παλευε μαζι σου και τεσπα ησουν μικρη ακομη δεν ξερεις πως θα ηταν στη πορεια αν συνεχιζατε μαζι...μπορει να μην ηταν οπως τα φανταζεσαι τωρα....
εγω θα σου ελεγα οσο μπορεις να συνεχισεις αισιοδοξα δεν εχεις βρει μαλλον αυτο που θες ακομα και οι ανθρωποι ειναι τοσοι πολλοι εκει εξω..που καποιος θα ανταποκρινεται σε αυτα που θες...
φυσικα και στη συγκριση με ολους τους υπολοιπους νικαει αυτος γτ ειναι κατι το ωραιοποιημενο στο μυαλο σου και ειναι εξαρχης ανιση η συγκριση......
προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι ετσι...οτι δλδ ειχες μια μονο ευκαιρια να αγαπησεις....οσο το σκεφτεσαι κ το βλεπεις ετσι θα κολλας παραπανω
16-02-2019, 00:31 #15
Εγω ντολορ μου επιμένω ότι δύο άνθρωποι που αγαπιουνται πολύ δεν χωρίζουν ποτέ. Ακόμη και τώρα και με παιδιά οικογένεια αν σε αγαπουσε θα γυρνουσε.