Μου λειπει ακομη... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Δεν ειναι ανθρωπος που θα χωριζε ποτε μονο αναγκαστικα οπως μαζι μου ..δεν θα αφηνε την γυναικα του που τον αγαπαει τοσο πολυ..δεν ειναι τετιος .δηλαδη εσυ λες οτι θα μπορουσε να κατσει ενας νορμαλ αντρας με εγωισμο και αξιοπρεπεια να τον διωχνουν και να μενει ? Του ειπαν οτι θα μας καταστρεψει την οικογενεια αν συνεχισει να βγαινει μαζι μου και πολλα αλλα . (Κ εγω ημουν κ ανηλικη μπορουσαν να τον βαλουν μεσα )ποτε δεν τα βαλα μαζι του εκτος απ την αρχη που ν8μιζα οτι με αφησε για αλλη οταν εμαθα οτι χωθηκαν τα βαλα μαζι τους και μονο ...ημασταν τελεια ταιριαζαμε απολυτα σε ολα .πως να πιστεψω οτι δεν θα ημουν καλα μαζι του ? Δεν εχω δει κανεναν φιλο να εχει τετια σχεση σαν αυτην .. ασε που εγω δεν αντεχω και την πολυκοσμια τοσες σχεσεις μετα τοσοι χωρισμοι ενω ειχα βρει οτι ηθελα ..τζαμπα ολα ολα για να μην τον σκεφτομαι

Senior Member
    ντολορ, είναι κάτι σαν μετατραυματικό στρες αυτό που έχεις πάθει. Σου κάναν μεγάλη αδικία, δεν μπόρεσες ποτέ να το χωνέψεις και να το ξεπεράσεις, τον έχεις εξιδανικεύσει και έχεις κολλήσει εκεί. Αν έχουν περάσει χρόνια (που για να έχει κάνει οικογένεια με παιδιά αυτός σίγουρα θα έχουν περάσει αρκετά χρόνια) και δεν έχεις μπορέσει να το διαχειριστείς μόνη σου, καιρός να πας να δεις έναν ψυχολόγο. Δεν αξίζει να κλαις πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα. Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Καιρός να στρέψεις το βλέμμα σου προς το μέλλον αντί να ξοδέψεις την υπόλοιπη ζωή σου κοιτώντας προς το παρελθόν.

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Δεν ειναι ανθρωπος που θα χωριζε ποτε μονο αναγκαστικα οπως μαζι μου ..δεν θα αφηνε την γυναικα του που τον αγαπαει τοσο πολυ..δεν ειναι τετιος .δηλαδη εσυ λες οτι θα μπορουσε να κατσει ενας νορμαλ αντρας με εγωισμο και αξιοπρεπεια να τον διωχνουν και να μενει ? Του ειπαν οτι θα μας καταστρεψει την οικογενεια αν συνεχισει να βγαινει μαζι μου και πολλα αλλα . (Κ εγω ημουν κ ανηλικη μπορουσαν να τον βαλουν μεσα )ποτε δεν τα βαλα μαζι του εκτος απ την αρχη που ν8μιζα οτι με αφησε για αλλη οταν εμαθα οτι χωθηκαν τα βαλα μαζι τους και μονο ...ημασταν τελεια ταιριαζαμε απολυτα σε ολα .πως να πιστεψω οτι δεν θα ημουν καλα μαζι του ? Δεν εχω δει κανεναν φιλο να εχει τετια σχεση σαν αυτην .. ασε που εγω δεν αντεχω και την πολυκοσμια τοσες σχεσεις μετα τοσοι χωρισμοι ενω ειχα βρει οτι ηθελα ..τζαμπα ολα ολα για να μην τον σκεφτομαι
    Λες ότι δεν είναι τετοιος που θα άφηνε την γυναίκα του που τον αγαπάει. Εσένα τότε γιατί σε αφησε που τον αγαπουσες τόσο?ένας φυσιολογικός άντρας θα ακουγε την καρδιά του ότι και να λέγαν οι άλλοι.16 ήσουν τότε. Μέσα σε δύο χρόνια θα ενηλικιωνοσουν και θα κανατε ότι θέλατε. Δεν νομίζω αυτός να παντρευτηκε σε δύο χρόνια αφοτου χωρισατε.Δες τα πράγματα πιο καθαρά. Καταλαβαινω απόλυτα τον πονο σου το έχω περάσει και εγω και ακόμη καμία φορά βασανίζομαι και εγώ.Αλλαν σε καμία περίπτωση δεν θα δικαιολογουσα κάποιον που τα παραταει τόσο εύκολα μπροστά στην αληθινή αγάπη. Αν τα παρατησει δεν ήταν αληθινη αγαπη

Senior Member
    Λουλουδι δεν καταλαβα το μην σου τι εννοεις γιατι ν υπαρχουν θυματα?
    Στην προκειμενη περιπτωση το θυμα ησουν εσυ και γενικα η κοινωνια μας ειναι γεματη θυτες και θυματα, παντα ο πιο ισχυρος (στην δικη σου περιπτωση οι γονεις οπως και σε πολλες αλλες) ειναι ο θυτης και το πιο αδυναμο ειναι το θυμα, εγω θα στα λεω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Λες ότι δεν είναι τετοιος που θα άφηνε την γυναίκα του που τον αγαπάει. Εσένα τότε γιατί σε αφησε που τον αγαπουσες τόσο?ένας φυσιολογικός άντρας θα ακουγε την καρδιά του ότι και να λέγαν οι άλλοι.16 ήσουν τότε. Μέσα σε δύο χρόνια θα ενηλικιωνοσουν και θα κανατε ότι θέλατε. Δεν νομίζω αυτός να παντρευτηκε σε δύο χρόνια αφοτου χωρισατε.Δες τα πράγματα πιο καθαρά. Καταλαβαινω απόλυτα τον πονο σου το έχω περάσει και εγω και ακόμη καμία φορά βασανίζομαι και εγώ.Αλλαν σε καμία περίπτωση δεν θα δικαιολογουσα κάποιον που τα παραταει τόσο εύκολα μπροστά στην αληθινή αγάπη. Αν τα παρατησει δεν ήταν αληθινη αγαπη
    Σωστα, συμφωνω απολυτα! Ξεχασε τον θα βρεις αλλον που σε αγαπαει αληθινα, μικρη εισαι ακομα.

Miliva21
    Guest
    Δεν ειναι ανθρωπος που θα χωριζε ποτε μονο αναγκαστικα οπως μαζι μου ..δεν θα αφηνε την γυναικα του που τον αγαπαει τοσο πολυ..δεν ειναι τετιος
    Συγνωμη δλδ ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε μια σχέση αλλα δεν νιώθει καλά πια......Ή θεωρεί ότι του τελείωσε το συναίσθημα ή θεωρεί ότι έκανε το κύκλο της η σχέση ή πίστευε ότι δεν τον καλυπτει άλλο πια είναι σκαρτος χαρακτήρας;;; θα έπρεπε δλδ να μένει με κάποια που δεν τη θέλει μόνο και μόνο απο υποχρέωση επδ τον θέλει εκεινη;
    Όχι μόνο στη δική σου περίπτωση γενικά μιλάω ......

Θεωρώ πως δεν εχεις βρει ακόμα αυτό που θες.....ναι έζησες κάτι όμορφο που τελείωσε και σε πόνεσε και το νοσταλγείς όμως βρίσκεσαι στη μέση του έργου ακόμα και δεν έχεις δει τη συνέχεια ......
    Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην ήταν γραφτό της να συνεχιστεί αυτή η σχέση; πολλές σχέσεις με έρωτα κτλ κτλ κάποια στιγμή τελείωσαν Όχι μόνο σε σένα ....σε όλους είτε για τον ένα λόγο είτε για τον αλλο

Προσπάθησε να πας παρακάτω τη ζωή σου

Junior Member
    Και εμάς μας χώρισαν οι γονείς της
    6 μήνες μετά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια και έμεινε φυτό...
    Αυτα

Εστάλη από SM-J730F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μαυρο σοβαρα μιλας ? Κ μενα φυτο μ αφησαν ενα χαρουμενο ατομο με ονειρα ουτε να γελασω ουτε να βγω μπορω ουτε να τελειωσω την σχολη μου ..τι εγινε με εσας ? Πο ρε συ παει κ αυτο το κοριτσακι σου κριμα ..

Senior Member
    Λουλουδι καλα τα λες ειναι οτι ημουν 16 χρονων και τα καναν πισω απ την πλατη μου ας ηξερα τι ειχαν κανει θα γινοταν ο χαμος και θα χα φυγει απ το σπιτι .

Senior Member
    Αποστολια ειχε σχεση με αυτη που παντρευτηκε Σε αυτα τα 3 χρονια .αρα δεν γινοταν τιποτε . Και τι θα εκανε θα περιμενε 2 χρονια να μην μιλαμε και ν με βλεπει ? Κ μετα παλι να τον διωχναν οι γονεις? Εγω παντως αν δεν μ ηθελε η μανα του κ με επερνε κ μου το λεγε θα φευγα ..δεν εχω καμια κακια στιγμη μαζι του . Ολοι χωριζουν γιατι κατι δεν παει καλα εγω γιατι το θελαν οι αλλοι .δεν μπορω να κανω σχεση με αλλον .ουτε να δω ερωτικα αλλον μια φορα ερωτευτικα ξανα με καταστροφικα αποτελεσματα και χωρις νορμαλ σχεση ( ας μην μπω σε λεπτομεριες )δεν εχω πια ψυχικες αντοχες ..

Junior Member
    Μαυρο σοβαρα μιλας ? Κ μενα φυτο μ αφησαν ενα χαρουμενο ατομο με ονειρα ουτε να γελασω ουτε να βγω μπορω ουτε να τελειωσω την σχολη μου ..τι εγινε με εσας ? Πο ρε συ παει κ αυτο το κοριτσακι σου κριμα ..
    Η μητέρα της φρόντισε καλύτερα να πεθάνει το παιδί της παρα να είναι μαζί μου

Senior Member
    Μαυρο Ποσο χρονων ειναι ?δεν μπορει να γινει καλα το κοριτσι ? Σε επιασε εσενα η μανα της και σε εδιωξε δηλαδη ?αν θελεις πες μου λιγο για να καταλαβω

Junior Member
    Μαυρο Ποσο χρονων ειναι ?δεν μπορει να γινει καλα το κοριτσι ? Σε επιασε εσενα η μανα της και σε εδιωξε δηλαδη ?αν θελεις πες μου λιγο για να καταλαβω
    Η κοπέλα μου ειναι 42
    Πάσχει από ΔΔ
    Στο δικό μας σπίτι μέναμε, της έβαζε λόγια,
    Τώρα έχει μείνει φυτό. Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by mauro View Post
    Η κοπέλα μου ειναι 42
    Πάσχει από ΔΔ
    Στο δικό μας σπίτι μέναμε, της έβαζε λόγια,
    Τώρα έχει μείνει φυτό. Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον

Ελεος μαυρο!! Τι σκατογονεις!! Το κατεστρεψε το παιδι της!! Πρεπει να παει μεσα για ηθικη βλαβη!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ελεος μαυρο!! Τι σκατογονεις!! Το κατεστρεψε το παιδι της!! Πρεπει να παει μεσα για ηθικη βλαβη!!!
    Θα καεί στη κόλαση η καργιολα!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast