Αστάθεια / ταρακούνημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Oddy View Post
    Μηπως εχετε υποκαλιαιμια κ τα τιναγματα που λες μπορει να οφειλονται απλα στο αγχος λογω ολης της φασης , παντως αυτο με την τεραστια αδυναμια το μυαλο παει στην υποκαλιαιμια , επισης για τις ανισσοροπιες κατα πασα πιθανοτητα θα φταιει το εσωτερικο αυτι , το αιθουσαιο συστημα , παραγκεφαλιδες κ νευροδιαβιβαστες δυσκολα παιζουν μεσα , λογικα θα υπηρχαν κ αλλα συμπτωματα
    αυτο δεν φενεται στης εξετασης αιματος; εχω κανει πολλες εξετασης μου λενε ανχος εγω περνω xanax καθε μερα εδω και 1.5 χρονο.. ενα χαπακι 0.5 δεν μπορω χωρις αυτο...

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    αυτο δεν φενεται στης εξετασης αιματος; εχω κανει πολλες εξετασης μου λενε ανχος εγω περνω xanax καθε μερα εδω και 1.5 χρονο.. ενα χαπακι 0.5 δεν μπορω χωρις αυτο...
    Μήπως εννοεί χαμηλό κάλιο; αν ναι τότε φαίνεται στις αίματος. Μάλλον σύντομα θα κάνω γενικές πάλι...

Εστάλη από EML-L29 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gorgo View Post
    Εμένα η γνώμη μου παιδιά ότι είναι από το άγχος και τον φόβο σας, καλό είναι να κάνετε τις εξετάσεις που χρειάζονται.
    Τι λένε οι ψυχολόγοι σας για τα συμπτώματα;;
    εγω εχω κανει εξετασεις αιματος γενικες και ουρων γενικες 3 φορες μεσα σε 3 χρονια...εχω κανει εξεταση θυροηδη 2 φορες ...3 τριπλεξ καρδιας...αξονικη εγκεφαλου...ηλεκτρομυογραφ� �μα..εξεταση απο 2 ωριλα...οφθαλμιατρο...εξετασ η απο νευρολογο...ολα αυτα μεσα σε 3 χρονια δεν εχει βρεθει κατι παθολογικο
    δεν

Παιδιά επειδή περνάω κι εγώ τη φάση μου τους τελευταίους μήνες κατάθλιψη και αρρωστοφοβια πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό μας.. τα σκεφτόμαστε και υπερβολικά τα υπεραναλυουμε και τα ψάχνουμε.. εγώ ήμουν μια χαρά μέχρι το Νοέμβριο που με έπιασε η κατάθλιψη και η αρρωστοφοβια και από τότε έχω πάθει τα πάντα, πονοκεφάλους πρηξιματα εμβοες πόνους στο στήθος στο στομάχι γαστρεντερικά κ.α έχω πάει πόσες φορές στα επείγοντα σε διάφορα νοσοκομεία και πόσους εξωτερικούς γιατρούς και πάλι κάτι νέο θα εμφανίσω και όσο τα σκέφτομαι επιδεινώνονται.. ακόμα και οι εμβοες τώρα που βρήκα κάτι άλλο να ασχοληθώ και να στρέψω την προσοχή μου μειώθηκαν αρκετά έως εντελώς αλλά όταν το θυμηθώ επανέρχεται και δυνατό.. που θέλω να καταλήξω.. ότι πρέπει να σταματήσουμε να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και να τα ψάχνουμε, πριν ήμουν μια χαρά τώρα τους τελευταίους 4 μήνες έχω εμφανίσει τα πάντα.. τυχαίο;;

Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Παιδιά επειδή περνάω κι εγώ τη φάση μου τους τελευταίους μήνες κατάθλιψη και αρρωστοφοβια πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό μας.. τα σκεφτόμαστε και υπερβολικά τα υπεραναλυουμε και τα ψάχνουμε.. εγώ ήμουν μια χαρά μέχρι το Νοέμβριο που με έπιασε η κατάθλιψη και η αρρωστοφοβια και από τότε έχω πάθει τα πάντα, πονοκεφάλους πρηξιματα εμβοες πόνους στο στήθος στο στομάχι γαστρεντερικά κ.α έχω πάει πόσες φορές στα επείγοντα σε διάφορα νοσοκομεία και πόσους εξωτερικούς γιατρούς και πάλι κάτι νέο θα εμφανίσω και όσο τα σκέφτομαι επιδεινώνονται.. ακόμα και οι εμβοες τώρα που βρήκα κάτι άλλο να ασχοληθώ και να στρέψω την προσοχή μου μειώθηκαν αρκετά έως εντελώς αλλά όταν το θυμηθώ επανέρχεται και δυνατό.. που θέλω να καταλήξω.. ότι πρέπει να σταματήσουμε να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και να τα ψάχνουμε, πριν ήμουν μια χαρά τώρα τους τελευταίους 4 μήνες έχω εμφανίσει τα πάντα.. τυχαίο;;
    Καλησπέρα φίλε.

Και εγώ ακριβώς τα ίδια. Νοσοκομείο παλιά συνέχεια. Κουράγιο, εγώ προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αλλά είναι μέρες που με παίρνει από κάτω. Νομίζω και γω έχω κατάθλιψη μαζί με ολαααααα τα άλλα... Έχασα και κιλά αυτό το μήνα 3 με 4 κιλά, τρώω αλλά οχι όπως πριν.... Πφφδ

Εστάλη από EML-L29 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 2 of 2 FirstFirst 12