Results 1 to 15 of 81
Thread: Φιλιά αντρών-γυναικών
-
14-02-2019, 01:14 #1Miliva21Guest
Φιλιά αντρών-γυναικών
Γειααα
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος...κάποια πεπατημένη (Αν θέλετε) να δημιουργήσει μια γυναίκα φιλικη σχέση με έναν άντρα που σε πρώτη φάση του έχει βγει προσέγγιση για ερωτικη κατάσταση...υπάρχει επικοινωνιακα κάποιος τρόπος ώστε αν η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται να ανταποκριθεί στο ερωτικό φλερτ ....να συνεχίσει να κάνει παρέα με αυτόν επδ τον συμπαθεί και περνάει ωραία σαν παρέα;; κάποιος χειρισμός για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα....;;
Το θέμα μου είναι ότι γνωρίζω άντρες στην ηλικία μου γενικά που βγαίνω μαζί τους και περνάω πλ ωραία έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κτλ θέλω να τους κάνω παρέα όμως εκείνοι με βλέπουν σαν κοπέλα....θα ήθελα να κρατήσω αυτά τα άτομα στη ζωή μου γτ θέλω να επεκτείνω το φιλικό μου κύκλο....Και θεωρώ ότι έστω και σαν φίλη μπορώ να δώσω πολλά....Και ότι δεν βγαίνει και χαμένος στη τελική και ο άλλος άμα πχ εγώ δεν τον θέλω για άντρα αλλά για παρεα να αποκτησει μια νεα φιλη....εξαλλου τόσες γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω να βρει κάποια που θα του αξίζει περισσότερο από ότι εγώ επδ θα τον θέλει αμοιβαία.....
Θα ήθελα να μοιραστούμε όποιες απόψεις έχετε γι αυτό το θέμα .....
Απλά θα ήθελα θέρμη παράκληση στους άντρες κυρίως που θα σχολιάσουν να το κρατήσουμε το θέμα σε λογικό και χαλαρο επίπεδο και να μη μπούμε σε πειρασμό να βγάλουμε θυμό ή απογοήτευση για friendlists και τέτοια...
ΕυχαριστώLast edited by Miliva21; 14-02-2019 at 10:52.
- 14-02-2019, 01:18 #2WhyAlwaysMe?Guest
14-02-2019, 01:21 #3
Εγω εχω φιλιες με γυναικες , απο νεωτερος ειχα .......ειναι και οτι ειμαι δυσκολος στις γυναικες ......βεβαια αλλες εποχες τοτε , δεν υπηρχαν αυτες οι ανδροπαρεες και γυναικοπαρεες , ολοι ειμαστα μια μεγαλη παρεα .......ανδρες -γυναικες .....
χαιρετισμους miliva , ξενυχτρω .......σαρεσει το βραδυ , ε ?
Βαλεντινος αυριο, τι θα κανουμε ? χαζογιορτη ειναι βεβαια ...........
14-02-2019, 01:29 #4WhyAlwaysMe?GuestΘαρρώ πως πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις.
Δηλαδή να είναι εξ αρχής φιλικά τα κίνητρα εις αμφοτέρους,ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή φιλική σχέση.
Αν ο ένας από τους 2 ενδιαφέρεται για ερωτικό,και ο άλλος το βλέπει φιλικό,τότε δύσκολα κατά την γνώμη να γίνουν φίλοι.
Πάντως για να τους έχεις ως φίλους,θα έλεγα να είσαι ευγενική και να ξέρεις τι να πεις.
Δηλαδή καλύτερα να πεις:
''Ξέρεις,αυτήν την περίοδο δεν ψάχνομαι για αγόρι'',''Είσαι ωραίο παιδί αλλά δεν νιώθω ερωτευμένη μαζί σου'',''Θα ήθελα να είμαστε δυο καλοί φίλοι'' κλπ.
Παρά φράσεις του τύπου:
''Είσαι καλό παιδί αλλά...'',''Δεν μου αρέσεις'' κλπ.
Γιατί αφενός θα φανεί αγενές,αφετέρου θα βγάζεις εικόνα ντίβας,φαντασμένης κλπ.
Από εκεί και πέρα,στο χέρι του πως θα το δεχθεί.
Προτιμότερο κανένα κοψίδι,παρά καρδούλες,σοκολατίτσες και λοιπές αηδιούλες.
14-02-2019, 01:46 #5
Αν οντως τη γουσταρω και της το εχω πει οτι θελω να κάνουμε κατι, τοτε δε παιζει το φιλικό αν πει οχι. Να πουμε δυο κουβέντες οκ, αλλα βολτες κτλ με τιποτα και εννοειται δεν το κανω απο πείσμα, απλα δε
14-02-2019, 02:00 #6
ξερω πως θα γινοταν ενδιαφερουσα αυτη η χαζογιορτη και θα πηγαιναν ολοι στα ζαχαροπλαστεια αλλα αν τους πω τι σκεφτομαι θα εχουμε παλαμακια και τσιριδες μαζι αλλα αν διαβασει καποιος τις αποψεις μου θα καταλαβει τι ενοω
μου φαινετε απιθανο να μην υπαρξει καψουρα σε μια φιλια ανδρα γυναικα μαλον επειδη ειναι ο ευκολος δρομος να ανακαλυψουν το αλλο φυλο αλλα μετα θα καταληξουν φιλοι αν αυτο δε κρατησει αλλα μπορει να ειναι ενα απλο φλερτ αλλα αν προοριζονται για φιλοι θα ειναι φιλοι αρα γινεται κατα 80%
14-02-2019, 05:20 #7
14-02-2019, 08:37 #8
================================================== ====
Last edited by Macgyver; 14-02-2019 at 15:15.
14-02-2019, 09:33 #9
καλημερα.
δεν υπαρχει τροπος , αλλα και δεν ειναι σωστο να χειριζεσαι τους αλλους.
αν καποιος θελει σεξ, η εστω ερωτικη γνωριμια, για ποιον λογο να το δει αλλιως;
επειδη το θελεις εσυ;
εσυ, θα καθοριζεις τις δικες σου επιθυμιες, οχι των αλλων.
και αντιστοιχα, αν ο αλλος θελει να το δεις ερωτικα κι εσυ το βλεπεις φιλικα, τι φταις εσυ;
πρεπει να του κατσεις, επειδη το βλεπει αλλιως;;;
το ιδιο πραγμα θελεις να κανεις κιε συ, απο την αντιθετη σκοπια.
το σεξ δεν ειναι το "κακο" και η φιλια το "καλο", ωστε να νομιζεις οτι ειναι μια χαρα να ζητας φιλια απο καποιον που θελει σεξ, ενω αυτος δεν μπορει να ζηταει σεξ, ενω εσυ θελεις φιλια.
η απαντηση ειναι, οτι δεν αλλαζεις κανεναν, αλλα προσπαθεις να βρεις ανθρωπους που θελετε τα ιδια για την γνωριμια σας.
14-02-2019, 09:35 #10
Σωστή η Ρεμ .
14-02-2019, 10:16 #11
Ακυρον το ποστ .................................................. .
Last edited by Macgyver; 14-02-2019 at 15:25.
14-02-2019, 10:33 #12
Φυσικά και υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, με έναν κολλητό και σε ίδιο κρεββάτι έχουμε κοιμηθεί κι ότι τρελό θες έχουμε ζήσει χωρίς φυσικά να παιχτεί οτιδήποτε ερωτικό, αφού είμαστε φίλοι δεν μας έχει περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό.
Και ναι, ορισμένες φορές μπορεί με κάποιον παλιά να είχε παιχτεί κάτι ερωτικό και μετά από καιρό να έχει εξελιχθεί σε φιλία, συμβαίνει κι αυτό, αλλά συμβαίνει αυθόρμητα, δεν μπορείς να το εκβιάσεις. Συνήθως πάντως αν κάποιος σε βλέπει ερωτικά, δεν μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να σε δει αγνά σαν φίλη. Λογικό δεν είναι;
14-02-2019, 10:36 #13
δεν υπαρχει μονο η φιλια και η μη-φιλια.
δεν θελεις απο ολους τους ανθρωπους τα ιδια πραγματα.
μπορει καποιος που σε βλεπει φιλικα, καποιον αλλον να τον βλεπει μονοε ρωτικα και τουμπαλιν..
δλδ, κι αυτος που την πλησιαζει ερωτικα, μπορει μια χαρα να ειναι "υπερ της φιλιας", γενικα.
απο εκεινην ομως, θελησε κατι αλλο.
14-02-2019, 10:40 #14
αντε να το πω κι αυτο που πραγματικα πιστευω.
καποιες κοπελες που δεν εχουν εμπειριες, μπορει να φοβουνται τις ερωτικες διαθεσεις ενος ανδρα.
μπορει να τον βλεπουν ερωτικα,αλλα οχι ξεκαθαρα σεξουαλικα και δεν εχουν διαθεση να το δειξουν γιατι φοβουνται μια αμεση ερωτικη επιθεση.
τον θελουν ομως στο περιβαλλον τους, για να κολακευονται, για να φλερταρουν, οχι αληθινα φιλικα.
αλλα για να ερωτοτροπουν με ασφαλεια (χωρις επιθεσεις).
ο αλλος που εχει αλλες ταχυτητες στο σεξ, ειναι λογικο να μην εχει διαθεση για κατι τετοιο και φευγει.
14-02-2019, 10:54 #15
Ισχύει αυτό, κάποιοι τρέφονται από τις μπερδεμένες καταστάσεις κι αυτοί οι κάποιοι είναι συνήθως γυναίκες.