Results 46 to 60 of 100
Thread: 30 χρονών παρθένος
-
20-02-2019, 16:06 #46
Κι ομως υπαρχουν πολλες κοπελες σαν κι εσενα θελω να πιστευω!!!!! Στο παρελθον ετσι νομιζα, ισως ηξερα καποιες!!!!!!!!! Αλλιως τι να σου πω, γαμω την τυχη μας!!!!!!!! Κι εγω εχω τον ανθρωπο μου αλλα ολος ο υπολοιπος κοσμος ειναι εναντιον μου επειδη εχω ενα προβλημα υγειας!!!!!!! Κανεις δεν με καταλαβαινει, κανεις δεν με σεβεται και υποφερω!!!!!!! Οποτε σε καταλαβαινω!!!!!!!! Δυστυχως καποιοι ανθρωποι ηρθαν σε αυτον τον κοσμο αγνοι, να υποφερουν απο μεγαλους καρχαριες της ζωης!!!!!!!!!
- 20-02-2019, 16:29 #47
Και εγώ το πιστεύω ότι κάπου θα υπάρχει ο άγγελος μου το αστέρι μου η γυναίκα της ζωής μου αλλα μέχρι τότε μόνο υπομονή και όνειρα μπορω να κάνω, που κάνω πολλά χρόνια τώρα.
20-02-2019, 16:48 #48
20-02-2019, 18:10 #49
Η αλήθεια είναι ότι για αυτό άνοιξα θέμα. Μια σχετικό άσχετη ερώτηση ποιά είναι η άποψη σας για τα γραφεία συνεκοισιών;
20-02-2019, 18:43 #50
Η άποψή μου για τα γραφεία συνοικεσίων είναι πολύ θετική και επειδή οικογενειακός μας φίλος βρήκε μέσω γραφείου συνοικεσίων την γυναίκα που του ταίριαζε. Και μάλιστα ο άνθρωπος και εμφανίσιμος ήταν και νέος, αλλά επειδή έκανε μιά πολύ λάθος επιλογή στον πρώτο του γάμο, χώρισε και αργότερα για να βρει μία σύντροφο πήγε σε γραφείο συνοικεσίων. Και δόξα τω Θεώ, μια χαρά είναι μέχρι σήμερα με την νέα σύντροφό του, ταιριάζουν απόλυτα.
Να πας σε γραφείο συνοικεσίων, είναι πολύ καλή ιδέα!
20-02-2019, 23:12 #51
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω! Μπορεί τα πράγματα να είναι κι έτσι, αλλά πρώτον όταν αρχίζεις να θάβεις όλον τον κόσμο σε κάποιον που μόλις γνωρίζεις, αμέσως τον απωθείς διότι εκείνος σκέφτεται ότι αύριο-μεθάυριο τα ίδια θα λες και για εκείνον και δεύτερον όταν λες ότι όλοι γύρω σου είναι σκάρτοι, ακόμα κι έτσι να είναι, αυτό δείχνει περισσότερο ότι εσύ κάνεις λάθος επιλογές στα άτομα που έχεις γύρω σου, άρα έχεις μερίδιο ευθύνης και δεν είσαι η πανέξυπνη που καμώνεσαι ότι είσαι. Αυτό λέω.
Το να μην έχεις καταφέρει να έχεις ούτε έναν φίλο ή μια συναναστροφή της προκοπής και να τα ρίχνεις στην κοινωνία κάτι λέει για εσένα παρά για την κοινωνία.
20-02-2019, 23:19 #52
Θες να μου πεις ότι δουλεύεις σε τουριστικό μέρος που γνωρίζεις ένα σωρό κόσμο και δεν έχεις καταφέρει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, αν όχι να κάνεις φίλους και σχέση, έστω να έχεις κάποιες παρέες; Δηλαδή ανάμεσα στα τόσα άτομα που συναναστρέφεσαι κανένα μα κανένα δεν σου κίνησε την περιέργεια να το γνωρίσεις καλύτερα; Ή απλά τους ακυρώνεις όλους εκ των προτέρων;
21-02-2019, 00:28 #53
Δεν ξερω πως να το ερμηνευσω σιγουρα φταιω εγω και ο χαρακτηρας μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν ετυχε να μου κινησει κανεις και καμία τη περιέργεια. Οι περισσότεροι στην πολη δεν ξερουν τι τραβαω ως ανθρωπος, μαλιστα νομιζουν οτι κανω και ζωαρα αληθεια.. δεν τους φαινεται περιεργο που δεν με εχουν δει ποτε με γυναικα 30 χρονων, και που αραζω μονος μου δυο τρεις φορες τη μερα σε καφετεριες στη πολη, αλλα κατα τα αλλα κανω ζωαρα!!
21-02-2019, 00:45 #54
Βρε 'συ jkkkk, αυτό που προσπάθησα να πω με το παράδειγμα που είπα πιο πάνω με την γυναίκα είναι λίγο-πολύ αυτό που υποψιάζεσαι και μόνος σου: Αυτή είχε ήδη βγάλει τα συμπεράσματά της για το πως την βλέπουν οι γύρω της. Παράλληλα είχε εστιάσει στην ιδέα που είχε η ίδια για τον εαυτό της, που αυτά είναι σχετικά. Άρα ακύρωνε εκ των προτέρων οποιαδήποτε κοινωνική επαφή. Δηλαδή μπορεί κάποιος που δούλευε μεροδούλι μεροφάι για 600 ευρώ το μήνα και δεν είχε δική του περιουσία να την έβλεπε όντως πλούσια, μπορεί άλλος με τεράστια περιουσία που καθάριζε ξέρω 'γω 2 μύρια το μήνα να την άκουγε που κορδωνόταν για τα λεφτά της και να είχε λυθεί στα γέλια. Το πιο πιθανό ήταν οι περισσότεροι να μην φτάναν καν να σκεφτούν τα λεφτά της, διότι άλλα τους τραβούσαν την προσοχή στην περίπτωσή της, π.χ. αυτό το μείγμα ξιπασιάς και κλαψομ..νίασης.
Έτσι κι εσύ προκαταβάλεις ότι οι άλλοι σκέφτονται ότι κάνεις ζωάρα κι ότι δεν έχουν παρατηρήσει ότι κινείσαι μόνος γενικότερα. Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να το έχουν παρατηρήσει, αλλά να έχουν δώσει διαφορετικές ερμηνείες; Ή ότι δείχνεις να μην αποζητάς επαφή μαζί τους ιδιαίτερα, άρα να υποθέτουν ότι είσαι χαρούμενος και δεν τραβάς ζόρια; Ή απλούστατα επειδή αυτή η κατάσταση συμβαίνει χρόνια να μην σκέφτονται τίποτα και να μην το ερμηνεύουν ή να το παρατηρούν καν, είτε αρνητικά είτε θετικά κι απλά να το θεωρούν σαν δεδομένο ότι θα σε δουν μόνο σου τριγύρω στη ρουτίνα σου;
21-02-2019, 01:26 #55
Jkkk ακουσε με μια χαρα εισαι πιστεψε το. Εδω μεσα οπως και εκει εξω ο καθενας λεει την παπαρια του και μετα δεν ξερει τιποτα, ουτε συγγνωμη δεν ζητανε. Εγω θιχτηκα με αυτα που ειπε η κυρια απο πανω γιατι ειμαι παθουσα εχω προβλημα υγειας και δεν το σεβαστηκε αυτο. Μπαινουμε εδω μεσα αντι να γινουμε καλα γινομαστε χαλια.
21-02-2019, 04:44 #56
Η κοπελα ειναι αρρωστη γι' αυτο δεν την θελουν!!! Δεν φταιει αυτη!!!!! Και λογικο να θαβει οταν εχει τοσα απωθημενα!!! Και ολοι θαβουν εξαλλου!!!! Και η κλαψομουνιαση που λες για μπες λιγο στη θεση της!!! Η ψυχωση σε τσακιζει μην συγκρινεις με σενα!!! Και εσυ στην τελικη την θαβεις πιο πολυ απο οσο εθαβε αυτη τους γυρω της, τι γνωμη πρεπει να εχουμε για σενα;;;
Last edited by λουλούδι; 21-02-2019 at 06:16.
21-02-2019, 07:54 #57
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι υπήρχε θέμα ψύχωσης, απλά λάθος οπτικής. Όταν είσαι ψωνάρα, προκατειλημμένος και καχύποπτος με όλους δεν πάει να πει σώνει και καλά ότι έχεις ψύχωση.
Μπορείς να έχεις ότι γνώμη θέλεις για εμένα, δεν την υπολογίζω και πολύ τη γνώμη σου από αυτά που διαβάζω διότι όπως έχω ξαναπεί, απλά είμαστε σε άλλο μήκος κύματος. Μπορείς κι εσύ να μην υπολογίζεις την δική μου γνώμη άλλωστε. Εγώ δεν ήρθα στο ξέμπαρκο να θάψω την τύπισσα, χρησιμοποίησα παράδειγμα που ενδεχομένως κολλάει στο θέμα μας. Άλλωστε ούτε φίλη μου είναι, ούτε γκόμενα μου, αυτή είχε θάψει όλον τον στενό της κύκλο, όχι εγώ.
Για κάποιο λόγο ότι γράφω το παίρνεις προσωπικά λες και απευθύνομαι σε εσένα. Ε, δεν απευθύνομαι σε εσένα για να θίγεσαι! Μπορεί να απαντάω σε κάτι που ειπώθηκε είτε από εσένα είτε από άλλον μέσα στη συζήτηση, αλλά ποτέ δεν το πάω επί του προσωπικού και δεν το παίρνω προσωπικά... Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω από εσένα!
21-02-2019, 08:06 #58
Κοιταξε κοπελια δεν θα χαλαστω αλλο απο σενα γραφε οτι θες δεν με ενδιαφερει αλλα ο τροπος σου δεν μ'αρεσει. Τεσπα το οτι εσυ τη θεωρεις ψωναρα μπορει να θεωρω κι εγω ψωναρα εσενα δεν ειναι απολυτο. Η κοπελα για μενα ειχε καθε δικιο να λεει αυτα που λεει και εσυ απλα τη θαβεις. Εμενα με χαλαει το θαψιμο οταν δεν σου εχει κανει ο αλλος κατι. Αυτη ειναι η διαφορα μας.
21-02-2019, 08:15 #59
Φυσικά και δικαίωμα σου να με θεωρείς ψωνάρα και να μη σου αρέσει ο τρόπος μου. Γιατί χαλιέσαι τόσο; Απλά μην ασχολήσε άμα είναι να χαλιέσαι.
Ε, αφού η κοπέλα έχει σε όλα δίκιο λοιπόν κι είναι τόσο σκάρτη η κοινωνία, να μην διαμαρτύρεται ότι έχει μείνει μόνη της. Άλλωστε αυτή είναι 100 σκαλιά ψηλότερα, γιατί να της λείπει η επαφή με τους πληβίους;
21-02-2019, 08:19 #60
Δεν ειναι οτι ειναι 100 σκαλια ψηλοτερα το θεμα αλλα οτι ειναι κοινωνικο ον και σιγουρα θα θελει ανθρωπους διπλα της αλλα αφου ειναι ολοι σκαρτοι οπως λες υποθετικα εσυ και οτι ειναι στην πραγματικοτητα ετσι εγω, τι θα κανει και αυτη να μην τα πει σε καποιον; Και σε ψυχολογο να τα πει παλι θα της μεινουν απωθημενα!!!!!!! Δεν τη θεωρω ψωναρα, απλως ταλαιπωρημενη!!!!!!!