Προβληματισμος σχετικά με τα κιλά του συντρόφου μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Miliva21 είχε κάνει πιο παλιά μια προσπάθεια και έχασε αρκετά, αλλά μετά τα ξαναπήρε. Το δύσκολο είναι να το αποφασίσει πάλι

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Electr@ View Post
    Miliva21 είχε κάνει πιο παλιά μια προσπάθεια και έχασε αρκετά, αλλά μετά τα ξαναπήρε. Το δύσκολο είναι να το αποφασίσει πάλι
    Θέλει πρόγραμμα θέλει ισχυρή θέληση και πείσμα....εδώ εμείς δυσκολευόμαστε να χάσουμε 2-3 κιλά για φαντάσου να πρέπει να χάσεις τουλάχιστον καμία 15αρια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Electr@ View Post
    Έχεις δίκιο θα του είναι δύσκολο να το πάρει απόφαση αν όλοι τον πρήζουν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου λουλούδι
    Ελεκτρα και κατι αλλο πολυ σοβαρο. Εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το αγορι σου, ηθελα να χασω κιλα αλλα δεν τα καταφερνα, και πηρα την αποφαση και πηγα σε εναν διαιτολογο. Σε πληροφορω οτι δεν πειναω οπως πειναγα και τρωω τα μισα απο οτι ετρωγα. Καλυτερα να παει σε εναν διαιτολογο λοιπον ειναι μια σημαντικη βοηθεια για να διατηρησει τη διαιτα, υπαρχουν και στο ιντερνετ αμα θελετε!!!!!!! Δεν θα πειναει και θα τη διατηρησει πιο ευκολα τη διαιτα, ειδικα αν ειχε κανει και στο παρελθον, θα του ειναι παιχνιδακι!!!!!! Πες του το αυτο και ετσι μπορει και να του γινει και το κλικ οπως μου εγινε κι εμενα!!!!!!! Χωρις τη διαιτα απο διαιτολογο τρωω τα διπλα. :)

Miliva21
    Guest
    Σίγουρα θα βοηθούσε αν τον εβαζε σε τάξη ένας διαιτολόγος να του δώσει διατροφή να τον ζυγιζει μηνιαια ή και εβδομαδιαια να δει πως τα πάει.....Και συνδρομή στο γυμναστήριο θα βοηθούσε ...Αλλά και δώρο να του τα κάνεις όλα αυτά αν δεν το θέλει και δεν το βάλει πείσμα μόνος του τζάμπα κόπος

Senior Member
    Μπορει να νομιζει οτι με εναν διαιτολογο ειναι πιο δυσκολα, αντιθετα, ειναι πιο ΕΥΚΟΛΑ. Εμενα μου λεγαν συγκεκριμενα ατομα δεν θα αντεξω απο διαιτολογο δεν προκειται να την κανω τη διαιτα και γι'αυτο δεν πηγαινα, οταν πηγα ομως αλλαξε ολη η οπτικη μου και εγινα ευτυχισμενη γιατι ελεγα αγωνιζομαι για τον εαυτο μου, για το καλο μου!!!! Και δεν ηταν και καθολου δυσκολο μπορω να πω. Τωρα το σταματησα μερικες μερες και εφαγα παρα πολυ αλλα τωρα το ξαναρχισα.

Banned
    Μαγειρευτου ωραια υγιεινα φαγητα, γυμνασετον κιολας και μετα βαλτου και λιγο χέρι.

Senior Member
    αμα ειχες προβλημα να μην εκανες κατι μαζι του απο την αρχη ..αυτο που λες οτι νιωθεις ασχημα οταν βγαινετε μαζι ειναι πολυ ασχημο...χωρισε τον καλυτερα και μην τον πιεζεις να κανει κατι που δεν θελει..ο καθενας επιλεγει την ζωη που μπορει και νιωθει ομορφα.

Senior Member
    Περίπου τι διατροφή κάνει μεσα στην ημέρα;

Page 2 of 2 FirstFirst 12