Γνωριμία στο χώρο εργασίας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Γνωριμία στο χώρο εργασίας!

Χαιρετώ το φόρουμ!Για 4 μήνες περίπου εργάζομαι σε ένα δουλειά. Στο χώρο που εργάζομαι βρίσκεται μια κοπέλα που πραγματικά την βλέπω και λιώνω!Θα ήθελα πάρα πολύ να την γνωρίσω ομως το πρόβλημα είναι ότι δουλεύει σε τελείως διαφορετικό τμήμα από μένα και συναντιόμαστε μόνο σε κάνα διάδρομο κτλ. δεν έχουμε γνωριστεί αλλά κάθε φορά με κοιτάει και εγώ το ίδιο. Επίσης δεν γίνεται να πάω απλά στο γραφείο της να της μιλήσω γιατί βρίσκονται πολλά άτομα εκεί. Μέχρι και στο σχόλασμα έχω κάτσει να περιμένω μπάς και την πετύχω αλλά τίποτα!Δώστε μου καμία ιδέα ρε παιδιά!

Senior Member
    Εσυ δεν γουσταρες μια απο ενα ιατρειο; Τωρα τι εγινε, παραλληλα ηθελες και μια αλλη ενω πεθαινες γι'αυτην απο το ιατρειο;

Miliva21
    Guest
    Κάνα φεισμπουκ δεν παίζει; να πέσουν τα λαικ βροχή να αρχίσει η επικοινωνία....;

Κάποιο γνωστό μέρος στη δουλειά που να πηγαίνει συγκεκριμένες ώρες...; καμία καφετέρια; το κυλικείο της δουλειάς; για φαγητό.....αν πηγαινει να καπνίσει ή να αραξει κάπου συγκεκριμένα;

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εσυ δεν γουσταρες μια απο ενα ιατρειο; Τωρα τι εγινε, παραλληλα ηθελες και μια αλλη ενω πεθαινες γι'αυτην απο το ιατρειο;
    ναι εγω ειμαι.Αλλα ας αφησουμε αυτη τη περιπτωση. Η κοπελια γουσταρει παιχνιδια. Εγω παλι ειμαι σε μια ηλικια που αυτα δεν τα κανω. Ειμαι ξεκαθαρος σε καποια πραγματα...Αμεσως επεσες να με φας!

δεν ξερω ουτε το ονομα της!οποτε facebook δεν παιζει!επισης δεν βγαινει η ατιμη απ το γραφειο.γενικα την εχω κοψει ψιλοντροπαλουλα οπως την εχω ακουσει να μιλαει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lavingar View Post
    ναι εγω ειμαι.Αλλα ας αφησουμε αυτη τη περιπτωση. Η κοπελια γουσταρει παιχνιδια. Εγω παλι ειμαι σε μια ηλικια που αυτα δεν τα κανω. Ειμαι ξεκαθαρος σε καποια πραγματα...Αμεσως επεσες να με φας!
    Μωρε καλα κανεις και δεν θες την αλλη απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται να λιωνεις για δυο κοπελες ταυτοχρονα; Και δεν μας ειχες πει και τιποτα γι'αυτην;

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μωρε καλα κανεις και δεν θες την αλλη απλα μου κανει εντυπωση πως γινεται να λιωνεις για δυο κοπελες ταυτοχρονα; Και δεν μας ειχες πει και τιποτα γι'αυτην;
    αχ ρε λουλουδι με πατας εκει που ποναω...τι να κανω ο ερμος??? προσπαθω να βρω κατι καινουργιο να ξεχασω την αλλη. πως να συνεχισω να διεκδικω αν υπαρχει τριτος?????μαλλον λαθος εγω ειμαι ο τριτος :P

Senior Member
    αχ ρε λουλουδι με πατας εκει που ποναω...τι να κανω ο ερμος??? προσπαθω να βρω κατι καινουργιο να ξεχασω την αλλη. πως να συνεχισω να διεκδικω αν υπαρχει τριτος?????μαλλον λαθος εγω ειμαι ο τριτος :P
    Καλα κανεις τοτε. Υπαρχει τριτος σιγουρα; Ωχ. Παλι εμπλεξες; Πως τα καταφερνεις ετσι; :P

έλα ντε πως τα καταφέρνω!! γκαντέμης παιδάκι μου!Μια κοπελιά για σχέση ψάχνω ο κακομοιρης όχι να κερδίσω το τζοκερ

Miliva21
    Guest
    έλα ντε πως τα καταφέρνω!! γκαντέμης παιδάκι μου!Μια κοπελιά για σχέση ψάχνω ο κακομοιρης όχι να κερδίσω το τζοκερ
    Προσπάθησε τότε να της πιάσεις κουβέντα στο διάδρομο που περνάς και τη βλέπεις