Κονε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45

Thread: Κονε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όλα τα καλά τυχαινουν όταν δεν τα κηνυγας και όταν δεν σε απασχολούν ....είναι η ειρωνεία της ζωής

Θαλεγα οτι αυτο ειναι κανονας , οσο περιεργο κι αν φαινεται ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μ....κιες του κωλου δλδ!! Οποιος θελει και μπορει, μπορει να κανονισει συναντηση ενα πρωινο, δεν ειναι δυσκολο!!

Ετσι ειναι , Λουλουδακι, δεν ειναι δυσκολο, καλη θεληση να υπαρχει .......

Senior Member
    Συγγνωμη για την εκφραση αλλα τα εχω παρει στο κρανιο με την τεχνολογια, ναι μεν ειναι ενα οπλο να μας φερει πιο κοντα με ανθρωπους που ειναι μακρυα, αλλα απο την αλλη μας απομακρυνει με ολους σχεδον απο την πραγματικη επαφη!!!!!

Senior Member
    Συγγνωμη για την εκφραση αλλα τα εχω παρει στο κρανιο με την τεχνολογια, ναι μεν ειναι ενα οπλο να μας φερει πιο κοντα με ανθρωπους που ειναι μακρυα, αλλα απο την αλλη μας απομακρυνει με ολους σχεδον απο την πραγματικη επαφη!!!!!
    Αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια ............. οι η/υ ειναι σαν τα χρηματα , καλοι υπηρετες , αλλα κακοι αφεντες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια ............. οι η/υ ειναι σαν τα χρηματα , καλοι υπηρετες , αλλα κακοι αφεντες .....
    Πες τα Μαγκαιβερ :)

Banned
    μπραβω σου λουλουδι για την σκεψη αυτη!ειναι καλη ιδεα! αλλα δυστυχως δεν αφορα ολους μας! καποια ατομα εδω μεσα εχουν -εχουμε θεμα! Πως θα αντικρισουν τους αλλους οταν διαβαζωντας το στορυ βλεπεις πραγματα τοσο τρομακτικα!
    Προσωπικα δεν τολμω! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ! να ανικρισω ανθρωπους που ξερουν οτι υπηρξα τοσα χρονια ρηστης σκληρων ναρκωτικων! οπου εχω βαρια μπλεξιματα με τον νομο! οπου εχω πικρανει τοσους ανθρωπους διπλα μου! οπου εχω υπαρξει τοσο λαθος στην ζωη μου!ντρεπομαι!! διοτις εχω μαθει να μην λεω την αληθεια οταν γνωριζω ανθρωπους! εχω μαθει να λεω ψεματα! να παρουσιαζω εναν αλλον ανθρωπο!
    Εαν ειχα μια απλη καταθλιψη θα ηθελα να συναντησω ατομα απο εδω μεσα! διοτις υπαρχουν αξιολογα ατομα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μπραβω σου λουλουδι για την σκεψη αυτη!ειναι καλη ιδεα! αλλα δυστυχως δεν αφορα ολους μας! καποια ατομα εδω μεσα εχουν -εχουμε θεμα! Πως θα αντικρισουν τους αλλους οταν διαβαζωντας το στορυ βλεπεις πραγματα τοσο τρομακτικα!
    Προσωπικα δεν τολμω! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ! να ανικρισω ανθρωπους που ξερουν οτι υπηρξα τοσα χρονια ρηστης σκληρων ναρκωτικων! οπου εχω βαρια μπλεξιματα με τον νομο! οπου εχω πικρανει τοσους ανθρωπους διπλα μου! οπου εχω υπαρξει τοσο λαθος στην ζωη μου!ντρεπομαι!! διοτις εχω μαθει να μην λεω την αληθεια οταν γνωριζω ανθρωπους! εχω μαθει να λεω ψεματα! να παρουσιαζω εναν αλλον ανθρωπο!
    Εαν ειχα μια απλη καταθλιψη θα ηθελα να συναντησω ατομα απο εδω μεσα! διοτις υπαρχουν αξιολογα ατομα!
    Να γνωρισεις Γιωργο ολοι εχουμε κανει λαθη στη ζωη μας!! Δεν εκανες και κανα εγκλημα!! Ολοι θα θελαμε να σε γνωρισουμε πιστευω, φιλικα!!

Banned
    Λουλουδι, με τιμαει πολυ αυτο που λες, απλα ντρεπομαι λιγακι, ντρεπομαι διοτις οπως σου γραφω εχω μαθει να κρυβω το προβλημα μου! Βλεπεις επειδη δεν φενετε οτι εχω τετοιο ασχημο ιατρικο ιστορικο μπορω κι λεω ψεματα! και πηστεψεμε το συχενομαι! αλλα αν ελεγα την αληθεια καμια και κανεις δεν θα ηθελε να με κανει παρεα! κανενας υγειες ανδρας δεν θα θελε για φιλο του καποιον σαν εμενα! -φιλους εχω, που ξερουν το προβλημα μου αλλα ειμαστε πολλα χρονια μαζι - ,γυναικα!! αληθεια θα υπηρχε γυναικα οπου να επιδιοκε δεσμο με εναν ανδρα σαν εμενα? που εχει τοσο μεγαλο ψυχολογικο προβλημα?
    Εχω γνωρησει απο το σαιτ καποιες κοπελες, ειχαμε βγει πριν χρονια ,αν εξερεσω μια κοπελα , οι αλλες 3 , ενω στην αρχη μου ελεγαν πολυ ομορφα λογια, μου ζεστεναν την καρδια μου, παρολα αυτα! το μονο που εγινε ηταν να εχουμε λιγες σεξουαλικες επαφες! οπωτες επιδιοκα κατις παραπανω απλα εφευγαν! κι αυτο με εχει πικρανει πιο πολυ απο το να μην τις γνωριζα καθολου! Μην φοβουντε, δεν υπαρχει περιπτωση να πω το ονομα τους, εκτως αν θελουν οι ιδιες να το πουν!

Junior Member
    Αντε κανονιστε καμια συναντηση οπως ειπε οτι γινονταν το 2009. Αμα
    Κανονιστει καμια θα ανεβω και γω

Senior Member
    Πως ξεκινάνε οι σχέσεις από εδώ μέσα πως γίνεται το κλικ ρε παιδιά από μια οθόνη σας ερεθίζει ο γραπτός λόγος?

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Γιώργο μη μασάς μαζι θα είμαστε πρώτη γραμμή με ένα καλό γάρο θα τα λύσουμε όλα χάχα.

....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Μ....κιες του κωλου δλδ!! Οποιος θελει και μπορει, μπορει να κανονισει συναντηση ενα πρωινο, δεν ειναι δυσκολο!!
    μαλακίες του κώλου δεν είναι, απλά εδώ μέσα υπάρχει τόσος κόσμος χαμένος στον εαυτό του που δεν βλέπει τι συμβαίνει γύρω του κοινωνικά. Και άμα νιώθεις καιρό απομονωμένος ή δύσκολα κρατάς ανθρώπινες σχέσεις μετά από κάποιο διάστημα σου φταίνε κυρίως οι άλλοι και μετά μη σου πω όλη η κοινωνία. Ε μάντεψε, και το φόρουμ αντανάκλαση της κοινωνίας είναι και μάλιστα ενός κομματιού της κοινωνίας που παλεύει με πολλά ψυχολογικά θέματα. Οπότε ναι αν η κοινωνία έξω από εδώ έχει την τάση να απομονώνει τα άτομα, περιμένω πως εδώ μέσα θα είναι πιο έντονη η απομόνωση και πιο δύσκολα τέτοια ραντεβού.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Γιώργο μη μασάς μαζι θα είμαστε πρώτη γραμμή με ένα καλό γάρο θα τα λύσουμε όλα χάχα.

xaxaxxa! λες ε? το θεμα ειναι οτι ειμαστε απο πολυ μακρια ο καθε ενας μας ρε παιδια! αλλοι ειναι Εβρο, αλλοι Κρητη, αλλοι,Μακεδονια , αλλοι Καλαματα, εχουμε ακομα και εκτος χωρας!
    Προσωπικα ψφιζω ως υπευθυνο ατομα για την συναντηση και συντωνηστη το ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας

Junior Member
    Απλο ειναι λογικο να γινει αθηνα και οσοι μπορουν ερχομαστε. Κρητη επισης εφικτο ισως οπουδηποτε νομιζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    xaxaxxa! λες ε? το θεμα ειναι οτι ειμαστε απο πολυ μακρια ο καθε ενας μας ρε παιδια! αλλοι ειναι Εβρο, αλλοι Κρητη, αλλοι,Μακεδονια , αλλοι Καλαματα, εχουμε ακομα και εκτος χωρας!
    Προσωπικα ψφιζω ως υπευθυνο ατομα για την συναντηση και συντωνηστη το ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας
    Χαχαχα εγω δεν μενω Αθηνα οποτε κανονιστε εσεις που μενετε!! Παιζει να ανεβω σε κανα μηνα οποτε θα το προσπαθησω για τοτε!! Αν θελετε ολοι φυσικα!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast