Κονε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45

Thread: Κονε

Senior Member

Κονε

Ρε παιδια γνωριστειτε εδω μεσα οσοι ειστε μονοι και μονες τοσα καλα παιδια υπαρχουν καντε κατι να μην ειστε μονοι σας οριστε η λυση!!!!!! Κοπελες που εχετε χωρισει εδω ειναι η ευκαιρια σας να γνωρισετε αγορια, εφοσον εδω ειναι ενα σαιτ για ατομα με ευαισθησιες υποτιθεται, που αλλου θα βρειτε καλυτερους; Και εσεις αγορια το ιδιο, καντε κατι να γνωριστειτε με τις κοπελες, ευχομαι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο!!!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ρε παιδια γνωριστειτε εδω μεσα οσοι ειστε μονοι και μονες τοσα καλα παιδια υπαρχουν καντε κατι να μην ειστε μονοι σας οριστε η λυση!!!!!! Κοπελες που εχετε χωρισει εδω ειναι η ευκαιρια σας να γνωρισετε αγορια, εφοσον εδω ειναι ενα σαιτ για ατομα με ευαισθησιες υποτιθεται, που αλλου θα βρειτε καλυτερους; Και εσεις αγορια το ιδιο, καντε κατι να γνωριστειτε με τις κοπελες, ευχομαι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο!!!!!!!!!
    Κοπέλα μου,κάποια πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι.
    Δεν είναι dating site το φόρουμ,καμία σχέση.
    Και όσο για την απάντηση σου σε ένα θέμα,όχι δεν σε πήραμε με τις πέτρες.Σου εξηγούσαμε ότι η πίεση και το αυτομαστίγωμα στα ερωτικά,δεν είναι καλό πράγμα.Χρειάζεται και μια κάποια έλξη.

Senior Member
    Γιατι κακο ειναι να ειναι και dating site?? Αφου δεν υπαρχει αντιστοιχο για ατομα με προβληματα. Θα ελυνε εξαλλου πολλα προβληματα. Τα κλασσικα dating sites μην πω τι ειναι. Εδω για σχεσεις μιλαμε και οχι ξεπετες. Και δεν ζητησε κανενας τη γνωμη σου, οχι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατι κακο ειναι να ειναι και dating site?? Αφου δεν υπαρχει αντιστοιχο για ατομα με προβληματα. Θα ελυνε εξαλλου πολλα προβληματα. Τα κλασσικα dating sites μην πω τι ειναι. Εδω για σχεσεις μιλαμε και οχι ξεπετες. Και δεν ζητησε κανενας τη γνωμη σου, οχι.
    Δεν θες να καταλάβεις,είσαι απόλυτη όσο δεν πάει...

Και την γνώμη μου όπως την εκφράζεις και εσύ,θα την εκφράζω και εγώ.
    Φιλικά...

Senior Member
    Ωραια, μην απαντας στο θεμα μου, δεν εισαι ευπροσδεκτος γιατι εισαι ολο μες στην κακια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραια, μην απαντας στο θεμα μου, δεν εισαι ευπροσδεκτος γιατι εισαι ολο μες στην κακια.
    Κι εγώ σε λατρεύω καλοσυνάτο (λέμε τώρα) λουλούδι! :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κι εγώ σε λατρεύω καλοσυνάτο (λέμε τώρα) λουλούδι! :Ρ
    Ευτυχως που δεν σου μοιασα

Junior Member
    Καλή ιδέα σου έδωσα σκέψη για θέμα.
    Εγώ είμαι από Κρήτη πχ

Senior Member
    Λουλουδακι , εχεις δικιο, εχω κανει σχεση απο δω μεσα ............ αλλα ετυχε , δεν το κυνηγησα ....... και γνωριμιες με 3 κοπελες που διατηρω φιλικες σχεσεις .......αλλα πρεπει νασαι επικοινωνιακος ........

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λουλουδακι , εχεις δικιο, εχω κανει σχεση απο δω μεσα ............ αλλα ετυχε , δεν το κυνηγησα ....... και γνωριμιες με 3 κοπελες που διατηρω φιλικες σχεσεις .......αλλα πρεπει νασαι επικοινωνιακος ........
    Όλα τα καλά τυχαινουν όταν δεν τα κηνυγας και όταν δεν σε απασχολούν ....είναι η ειρωνεία της ζωής

Banned
    Κοριτσια και από εδώ στείλτε...!!! Είμαι ψηλός, όμορφος με αίσθηση του χιούμορ... Έχω καστανά μάτια αλλά και μαλλιά!!! Είμαι πρόθυμος ευαίσθητος και με κατανόηση..!! Στείλτε γιατί θα χάσατε!!!

Senior Member
    Οχι ακριβως dating site, αλλα το να διοργανωθούν καποιες συναντήσεις - βολτες εστω για καφε πχ δεν βλεπω το παραμικρό αρνητικό, αν σκεφτούμε οτι οι πιο πολλοι παραπονούνται για μοναξια, έλλειψη παρέας για μια βολτα κτλ. Τωρα αν προκύψει κατι παραπανω σε καποιους αυτο δεν αφορα κανεναν αλλο και μακαρι να γινει.
    Παντως η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα αρκετα ατομα απο εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Οχι ακριβως dating site, αλλα το να διοργανωθούν καποιες συναντήσεις - βολτες εστω για καφε πχ δεν βλεπω το παραμικρό αρνητικό, αν σκεφτούμε οτι οι πιο πολλοι παραπονούνται για μοναξια, έλλειψη παρέας για μια βολτα κτλ. Τωρα αν προκύψει κατι παραπανω σε καποιους αυτο δεν αφορα κανεναν αλλο και μακαρι να γινει.
    Παντως η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα αρκετα ατομα απο εδω.
    Παλια γινονταν συναντησεις. Μπαινω απο το 2009.

Senior Member
    Ίσως τώρα δεν γίνονται γιατί υπάρχει μεγαλύτερη αποξένωση ως μια γενικότερη κοινωνική τάση

'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Ίσως τώρα δεν γίνονται γιατί υπάρχει μεγαλύτερη αποξένωση ως μια γενικότερη κοινωνική τάση

'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'
    Μ....κιες του κωλου δλδ!! Οποιος θελει και μπορει, μπορει να κανονισει συναντηση ενα πρωινο, δεν ειναι δυσκολο!!

Page 1 of 3 123 LastLast