Results 1 to 15 of 80
Thread: LADOSE
-
20-02-2019, 22:44 #1
LADOSE
Πειτε μου εμπειριες η παρενεργειες που βιωσατε απο το ladose και ποσους μηνες κανατε θεραπεια με αυτο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΘΕΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Δεν εχω παρει ποτε χαπια και φοβαμαι να μπω στον κοσμο τον ψυχοφαρμακων. Μου προτεινεται να τα παρω;
- 20-02-2019, 23:03 #2
η αληθεια ειναι πως οχι, δεν σε προτεινω να τα παρεις.... οτι προσφερουν τα αντικαταθλιπτικα και αν προσφερουν το αφαιρουν με το αλλο χερι.... δεν ειναι ουσιες φυσικες, ειναι ουσιες τεχνητες που ακομα για το πως λειτουργουν επακριβως κανουν μονο εικασιες... αλλα κανεις δεν ξερει τι κανει εκει στον εγκεφαλο και τι αλλαγες κανει.... τους αρεσει παρα πολυ τους ειδικους η θεωρια της χημικης ανισσοροπιας και τον μυθο της σεροτονινης, μα δεν εχει αποδειχθει επιστημονικα και δεν μπορει να αποδειχθει.... ειναι ουσιες που ακομα κανεις δεν ξερει αν βοηθανε επειδη εχουν την δυνατοτητα να βοηθησουν ή επειδη ο κοσμος λειτουργει ως πλασεμπο που τις παιρνει... ξερεις εχω καταθλιψη αλλά παιρνω αντικαταθλιπτικα, αρα με βοηθουν να την καταπολεμισω, αρα θα γινω καλυτερα, αρα νιωθω καλυτερα... ..................
καθαρη δυναμη αυτοθεραπειας, στην ουσια δεν εκανε τιποτα το αντικαταθλιπτικο, ολα τα εκανε το μυαλο... στην ουσια αχρηστο ηταν.....!!!!!!!
δεν θελω να γραψω πολλα περισοσοτερα επειδη δυστυχως τα αντικαταθλιπτικα εχουν παρα πολλους φανατικους και θα βιαστουν να με κραξουν οτι ολα αυτα που λεω ειναι αρλουμπες... και πως δεν ειναι αληθεια και οτι τα αντικαταθλιπτικα τους βοηθησαν αλλα και αυτοι οι ιδιοι δεν ξερουν αν ηταν τα αντικαταθλιπτικα ή δυναμη του μυαλου τους...
θα σου προτεινα να ψαξεις για εναλλακτικες μορφες αντιμετωπισης της καταθλιψης με σπαθοχορτο ή 5htp ειναι παρα πολυ καλα και τα δυο... σκεψου το ενδεχομενο να επισκεφτεις καποιο ψυχολογο και να συζητησεις μαζι του και αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες για τις εναλλακτικες μπορεις να στειλεις!
20-02-2019, 23:20 #3
μακρια απο φυτικα οπως σπαθοχορτο και 5htp... μπορει να προκαλεσουν νευρολογικες επιπλοκες.... πολυ καλα αποτελεσμα εχει η ινοσιτολη
αλλα μην το ψαχνεις... το ladose ειναι μια χαρα.. απολυτα ασφαλες χωρις καμια παρενεργεια....!
κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου..
21-02-2019, 11:48 #4
21-02-2019, 13:30 #5
Φιλε μου καλό είναι να παρει αρχικα ενα αντικαταθλιπτικό βοηθαει παρα πολυ... Αργοτερα θα κοιτάξει και για εναλλακτικές θεραπείες η φαρμακευτική καναβη το CBD απο μόνο του θα μπορούσε να αντικατασταθεί με το ladose αλλα προς το παρών καλο θα του κανει ενα αντικαταθλιπτικο σε χαμηλή δοσολογία θα μπορούσε μονο στα 10mg να κάνει δουλειά σε 2 μηνες πανω κατω εχει αποτέλεσμα τωρα για της παρενέργειες σε σχέση με άλλα φάρμακα δεν ειναι τπτ..αν τωρα δεν θέλει να παρει καθολου φάρμακα τοτε μπορει η κατασταση χειροτερεύει με τον καιρο.. δεν μπορείς να προτείνεις αρχικά φαρμακευτική κάνναβη ο λόγος ειναι οτι με μια λάθος δοσολογία το ανχος θα γίνει 10 φορές πιο έντονο.. αν παλι δεν θέλει να παρει καθόλου φαρμακα τοτε θα μπορούσε να κοιτάξει την ινοσιτολη.. που βοηθαει σε κατάστασης κρίσεων πανικού..
21-02-2019, 14:29 #6
Θα φανεί τότε, θα μας μιλήσει το μέλος για το τι προτιμά...
21-02-2019, 15:28 #7
Καλησπέρα φίλε μου...
Εχω λογο να μιλήσω για το θέμα, πρώτον γιατί εχω ψαχτεί με το θέμα, αφού είχα καταθλιπτικό επισόδειο απ τα 17, και εχω διαβάσει πολλά πράγματα, αλλά και εχω εμπειιρία με φαρμακα...
Το πρωτο επισόδειο το περασα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ στα 17, με αλλαγες σε σχολείο, κοπελα, παρέες και αργότερα διπλωμα αυτοκινητου..
στα 32 το θεμα επέστρεψε και πολύ εντονο με σοβαρές κρίσεις πανικου και πιο σοβαρη κατάθλιψη...
δυστυχώς μετα απο 2ετή χρήση αγχολυτικού, ξεκινησα αγωγή με ladose..
Παρότι φοβόμουν καθώς το χαρτί έγραφε τα όσα μυρια..Ενα πρωί σκέφτηκα οτι το καταπίνω και οτι βγεί...Ξεκίνησα με το μισο, και μετα αππο δέκα μερες ολόκληρο.
Λοιπόν είχα στις αρχές κακο υπνο και ανησυχο, με περίεργα ονειρα, υπνηλία την ημερα, ελλειψη καυλας, και ανηδονία, αλλά εφυγε το αγχος, ο πανικός, και η διάθεση βελτιωθηκε!!!
Το μεγάλο θέμα που μ εκανε στο 6 μηνο να το σταματησω,ηταν οτι...έβαλα εντεκα κιλα..
δυστυχώς για μενα το βαρος είναι μια σοβαρη παρενέργεια..
21-02-2019, 15:49 #8
Ειδες σε κανεναν το βαρος να ειναι θετικο;οτι να ναι γινεται με τον καθεναν.οτι και να πω ειναι λιγο..απο που να το πιασεις και απο που να το αφησεις φιλε μου..
21-02-2019, 19:07 #9
21-02-2019, 23:21 #10
Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. Τα φαρμακα οντως δρανε και το καταλαβαινεις πολυ. Δεν μπορεις να ισχυριστεις το αντιθετο, οχι δεν νομιζουμε οτι δρανε αυτην ειναι μια πραγματικη αληθεια. 2ον ποιος κανεις μα κανεις δεν νιωθει οτι το να παιρνει φαρμακα οτι θα τον βοηθανε και θα ειναι ησυχος,το αντιθετο πιστευω ολοι φοβομαστε να τα παρουμε και πιο πολυ για τις παρενεργειες που εχουν. Οποτε η λογικη σου δεν εχει τοσο βαση...
21-02-2019, 23:24 #11
Κανναβη δεν ξανα κανω με τιποτα ουτε CBD ουτε τιποτα μαλακιες. Η κανονικη κανναβη το χασις δηλαδη το οποιο ειναι παρανομο με μια τζουρα μπορω να παθω ΚΡΙΣΑΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ. Το CBD απο την αλλη δεν με βοηθαει καθολου και επειδη εγω φοβαμαι οταν κανω εχω αγχος και ισως να παθω και κριση πανικου. Δεν ξερω ισως να υπαρχει και καμια φουντα που να μου ταιριαζει ποιος ξερει...
21-02-2019, 23:26 #12
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου επανω στο θεμα. Ενταξει δεν μπορω να πω τιποτα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλος βαζει αλλα αλλος μπορει και να χανει κιλα. Επισης θελω να μου εξηγησεις ποσο σοβαρη ηταν η παρενεργεια σχετικα με την λιμπιντο σου...Δηλαδη δεν ειχες ορεξη για σεξ κλπ;
22-02-2019, 00:18 #13
φιλε θα σου εξηγήσω με απλά λόγια... γενικά σε μερικούς τους προκαλεί στυτική δυσλειτουργία... προσωπικά με το ladose δεν είχα τέτοιο θέμα... όμως είχα με προηγούμενο αντικαταθλιπτικό αλλα σε αυτές τις περίπτωσης οποτε έκανα sex απλά δεν έπαιρνα το αντικαταθλιπτικό για μια μέρα και έπαιρνα φυτικά συμπληρώματα και έτσι όλα cool...!!!!
22-02-2019, 00:23 #14
και απο το CBD παθαίνεις στην αρχή τρελες κρίσης πανικού... μουδιάζεις ολόκληρος όχι αστεία.... γιαυτο όταν ο οργανισμός μας δεν είναι συνηθισμένος παίρνουμε αρχικά λαδακι cbd και βάζουμε μια σταγόνα κάτω από την γλώσσα και έτσι δεν προκαλεί τίποτα.... έχω προσωπική εμπειρία όταν έκανα cbd αρχικά πάθαινα κρίσης πανικού το έψαξα το θέμα και ήταν όλα θέμα δοσολογίας...! πλέον και thc μπορεί να κάνω όταν πάω στο ν καναδα, δεν μου προκαλεί άγχος κλπ... αν μαστουρώσω και δεν αντέχω τότε πλακώνω γλυκα και πίνω και ένα τσιγάρο με cbd.. και όλα χαλαραααααααα χαχαχα
22-02-2019, 00:30 #15
η καθε περιπτωση ειναι αλλιως δε γινετε πχ καποιος να υπερισχυει ταυτοχρονα σε εμφανιση και μυαλο
καλα αυτο το χουν οι αντρες μερικες φορες και αρχιζουν τους προβληματισμουν τυπου ΣΕΞπηρ σηκωνετε δε σηκωνετε τυχαιο?