Results 16 to 30 of 80
Thread: LADOSE
-
22-02-2019, 00:34 #16
περα απο την πλακα τωρα αν εχεις θεμα με ανχος και κρισης πανικου το ladose θα σε κανει καλα...! μην φοβασαι το φαρμακο....! τα αντικατα8λιπτικα και συγκεκριμενα το ladose ειναι απο τα πιο αποτελεσματικα ssri η μονη παρενεργεια που ειχα ειναι να μου προκαλεσει καπιες φοβιες αλλα επιδει ειχα και πριν δεν μπορω να πω οτι ειναι απο το ladose 100% οπως και να εχει ειναι ενα απο τα καλητερα δινει ενεργεια και βοηθαει να φυγουν ολα τα ψυχωσοματικα...! απλα να βρεις την ωρα που σου παει... εμενα πχ επιδει μου φερνει μια χαλαρωση και υπνιλια το περνω βραδυ... το χαπι αυτο κανει δραση για 24 ωρες... μπορει σε εσενα πχ αν το παρεις βραδυ να μην εχεις υπνο σα να εχεις πιει 2-3 καφεδες... γιαυτο τσεκαρε το... θα σου ελεγα απο αυριο να το παρεις... χωρις φοβο... παρε μισο για αρχη 10mg για την πρωτη εβδομαδα.. και μετα 20mg... θα σου κανει καλο ακουσε με... εγω το περνω ακομα μου φτιαχνει την διαθεση...
- 22-02-2019, 00:34 #17
τοτε γιατι μας ρωτας και καλα αν τα παρεις ή οχι??? εμενα η γνωμη μου ειναι αυτην... οτι δεν δρανε και ειναι πλασεμπο... και φυσικα υπαρχουν αλλες τοσες ερευνες για την δυναμη του πλασεμπο και αν αυτο τελικα που παρακινει ειναι το αντικαταθλιπτικο ή η ιδεα και μονο..
ημουν χρηστης αντικαταθλιπτικων πολλα χρονια... δεν καταλαβα καμια αλλαγη, τα επαιρνα κατ αναγκαστικα διοτι οποτε τα εκοβα αρχιζαν απιστευτα στερητικα που εφταναν στα επιπεδα δυσλειτουργιας και πολυ κακης αποδοσης στην δουλεια... πλεον κανω πολυ σταδιακη διακοπη για να ειναι οριστικη....
22-02-2019, 00:37 #18
φιλε μου δεν ειναι placebo....κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει...! αντιψυχωσικά να αποφεύγεις όχι αντικαταθλιπτικά...
για τα στερητικά τον αντικαταθλιπτικών θα συμφωνήσω όμως μαζί σου... έχουνε κάποια στερητικά και συνήθως αυτά είναι συμτώματα επιδείνωσης του άγχους...! δεν είναι σοβαρά στερητικά..! σε 1-2 εβδομάδες εξαφανίζονται...
22-02-2019, 00:50 #19
δεν τα θεωρω λιγοτερο επικυνδινα σκευασματα απο τα αντιψυχωτικα.... η αποψη μου ειναι να τα αποφευγει κανεις παντελως, εννοω τα αντικαταθλιπτικα... για τα αντιψυχωτικα δεν εχω λογο να κανω διοτι, οταν υπαρχουν ατομα με σοβαρη ψυχωση, εκει παω πασο...ας τα παρουν...!!!!! απλα αυτο εσυ που κατακρινεις ειναι προφανως η επιπολαιοτητα των γιατρων να συνταγογραφουν αντιψυχωτικα σε καταθλιπτικους και σε ανθρωπους που εχουν αγχωδες διαταραχες... ναι εκει ειναι επιπολαιοτητα σιγουρα, αλλα οχι οτι στα αντικαταθλιπτικα δεν κανουν καταχρηση υπερσυνταγογραφισης....
τελος, επειδη αμφιστητουμαι απο πολλους παρα πολυ, επειδη τα συμπωματα στερησης δεν ειναι μιας βδομαδας μονο αλλα ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ολοκληρους, θελω να παραθεσω το επομενο αρθρο... το οποιο παρουσιαζει παρα πολυ καλα το προβλημα της διακοπης, και οτι πολλοι κινδυνευουν να παιρνουν εφ΄ορου ζωης τα εν λογο σκευασματα διοτι ειναι τρομερα δυσκολη η διακοπη τους... μου κανει εντυπωση ενας ανθρωπος να παιρνει 10 χρονια αντικαταθλιπτικα, δηλαδη 10 ολοκληρα χρονια να εχει καταθλιψη και να χρειαζεται αυτα για να την καταπολεμαει??? σαφως και οχι...... ηδη απο την δικη μου περιπτωση βλεπω τον ευατο μου που τα επαιρνε 7 χρονια... κερδισα κατι απο αυτα? τιποτα απολυτως... δρομο παλιο σκευασματα του Σατανα
https://www.newsit.gr/ygeia/antikata...r_roh_eidhseon
22-02-2019, 00:52 #20
Καλά τώρα μου φαίνεται ο καθένας λέει ότι θέλει. Ακις φίλε μιλά μόνο για τον εαυτό σου. Γιατί τα φάρμακα που αναφέρεις σε εμένα έχουν την αντίθετη επίδραση, οπότε μην γενικευεις, η προσωπική σου άποψη είναι αποδεκτή βέβαια.
22-02-2019, 00:56 #21
22-02-2019, 01:09 #22
δεν μου λεει κατι αυτη η ερευνα.... επερνα 8 χρονια lexapro... το εκοψα σχετικα ευκολα....! δεν ειχα κανενα θεμα.... ολα ειναι στο μυαλο...!!
για τα αντιψυχοσικα τι αποψη εχεις που τα δινουν σε ατομα με φοβιες και διαταραχη πανικου? δηλαδη εγω που εχω καπιες φοβιες μου προτινουν seroquel... η rispendal ομως εγω δεν γουσταρω να τα παρω...
για να είμαι ειλικρινής αυτό που μου έκανε το ladose είναι να επιδείνωση το ΙΔΨ μου... με έκανε να σκέφτομαι παρανοϊκά και να είμαι καχύποπτος... αλλα δεν με πειράζει αυτό... το έλεγχο... φυσικά δεν μπορεί να παραδεχτεί κάποιος γιατρός ότι αυτό είναι από το ladose... γτ όπως σου έχω πει περνώ και xanax 0.5 μια φορα την ημερα..... και με την ευκερια τωρα γιατρος λεει κοψε το xanax και παρε αντιψυχοσικο... ειναι πιο ασφαλες.... ειναι οντως ασφαλες??? τι λες? δεν θα επερνα ποτε... σου μιλαω ξεκαθαρα.... :P
22-02-2019, 01:17 #23
Κοίτα όμως για μένα δεν έκοψες τα αντικαταθλιπτικα οριστικά, απλά από το ένα μεταπηδησες σε κάποιο άλλο.... Θα σου έλεγα μπράβο αν μετά από 8 χρόνια χρήσης δεν έβαζες στο στόμα σου κανένα άλλο.. Τότε θα ήταν οριστική διακοπή..
Όσο φίλε για το ladose το ξέρω πολύ καλά.. Αυτό το παρανοϊκό που βιώνεις στις παρενέργειες περιγράφεται στα αγγλικά ως abnormal thinking που σημάνει μη λογική σκέψη, παραλογισμός.... Το παθαινα και εγώ με το λαντος.. Σε διεστραβλωνει τον τρόπο σκέψης... Δεν σκέφτεσαι λογικά..
Επίσης το λαντος έχει κατηγορήθει για βίαιη συμπεριφορά, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είσαι με αυτό οξύθυμος, μαλωνεις με όλους, νευρικος και επιθετικός...
Τέλος, ο γιατρός σου μπορεί να έχει ότι άποψη θέλει, κράτα την δική σου! Ευχαριστώ
22-02-2019, 01:23 #24
ναι αυτα τα ξερω... και σιγα την δοσολογια που περνω... μονο 10μg... και οχι καθε μερα.... εχει τυχει να μην το παρω και για 1 εβδομαδα.... δεν ειχα θεμα...! μονο xanax επερνα...
εγω θελω να μαθω αν εσυ θεωρεις τα αντιψυχοσικα πιο ασφαλες απο ενα xanax 0.5 την ημερα... σε αυτο μπορεις να εχεις μια απαντηση? επιδει και εσυ το ψαχνεις σαν και εμενα το θεμα...! φανταζομαι ξερεις πως τα αντιψυχοσικα σε καταστασης ανχους δεν ειναι νορμαλ να τα δινουν... επισης και το xanax φερνει παρανοια το λεει στης παρενεργειες... :P
22-02-2019, 01:31 #25
Τα αντιψυχωτικα θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται αποκλειστικά σε αυτούς για τους οποίους προορίζονται, δηλαδή τους ψυχωτικους ασθενείς και στους έχοντες σχιζοφρένεια.. Στους άλλους είναι επιπόλαιοτητα... Δεν θα βοηθήσει περισσότερο το να δώσεις ένα αντιψυχωτικο σε έναν με άγχος...
Κοίτα προφανώς ανάμεσα στα δύο σε αντιψυχωτικο και σε ζαναξ θα προτιμούσα το ζαναξ, αλλά αυτό δεν σημάνει ότι είναι λιγότερο αθώο... Και νομίζω ότι την ιδψχ που ανέφερες είναι περισσότερο από τέτοια φάρμακα... Αλήθεια σε βοηθάει σε κάτι το ζαναξ;;; δηλαδή το παίρνεις για να αποκοιμηθεις;;; στο άγχος δεν νομίζω να βοηθάει αφού το παίρνεις πολύ καιρό και είσαι σίγουρα εξαρτημένος
22-02-2019, 01:50 #26
με χαλαρωνει full...!!! γενικα δεν κανω καταχρηση... περνω παντα 0.5 η καπιες μερες μονο 0.25 δεν ξερω αν ειμαι εθισμενος... νομιζω πως αν θελω το κοβω για πλακα με καναβη.... αλλα δεν μπορω να εχω πλεον thc που χριαζομαι για να ηρεμω..... και την βγαζω με ζελεδακια cbd και ατμισμα... :P
δεν θελω να το κοψω το xanax... ειναι το μοναδικο χαπι που με βοηθαει ακομα και στο σεξ οσο τρελο και αν ακουγετε... μου προκαλει αυξημενη libido λες και εχω παρει ναρκωτικα νιοθω... πρωσοπικα μονο επιδει με κανει να νιοθω γαματα το περνω... αν μπορουσα να εχω νομιμα thc δεν θα επερνα xanax :P
22-02-2019, 12:37 #27
22-02-2019, 12:47 #28
22-02-2019, 15:24 #29
Last edited by akis1; 22-02-2019 at 16:00.
22-02-2019, 15:32 #30
Δεν δίνω συμβουλές... Κανονικά απο την διαχείριση θα έπρεπε να απαγορευτεί να λενε εμπειρίες ο καθένας για τα φάρμακα όμως δεν υπάρχει κάποιος νόμος να το απαγορεύει αυτο και σε αυτη την περίπτωση ο καθένας γραφει την εμπειρία του και μετα ο άλλος φοβάται να παρει το φάρμακο που το πρότεινε ο γιατρός του..... Απο την στιγμη που του ειπε ο γιατρός να παρει ladose πρέπει να το πάρει απόφαση και να μην ακούει τον καθε εναν εδώ μεσα τι λέει.... Εμενα με βοηθησε αλλα και πολλα αλλα άτομα.. τωρα αν θέλει να υποφέρει απο κρίσης πανικού ας κάνει ότι θέλει.... Για να παει ο ίδιος σε γιατρό συμενει οτι χρειαζόταν βοήθεια... Ολα τα φάρμακα εχουν παρενέργειες αυτο δεν σημαίνει οτι θα της πάθεις... Αυτός ο φοβος με τα φαρμακα πρεπει να σταματήσει υπάρχουν ατομα που τα χρειάζονται για να ειναι στην καθημερινότητα τους λειτουργικά...
Φιλικα παντα