LADOSE - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80

Thread: LADOSE

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ποσο καιρο το περνεις? της endoca ειναι αυτο που εχεις?

περνεις ακομα?
    οχι ειναι της enecta... το παιρνω καπου στον ενα μηνα αλλα οχι συνεχομενα, αυτο σημαινει οτι μπορει και να ξεχασω δοση... που εχω ξεχασει μεχρι και τρεις φορες την εβδομαδα να μην παρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    οχι ειναι της enecta... το παιρνω καπου στον ενα μηνα αλλα οχι συνεχομενα, αυτο σημαινει οτι μπορει και να ξεχασω δοση... που εχω ξεχασει μεχρι και τρεις φορες την εβδομαδα να μην παρω
    δες τον οδηγο και κανε αυτο που λεει.. αν θελεις να δεις αποτελεσμα... να ξερεις σε αυτη την δοσολογια θελεις 2-3 μηνες για να δεις διαφορα...

https://cannabisnews.gr/o-odigos-chr...-gia-download/

Banned
    ναι διαβασα τον οδηγο αυτον και βασικα με συστηθηκε το ιδιο να κανω κατα την αγορα του προιοντος μου... δηλαδη να πινω καθε μερα και απο μια σταγονα και να μενω σε αυτο για τρεις μερες, ωστε να βλεπω αν χρειαζομαι περισσοτερες ή αν ειναι ακριβως στο επιθυμητο αποτελεσμα......... αν δεν ειμαι ικανοποιημενος να ανεβαζω και κατα μια σταγονα και να μενω παλι για αλλες τρεις μερες... πραγμα που σημαινει οτι συνολικα χρειαζομαι πολλες μερες για να καταλαβω ποια ειναι η θεραπευτικη δοση που χρειαζομαι...

φιλε μου, ομως, εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την θεραπυετικοτητα της cbd... οπως και με τα ω3, ετσι και με την cbd εχω πολλους μα παρα πολλους ενδοιασμους ως προς την αποτελεσματικοτητα της.... πριν παρω το λαδι, ατμιζα για πολυ καιρο cbd .. που ενταξει με το λαδι δεν ημουν τοσο τυπικος, δηλαδη να παιρνω καθεμερινα την δοσολογια... οπως με το ατμισμα που το ειχα ολη μερα το ματζαφλαρι στο χερι μου...

θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?

Senior Member
    [QUOTE=menis_64;1033940]

θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?[/QUOTE

περνώ πολύ μικρή δόση 5mg... με βοηθάει πάρα πολύ στην χρόνια κεφαλαλγία που έχω...

Banned
    [QUOTE=akis1;1034277]

θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?[/QUOTE

περνώ πολύ μικρή δόση 5mg... με βοηθάει πάρα πολύ στην χρόνια κεφαλαλγία που έχω...
    Μαγνήσιο έχεις δοκιμάσει;;;; σε εμένα κάνει τρομερή δουλειά στο θέμα των κεφαλαλγίων

niaouris
    Guest
    περα απο την πλακα τωρα αν εχεις θεμα με ανχος και κρισης πανικου το ladose θα σε κανει καλα...! μην φοβασαι το φαρμακο....! τα αντικατα8λιπτικα και συγκεκριμενα το ladose ειναι απο τα πιο αποτελεσματικα ssri η μονη παρενεργεια που ειχα ειναι να μου προκαλεσει καπιες φοβιες αλλα επιδει ειχα και πριν δεν μπορω να πω οτι ειναι απο το ladose 100% οπως και να εχει ειναι ενα απο τα καλητερα δινει ενεργεια και βοηθαει να φυγουν ολα τα ψυχωσοματικα...! απλα να βρεις την ωρα που σου παει... εμενα πχ επιδει μου φερνει μια χαλαρωση και υπνιλια το περνω βραδυ... το χαπι αυτο κανει δραση για 24 ωρες... μπορει σε εσενα πχ αν το παρεις βραδυ να μην εχεις υπνο σα να εχεις πιει 2-3 καφεδες... γιαυτο τσεκαρε το... θα σου ελεγα απο αυριο να το παρεις... χωρις φοβο... παρε μισο για αρχη 10mg για την πρωτη εβδομαδα.. και μετα 20mg... θα σου κανει καλο ακουσε με... εγω το περνω ακομα μου φτιαχνει την διαθεση...
    ειναι καλο το ladose???ειμαι με zoloft εδω και μηνες και δεν μου κανει τιποτα...σκεφτομαι ν αρχισω ladose γιατι εχω παρει πολλα κιλα κ λενε οτι καταπολεμαει την βουλιμια ισχυει???

niaouris
    Guest
    η αληθεια ειναι πως οχι, δεν σε προτεινω να τα παρεις.... οτι προσφερουν τα αντικαταθλιπτικα και αν προσφερουν το αφαιρουν με το αλλο χερι.... δεν ειναι ουσιες φυσικες, ειναι ουσιες τεχνητες που ακομα για το πως λειτουργουν επακριβως κανουν μονο εικασιες... αλλα κανεις δεν ξερει τι κανει εκει στον εγκεφαλο και τι αλλαγες κανει.... τους αρεσει παρα πολυ τους ειδικους η θεωρια της χημικης ανισσοροπιας και τον μυθο της σεροτονινης, μα δεν εχει αποδειχθει επιστημονικα και δεν μπορει να αποδειχθει.... ειναι ουσιες που ακομα κανεις δεν ξερει αν βοηθανε επειδη εχουν την δυνατοτητα να βοηθησουν ή επειδη ο κοσμος λειτουργει ως πλασεμπο που τις παιρνει... ξερεις εχω καταθλιψη αλλά παιρνω αντικαταθλιπτικα, αρα με βοηθουν να την καταπολεμισω, αρα θα γινω καλυτερα, αρα νιωθω καλυτερα... ..................
    καθαρη δυναμη αυτοθεραπειας, στην ουσια δεν εκανε τιποτα το αντικαταθλιπτικο, ολα τα εκανε το μυαλο... στην ουσια αχρηστο ηταν.....!!!!!!!
    δεν θελω να γραψω πολλα περισοσοτερα επειδη δυστυχως τα αντικαταθλιπτικα εχουν παρα πολλους φανατικους και θα βιαστουν να με κραξουν οτι ολα αυτα που λεω ειναι αρλουμπες... και πως δεν ειναι αληθεια και οτι τα αντικαταθλιπτικα τους βοηθησαν αλλα και αυτοι οι ιδιοι δεν ξερουν αν ηταν τα αντικαταθλιπτικα ή δυναμη του μυαλου τους...

θα σου προτεινα να ψαξεις για εναλλακτικες μορφες αντιμετωπισης της καταθλιψης με σπαθοχορτο ή 5htp ειναι παρα πολυ καλα και τα δυο... σκεψου το ενδεχομενο να επισκεφτεις καποιο ψυχολογο και να συζητησεις μαζι του και αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες για τις εναλλακτικες μπορεις να στειλεις!
    εχουν βγει καποια χαπια με john wort σπαθοχορτο κανουν τιποτα για την μειζονα καταθλιψη??επισης εχω ακουσει ο κουρκουμας με μηλοξιδο κανει καλο στην μειζονα καταθλιψη

niaouris
    Guest
    το ladose καταπολεμαει οντως την βουλιμια ξερει κανεις???και τι παρενεργειες ειχατε οταν το πηρατε???

niaouris
    Guest
    περα απο την πλακα τωρα αν εχεις θεμα με ανχος και κρισης πανικου το ladose θα σε κανει καλα...! μην φοβασαι το φαρμακο....! τα αντικατα8λιπτικα και συγκεκριμενα το ladose ειναι απο τα πιο αποτελεσματικα ssri η μονη παρενεργεια που ειχα ειναι να μου προκαλεσει καπιες φοβιες αλλα επιδει ειχα και πριν δεν μπορω να πω οτι ειναι απο το ladose 100% οπως και να εχει ειναι ενα απο τα καλητερα δινει ενεργεια και βοηθαει να φυγουν ολα τα ψυχωσοματικα...! απλα να βρεις την ωρα που σου παει... εμενα πχ επιδει μου φερνει μια χαλαρωση και υπνιλια το περνω βραδυ... το χαπι αυτο κανει δραση για 24 ωρες... μπορει σε εσενα πχ αν το παρεις βραδυ να μην εχεις υπνο σα να εχεις πιει 2-3 καφεδες... γιαυτο τσεκαρε το... θα σου ελεγα απο αυριο να το παρεις... χωρις φοβο... παρε μισο για αρχη 10mg για την πρωτη εβδομαδα.. και μετα 20mg... θα σου κανει καλο ακουσε με... εγω το περνω ακομα μου φτιαχνει την διαθεση...
    αντιμετωπιζει την βουλιμια???εχω παρει αρκετα κιλα απτο zoloft κ ελεγα ν το αρχισω τωρα το ladose

niaouris
    Guest

LADOSE

σκεφτομαι να αρχισω το ladose λογω του οτι εχω παρει αρκετα κιλα απο αντικαταθλιπτικα κ λεγεται οτι καταπολεμαει την βουλιμια...εχει αποψη κανεις παιρνει κανεις το χαπι???

niaouris
    Guest
    μακρια απο φυτικα οπως σπαθοχορτο και 5htp... μπορει να προκαλεσουν νευρολογικες επιπλοκες.... πολυ καλα αποτελεσμα εχει η ινοσιτολη

αλλα μην το ψαχνεις... το ladose ειναι μια χαρα.. απολυτα ασφαλες χωρις καμια παρενεργεια....!

κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου..
    χωρις καμια παρενεργεια???υπαρχει αντικαταθλιπτικο χωρις παρενεργειες???εχετε παρει ποτε αντικαταθλιπτικα στην ζωη σας???

Senior Member
    Οχι το ladose δεν καταπολεμά απαραίτητα την βουλιμία. Εμένα μου άνοιξε την όρεξη και πήρα κιλά.

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Οχι το ladose δεν καταπολεμά απαραίτητα την βουλιμία. Εμένα μου άνοιξε την όρεξη και πήρα κιλά.
    τελεια οποτε δεν κανουν ουτε και αυτο...τελικα για ποιο λογο υπαρχουν τα αντικαταθλιπτικα ξερει κανεις???εχουν κατι θετικο οτιδηποτε πανω τους???

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    τελεια οποτε δεν κανουν ουτε και αυτο...τελικα για ποιο λογο υπαρχουν τα αντικαταθλιπτικα ξερει κανεις???εχουν κατι θετικο οτιδηποτε πανω τους???
    Ποσο χρόνων είσαι αρχικά. Και ο γιατρός σου τι σου λεει; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους κάθονται καλά τα αντικαταθλιπτικα και άλλοι που τους σώζουν την ζωή. Σε βοηθάνε έστω να είσαι λειτουργικός; Εφόσον ο ψυχοθεραπευτης σε βοηθήσε γιατι δεν συνεχίζεις; ο καθένας πρέπει να βρει τι του κάνει καλό και να το ακολουθήσει

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Ποσο χρόνων είσαι αρχικά. Και ο γιατρός σου τι σου λεει; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους κάθονται καλά τα αντικαταθλιπτικα και άλλοι που τους σώζουν την ζωή. Σε βοηθάνε έστω να είσαι λειτουργικός; Εφόσον ο ψυχοθεραπευτης σε βοηθήσε γιατι δεν συνεχίζεις; ο καθένας πρέπει να βρει τι του κάνει καλό και να το ακολουθήσει
    ειμαι 32. ο γιατρος τι να μου πει ακριβως???νομιζεις οτι οι γιατροι μας αγαπανε κ νοιαζονται??..μου λεει να συνεχισω με αντικαταθλιπτικα...τα οποια δεν με βοηθουν καθολου..κανενα οφελος

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast