LADOSE - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80

Thread: LADOSE

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Ποσο χρόνων είσαι αρχικά. Και ο γιατρός σου τι σου λεει; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους κάθονται καλά τα αντικαταθλιπτικα και άλλοι που τους σώζουν την ζωή. Σε βοηθάνε έστω να είσαι λειτουργικός; Εφόσον ο ψυχοθεραπευτης σε βοηθήσε γιατι δεν συνεχίζεις; ο καθένας πρέπει να βρει τι του κάνει καλό και να το ακολουθήσει
    ειμαι 32. ο γιατρος τι να μου πει ακριβως???νομιζεις οτι οι γιατροι μας αγαπανε κ νοιαζονται??..μου λεει να συνεχισω με αντικαταθλιπτικα...τα οποια δεν με βοηθουν καθολου..κανενα οφελος

Senior Member
    Quote Originally Posted by niaouris View Post
    σκεφτομαι να αρχισω το ladose λογω του οτι εχω παρει αρκετα κιλα απο αντικαταθλιπτικα κ λεγεται οτι καταπολεμαει την βουλιμια...εχει αποψη κανεις παιρνει κανεις το χαπι???
    Εγώ με τα ladose διάφορα στα κιλά δεν είδα
    Διάφορα είδα με σταθεροποιητή που πήρα
    Μου είπε η γιατρός ότι τέτοιου είδους χάπια μειώνουν την ορεξη

Senior Member
    ειμαι 32. ο γιατρος τι να μου πει ακριβως???νομιζεις οτι οι γιατροι μας αγαπανε κ νοιαζονται??..μου λεει να συνεχισω με αντικαταθλιπτικα...τα οποια δεν με βοηθουν καθολου..κανενα οφελος
    Για ποιο λογο να σε αγαπά ένας γιατρός; Η δουλειά τους είναι να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημενοι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροι δυστυχώς, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειες...Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτόν άλλαξε και πήγαινε σε άλλον. Ίσως δεν έχεις βρει το κατάλληλο χαπι για εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    Κάποια παρενέργεια ειχες; τα έχω πάρει και άλλες φορές και είναι να τα ξεκινήσω παλι αλλα με τρόμαξε ο καρδιολόγος. Επιμένει να μην τα πάρω και έχω φάει φρίκη γθατι από την μία θέλω από ρην άλλη φοβάμαι

Senior Member
    Κάποια παρενέργεια ειχες; τα έχω πάρει και άλλες φορές και είναι να τα ξεκινήσω παλι αλλα με τρόμαξε ο καρδιολόγος. Επιμένει να μην τα πάρω και έχω φάει φρίκη γθατι από την μία θέλω από ρην άλλη φοβάμαι
    Τα πήρα μαζί με τα effexor για λίγες μέρες και μετά έκοψα τα effexor
    Λίγη ένταση είχα στην αρχή και έπαιρνα και από κανένα ζαναξ τα βράδια
    Αλλιώς δεν είχα τίποτα άλλο από παρενέργειες

niaouris
    Guest
    τι παρενεργειες ειχες με το ladose??σκεφτομαι να το αρχισω κ εγω

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    η γιατρος σου ειπε κ το φαρμακο αυτο λεει...αλλα ομως στην πραξη δεν ισχυει καθολου αυτο σωστα??εφοσον εισαι στα ιδια κιλα...αρα λενε τα δικα τους

Senior Member
    Αν θυμάμαι καλά τις πρώτες μέρες μια παραπάνω ένταση και φόβος. Μετά από κάποιους μήνες δυσκολία να φτάσω σε οργασμό. Τίποτα άλλο. Αλλα αυτή την φορά παλι με έχει πιάσει φόβος και δεν τα παίρνω.

Senior Member
    Πωω παιδιά το πήρα και αμέσως άρχισα να νιώθω δυσπνοια σφίξιμο και ζαλάδα. Θέλω να ελπίζω ότι είναι κρίση αγχους

Senior Member
    η γιατρος σου ειπε κ το φαρμακο αυτο λεει...αλλα ομως στην πραξη δεν ισχυει καθολου αυτο σωστα??εφοσον εισαι στα ιδια κιλα...αρα λενε τα δικα τους
    Ναι δεν πήρα κιλά με τα ladose εγώ πάντως έχασα μόλις πήρα το topamac

niaouris
    Guest
    Πωω παιδιά το πήρα και αμέσως άρχισα να νιώθω δυσπνοια σφίξιμο και ζαλάδα. Θέλω να ελπίζω ότι είναι κρίση αγχους
    μην φοβασαι ειναι οι πρωτες βδομαδες μεχρι να δρασουν.ειμαι και εγω στο ιδιο σταδιο επειδη αλλαξα αντικαταθλιπτικα.προσπαθη� �ε να μην το σκεφτεσαι κανε αλλα πραγματα μην καθεσαι αδρανης ποτε.μιλα και σε ψυχολογο θα σεε βοηθησει

Senior Member
    Elena τι σου είπε ο καρδιολόγος;γιατί και ο δικός μου δεν είναι υπέρ των αντικαταθλιπτηκών αντίθετα με τα αγχολυτικά.παρασκευή πάω σε ψυχ για έναρξη αγωγής και φοβάμαι....είμαι με ζάναξ τώρα κ νιώθω ναυτία κ δυσφορία στο στέρνο σε φάση κ π μιλάω ν δυσκολεύομαι υπάρχει περίπτωση ν είναι κάτι απ τα ζάναξ η άσχετο...δεν βγάζω ακρη πια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Elena τι σου είπε ο καρδιολόγος;γιατί και ο δικός μου δεν είναι υπέρ των αντικαταθλιπτηκών αντίθετα με τα αγχολυτικά.παρασκευή πάω σε ψυχ για έναρξη αγωγής και φοβάμαι....είμαι με ζάναξ τώρα κ νιώθω ναυτία κ δυσφορία στο στέρνο σε φάση κ π μιλάω ν δυσκολεύομαι υπάρχει περίπτωση ν είναι κάτι απ τα ζάναξ η άσχετο...δεν βγάζω ακρη πια
    δεν φταινε τα ζαναξ ........καποτε επαιρνα 9 /μερα και αισθανομουν μια χαρα........βεβαια ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στα φαρμακα ....

Senior Member
    Ο καρδιολόγος μου χε πει προκαλούν ταχυκαρδίες. Αλλα τα πήρα. Δεν νομίζω ότι κάποιος γιατρός πρέπει να εκφράζει την αποψη ότι είναι οκ να παίρνουμε βενζο αλλα λάθος μια θεραπεία που πιθανότατα να μας βοηθήσει σε βάθος χρόνου. Φαντάζομαι αν είχες θέμα με το στομάχι δεν θα σου έλεγε μην πάρεις θεραπεία αλλα παίρνε κάθε μέρα ολη μέρα ντεπον. Εννοείται ότι τα φοβάμαι τα αντικαταθλιπτικα και μέχρι στιγμής νιωθω χάλια αλλα δεν είμαι λειτουργική όλη μερα έχω κρίσεις και το να κουμπώνω 3 ζαναξ την ημέρα δεν είναι λύση.
    Ο κάθε γιατρός εξάλλου εκφράζει διαφορετικές απόψεις...

niaouris
    Guest
    Ο καρδιολόγος μου χε πει προκαλούν ταχυκαρδίες. Αλλα τα πήρα. Δεν νομίζω ότι κάποιος γιατρός πρέπει να εκφράζει την αποψη ότι είναι οκ να παίρνουμε βενζο αλλα λάθος μια θεραπεία που πιθανότατα να μας βοηθήσει σε βάθος χρόνου. Φαντάζομαι αν είχες θέμα με το στομάχι δεν θα σου έλεγε μην πάρεις θεραπεία αλλα παίρνε κάθε μέρα ολη μέρα ντεπον. Εννοείται ότι τα φοβάμαι τα αντικαταθλιπτικα και μέχρι στιγμής νιωθω χάλια αλλα δεν είμαι λειτουργική όλη μερα έχω κρίσεις και το να κουμπώνω 3 ζαναξ την ημέρα δεν είναι λύση.
    Ο κάθε γιατρός εξάλλου εκφράζει διαφορετικές απόψεις...
    δεν ειναι δυνατον να κουμπωνεις 3 ζαναξ τη μερα μακροπροθεσμα θα δημιουργησουν θεματα.ισως οχι σοβαρα αλλα μονιμα.οποιος γιατρος οποιασδηποτε ειδικοτητας λεει οτι πρεπει καποιος να παρει 3 ζαναξ τη μερα δεν ειναι γιατρος.τα αντικαταθλιπτικα πρεπει να ειναι μονο για μικρη χρονικη περιοδο και μετα να τα σταματαμε με εναλλακτικες θεραπειες αυτο ειναι το κανονικο.αλλο που οι φαρμακοβιομηχανιες μας εχουν πεισει να τα παιρνουμε ισοβια.ας καταλαβουμε οτι πρεπει σιγα σιγα να μειωνουμε τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι πανακεια.αλλα βεβαια αν πεις οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι πανακεια εδω μεσα θα πεσουν να σε φανε οι γνωστοι "ξερολες"...ας κανει ο καθενας οτι θελει οποιος θελει ας τα παιρνει για παντα εγω δεν θελω παντως.και ουτε ειναι το σωστο αυτο

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast