LADOSE - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80

Thread: LADOSE

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Nαι ειχα παει σε κλινική ημουν 3 εβδομάδες μεσα και εκανα εκει θεραπεία μονο με φαρμακευτική καναβη και ειχα μια άδεια απο επιτροπή για να Μου στέλνουν απο τιν κλινική φαρμακευτική κάνναβη+thc oil αλλα μου το απαγόρευσαν εδω στην Ελλάδα......
    φανταζομαι εννοεις εκει στο εξωτερικο που ησουν? δηλαδη στην ελλαδα απλα επετρεψαν την χρηση της cbd για θεραπευτικους και μονο σκοπους, ενω απαγορευουν την thc? εκει δηλαδη στο εξωτερικο επιτρεπεται η χρηση της thc για θεραπευτικους σκοπους?

Banned
    Δεν δίνω συμβουλές... Κανονικά απο την διαχείριση θα έπρεπε να απαγορευτεί να λενε εμπειρίες ο καθένας για τα φάρμακα όμως δεν υπάρχει κάποιος νόμος να το απαγορεύει αυτο και σε αυτη την περίπτωση ο καθένας γραφει την εμπειρία του και μετα ο άλλος φοβάται να παρει το φάρμακο που το πρότεινε ο γιατρός του..... Απο την στιγμη που του ειπε ο γιατρός να παρει ladose πρέπει να το πάρει απόφαση και να μην ακούει τον καθε εναν εδώ μεσα τι λέει.... Εμενα με βοηθησε αλλα και πολλα αλλα άτομα.. τωρα αν θέλει να υποφέρει απο κρίσης πανικού ας κάνει ότι θέλει.... Για να παει ο ίδιος σε γιατρό συμενει οτι χρειαζόταν βοήθεια... Ολα τα φάρμακα εχουν παρενέργειες αυτο δεν σημαίνει οτι θα της πάθεις... Αυτός ο φοβος με τα φαρμακα πρεπει να σταματήσει υπάρχουν ατομα που τα χρειάζονται για να ειναι στην καθημερινότητα τους λειτουργικά...

Φιλικα παντα
    κοιτα γενικα απογορευεται καποιον να το προτρεπουν για ληψη ενος συγκεκριμενου σκευασματος, αλλα γενικα δεν μπορει να απογορευτει να λεει ο καθενας την εμπειρια του με το σκευασμα που πηρε... δεν μπορει να το απαγορευσει αυτο η διαχειριση, γιατι καποιοι εχουν ενδοιασμους οχι ως προς την αποτελεσματικοτητα του σκευασματος αλλα ως προς την ασφαλεια του....

ειναι χιλιαδες τα ατομα που μπαινουν εδω μεσα και ρωτανε, ο γιατρος με εγραψε το ταδε, τι να περιμενω? φυσικα και δεν σημαινει οτι επειδη επισκεφθηκε τον ψυχιατρο οτι ηταν ετοιμος να δεχθει τα αντικαταθλιπτικα... εγω για παραδειγμα οταν το επισκεθηκα στα 20 μου δεν ηξερα καν τι ειδους βοηθεια θα επρεπε να περιμενω απο εναν ψυχιατρο... στο βαθος του μυαλο μου σκεφτομουν ισως για ψυχοθεραπεια... περιττο να πω οτι οταν εφυγα απο εκει, εφυγα με μια συνταγη για αντικαταθλιπτικα και με μια με αντιψυχωτικα... και στην ουσια, ουτε καν ενημερωθηκα για τις εναλλακτικες που θα ειχα.. για παραδειγμα να με συστησει ο ψυχιατρος καποιες φυτικες λυσεις.... μη ξερωντας και φυσικα θεωροντας καποιον ως αυθεντια ,εδω ειναι το μεγα λαθος, οτι νομιζουμε οτι αυτοι ξερουν, πηρα ο καημενος ολα τα ψυχοτροπα σκευσματα που μου εδωσε... χρειαστηκαν πολλα χρονια μετα, και πολυ ψαξιμο για να καταλαβω οτι δεν χρειαζομαι το αντιψυχωτικο, οτι δεν χρειαζομαι ουτε το αντικαταθλιπτικο.......
    για αυτο ειναι καλυτερα να ενημερωνουμε οποιον μπαινει εδω μεσα και σκοπευει να παρει ψυχοτροπα πασης φυσεως, να τον ενημρωρουνουμε για τις εναλλακτικες που εχει.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    φανταζομαι εννοεις εκει στο εξωτερικο που ησουν? δηλαδη στην ελλαδα απλα επετρεψαν την χρηση της cbd για θεραπευτικους και μονο σκοπους, ενω απαγορευουν την thc? εκει δηλαδη στο εξωτερικο επιτρεπεται η χρηση της thc για θεραπευτικους σκοπους?
    ακριβως φιλε μου, στο εξωτερικό επιτρέπουν την thc και για ψυχαγωγική αλλα και φαρμακευτική χρήση έχουν βγάλει μέχρι και σιρόπι THC και το ανακατεύεις εσύ όπου θέλεις σε νερό/χυμό κλπ... να σε ενημερώσω πως και το thc έχει θεραπευτικές ιδιότητες...!

Banned
    ακριβως φιλε μου, στο εξωτερικό επιτρέπουν την thc και για ψυχαγωγική αλλα και φαρμακευτική χρήση έχουν βγάλει μέχρι και σιρόπι THC και το ανακατεύεις εσύ όπου θέλεις σε νερό/χυμό κλπ... να σε ενημερώσω πως και το thc έχει θεραπευτικές ιδιότητες...!
    αρα ειναι σαφως καλυτερο το thc ή ο συνδοιασμος thc με cbd ειναι αυτο που δινει το καλιστο αποτελεσμα??? διοτι αν κρινω την δραση του cbd και μονο θα ελεγα πως δεν ειναι ιδιαιτερα δραστικο απο μονο του........!!!!

Senior Member
    αρα ειναι σαφως καλυτερο το thc ή ο συνδοιασμος thc με cbd ειναι αυτο που δινει το καλιστο αποτελεσμα??? διοτι αν κρινω την δραση του cbd και μονο θα ελεγα πως δεν ειναι ιδιαιτερα δραστικο απο μονο του........!!!!
    σαφώς και για κάποιες ασθένειες χρειάζεται και thc...! ανάλογος μερικοί ασθενείς για παράδειγμα παίρναν μονο thc... και άλλη συνδυασμό με cbd... επίσης να σε ενημερώσω πως και το cbd από μονο του είναι δραστικό απλά θέλει χρόνο και να βρείς την σωστή δοσολογία που κάνει σε εσένα...! δηλαδή κάποιος μπορεί με τις σταγόνες η το ατμισμα να μην του κάνει απόλυτος τίποτα... αλλα αν πάρει wax h καποιο cbd strain απο αυτα τα νομιμα και τα καπνισει σε πιπακι νερου δεν θα την ακουσει αλλα θα νιοσει μια ηρεμια και χαλαρωση....

η κανναβιδιόλη έχει αποδειχθεί πως μπορεί να αντιμετωπίσει μια τεράστια λίστα από ασθένειες, οι οποίες είναι τόσο σωματικές, όσο και ψυχικές. Επιπλέον, έχει αποτελέσει μια εναλλακτική μορφή θεραπείας για άτομα που αναζητούν μια φυσική επιλογή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα θέματα της υγείας τους.

Ας δούμε μερικές μόνο ιδιότητες της κανναβιδιόλης:

Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση

Αποτελεσματική ανακούφιση από χρόνιους πόνους

Μειώνει την εμφάνιση του διαβήτη

Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Βελτιώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης

Συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία

Συμβάλλει στην εύρυθμη εγκεφαλική λειτουργία

Αποτελεί ένα ισχυρό νευροπροστατευτικό

Συμβάλλει στην υγεία και την ανάπτυξη των οστών

Προστατεύει την επιδερμίδα και αντιμετωπίζει δερματικές παθήσεις

Έχει αποτελεσματική αγχολυτική δράση κατά του άγχους/στρες

Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της κατάθλιψης και των διαταραχών συμπεριφοράς

Αντιμετωπίζει την αϋπνία

Συμπερασματικά, η κάνναβη, όπως και η κανναβιδιόλη δεν πρέπει να είναι κάτι που σε φοβίζει. Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η κάνναβη χρησιμοποιούνταν ιατρικά από τα βάθη των αιώνων, πολύ πριν την ανάπτυξη της σύγχρονης ιατρικής.

Η κανναβιδιόλη είναι μια απόλυτα φυσική, ασφαλής, νόμιμή και αποτελεσματική ουσία, που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην υγεία σου.

Banned
    Στην κατάθλιψη και στο άγχος ποια από της δύο θα προτεινοταν σαν θεραπεία; η thc ή η cbd;;;

Senior Member
    Στην κατάθλιψη και στο άγχος ποια από της δύο θα προτεινοταν σαν θεραπεία; η thc ή η cbd;;;
    κοίτα εδώ ύπαρξη ένα θέμα.. γενικά η thc είναι ψυχοτρόπος ουσία που σε μερικά άτομα που δεν έχουν έλεγχο του άγχους η της κατάθλιψης μπορεί να επιδεινώσει τα συμτώματα... αν πάλι κάποιος καταθλιπτικός αλλα και άτομο με αγχώδης διαταραχή έχει τον έλεγχο της κατάστασης σε αυτές τις περίπτωσης δίνετε με παρακολούθηση γιατρών χορήγηση thc μαζί με cbd.. τουλάχιστον αυτό έγινε σε εμενα στην κλινική που είχα μείνει μέσα... είχα πολύ καλή ανταπόκριση και μπορώ να σου πω πως από τότε παρόλο που δεν κάνω χρήση thc πλέον η κρίσης πανικού θεραπεύτηκαν... το άγχος ok ύπαρξη και κάποιες φορες μπορεί να έχω κάποια ψυχοσωματικά... αλλα μιλάμε τώρα για 7μήνες πάνω κάτω δεν έχω πάθει καμια κρίση πανικού... επίσης μέσα από αυτή την κλινική μου πρότειναν να περνώ το λάδωσε 10mg μονο..! και τώρα είμαι στα 5mg αυξάνοντας την δοσολογία cbd... γενικά κάνω ότι μου λέει ο γιατρός.. θα με βγάλει λέει σύντομα και από το ξανάξ και από όλα τα φάρμακα... θα μου δώσουνε και πρόγραμμα διατροφής και την θεραπεία με το cbd θα την συνεχίσω κανονικά για 4μήνες ακόμα.. μετά πρέπει να διακοπή για 1-2 μήνες για να γίνει ένα restart της θεραπείας... γενικά αν ποτε επισκεφτείς κάποια χωρα στο εξωτερικό με κλινική κάνναβης πραγματικά θα εντυπωσιαστείς... κάποιοι με λένε πειραματόζωο εδώ στην ελλάδα και τι πήγα και έκανα... ένας είναι ο ψυχίατρος μου χαχαχα

Banned
    Άρα στην ουσία αν κάποιος σε ρωτούσε πόσο mg cbd παίρνεις πως θα δηλώνες την ποσότητα;;; εγώ για παράδειγμα λέω πόσες σταγόνες παίρνω σε περιεκτικοτητα 10%!!!

Senior Member
    Άρα στην ουσία αν κάποιος σε ρωτούσε πόσο mg cbd παίρνεις πως θα δηλώνες την ποσότητα;;; εγώ για παράδειγμα λέω πόσες σταγόνες παίρνω σε περιεκτικοτητα 10%!!!
    ε εδω παμε καπως ετσι..

150mg CBD/10mg THC

Junior Member
    Είχα πάρει βάρος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, και είχα καταθλιπτικές τάσεις. Μου το έδωσε η γιατρός μου για 6 μήνες. Μου μειώθηκε η όρεξη για φαγητό και η διάθεσή μου είχε φτιάξει πάρα πολύ. Όταν τα σταμάτησα δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Banned
    Στο δικό μου προϊόν αντιστοιχεί σε 15 σταγόνες... Ουαου,!! Και εγώ παίρνω μόνο 40 με 50!!
    ε εδω παμε καπως ετσι.. [emoji14]

150mg CBD/10mg THC

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lolita View Post
    Είχα πάρει βάρος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, και είχα καταθλιπτικές τάσεις. Μου το έδωσε η γιατρός μου για 6 μήνες. Μου μειώθηκε η όρεξη για φαγητό και η διάθεσή μου είχε φτιάξει πάρα πολύ. Όταν τα σταμάτησα δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
    ναι γενικα ειναι καλο φαρμακο εγω το λατρευω που χανω κιλα ενω τρωω :P

Senior Member
    Στο δικό μου προϊόν αντιστοιχεί σε 15 σταγόνες... Ουαου,!! Και εγώ παίρνω μόνο 40 με 50!!
    χαχα, καλα μην παρεις 15 σταγονες και εσυ...! δεν θα παθεις τπτ απλα θα εχεις ανχος η θα πεσεις για υπνο.... εχω κανει δοκιμη να πιω ενα μπουκαλακι 10ml cbd... 1000mg.. δοκιμαστικα το εκανα και μου επεσε το ζαχαρο και ετρωγα ολη μερα γλυκα ασε ηταν τρομαχτικο.....

Banned
    εγω νιωθω οτι με βοηθαει καπου εκει αναμεσα στις 4 με 5 σταγονες την ημερα, και αυτες οχι ολες μαζι διοτι με προκαλει εκνευρισμο, αλλα σε δυο διαιρημενες δοσεις, δυο φορες την ημερα! Οχι παντως δεν σκοπευω να παρω ολο το μπουκαλακι με μιας και εξω!

Senior Member
    εγω νιωθω οτι με βοηθαει καπου εκει αναμεσα στις 4 με 5 σταγονες την ημερα, και αυτες οχι ολες μαζι διοτι με προκαλει εκνευρισμο, αλλα σε δυο διαιρημενες δοσεις, δυο φορες την ημερα! Οχι παντως δεν σκοπευω να παρω ολο το μπουκαλακι με μιας και εξω!
    ποσο καιρο το περνεις? της endoca ειναι αυτο που εχεις?

περνεις ακομα?

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast