LADOSE - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80

Thread: LADOSE

Senior Member
    Πάντως αυτό με τα κιλά μ έχουν πει ότι δεν είναι ότι κάποια χάπια βάζουν κιλά απλά ηρεμείς από το σάπιο άγχος κ τρως παραπάνω κ βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο κ ο οργανισμός του καθενός,εγώ πάλι θα χαρώ πολύ να μου συμβεί τέτοιο θαύμα γιατί είμαι πολύ αδύνατη.πάντως με γιατρούς που ρωτάω γνώμες κ γνωστούς τα ladose τα θεωρούν φάρμακα με λιγότερες παρενέργειες.
    Last edited by Medussa; 04-03-2022 at 10:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Πάντως αυτό με τα κιλά μ έχουν πει ότι δεν είναι ότι κάποια χάπια βάζουν κιλά απλά ηρεμείς από το σάπιο άγχος κ τρως παραπάνω κ βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο κ ο οργανισμός του καθενός,εγώ πάλι θα χαρώ πολύ να μου συμβεί τέτοιο θαύμα γιατί είμαι πολύ αδύνατη.πάντως με γιατρούς που ρωτάω γνώμες κ γνωστούς τα θεωρούν φάρμακα με λιγότερες παρενέργειες.
    dear medusa , δεν θαλεγα οτι παει ετσι, οποτε εχω χρησιμοποιησει ιδιως αντιψυχωτικα , μου ανοιγαν την ορεξη , ιδιως για γλυκα , που ταπεχθανομαι, και με το πουθ τακοβα , σταματαγε κι η ορεξη .....παραυτα σεβομαι την ελευθερη βουληση του καθενος , κι ας κανει οτι νομιζει καλυτερο γι αυτον .....

niaouris
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    μακρια απο φυτικα οπως σπαθοχορτο και 5htp... μπορει να προκαλεσουν νευρολογικες επιπλοκες.... πολυ καλα αποτελεσμα εχει η ινοσιτολη

αλλα μην το ψαχνεις... το ladose ειναι μια χαρα.. απολυτα ασφαλες χωρις καμια παρενεργεια....!

κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου..
    δεν υπαρχουν παρενεργειες απτα αντικαταθλιπτικα???τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα....η διαχειριση να ναι καλα που κανει τα στραβα ματια...

niaouris
    Guest
    δεν υπαρχουν παρενεργειες απτα αντικαταθλιπτικα???τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...

Senior Member
    Και το Depon ακόμα παρενέργειες έχει, δεν υπάρχουν χάπια χωρίς παρενέργειες!

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456