Με έχει μπερδέψει...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Με έχει μπερδέψει...

Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, με απασχολεί η επαφή του με το άλλο φύλο και πως να το διαχειριστώ. Δεν είχε ποτέ γυναίκες φίλες και ούτε φαινόταν να μιλάει σε συνομιλίες με άλλες. Πολλές φορές τύχαινε να αρχίζει να μιλάει με κάποια όπου ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει μου φαινόταν λίγο πονηρός. Ήθελα να έχω επίγνωση όταν γνώριζε κάποια γυναίκα απο την σχολή ή απο παρέες και αν κρατούσαν επαφές, αλλά δεν ήταν διαχυτικός με αυτό το κομμάτι. Συνήθως έπρεπε να δώ οτι είχε αποδεχτεί κάποιο αίτημα φιλίας για να καταλάβω οτι έχει γνωρίσει κάποια και να έρθει στην κουβέντα αυτό το θέμα. Μπορεί να γνώριζε κάποια απο το gaming είτε απο την σχολή. Όταν τον ρωτούσα γιατί δεν μου το είχε αναφέρει απο μόνος του οτι μιλάει με κάποια στο skype την ώρα που παίζει, για παράδειγμα, μου έλεγε οτι δεν είχε λόγο να το αναφέρει.

Δεν μου αρέσει σαν ιδέα να μην γνωρίζω τι επαφές έχει και να πρέπει απο μόνη μου να το ανακαλύπτω κατά κάποιο τρόπο. Έχω μικρές ανασφάλειες προφανώς αλλά πιστεύω οτι και το άλλο πρόσωπο μπορεί να σου προκαλέσει περισσότερες ανασφάλειες με την συμπεριφορά του. Το γεγονός οτι δεν μου τα έλεγε απο μόνος του ,για μένα, δεν ήταν εντάξει και πιστεύω σε μια σχέση αυτά πρέπει να τα λένε. Όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει, ο ένας πρέπει να γνωρίζει τις επαφές του άλλου. Αυτή μου η σκέψη με κάνει να νιώθω σαν να τον ελέγχω κατά κάποιο τρόπο και φυσικά όπως το αντιμετωπίζει και εκείνος όταν τον ρωτάω για αυτό. Το δουλεύω πολύ αυτό το θέμα μέσα μου κυρίως απο μόνη μου, γιατί δεν θέλω να τον ρωτάω συνέχεια και να νιώθω οτι του βγάζω τις ανασφάλειες μου. Παρ' όλα αυτά νιώθω μια αβεβαιότητα για το πως ίσως να εξελιχθεί η γνωριμία που θα κάνει με κάποια κοπέλα και μερικές φορές έχω προσπαθήσει απο μόνη μου να έρθω σε επαφή για να δω τι συμβαίνει. Απο μόνος του δεν έχει προσπαθήσει να με γνωρίσει μαζί τους.

Απλά θέλω να σας πώ κάποιες συμπεριφορές και να μου πείτε την αποψή σας.
    Μια κοπέλα απο την σχολή του τον είχε πλησιάσει με αφορμή οτι της αρέσει ένας φίλος της αλλά κατέληξε να στέλνει συχνά σε εκείνον. Κάποια στιγμή ήθελα να δώ λίγο τι του στέλνει και δέχτηκε να μου δείξει λίγο( το είχε κάνει και σε μένα όταν είχε δει οτι μου έστελνε κάποιος γνωστός μου). Μετά απο λίγα λεπτά μου είπε "αρκετά είδες" και μου βούτηξε απότομα το τηλέφωνο. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα οτι είχε πιο κάτω κάτι ίσως που δεν έπρεπε να δω. Γενικά η κίνηση αυτή δεν μου άρεσε. Είχε πειρακτικό ύφος εκείνη(και το να τον αποκαλέσει γλυκό με έκανε να βράζω, λίγο) . Τέλος πάντων απο κεί άρχισα να το παίρνω στραβά το θέμα και του είπα οτι δεν νιώθω άνετα να μιλάει μαζί της απο τον όλο τρόπο προσέγγισης. Κάποια άλλη περίπτωση, στην οποία μιλούσε απο skype (το οποίο απο μόνη μου το έμαθα οτι μιλούσανε) και παίζανε, ένα παιχνίδι το οποίο παίζω και εγώ στον υπολογιστή, ζήτησα να συμμετέχω. Εκεί νευρίασε. Μαλώσαμε γιατί το εισέπραξε ως έλεγχο. Συγνώμη αλλά ξαφνικά γνωρίζει κάποια μιλάνε και παίζουνε ώρες μάζι για κάποιες μέρες και εγώ το μαθαίνω μέσα απο προσωπική μου εξιχνίαση μυστηρίου και πρέπει να κάτσω στα αυγά μου ? Τελικά μίλησα μαζί της και την γνώρισα. Αυτό το "γλυκούλης" και το "cute" οταν το ακούω απο αλλού στον λαιμό μου κάθεται και έτσι και εκείνη την υπόθεση την πήρα στραβά. Συνέχισε να μιλάει μαζί τους , παρόλο που για εμένα φαινόταν λίγο πονηρά τα πράγματα απο μέρους τους. Εγώ προσωπικά δεν θα συνέχιζα να μιλάω μαζί τους ή θα ήμουν πολύ τυπική για να σεβαστώ την σχέση μου(είμαι και αρκετά εσωστρεφής οπότε δεν κρατάω εύκολα επαφές , κυρίως με το αντίθετο φύλο).

Αργότερα απο καιρό απο μόνο του μου είπε οτι έκανε σίγαση τις συνομιλίες που είχε με αυτές τις δύο κοπέλες όταν βγαίναμε γιατί "δεν ήθελε να ενοχλήσουν"...

Μεγάλο κείμενο, όχι και το πιο περήφανο μου, ίσως να μην ήμουν σαφής σε κάποια πράγματα, αλλά ελπίζω να περνάει η ουσία του μηνύματος μου. Δείχνω ζήλια με τα παραπάνω που γράφω και το δουλεύω πολύ καιρό με εμένα πριν πω στον ίδιο κάτι, αλλά πάντα παραδέχομαι. Αν με ενοχλήσει κάτι θα του το πώ ευθέως και δεν τον ελέγχω γενικά παρά εκείνες τις φορές που ανέφερα. Απλά έχω άγνοια του αν μιλάει και αν θα πρέπει να τον ρωτήσω και ομολογώ πως με βάση τα παραπάνω και ορισμένες συμπεριφορές του απέναντι μου μου έχουν προκαλέσει ανασφάλεια. Απευθύνομαι εδώ γιατί πιστεύω παραπάνω απόψεις θα με βοηθήσουν και είναι δεκτές.

Σας ευχαριστώ

Senior Member
    Καλημερα δεν ξερω τι να σου πω παρα μονο οτι εισαι πολυ λογικη και ξερεις να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου. Εδω μεσα εννοω. Αν σου δινει αφορμες συζητησε το μαζι του μηπως βγαλετε καποια ακρη. Μπορει να τα κανει και για να ζηλεψεις να ξερεις.
    Last edited by λουλούδι; 22-02-2019 at 05:57.

Senior Member
    Το θέμα είναι γιατί δεν εμπιστεύεσαι τη σχέση σου και τρώγεσαι με τα ρούχα σου; Σου έχει δώσει αφορμές πραγματικές ότι μπορεί να παίζει με άλλες; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αφορμές. Εμένα υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά, αλλά αν σου έχει δώσει άλλες αφορμές να νοιώθεις ανασφάλειες οκ.

Senior Member
    Εμενα μου φαινονται πολυ υποπτα ολα αυτα τα κανει ολα πισω απο την πλατη της αλλα απο την αλλη που και που φαινεται οτι κατι κανει οποτε ισως και δεν τρεχει τιποτα και τα κανει για να ζηλεψει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Berry_Bee View Post
    Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, με απασχολεί η επαφή του με το άλλο φύλο και πως να το διαχειριστώ. Δεν είχε ποτέ γυναίκες φίλες και ούτε φαινόταν να μιλάει σε συνομιλίες με άλλες. Πολλές φορές τύχαινε να αρχίζει να μιλάει με κάποια όπου ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει μου φαινόταν λίγο πονηρός. Ήθελα να έχω επίγνωση όταν γνώριζε κάποια γυναίκα απο την σχολή ή απο παρέες και αν κρατούσαν επαφές, αλλά δεν ήταν διαχυτικός με αυτό το κομμάτι. Συνήθως έπρεπε να δώ οτι είχε αποδεχτεί κάποιο αίτημα φιλίας για να καταλάβω οτι έχει γνωρίσει κάποια και να έρθει στην κουβέντα αυτό το θέμα. Μπορεί να γνώριζε κάποια απο το gaming είτε απο την σχολή. Όταν τον ρωτούσα γιατί δεν μου το είχε αναφέρει απο μόνος του οτι μιλάει με κάποια στο skype την ώρα που παίζει, για παράδειγμα, μου έλεγε οτι δεν είχε λόγο να το αναφέρει.

Δεν μου αρέσει σαν ιδέα να μην γνωρίζω τι επαφές έχει και να πρέπει απο μόνη μου να το ανακαλύπτω κατά κάποιο τρόπο. Έχω μικρές ανασφάλειες προφανώς αλλά πιστεύω οτι και το άλλο πρόσωπο μπορεί να σου προκαλέσει περισσότερες ανασφάλειες με την συμπεριφορά του. Το γεγονός οτι δεν μου τα έλεγε απο μόνος του ,για μένα, δεν ήταν εντάξει και πιστεύω σε μια σχέση αυτά πρέπει να τα λένε. Όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει, ο ένας πρέπει να γνωρίζει τις επαφές του άλλου. Αυτή μου η σκέψη με κάνει να νιώθω σαν να τον ελέγχω κατά κάποιο τρόπο και φυσικά όπως το αντιμετωπίζει και εκείνος όταν τον ρωτάω για αυτό. Το δουλεύω πολύ αυτό το θέμα μέσα μου κυρίως απο μόνη μου, γιατί δεν θέλω να τον ρωτάω συνέχεια και να νιώθω οτι του βγάζω τις ανασφάλειες μου. Παρ' όλα αυτά νιώθω μια αβεβαιότητα για το πως ίσως να εξελιχθεί η γνωριμία που θα κάνει με κάποια κοπέλα και μερικές φορές έχω προσπαθήσει απο μόνη μου να έρθω σε επαφή για να δω τι συμβαίνει. Απο μόνος του δεν έχει προσπαθήσει να με γνωρίσει μαζί τους.

Απλά θέλω να σας πώ κάποιες συμπεριφορές και να μου πείτε την αποψή σας.
    Μια κοπέλα απο την σχολή του τον είχε πλησιάσει με αφορμή οτι της αρέσει ένας φίλος της αλλά κατέληξε να στέλνει συχνά σε εκείνον. Κάποια στιγμή ήθελα να δώ λίγο τι του στέλνει και δέχτηκε να μου δείξει λίγο( το είχε κάνει και σε μένα όταν είχε δει οτι μου έστελνε κάποιος γνωστός μου). Μετά απο λίγα λεπτά μου είπε "αρκετά είδες" και μου βούτηξε απότομα το τηλέφωνο. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα οτι είχε πιο κάτω κάτι ίσως που δεν έπρεπε να δω. Γενικά η κίνηση αυτή δεν μου άρεσε. Είχε πειρακτικό ύφος εκείνη(και το να τον αποκαλέσει γλυκό με έκανε να βράζω, λίγο) . Τέλος πάντων απο κεί άρχισα να το παίρνω στραβά το θέμα και του είπα οτι δεν νιώθω άνετα να μιλάει μαζί της απο τον όλο τρόπο προσέγγισης. Κάποια άλλη περίπτωση, στην οποία μιλούσε απο skype (το οποίο απο μόνη μου το έμαθα οτι μιλούσανε) και παίζανε, ένα παιχνίδι το οποίο παίζω και εγώ στον υπολογιστή, ζήτησα να συμμετέχω. Εκεί νευρίασε. Μαλώσαμε γιατί το εισέπραξε ως έλεγχο. Συγνώμη αλλά ξαφνικά γνωρίζει κάποια μιλάνε και παίζουνε ώρες μάζι για κάποιες μέρες και εγώ το μαθαίνω μέσα απο προσωπική μου εξιχνίαση μυστηρίου και πρέπει να κάτσω στα αυγά μου ? Τελικά μίλησα μαζί της και την γνώρισα. Αυτό το "γλυκούλης" και το "cute" οταν το ακούω απο αλλού στον λαιμό μου κάθεται και έτσι και εκείνη την υπόθεση την πήρα στραβά. Συνέχισε να μιλάει μαζί τους , παρόλο που για εμένα φαινόταν λίγο πονηρά τα πράγματα απο μέρους τους. Εγώ προσωπικά δεν θα συνέχιζα να μιλάω μαζί τους ή θα ήμουν πολύ τυπική για να σεβαστώ την σχέση μου(είμαι και αρκετά εσωστρεφής οπότε δεν κρατάω εύκολα επαφές , κυρίως με το αντίθετο φύλο).

Αργότερα απο καιρό απο μόνο του μου είπε οτι έκανε σίγαση τις συνομιλίες που είχε με αυτές τις δύο κοπέλες όταν βγαίναμε γιατί "δεν ήθελε να ενοχλήσουν"...

Μεγάλο κείμενο, όχι και το πιο περήφανο μου, ίσως να μην ήμουν σαφής σε κάποια πράγματα, αλλά ελπίζω να περνάει η ουσία του μηνύματος μου. Δείχνω ζήλια με τα παραπάνω που γράφω και το δουλεύω πολύ καιρό με εμένα πριν πω στον ίδιο κάτι, αλλά πάντα παραδέχομαι. Αν με ενοχλήσει κάτι θα του το πώ ευθέως και δεν τον ελέγχω γενικά παρά εκείνες τις φορές που ανέφερα. Απλά έχω άγνοια του αν μιλάει και αν θα πρέπει να τον ρωτήσω και ομολογώ πως με βάση τα παραπάνω και ορισμένες συμπεριφορές του απέναντι μου μου έχουν προκαλέσει ανασφάλεια. Απευθύνομαι εδώ γιατί πιστεύω παραπάνω απόψεις θα με βοηθήσουν και είναι δεκτές.

Σας ευχαριστώ
    μπορει να το εισπρατει σαν ελεγχο, και ελεγχος ειναι, αλλα εχεις δικιο να ανησυχεις.
    με την περιγραφη που κανεις, εγω πιστευω οτι φλερταρει, η εστω κολακευεται απο το φλερτ αυτων των γυναικων.
    αυτο που δεν ξερω ειναι μεχρι που το τραβαει...
    αλλα ειναι λογικο να σου δημιουργει ανησυχια και ανασφαλειες, γιατι εφοσον φλερταρει, σε διωχνει απο αυτες τις παρεες, κλπ, που να ξερεις εσυ τι ρολο παιζουνσ την ζωη του αυτες οι γνωριμιες;;;

το θεμα ομως ειναι, οτι επικεντρωνεσαι σε λαθος σημεια.
    πρωτα απ ολα, αν πιασεις μια απ αυτες, ακομα κι αν βγαλουμε στην ακρη το οτι εκτιθεσαι και το οτι θα το μαθει εκεινος, αν πραγματικα τρεχει κατι, δεν θα στο πει φυσικα!!!! θα σου κανει την φιλη!
    επομενως τι νοημα εχει να ρωτησεις;
    το μονο νοημα που βρισκω, ειναι για να μαθεις αν ξερουν για σενα, η το παιζει ελευθερο πουλι.

το βασικο ομως ολης αυτης της ιστοριας και το σημειο που θα επρεπε να μεινεις, ειναι η απαντηση του οτι δεν εβρισκε λογο για να σε ενημερωσει...
    δηλαδη;;;;
    τι εννοει με αυτο; οτι δεν σου οφειλει εξηγησεις, γιατι κανετε οτι θελετε με οποιους θελετε στην σχεση αυτη, διοτι δεν εχετε αποκλειστικοτητα, η οτι πρεπει να τον εμπιστευεσαι, αλλα με κλειστα ματια , χωρις να ρωτας, χωρις να παραξενευεσαι, γιατι αυτος ειναι ενας αγγελος επι της γης, κι οτι κι αν δεις δεν πρεπει να το πιστεψεις, εφοσον εκεινος σου λεει οτι δεν τρεχει τιποτε;;;;
    εγω εκει θα επικεντρωνομουν.
    αν μεν εννοει οτι δεν σου οφειλει λογαριαμσο γιατι δεν εχετε αποκλειστικοτητα, χαιρετα μας τον πλατανο. τι νοημα εχει να ψαχνεσαι και να αναρωτιεσαι; στο λεει ξεκαθαρα ..
    αν εννοει οτι πρεπει με κλειστα ματια να τον εμπιστευεσαι, αυτο ισχυει οταν δεν σε απραξενευει κατι. δεν ισχυει εφοσον δινει δικαιωματα.
    απο την στιγμη που δεν εχει φιλες γυναικες, σε διωχνει απο την παρεα τους, ενω παιζεις κι εσυ,δεν σε αφηνει να βλεπεις μπροστα του τα μηνυματα, τους λεει να μην παιρνουν τηλ. οταν ειστε μαζι, ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια...
    σιγουρα κανει κατι επιληψιμο (εφοσον ειστε αποκλειστικα μαζι), το θεμα ειναι ποσο το προχωραει...

αυτο που πιστευω παντα σε τετοια θεματα εμπιστοσυνης, υποψιας κλπ, ειναι οτι η εχεις εμπιστοσυνη η φευγεις. δεν εχει νοημα να αναλωνεσαι σε ανησυχιες και σε ερευνες.
    οποτε γνωστοποιησε του τις ανησυχιες σου, κι αν δεν παρεις ικανοποιητικες απαντησεις (και συμπεριφορες) παρε τις αποφασεις σου...
    Last edited by Remedy; 22-02-2019 at 14:45.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.
    Για να συμπληρώσω τα όσα ανέφερα σχετικά με τις συμπεριφορές θα ήθελα να προσθέσω οτι είχε αρχίσει να συμβαίνει το κλασσικό όπου είμαστε ερωτευμένοι στην αρχή αλλά μετά φεύγει ο ενθουσιασμός. Είχε αρχίσει λοιπόν μετά απο τα 2 πρώτα χρόνια όπου και είχε κλείσει ένα έτος στην σχολή του, να καταβάλει όλο και λιγότερες προσπάθειες. Άρχισε να παίρνει πιο αραία τηλέφωνα ενώ για να βρεθούμε έπρεπε εγώ απο μόνη μου να προτείνω εξόδους εκείνος απο μόνος του ελάχιστα. Πειραματιζόμουν μερικές φορές και άφηνα κάποιο διάστημα να περάσει για να δώ αν απο μόνος του θα μου προτείνει κάτι αλλά δεν έπαιρνα κάποιο ικανοποιητικό feedback. Γενικά είναι αρκετά εγωιστικό άτομο και του είναι πολύ εύκολο να πει κάτι που ίσως με πληγώσει. Πραγματικά ορισμένα πράγματα δεν θα μπορούσα να τα πω τόσο ελεύθερα για ένα πρόσωπο που αγαπάω. Δεν ήταν ακραίες εκφράσεις αλλά έδειχναν μίσος. Αυτά πάνω σε τσακωμό. Μου έδειχνε με πολλές συμπεριφορές οτι έβαζε τον εαυτό του πάνω απο εμένα. Αυτό στις αρχές θα μου ήταν αδιανόητο να το σκεφτώ καθώς ναι μεν ήταν λίγο ντροπαλός αλλά ήταν πολύ δοτικός μαζί μου και αφιέρωνε πολύ χρόνο για εμάς. Τώρα πλέον απλά δεν καταβάλει την προσπάθεια που θα κατέβαλα και εγώ.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια αλλά ξέρω οτι επειδή είναι ένα πρόσωπο που αγαπώ θα έτρεχα για εκείνον και θα τον στήριζα. Εκείνος δεν κάνει το ίδιο. Δεν έχει πλήρη αδιαφορία απέναντι μου απλά μου δίνει το συναίσθημα οτι "κάτι δεν είναι εκεί". Ένα απλό παράδειγμα θα σας φέρω όταν βγαίνουμε εξώ και καθόμαστε κάπου. Εγώ είμαι εκείνη που θα είμαι προσκολλημένη πάνω του. Εκείνος είναι σαν παγοκολόνα. Μόνο αν προσέξει οτι τραβιέμαι γιατί ξενερώνω παίρνει για λίγο θέση να με αγκαλιάσει. Του έχω παραπονεθεί πολλές φορές για αυτό και η αιτιολογία του είναι οτι νιώθει άβολα στον κόσμο(να με φιλήσει παρατεταμένα και να με έχει αγκαλιά), όμως τον πρώτο καιρό πραγματικά συνέβαινε το τελείως αντίθετο. Επίσης η οπτική επαφή... Πολλές φορές απλά δεν ήθελε να μείνει ώρα να με κοιτάξει. Ενώ παλιά δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε ο ένας από το βλέμμα του άλλου αργότερα δεν καθόταν και πολύ ώρα να με κοιτάξει στα μάτια. Του το είχα θίξει και αυτό το θέμα και μου εξήγησε οτί δεν νιώθει άνετα να κοιτάει κόσμο στα μάτια. Μα εγώ δεν είμαι ξένη για εκείνον. Δεν μου φάνηκε λογικό. Έχω περάσει απο μόνη μου μεγάλο διάστημα της ζωής μου που να νιώθω τόσο άβολα με τον κόσμο που να μην μπορώ να κοιτάω παρατεταμένα αλλά σε κοντινούς μου ανθρώπους δεν μου συνέβαινε.
    Καταλαβαίνω οτι προφανώς απο αυτά είχε κάποια προβλήματα ψυχολογικά και το είχα συζητήσει μαζί του. Έχω περάσει και περνάω και γω κατάθλιψη όμως δεν μπορούσα με το αγόρι μου να απομακρυνθώ έτσι. Και έτσι να έχει όμως δεν θα είχα κουράγιο να μιλάω με άλλους, άμα δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Έτσι και κείνος δεν θα ένιωθε άνετα να μιλάει με άλλες κοπέλες που δεν τις γνώριζε απο πριν. (δεν σημαίνει οτι δεν θα έπρεπε να μιλάει αλλά οτι θα μπορούσε να μην είναι ψυχρός μαζί μου)
    Προσθέτω αυτά για να εξηγήσω σε τι συμπεριφορές απευθύνομαι.
    Γενικά έχω φτάσει σε ένα σημείο που να έχω μπερδευτεί πολύ και με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ όλο αυτό το κομμάτι των σχέσεων. Ερωτεύεσαι στην αρχή αλλά ύστερα απλά ο άλλος αρχίζει να μην θέλει να κάνει πράγματα μαζί σου ή για εσένα και φτάνεις εσύ να τον κυνηγάς μέχρι να αποφασίσεις οτι δεν πάει άλλο. Ίσως να μην είναι γενικά έτσι και απλά το βλέπω εγώ απαισιόδοξα αυτή την στιγμή αλλά με βάση αυτό που βιώνω τώρα και ως ένα μικρό βαθμό απο την προηγούμενη μου σχέση αλλά και απο σχέσεις άλλων ανθρώπων, καταλήξω να αισθάνομαι έτσι αυτή την στιγμή.
    Ξέρω οτι ίσως αλλάξει αυτή μου η οπτική στο μέλλον αλλά αυτή την στιγμή με ενδιαφέρει η άποψη και άλλων ανθρώπων σχετικά με την περιγραφή των όσο έχω βιώσει παραπάνω και μπορώ να πώ οτι με βοηθάνε τα όσα έχουν γραφτεί πιο πάνω να καταλάβω ορισμένα πράγματα.

Senior Member
    Να τον γραψεις!! Να του δειξεις αδιαφορια κι εσυ η να τον προειδοποιησεις οτι αν συνεχισει ετσι θα τον χωρισεις!! Να δεις για ποτε θα αλλαξει!! Σε εχει δεδομενη!!

Senior Member
    Τώρα θέτεις τη συζήτηση σε εντελώς άλλη βάση. Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το αν γνωρίζει άλλες κοπέλες στο ίντερνετ κι αν τρέχει κάτι με κάποια, αλλά το ότι δείχνει να έχει ξενερώσει μαζί σου και να σε έχει γραμμένη. Εσύ τώρα τι προσπαθείς να κάνεις; Να εκβιάσεις συμπεριφορές και συναισθήματα; Δηλαδή τι παρατήρηση να του κάνεις του άλλου που δεν σε αγκαλιάζει και δεν σε κοιτάει στα μάτια; Αν του έβγαινε θα το έκανε από μόνος του. Κι αν σε αγκαλιάσει από "υποχρέωση" επειδή του την είπες, τι νόημα έχει; Το θέμα είναι ότι δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη από τη σχέση σου. Αν θεωρείς ότι αυτή η παγωμάρα είναι απλά θέμα ρουτίνας, κάνε προσπάθειες να ανανεωθείτε λίγο και δες πως θα πάει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν σβήσει εντελώς η φλόγα δεν ξανανάβει. Αν τα πράγματα είναι κάπως ντεμί, πάει κι έρχεται...
    Αν θεωρείς ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και η σχέση δεν σε καλύπτει όπως είναι, κάντην με ελαφρά.