Με χώρισε με μήνυμα πριν καν τα φτιάξουμε. Φταίω;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Με χώρισε με μήνυμα πριν καν τα φτιάξουμε. Φταίω;

Καλησπέρα! Είμαι κοπέλα 23 χρονών και στο χώρο που δουλεύω γνώρισα έναν συνομιληκό μου με τον οποίο φάνηκε εξαρχής ότι έχουμε κοινά σημεία και το καταλαβαίναμε και οι δυο. Εκείνος δουλεύει σερβιτόρος και εγώ σε μαγαζί με ρούχα λίγο πιο κάτω, οπότε παίρνω καφέ από το μαγαζί που δουλεύει και έτσι πιάσαμε κουβέντα τυχαία μια μέρα. Βρεθήκαμε στη στάση του λεωφορείου μετά τη δουλειά και πιάσαμε την κουβέντα. Από εκεί και μετά όποτε πήγαινα να πάρω τον καφέ μου μου έριχνε ματιές και χαμόγελα και ανταπέδιδα και κατάλαβα ότι μου αρέσει. Βγήκαμε 2 φορές και λέγαμε διάφορα πράγματα ώσπου τη δεύτερη φορά μου είπε ότι του αρέσω. Εγώ ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν είναι ενθουσιασμός γιατί γενικά δεν λειτουργώ όταν δεν ξέρω ότι με τον άλλον θέλω να συμβεί κάτι και πίστευα ότι κι αυτός είναι έτσι βάση αυτών που είχαμε συζητήσει. Είχαμε συνειδητοποιήσει ότι και οι δύο αργούμε να ανοιχτούμε και για αυτό πολλές φορές οι άλλοι μας παρεξηγούν και σοβαρά είχα νιώσει τόσο ωραία που ο wannabe σύντροφος/γκόμενος/whatever μου θα με καταλαβαίνει και θα προχωράμε μαζί σιγά-σιγά.

Βρέθηκαμε και τρίτη φορά και δώσαμε ένα φιλί και μιλήσαμε όπως πάντα. Μάλλον εκείνος περίμενε κάτι παραπάνω; Δεν ξέρω, από όσο μου χε πει δεν ενδιαφερόταν για κάτι επιφανειακό και δεν είχε πολλές εμπειρίες όπως κι εγώ. Δεν μου το έδειξε όμως. Ενώ εγώ ήθελα να του πω να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί εκτός δουλειάς και όχι σε καφετέριες με τόσο κόσμο αλλά οι δυο μας για να δούμε πως πηγαίνει μου είπε ότι τελικά έκανε λάθος και ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο αλλά να μείνουμε φίλοι μέσω μηνύματος! Φυσικά και έπεσα απ τα σύννεφα γιατί ούτε περίμενα τέτοια εξέλιξη και με απογοήτευσε. Δεν μου χε δείξει ότι είναι ανώριμος. Δεν μου έδωσε ούτε το χώρο ούτε το χρόνο να καταλάβω πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώθω/νιωθουμε, να δούμε αν πάει και που πάει, με ακύρωσε έτσι χωρίς να ξέρει καν τι σκεφτόμουν εγώ και ποια είμαι. Εγώ ήθελα να τον γνωρίσω... Δεν είναι τύπος που ήθελε σεξ και επειδή δεν του το δωσα για αυτό απόγοητεύτηκε αλλά κάτι του την έσπασε και χωρίς να το συζητήσουμε με ακύρωσε.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να του εκφράσω αυτό που υπογράμμισα πιο πάνω αλλά όχι και να τον παρακαλέσω γιατί ετσι κι αλλιως δεν ηταν αυτός ο σκοπός μου. Εγώ εχω μαθει να δινω ευκαιρια στους ανθρωπους πριν αποφασισω κάτι δεν παίζω με τα συναισθήματά τους. Θέλω να μιλήσουμε από κοντά αλλά το αποφεύγει...

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Έχω δίκιο που νιώθω απογοήτευση και πως να το χειριστώ;

Φυσικά καί έχεις δίκιο που νιώθεις απογοήτευση.αφου σου είπε να μεινετε φίλοι μη προσπαθήσεις για μένα. Τα πραγματα δείχνουν από την αρχή άλλο που εμείς δεν θέλουμε να τα δουμε.

Junior Member
    Γεια σου Αποστολία, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν θα προσπαθήσω για ερωτικά σίγουρα, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον μια ευκαιρία να με αφήσει να πω κι εγω αυτά που σκέφτηκα, αξίζω να με ακούσει να του πω ότι βιάστηκε και
    αν το πηγαιναμε σιγά θα προλαβαίναμε να δούμε αν δεν πάει προς το ερωτικό και θα ήμασταν δυο καλοί φίλοι ή και τίποτα, χωρίς να μπαίνουμε σε αυτή την άβολη και συναισθηματικά ψυχοφθόρα διαδικασία.

Senior Member
    Πας τωρα στο μαγαζί για καφέ; Περνάς; Εαν ναι πως σου μιλάει; τι βλέπεις;

Junior Member
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το αποφεύγω λίγο και δεν πολυπηγαίνω. Έχω πάει 2-3 φορές μετά από το μήνυμα, τη μία δεν ήταν εκεί. Γενικά υπήρχε μια αμηχανία και μόνο τη μία μέρα μου είπε ένα γεια τι κάνεις και μετά από σιωπή αν δεν έχω πρόβλημα να μείνουμε φίλοι. Αλλά αποφεύγει να βγούμε για να μιλήσουμε, να του πω τέλος πάντων την δική μου άποψη ότι βιαστήκαμε και ότι με χάλασε που δεν μου τα είπε αυτά που ήθελε από κοντά. Γιατί μου έλεγε στο μήνυμα ότι δεν ένιωσε κάτι μαζί μου τελικά και μάλλον έκανε λάθος, όσο να πεις δεν το λες και κομψό αυτό. Πώς κρίνεις έναν άνθρωπο μετά από 4-5 συναντήσεις;

Senior Member
    Mηπως τις φορές που βγήκατε εκει στον καφέ αναφέρθηκε σε καποια πρώην κοπέλα; Λέω αν είπατε κατι για το παρελθόν.

Junior Member
    Όχι δεν μου ανέφερε τίποτα για άλλη κοπέλα. Για σχέσεις είχαμε πει και είχαμε συμφωνήσει ότι δεν μας αρέσουν τα επιφανειακά πράγματα, ότι ψάχνει γενικά κάτι σοβαρό και μια κοπέλα να συνεννεοείται και να αγαπιούνται και γενικά τις πρώτες φορές μου είχε πει ότι διαφέρω από άλλες κοπέλες τις ηλικίες μας, ότι του αρέσουν πολύ αυτά που λέω και κάτι τέτοια.

Senior Member
    μπα, σε τιποτα δεν φταις. μην προβληματιζεσαι.
    νομιζω οτι ο φιλος σου δεν εχει λιγες εμπειριες, αλλα καθολου εμπειριες και εκανε πισω μολις επεσε ενα φιλι, γιατι φοβηθηκε οτι δεν θα ανταποκριθει και θα γινει ρεζιλι.
    για τον ιδιο λογο ηθελε να ειστε σε δημοσια μερη, ενω εσυ θα θελες να πατε καπου μονοι σας. για να μην χρειαστει να προχωρησετε...

Senior Member
    Γεια σου εμενα μου φαινεται ενας ακομη οτι ναι τυπος που δεν ξερει τι του γινετε και τι θελει . Η ενας τυπος που ηθελε απλα σεξ και επειδη εσυ θες κατι σοβαρο το ξανασκεφτηκε και σε χωρισε ..

Senior Member
    Αφού δεν τα φιάξατε, πως σε χώρισε; Κάτι πήγε να γίνει και δεν έγινε, οκ, μέσα στη ζωή είναι αυτά,πάμε για άλλα. Κάτι του την έσπασε ή κάτι φοβήθηκε ή ένα σωρό άλλα μπορεί να συνέβησαν, αυτός δεν ψήνεται για παραπάνω, σεβαστό. Γιατί να κυνηγήσω κάτι ή να αναλώσω χρόνο και σκέψη σε κάτι που ήταν απλά μια γνωριμία που δεν προχώρησε; Εγώ δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ παραπάνω ούτε να το αναλύω.

Senior Member
    Το ενδεχόμενο να σου είπε αυτά που ήθελες να ακούσεις το έχεις σκεφτεί? Κατά τα άλλα μην αναλωνεσαι σε πολλές σκέψεις για κάτι τόσο εφήμερο εκτός και το βρίσκεις αφορμή να σκεφτείς/συζητήσεις γενικότερα πράγματα περί σχέσεων που μπορεί να σε απασχολούν
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Γεια σου φιλη μου! Εμενα δεν μου φαίνεται κάτι περίεργο, μπορεί όντως να μην του βγήκε κάτι. Οκ ηταν με μηνυμα αλλα δεν ήσασταν καιρό μαζί δεν είχατε ξεκινησει σχέση ,σε επίπεδο γνωριμίας ήσασταν ακόμα. Μην το σκεφτεσαι άλλο και μην στενοχωριέσαι. Δεν ηταν γραφτό να γίνει. Δεν συμφωνω στο να πιάσεις και να του μιλήσεις. Ξέχασε τον και μην αναλώνεσαι , εισαι νέα ,η ζώη ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!

Senior Member
    Εγω πιστευω ξενερωσε με το φιλι, περιμενε να νιωσει πραγματα και δεν του βγηκε!! Εγω παλι ειχα γνωρισει εναν απο σοσιαλ μιντια, λεγαμε θα κανουμε σχεση κι ετσι με ειχε δει απο φωτο, και οταν με ειδε απο κοντα ξενερωσε, μαλλον λογω των κιλων μου αν και του ειχα πει οτι ειμαι παχια. Τεσπα, και το θεμα ειναι οτι αυτος ειχε στραβο στομα και δεν του αρεσαμε κιολας και τωρα αυτος που τα χω ειναι χιλιες φορες καλυτερο παιδι (ο αλλος επαιζε με πολλες) και πολυ πιο κουκλος!! Συμπερασμα: μην αναλωνεστε σε μαλακες

Miliva21
    Guest
    Έχεις και εσύ τα δίκια σου να νιώθεις ξενερωμενη μεν.....αλλα νμζ εισαι λιγάκι υπερβολικη... ουτε σχεση ειχατε ουτε σου εταξε λαγους με πετραχήλια δυο φορες βγηκατε χαλαρα να δειτε αν ταιριάζετε

εμένα στο μυαλό μου ήρθαν τα εξής ενδεχόμενα:

Ή ότι είναι άπειρος εντελώς...όπως είπε και η ρεμεντυ και φρικαρε γτ δεν ήξερε πως να το προχωρησει και φοβόταν μη το καταλάβεις και ξενερώσεις

Ή δεν του αρέσες τελικά τοσο γτ μπορεί να μην του έβγαλες τη σπίθα που ήθελε.....αλλα ήθελε να είναι διακριτικός και ευγενικός

Ή μπορεί όντως να ήθελε κτ πιο χαλαρο και να τον έπιασες κ εσύ να του λες ότι είσαι κοπέλα συγκρατημένη που θες να γνωρίσεις τον αλλο για να ενδωσεις και ξενέρωσε αλλα είπε αυτό που ήθελες να ακούσεις και απομακρυνθηκε.....

Ή μπορεί να έχει ανοικτές υποχρεώσεις με προηγουμενες σχέσεις ή φλερτ του...Και σε είδε σοβαρή και δεν ήθελε να τα μπουρδουκλωσει......

Τώρα θα μου πεις είναι εντελώς διαφορετικά τα ενδεχόμενα αυτά που ανεφερα και θες και μια απάντηση μα καταλάβεις τι έγινε....

Μόνο αυτός όμως ξέρει τι γντ στο μυαλό του...οπότε ή επιμένεις να βγάλεις άκρη και να ζητήσεις τα ρέστα ή το δέχεσαι και προχωράς....

Εγώ στη θέση σου αν δεν καιγομουν πολύ γ αυτόν και αν δεν έβλεπα ότι με καλύπτει γ σχέση από προσωπικότητα και εμφάνιση δεν θα καθόμουν να τον παρακαλέσω.......

Senior Member
    Απλως δεν σε γουσταρει .........ξεχνα τον .......neeeeeext please.....
    Last edited by Macgyver; 23-02-2019 at 19:22.