Ανασφαλείς φιλοι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    Μπορεί να ήταν εκεί για εσένα με μέτρο και αργότερα όταν δενόσασταν, να ήταν και "συνέχεια". Απλά αυτά πρέπει να αφήνεις χρόνο να εξελιχθούν φυσικά, όχι να τα εκβιάζεις. Οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και οι στενές φιλίες πρέπει να έρχονται αυθόρμητα.
    Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος είναι ότι φιλία δεν σημαίνει αποκλειστικότητα στα πάντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κοίτα να δεις ο αλεν ντελον
    Χαχα δν έλεγα απαραίτητα γ τα ερωτικά και για τις φιλικές σχέσεις λέω

Το ιδιο ισχυει για τις φιλικες σχεσεις ,δυσκολο να βρεις τον-την καταλληλο φιλο, ............... αυτοι που γινονται καλοι φιλοι ειναι αυτοι που ταχουν καλα με τον εαυτο τους , και ειναι συνηθως μοναχικοι τυποι-ισσες κατα βαθος ...και πρεπει να επενδυσεις σε μια φιλια , για να ευοδωσει , οχι πολλα , ποτε .......... και καμμια φιλια δεν κραταει πολλα χρονια , καποια στιγμη ο καθενας τραβαει τον δικο του δρομο .......

εδω με τον επι 40 χρονια κολλητο μου , δεν κανουμε πια παρεα , εχουμε εξελιχτει διαφορετικα ..........απομακρυνθηκαμε ....αυτος δλδ ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα εστελνε 32 μηνυματα και θα επαιρνε 30 τηλεφωνα. Ουτε καν τα μισα!! Αλλιως αμα ειναι γυναικα φερτε την μου να την γνωρισω!! Για φιλη. Περα απο την πλακα κι εγω εχω υποχρεωσεις και σας καταλαβαινω αλλα οταν καποιος ειναι μονος του οπως ημουν εγω πριν 6 χρονια γιατι να μην ηταν καποιος εκει για μενα συνεχεια;;; Στα λαθος ατομα πεφτουμε συνεχεια σε αυτα που δεν ταιριαζουμε, γιατι συμβαινει αυτο;;;;;
    Δε χρειάζονται κολητηλικια. Το άσχημο δεν ειναι ουτε που τον ξεκοψα, ουτε που εγινε βδέλλα, το ασχημο εινσι οτι θα μπορούσαμε να καναμε παρεα ακομη οπως κανω με τόσους αλλους φιλους, χωρις να φορτίζει ο ενας τον αλλο.
    Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ακομη δεν εχει φιλους η γκομενα.
    Να πω οτι οταν βρηκε μια κοπελια για κανα τρίμηνο εξαφανιστηκε εντελώς; Οχι οτι μου έλειψε, αλλα οτι ισχυει αυτο που ειπε η Ελισαβετ, πως αυτα τα κανει για τη παρτη του για δικες του ανάγκες, δεν εχει απλα αλλον να ασχοληθει.

Miliva21
    Guest
    Αυτό ακριβώς που ειπώθηκε...

Δεν χρειαζονται κολλητηλικια.....να είμαστε καλοί να είμαστε οκει όταν είναι και οι άλλοι απέναντι μας......αλλα συναισθηματικά δεσιματα κομμενα καθένας τη ζωή του και τον εαυτό του...

Εγώ έκανα το λάθος να παραδεθω κάποτε (ίσως επδ ήμουν μικρή) αλλα δεν το ξαναπερναω αυτό για κανέναν λόγο....Δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανένα να με πει ούτε δεδομένη ούτε να με έχει σαν βδελα για κανένα λόγο επδ μόνο και μόνο εγώ ένιωθα και έβαζα ψηλά τους φίλους μου

Κομμένα αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αυτό ακριβώς που ειπώθηκε...

Δεν χρειαζονται κολλητηλικια.....να είμαστε καλοί να είμαστε οκει όταν είναι και οι άλλοι απέναντι μας......αλλα συναισθηματικά δεσιματα κομμενα καθένας τη ζωή του και τον εαυτό του...

Εγώ έκανα το λάθος να παραδεθω κάποτε (ίσως επδ ήμουν μικρή) αλλα δεν το ξαναπερναω αυτό για κανέναν λόγο....Δεν θα δώσω το δικαίωμα σε κανένα να με πει ούτε δεδομένη ούτε να με έχει σαν βδελα για κανένα λόγο επδ μόνο και μόνο εγώ ένιωθα και έβαζα ψηλά τους φίλους μου

Κομμένα αυτά
    Εγώ δεν είπα καθόλου αυτό. Είπα ότι τα κολλητιλίκια και οι φιλίες και γενικά όλες οι σχέσεις στην ζωή μας δεν εκβιάζονται! Δεν γίνεται να γνωρίζεις έναν άνθρωπο κι αυτόματα να γίνεστε κολλητοί, είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, στην αρχή ξεκινάς χαλαρά κάνεις παρέα αρχίζεις και γνωρίζεις τον άλλον σε διάφορες φάσεις να δεις πώς φέρεται αν σου κάνει, αν του κάνεις εσύ....κι αν όλα πάνε καλά ο χρόνος θα δείξει πόσο κοντά μπορείτε να έρθετε και να δεθείτε. Δεν θα έλεγα σε καμιά περίπτωση να μην δένεσαι με ανθρώπους. Απλά πρέπει να αφήνεις τον χρόνο να δείχνει. Με άλλους ανθρώπους θα δεις ότι με το πέρασμα των χρόνων θες απλά μια επαφή πιο χαλαρή χωρίς να μοιράζεσαι πολλά πολλά, με κάποιους μπορεί να έρθεις πιο κοντά και να δεθείς, με κάποιους άλλους μπορεί να θες να ξεκόψεις εντελώς. Όταν ο άλλος θέλει να εκβιάσει την πολύ επαφή πολύ γρήγορα στην ουσία δεν δίνει, να πάρει θέλει και το θέλει απεγνωσμένα. Δεν είναι υγιές σημάδι.

Στην ηλικία σου μιλιβα είναι φυσιολογικό να γίνονται και λάθος επιλογές ή χειρισμοί, δεν σημαίνει κάτι για σένα αυτό, έχεις να γνωρίσεις ακόμα πολλούς ανθρώπους στην ζωή σου και ελάχιστοι θα μείνουν γιατί έτσι είναι η ζωή. Να εύχεσαι να χεις τα μάτια και την ψυχή σου ανοιχτή ώστε να τους κρατήσεις αυτούς.

Miliva21
    Guest
    Ναι βρε ελισσαβετ δεν είπα ότι αυτό εννοούσες κατάλαβα την περίπτωση σου που μας περιέγραψες

Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα.....

για μένα και με φίλους που τους έχεις χρονια δεν θέλει ούτε δέσιμο ούτε κολλητιλικι.......Καλά να περνάμε μαζί και να ειμαι οκει όσο είσαι κ εσύ απέναντι μου αλλά ο καθένας τη παρτυ του

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα

Senior Member
    Ωραια εσυ λοιπον ειχες τους λογους σου και το καταλαβαινω. Το μονο που δεν συμφωνω ειναι οτι ηθελες να βγαινει με τους φιλους σου, γιατι να την αφησεις στην απεξω, δεν ηθελαν αυτοι η εσυ; Αν δεν ηθελες εσυ κακως γιατι δεν της εδωσες ευκαιρια να σου αποδειξει τι ανθρωπος ειναι
    Μα μου χε δείξει ήδη τι άνθρωπος είναι από τον τρόπο που μιλούσε για τους άλλους. Δεν χρειάζομαι τέτοιους ανθρώπους στην ζωή μου. Και όχι δεν θάβουμε όλοι. Είμαι σε γυναικεία παρέα με 5 γυναίκες μαζί με μένα, με τις δυο από αυτές έχω πολύ στενή σχέση σχεδόν οικογενειακή πια και ποτέ δεν έχω ακούσει καμιά τους να μου μιλήσει άσχημα για άλλη. Άκομα κι όταν στο πέρασμα των χρόνων υπήρξαν παρεξηγήσεις μεταξύ κάποιων, το λύνανε μεταξύ τους, ποτέ δνε είχαμε λόγια η μια πίσω από την πλάτη της άλλης για κανέναν λόγο. Και προφανώς γιαυτό κάνουμε ακόμα παρέα ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια!
    Αυτή αν την αφήναμε να μπει στην παρέα θα μας έκανε μαλλιά κουβάρια, με το καλημέρα όλο παράπονα ήταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ δεν είπα καθόλου αυτό. Είπα ότι τα κολλητιλίκια και οι φιλίες και γενικά όλες οι σχέσεις στην ζωή μας δεν εκβιάζονται! Δεν γίνεται να γνωρίζεις έναν άνθρωπο κι αυτόματα να γίνεστε κολλητοί, είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, στην αρχή ξεκινάς χαλαρά κάνεις παρέα αρχίζεις και γνωρίζεις τον άλλον σε διάφορες φάσεις να δεις πώς φέρεται αν σου κάνει, αν του κάνεις εσύ....κι αν όλα πάνε καλά ο χρόνος θα δείξει πόσο κοντά μπορείτε να έρθετε και να δεθείτε. Δεν θα έλεγα σε καμιά περίπτωση να μην δένεσαι με ανθρώπους. Απλά πρέπει να αφήνεις τον χρόνο να δείχνει. Με άλλους ανθρώπους θα δεις ότι με το πέρασμα των χρόνων θες απλά μια επαφή πιο χαλαρή χωρίς να μοιράζεσαι πολλά πολλά, με κάποιους μπορεί να έρθεις πιο κοντά και να δεθείς, με κάποιους άλλους μπορεί να θες να ξεκόψεις εντελώς. Όταν ο άλλος θέλει να εκβιάσει την πολύ επαφή πολύ γρήγορα στην ουσία δεν δίνει, να πάρει θέλει και το θέλει απεγνωσμένα. Δεν είναι υγιές σημάδι.

Στην ηλικία σου μιλιβα είναι φυσιολογικό να γίνονται και λάθος επιλογές ή χειρισμοί, δεν σημαίνει κάτι για σένα αυτό, έχεις να γνωρίσεις ακόμα πολλούς ανθρώπους στην ζωή σου και ελάχιστοι θα μείνουν γιατί έτσι είναι η ζωή. Να εύχεσαι να χεις τα μάτια και την ψυχή σου ανοιχτή ώστε να τους κρατήσεις αυτούς.
    Το οτι εκβιαζε τη σχεση δεν παει να πει οτι πηγαινε μονο να παρει, ελισαβετ....ουτε οτι ηθελε να σκοτωσει απλα την ωρα της.........μπορει απλα να γουσταρε την παρεα σου η γενικα την παρεα καποιου να ηταν πολυ κοινωνικη....το λεω γιατι και εγω ετσι ειμαι.......

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δε χρειάζονται κολητηλικια. Το άσχημο δεν ειναι ουτε που τον ξεκοψα, ουτε που εγινε βδέλλα, το ασχημο εινσι οτι θα μπορούσαμε να καναμε παρεα ακομη οπως κανω με τόσους αλλους φιλους, χωρις να φορτίζει ο ενας τον αλλο.
    Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ακομη δεν εχει φιλους η γκομενα.
    Να πω οτι οταν βρηκε μια κοπελια για κανα τρίμηνο εξαφανιστηκε εντελώς; Οχι οτι μου έλειψε, αλλα οτι ισχυει αυτο που ειπε η Ελισαβετ, πως αυτα τα κανει για τη παρτη του για δικες του ανάγκες, δεν εχει απλα αλλον να ασχοληθει.
    Εγω προσωπικα τον λυπαμαι....τεσπα.δεν ειναι για να τον μισεις αλλα για να τον λυπασαι γιατι σιγουρα ειχε πολλα να δωσει αλλα δεν του δινεται η ευκαιρια........

Senior Member
    Κολλητο εχω 35 χρονια φιλο, αλλα κολλητοί θεωρω ειμαστε τα 25. Αλλα εκει απλα κολλήσαμε. Τωρα να ξερω καποιον 2 μηνες και να κανονίζει τη ζωη και τις βολτες πακέτο με εμενα, χωρις να εχουμε κανονισει κιολας; Αν δε παω εγω να μην πηγαίνει κι αυτος, ε ελεος καπου

Senior Member
    Το οτι εκβιαζε τη σχεση δεν παει να πει οτι πηγαινε μονο να παρει, ελισαβετ....ουτε οτι ηθελε να σκοτωσει απλα την ωρα της.........μπορει απλα να γουσταρε την παρεα σου η γενικα την παρεα καποιου να ηταν πολυ κοινωνικη....το λεω γιατι και εγω ετσι ειμαι.......

Εγω προσωπικα τον λυπαμαι....τεσπα.δεν ειναι για να τον μισεις αλλα για να τον λυπασαι γιατι σιγουρα ειχε πολλα να δωσει αλλα δεν του δινεται η ευκαιρια........
    Μόνο να πάρει θέλει ένα άτομο που έκβιαζει. Αν δεν θες μόνο να παρεις σέβεσαι και τις επιθυμίες του άλλου οι οποίες μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου και δεν εκβιάζεις καταστάσεις. Αν σε νοιάζει και τι θέλει ο άλλος περιμένεις και καμιά φορά να σε πάρει κι αυτός κανένα τηλέφωνο για καφέ και δεν σκέφτεσαι μόνο την δική σου καούρα να βγεις.
    Και δεν γούσταρε την παρέα μου γιατί δεν ταιριάζαμε καθόλου, το ίδιο που έκανε σε μένα έκανε και σε άλλους κι όλοι την κάνανε πέρα γιατί γινόταν φορτική και κουραστική. Οι άνθρωποι γύρω μας δεν είναι πατερίτσες μας.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345