ψυχωση και μεταφυσικη που αρχιζει η μια και που τελειωνει η αλλη; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    βιβλιογραφια υπαρχει για το θεμα,ιντερνετ υπαρχει,ειμαι σιγουρος πως κατι θα βρεις :)

Member
    βιβλιογραφια υπαρχη για την μεταφυσικη αλλα δεν υπαρχη κατι που να συνδεει την ψυχωση.

Senior Member
    http://tech.pathfinder.gr/xpaths/para/594786.html
    το σιγουρο ειναι πως αν οποιοσδηποτε αναφερει τη λεξη ψυχωση τοτε εχει βαλει τρικλοποδια στην ιδια του την ερευνα,εκτος να αποδυκνιεται περιτρανα η ανακαυψη του

Member
    ευχαριστω για το σιητ αλλα εχω διαβαση βιβλια σχετικα με την παραψυχολογια.το κακο ειναι οτι ειναι αποδεδειγμενη για μενα και η ψυχωση και τα συπτωματα της αλλα και της τηλεπαθειας.και τα δυο εχουν να κανουν με το μυαλο και το υποσυνειδητο και το συνειδητο, οταν αυτα τα δυο συνηπαρχουν καποιο ανερει το ενα απο το αλλο και αναλογα σε πιο θα δωσεις περισσοτερη δυναμη.εγω το παιχνιδι της τηλεπαθειας το εχασα λιγο πριν το συνηδυτοποιησω και εγινα ψυχωτικος, τωρα θελω να διελευκανω τι ειναι αυτες οι φωνες και απο που προερχονται;γιατι μπορω να εχω διαλογο λογικο και με διαφορετικες πρωσοπικοτητες οι φωνες σε σημειο που εγω να πιστευω πως δεν συνομηλω με τον εαυτο μου αλλα με καποιους αλλους <οχι τωρα στο παρελθον> και γιατι προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι τηλεπαθητικος καθως εγω αντιστεκομουνα.κατι δεν παει καλα εκτος του οτι ειναι αρωστεια πρεπει να ειναι και κατι αλλο.αν δεν βρω ψυχωτικους με παρομοιες εμπειριες και να μου πουν τα δικα τους συπτωματα σε σχεση με φωνες δεν θα βγαλω ακρη.αυτο περιμενω απο εδω και για αυτο επιμενω.

Senior Member
    ευχομαι να καταφερεις να λυσεις το γριφο σου .... :)

Senior Member
    Kάτι παρόμοιο έχω βιώσει. Το βράδυ δηλαδή να τριγυρίζουν σκέψεις στο μυαλό μου όπου μιλούσαν άνθρωποι που συναντούσα για τα αισθήματά τους. Επίσης ρωτούσα για διάφορα πράγματα ακόμη και για το μέλλον και έπαιρνα συγκεκριμένη απάντηση, όχι φωνή αλλά σκέψη.
    Σε μερικές προβλέψεις έπεσα μέσα αλλά όπως ήταν στο γραπτό κείμενο που είχα κρατήσει όχι αυτό που καταλάβαινα εγώ. Επίσης έβλεπα όνειρα κυρίως στην χαλάρωση πριν τον ύπνο όπου μιλούσε π.χ. κάποιος από τον Σείριο ο οποίος καταστράφηκε, για το πως έφτασαν στην γη και πως μετά πέρασαν σε παράλληλο σύμπαν και είναι πολύ κοντά μας, τέτοια πράγματα.
    Ακόμη μου ήρθε μια ιδέα για σπειροειδείς δομές που είναι χωροχρονικά συμβάντα και αποτελούν τις μικρότερες δομές της ύλης. Αν ασχολούμουν με την θεωρητική φυσική όπως πάντοτε ήθελα, ίσως να το επεξεργαζόμουν. Παρόλο που έχω σπουδάσει φυσικές επιστήμες δεν ασχολούμαι επαγγελματικά.
    Ακόμη και να υπάρχουν αυτά τα πράγματα είναι τόσος πολύς ο θόρυβος, εννοώ ανούσιες πληροφορίες και η κατανάλωση ψυχικής ενέργειας που δεν είναι δυνατό να αντέξει πολύ ο ψυχισμός και ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου.

Junior Member
    Εγώ είμαι κατα της ταμπέλας φίλε μου.Θα σου πρότεινα να πας σε καποιον ο οποιος ασχολείται με μεταφυσικά και ενεργειακά θέματα-ολιστικη προσέγγιση μπας και βρεις γαλήνη

Member
    το κακο ειναι οτι οπως υπαρχουν πολυ τσαρλατανοι γιατροι ετσι υπαρχουν και σε αυτο τον τομεα οποτε ψαχνω να βρω μια αξια πληροφορια για να το κανω και αυτο.περασα απο πολλους γιατρους για να καταληξω σε αυτων και πρεπει να βρω πληροφορειες για τους αλλους γιατρους ετσι ωστε να βρω των καταλληλω.ολιστικη προσεγγιση τι ειναι;

Page 3 of 3 FirstFirst 123