ψυχωση και μεταφυσικη που αρχιζει η μια και που τελειωνει η αλλη;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Member

ψυχωση και μεταφυσικη που αρχιζει η μια και που τελειωνει η αλλη;

Member
    για να γινω πιο σαφης ειχα μια μεταφυσικη εμπειρια η οποια απο το γιατρο θεωρητε παραισθηση η ψευδεσθηση.ομως απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα τετοιες εμπειριες δηλαδη απο τα 10 μου ημουν εν δυναμη ψυχωτικος; η τελικα ειναι μια μεταφυσικη εμπειρια που αναλογα τα πιστευω μου μπορω λογικα να τα διαχηριστω και να τα καταλαβω.τωρα ως ψυχωτικος 4 χρονια ψαχνω δω αν τελικα ημουν τηλεπαθητικος πριν 4 χρονια και για εν χρονικο διαστημα που το παρατηρησα και λογο κακης διαχηρησης του φενομενου κανταντησα ψυχωτικος η ημουν ψυχωτικος εξ αρχης;

Senior Member
    Νικο θελεις να μου πεις τι ειδους εμπειρια ηταν αυτη?Ησουν 10 χρονων ψυχωτικος?

Member
    μακαρι να ηξερα στα 10 και μικροτερος ειχα παραισθησης η ψευδεσθησης τα οποια τα μετεφραζα ως μετεφυσικα φενομενα συμφονα με την μανα μου και τα αδελφια μου που και αυτα βλεπαν . ο γιατρος μου ειπε πως αυτα ηταν παρεσθησης και οτι ημουν εν δυναμη ψυχωτικος και μετα απο χρονια στα 27 μου εγινα ψυχωτικος με συπτωματα κλπ

Member
    ξεχασα τα φενομενα ηταν εξης οπως να δω καθαρα την αδελφη μου να αιωρητε πανω απο το κρεβατι του κομοδινου και να κλεει.στο μεταξυ δεν ειχε ποδια.επισης ημουν ξυπνιος αυτο στα 15.στα 10 στα σκοταδια εβλεπα παντα το προσωπο του πεθαμενου μου παππου που με γνωρισε σε ηλικια 1 ετους.στα 7 εβλεπα σκιες στον τοιχο τα βραδια μαζι με τα αδελφια μου βλεπαμε και η 3 ης το ιδιες ανθρωπομορφες σκιες να παιζουν και να βγαζουν ηχους εγω τοτε οπως και τα αδελφια μου ετσι οπως μου λεγανε βλεπαμε καραγκιοζη. αλλα ημασταν ξυπνιοι μπροστα απο ενα μεγαλο τοιχο με σκιες που κινοντουσαν.εξω σωματικες εμπειριες, και εν τελη λιγο πριν γινω ψυχωτικος αρχισα να διαπιστωνω τα πρωτα σημαδια τηλεπαθειας απανω μου με καλα αποτελεσματα στην δουλεια μου

Member
    δεν ξερω τι ειναι αυτο

Member
    πως απανταω με υ2υ

Member
    μηπως πηρες το δικο μου υ2υ γιατι σου στελνω αλλα μου γραφει σφαλμα

Member
    βασικα δεν μπορω να; το κανω με υ2υ.θα σου γραψω απο εδω.το κακο ειναι οτι ειμαι ψυχωτικος γιατι εχω ολα τα συπτωματα του ψυχωτικου και εκτος αυτου ακουγα φωνες.τωρα το ψαχνω μεσω βιβλιων αλλα ακομα δεν εχω διαβαση τιποτα.οντος και τα αδελφια μου βλεπαν τα ιδια

Member
    την επομενη φορα θα σου στηλω email

Senior Member
    Τα αδελφια σου τι εκαναν γιαυτο?Συνεχιζουν ?Προσπαθησε παλι με e-mail

Senior Member
    Τωρα ειδα το μηνυμα σου.Οποτε θελεις

Member
    σου εσττιλε email

Member
    σου εστιλα email

Member
    σου εστιλα και αλλο