Results 1 to 8 of 8
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ
-
24-02-2019, 23:30 #1
- Join Date
- Jan 2019
- Posts
- 85
ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλησπέρα ομάδα. Όπως έχω ξανά γράψει στο φόρουμ η ζωή μου στην ουσία άλλαξε τον Σεπτέμβρη. Όταν μετά από ελάχιστη χρήση χασίς (2 τζούρες) ξαφνικά με έπιασε ταχυκαρδία ιδρώτας κρύος είχα υψηλή πίεση τρέμουλο. Δεν έδωσα σημασία, μετά από 20 μέρες επέστρεψε το ίδιο πράγμα χωρίς να κάνω κάτι αυτή τη φορά. Και από τότε νιώθω ανασφάλεια συνέχεια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Είμαι 19 χρ και όταν είμαι μόνος σπίτι νομίζω ότι σβήνω ότι θα πάθω κάτι και δεν θα είναι κανείς εδώ. Αντιθέτως όταν είμαι έξω νιώθω τα πόδια μου να κόβονται και μερικές φορές με πιάνει και ένας ξαφνικός πονος στην πλάτη η στο στήθος τα οποία δεν βοηθάς καθόλου την κατασταση. Νομίζω ότι θα σηκωθώ και θα πάθω καρδιά. Θέλω να κάνω πράγματα τα οποία έκανα και φοβάμαι μη μείνω στον τόπο. Εξετάσεις έκανα μετα την 2 φορά. Σε γιατρό καρδιολόγο που έχει το ιστορικό μου έκανα καρδιογραφήμα και τρίπλεξ, όλα άψογα, όπως και αίματος, μετά από λίγες μέρες ξανά έπαθα αφού έκανα εξετάσεις. Ένιωσα πάλι ζάλη είχα ταχυκαρδία τρέμουλο ένιωθα πάλι ότι θα σηκωθώ και θα πέσω. Πήγα στα επείγοντα με έκαναν πάλι καρδιογραφημα άψογο εξετάσεις αίματος πολύ καλές όπως και ούρων - θυροειδη και ακτίνα θώρακα. Εν τέλη μου είπαν να επισκεφθώ ψυχίατρο και εγώ πήγα σε ψυχολογο. Ήταν μέρες που ήμουν καλά και μέρες που δεν ήθελα να σηκωθώ να βγω έξω. Όταν μου πονέσει κάτι νομίζω ότι θα πεθάνω. Πχ στήθος πλάτη κατευθείαν για καρδιά και στο μπαμ ανεβαίνει η ταχυκαρδία. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει η καρδιά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.Last edited by Kokle99; 25-02-2019 at 01:09.
- 24-02-2019, 23:35 #2
- Join Date
- Dec 2018
- Posts
- 2,242
Έκανες πολύ καλά που πήγες έστω και σε ψυχολογο.συνεχιζεις αυτή την μικρή καταχρηση που λες?
25-02-2019, 00:01 #3
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 811
Η κανναβη φέρνει ταχυκαρδία αλλα όχι σε όλους. Εχω παρόμοια εμπειρία όταν και εγω έκανα χρήση κάνναβης με έπιαναν μερικές φορές ταχυκαρδίες όπως και ξηρότητα στο στομα. Ειναι ανάλογα τον άνθρωπο αλλα συνιθως η κανναβη να ξερεις οτι φέρνει ταχυκαρδία απλά μερικοί δεν το αντιλαμβάνονται. Όσο για το ψυχολογικό θα σου πω πως βιώνω τα ίδια και χειρότερα. Όχι μονο ταχυπαλμίες και αρρυθμίες αλλα τωρα που σου γράφω εχω ενα τρομερό σφίξιμο στο στήθος που ανεβαίνει στο σαγονι μαζι με μερικά τσιμπήματα και ειμαη καθηλωμένος στο κρεβάτι. Εχω παει δυο φορές με ασθενοφόρο στα επείγοντα απο ταχυκαρδίες και δεν βρήκαν τιποτα. Τωρα θα παω σε εξωτερικό ιατρείο γιατι η κατάσταση εχει φτάσει στο αμήν. Αυτο που θα σου πρότεινα ειναι να ηρεμησεις όσο μπορεί και να κανεις πράγματα που σου αρέσουν. Πίστεψε με στην ηλικία σου τα είχα και εγω και όσο τα άφησα έγιναν χειρότερα. Ειμαι 23 και εχω φτάσει σε σημείο με το παραμικρό να αγχώνομαι και να παθαίνω μικροκρισεις με την καρδιά μου! Για Τελος θα σου συνιστούσα να μην ξανά κανεις χρήση ψυχαγωγικής κάνναβης γιατι πρώτον δεν ειναι για όλους κάποιοι δεν το βαστανε και δεύτερον δεν μπορεις να ξερεις με τι έχουν ποτιστεί ώστε να σε ”φτιάξουν”
25-02-2019, 00:15 #4Antonis8GuestΚι εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω, χωρίς χρήση κάναβης. Εγώ βέβαια δεν έχω ταχυκαρδία, αλλά βραδυκαρδία. Έκανα κι εγώ εξετάσεις και δεν βρήκαν τίποτα προς το παρόν.
25-02-2019, 01:08 #5
25-02-2019, 08:11 #6
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 645
φιλε κοκλε, εγγυημενα δεν εχεις παθει τιποτα απο τις δυο τζουρες, κοιτα να αναπνεεις καλα και να μη σφιγγεσε. Διατροφη αρχισε αγνα υλικα και αθληση. Εγγυημενα οτι και να χαν βαλει στο τσιγαρο που εκανες δεν επαθες κατι απλά εχεις επηρεαστει.
25-02-2019, 08:16 #7
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 645
στομαχι στηθος πλατη αναπνοη καρδια ολα αυταν πανε μαζι εχεις μπλοκαρει η ανοιξανε και τα πλεμονια σου απο τη τζουρα και αναπνεει αλλιως. μη χαμπαριαζεις δε θελω να σε προσβαλω αλλα ειναι αστειο να χεις παθει κατι απο δυο μονο τζουρες. Αν πας σε ψυχιατρο να εισαι επιφυλαχτικος με τα φαρμακα.
03-03-2019, 23:16 #8
- Join Date
- Feb 2019
- Posts
- 182
Δε παιζει να εχεις παθει τιποτα με 2 τζούρες
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....