Straight , bi , gay ? Δεν μπορώ να καταλάβω και φοβάμαι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 191
    MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Φιλε γινεσαι ευαλωτος και στη προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι ειδη και αυτα τα φάρμακα σου μειωνουν την ορμη οποτε μετα δε θα μπορεις να απαφτωσεις. Εσυ πρεπει να βγαλεις τα ενστικτα του ζωου που κρυβεις μεσα σου κι αυτα σε κανουν αρνακι. Για μενα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο σιγουρα αυτα τα φαρμακα δε σε βοηθανε να γινεις επιβητορας.
    Επειδή με έβαλες σε σκέψεις υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσεις αυτό που λες γτ είναι βαριά κατηγορία !

Banned
    Τα αντιψυχωσικά φάρμακα χαρακτηριζονται και νευροληπτικα μειζονα ηρεμιστικα. Δες και πως λειτουργουνε και θα καταλαβεις. Αυτός είναι ο σκοπός τους γι αυτο ειναι φτιαγμενα. Βγαζει ματι πως αν τα παρεις μονο επιβητορας δε γινεσαι το αντιθετο σε κανουν αρνακι. Διαβασε πως λειτουργουν και θα καταλαβεις σιγουρα αυτα τα φάρμακα μειωνουν τη λειτουργια του εγκεφαλου. Ειδα σχολιασες και την αναρτηση για τον ορο νευροληψια που εκανα και πιστευω αν το σκεφτεις τι σημαινει φτανει για να καταλαβεις.

MartinH97
    Guest
    Τα αντιψυχωσικά φάρμακα χαρακτηριζονται και νευροληπτικα μειζονα ηρεμιστικα. Δες και πως λειτουργουνε και θα καταλαβεις. Αυτός είναι ο σκοπός τους γι αυτο ειναι φτιαγμενα. Βγαζει ματι πως αν τα παρεις μονο επιβητορας δε γινεσαι το αντιθετο σε κανουν αρνακι. Διαβασε πως λειτουργουν και θα καταλαβεις σιγουρα αυτα τα φάρμακα μειωνουν τη λειτουργια του εγκεφαλου. Ειδα σχολιασες και την αναρτηση για τον ορο νευροληψια που εκανα και πιστευω αν το σκεφτεις τι σημαινει φτανει για να καταλαβεις.
    Έχω δει όμως ότι από τότε που τα παίρνω οι εντάσεις στο κεφάλι μου και ο πόλεμος γενικά του άγχους έχει μειωθεί ριζικά . Άμα τα σταματήσω πως θα την παλέψω μετά ;

Banned
    Ρε φιλε και πρεζα να παρεις θα μειωθει το αγχος σου αλλα δε σημαινει πως θα αρχισεις τη πρεζα. Αυτο το φαρμακο που παιρνεις ειναι για τη σχιζοφρενια και τη διπολικη διαταραχη πραγμα που δε σε κοβω να εχεις τιποτα απο τα δυο, γι αυτο βρες ψυχιατρο να σε παρακολουθει να κανετε ψυχαναλυση χωρις φαρμακα. Τι να σου πω εσυ πρεπει να αρχισεις να απαφτωνεις οχι να παιρνεις φαρμακα. Φιλε ειναι πολυ κραυγαλεα η περιπτωση σου και δε σε βοηθανε να γινεις αντρας αυτα.

MartinH97
    Guest
    Ρε φιλε και πρεζα να παρεις θα μειωθει το αγχος σου αλλα δε σημαινει πως θα αρχισεις τη πρεζα. Αυτο το φαρμακο που παιρνεις ειναι για τη σχιζοφρενια και τη διπολικη διαταραχη πραγμα που δε σε κοβω να εχεις τιποτα απο τα δυο, γι αυτο βρες ψυχιατρο να σε παρακολουθει να κανετε ψυχαναλυση χωρις φαρμακα. Τι να σου πω εσυ πρεπει να αρχισεις να απαφτωνεις οχι να παιρνεις φαρμακα. Φιλε ειναι πολυ κραυγαλεα η περιπτωση σου και δε σε βοηθανε να γινεις αντρας αυτα.
    Επειδή η άποψη σου φαίνεται να είναι δυνατή αλλά επειδή ξέρω και εμένα λέω να τα συνεχίσω για λίγο διάστημα ακόμη , αν δω ότι όντως με κάνουν μαλακό τότε θα δράσω .

Banned
    Φίλε εγώ δε σου είπα να τα κόψεις σου είπα να μιλήσεις με άλλον ψυχίατρο και αν αυτός αποφασίσει οτί μπορείς χωρίς αυτά τότε να τα κόψεις γιατί είσαι σε κρίσιμη κατάσταση και μόνο τα ερεθίσματα που παίρνεις μπορεί να έχουν τεράστια επίδραση απάνω σου πόσο μάλλον τα αντιψυχωτικά φάρμακα. Κανε ψυχοθεραπεία φίλε ψυχαναλυση αυτό που θέλω να σου εφιστίσω τη προσοχή είναι πως αυτά τα φάρμακα σε κάνουν να μη καταλαβαίνεις τι σου γίνεται γι αυτό άντε να καταλάβεις αν σε κανουν μαλθακο. Αν ηταν πατερα σου και οχι ομοφιλοφυλος πιστευω αποκλείεται ο γιατρός να σου συνταγογραφούσε αυτά τα φάρμακα. Πήγαινε και σε έναν άλλο ψυχίατρο να πάρεις μια γνώμη και μου κάνει εντύπωση πως οι γιατροι δε εξηγουν τι κανουν αυτα τα φαρμακα πρωτου στα υπογράψουν.

MartinH97
    Guest
    Φίλε εγώ δε σου είπα να τα κόψεις σου είπα να μιλήσεις με άλλον ψυχίατρο και αν αυτός αποφασίσει οτί μπορείς χωρίς αυτά τότε να τα κόψεις γιατί είσαι σε κρίσιμη κατάσταση και μόνο τα ερεθίσματα που παίρνεις μπορεί να έχουν τεράστια επίδραση απάνω σου πόσο μάλλον τα αντιψυχωτικά φάρμακα. Κανε ψυχοθεραπεία φίλε ψυχαναλυση αυτό που θέλω να σου εφιστίσω τη προσοχή είναι πως αυτά τα φάρμακα σε κάνουν να μη καταλαβαίνεις τι σου γίνεται γι αυτό άντε να καταλάβεις αν σε κανουν μαλθακο. Αν ηταν πατερα σου και οχι ομοφιλοφυλος πιστευω αποκλείεται ο γιατρός να σου συνταγογραφούσε αυτά τα φάρμακα. Πήγαινε και σε έναν άλλο ψυχίατρο να πάρεις μια γνώμη και μου κάνει εντύπωση πως οι γιατροι δε εξηγουν τι κανουν αυτα τα φαρμακα πρωτου στα υπογράψουν.
    Μου είπε απλά ότι φέρνουν υπνηλία και σου ανοίγουν την όρεξη

Banned
    Στο λέω εγώ λαι χωρίς να είμαι ψυχίατρος και χωρίς να θέλω απο εδώ μέσα να καταλάβω τι έχεις αλλά κάνει μπαμ ότι ο γιατρό σου δεν είναι καλός άνθρωπος και δς νοιάζεται για σένα. Φίλε αυτά τα φάρμακα κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στον εγκέφαλο το τελευταιο είναι αν σου ανήγει τη όρεξη κι αν σου φέρνει υπνηλία όπου και η υπνηλία που λέει δεν είναι στάνταρ αυτά τα φάρμακα δεν ασκούν υπνωτική ενέργεια κατ αναγκη απλα ηθελε ο ποιητης γιατρος σου να σου πει πως σε ζαβλακώνουν και θα νοιωθεις σα κοιμισμενος. Δε του κοστιζει αυτου κατι να στα γραφει αυτα απο περιεργεια με μια συναντηση στα εγραψε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    Μου είπε απλά ότι φέρνουν υπνηλία και σου ανοίγουν την όρεξη
    Τα φάρμακα συνοδεύονται και από οδηγίες. Εκεί θα βρεις διάφορες επεξηγήσεις γύρω από τη δράση τους και τις παρενέργειές τους. Τις έχεις διαβάσει ή έμεινες σ' αυτό που είπε ο γιατρός;

Για τα συγκεκριμένα φάρμακα που παίρνεις δεν έχω ιδέα, αλλά είναι χρήσιμο να διαβάζεις πάντα τις οδηγίες, ειδικά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να έχουν και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνεις.

Banned
    Σε αυτά τα φάρμακα δώσε βάση και στις επιθυμιτες ενεργειες που ειναι πολυ σημαντικες. Καταστολη.

MartinH97
    Guest
    Μου τα έγραψε μετά την τέταρτη συνεδρία μας , τις έχω διαβάσει τις οδηγίες και οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες λέει ο σ είναι αύξηση σωματικού βάρους , υπνηλία και αυξημένα επίπεδα προλακτίνης του αίματος .

Banned
    Δε θυμασαι τι διαβασες οι δε καταλαβες. Πανε σε αλλο γιατρο και μιλα του και εξηγησετου σαν αντρας και κανε ψυχαναλυση.

MartinH97
    Guest
    Αυτά τα τρία είναι οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες , άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που επηρεάζουν 1 έως 10 χρήστες στους 1000 είναι αύξηση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος και των ούρων , αυξημένο αίσθημα πεινάς , ζάλη , ανησυχία , τρόμος , μυϊκή δυσκαμψία ή σπασμός , προβλήματα στην ομιλία , ασυνήθιστες κινήσεις ( κυρίως του προσώπου ή της γλώσσας ) δυσκοιλιότητα, ξηροστομια , εξανθήματα , απώλεια δύναμης , υπερβολική κόπωση , σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως μειωμενη γενετήσια ορμή στους άνδρες . Όχι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες : επηρεάζουν 1εως 10 χρήστες στους 1000
    Επιβράδυνση στον καρδιακό Ρυθμό , φωτοευαισθησία στο ηλιακό φως , ακράτεια ούρων απώλεια μαλλιών , αλλαγές στο στήθος των ανδρών . Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες : η συχνότητα τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα , αλλεργικές αντιδράσεις ,εμφάνιση ή επιδείνωση του διαβήτη ,μειωμένη θερμοκρασία σώματος , σπασμοί που σχετίζονται με ιστορικό επιληπτικών κρίσεων ( επιληψία ) , συνδιασμός πυρετού ,ταχύτερης αναπνοής εφίδρωσης, μυϊκής δυσκαμψίας και αίσθημα νυστας, μη φυσιολογικός καρδιακός Ρυθμός , αιφνίδιος ανεξήγητος θάνατος , μυϊκή νόσος που εμφανίζεται με ανεξήγητα άλγη και πόνους , δυσκολία στην ούρηση , παρατεταμένη και/ή επώδυνη στύση .

MartinH97
    Guest
    Δε θυμασαι τι διαβασες οι δε καταλαβες. Πανε σε αλλο γιατρο και μιλα του και εξηγησετου σαν αντρας και κανε ψυχαναλυση.
    Το να πάω να του πω ξέρεις τι γιατρέ έχω αυτό το θέμα και πηγαίνω ήδη σε ένα ψυχίατρο που με έδωσε φάρμακα για αυτόν και για αυτόν τον λόγο και τον ρωτήσω αν τα χρειάζομαι προφανώς θα μου πει όχι δεν τα χρειάζεσαι για να με κερδίσει σαν πελάτη . Αν ήσουν γιατρός και ερχόταν ένας ασθενής με κάποια προβλήματα και σου έλεγε ότι ο τάδε γιατρός μου είπε αυτό αλλά εγώ δεν το θέλω αυτό δεν θα έλεγες πράγματα μόνο και μόνο για να με κερδίσεις σαν πελάτη και να βάλεις ένα νταρικακι στη τσέπη ;

Banned
    Διαβασε το το φυλλο οδηγιων https://www.google.com/url?sa=t&sour...3M0QbOVmtQKkHR διαβασε το 1εως 10 στα 100 και το ακαθοριστο ποσοστο. και φιλε στη προκειμενη περιπτωση αν δε σου πει το αντιθετο ειναι περιεργο και ο γιατρος για εμενα γι αυτο που πιστευω εγω μονο τοτε θα ειναι υπολογος. Κοιτα να κανεις ψυχαναλυση ψυχοθεραπεια με ψυχιατρο κι ας κοστιζει παραπανω και ασε τα φαρμακα αν συμφωνει κι αυτος.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast