Straight , bi , gay ? Δεν μπορώ να καταλάβω και φοβάμαι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 191
    Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    Δεν απάντησες στην ερώτηση μου , μετά από την κατάσταση που πέρασες , αν έβαζες ένα ποσόστο για σενα και μόνο πόσο θα έβαζες ότι σου αρέσουν οι άντρες και πόσο οι γυναίκες . Επίσης ποτέ περνούσες καλύτερα εσύ ( σαν άτομο εσύ ) με κοπέλα ή με κάποιο αγόρι ; το ξέρω πως όλα θα τα δείξει όλα ο χρόνος αλλά εφόσον μου λες ότι πέρασες μια παρόμοια κατάσταση ίσως να μπορέσω να δω κάποια πράγματα χωρίς να τα ταυτισω μεσα από εσένα .
    Θα έλεγα 50-50 ίσως με τη ζυγαριά να κλίνει προς τους άντρες.

Senior Member
    Μήπως αυτή η σύγχυση προέρχεται από το γεγονός ότι ίσως είμαι γκέι και το έχω καταλάβει αργά και δεν μπορώ να το αποδεχτώ ;
    Αν αυτό δεν το ξέρεις εσύ, τότε σίγουρα δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Πάντως η σεξουαλική επαφή σε παιδική ηλικία μπορεί να προκαλέσει από σύγχυση έως ανεπανόρθωτες ζημιές. Εξαρτάται από το τι ακριβώς έχει γίνει. Γι' αυτό και σου συνέστησα να δεις ψυχολόγο. Αν νομίζεις ότι βοηθιέσαι με το να γράφεις εδώ, έτσι ας γίνει.

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αν αυτό δεν το ξέρεις εσύ, τότε σίγουρα δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Πάντως η σεξουαλική επαφή σε παιδική ηλικία μπορεί να προκαλέσει από σύγχυση έως ανεπανόρθωτες ζημιές. Εξαρτάται από το τι ακριβώς έχει γίνει. Γι' αυτό και σου συνέστησα να δεις ψυχολόγο. Αν νομίζεις ότι βοηθιέσαι με το να γράφεις εδώ, έτσι ας γίνει.
    Πήγα σε ψυχολόγο , αλλά η αλήθεια είναι ότι μου λέει ότι δεν είμαι γκέι αλλά πολλές φορές κατά τη συνεδρία μου έρχεται να πω είμαι γκέι . Τον ρωταω αν νομίζει πως είμαι γκέι και από μέσα μου κάτι θέλει να πει πως ναι είσαι ενώ ο ίδιος μου λέει όχι δεν είσαι γκέι .

Senior Member
    Πήγα σε ψυχολόγο , αλλά η αλήθεια είναι ότι μου λέει ότι δεν είμαι γκέι αλλά πολλές φορές κατά τη συνεδρία μου έρχεται να πω είμαι γκέι . Τον ρωταω αν νομίζει πως είμαι γκέι και από μέσα μου κάτι θέλει να πει πως ναι είσαι ενώ ο ίδιος μου λέει όχι δεν είσαι γκέι .
    Μεγάλο μπέρδεμα. Αν δεν έχεις άλλα ψυχολογικά προβλήματα παρά μόνο αυτή τη σύγχυση περί προσανατολισμού, ίσως να πάρεις κάποιες απαντήσεις αν πειραματιστείς περισσότερο και με τα δύο φύλα. Δε βλέπω τι άλλο μπορεί να βοηθήσει.

Και τελικά, γιατί να κρεμάσεις από το λαιμό σου μια πινακίδα σεξουαλικού προσανατολισμού; Δεν είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί χωρίς να του δώσεις ένα όνομα;

MartinH97
    Guest
    Μεγάλο μπέρδεμα. Αν δεν έχεις άλλα ψυχολογικά προβλήματα παρά μόνο αυτή τη σύγχυση περί προσανατολισμού, ίσως να πάρεις κάποιες απαντήσεις αν πειραματιστείς περισσότερο και με τα δύο φύλα. Δε βλέπω τι άλλο μπορεί να βοηθήσει.

Και τελικά, γιατί να κρεμάσεις από το λαιμό σου μια πινακίδα σεξουαλικού προσανατολισμού; Δεν είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί χωρίς να του δώσεις ένα όνομα;
    Έχω και άλλα είναι η αλήθεια

Senior Member
    Έχω και άλλα είναι η αλήθεια
    Φαντάζομαι ότι τα συζητάς με τον ψυχολόγο σου, ναι;

Banned
    Οχι ρε φιλε μην ακους και πας με τα αντρες πηγαινε με γυναικες. Εγω αμα ημουν αδερφο σου θα ειχα δειρει το 10χρονο αυτον μπροστα σου να καταλαβεις τι παθαινει οπιος κανει πουστιες καο μετα θα σου γνωριζα μια κοπελα να κανετε σεξ πολλες φορες για ωρες. Κοιτα να πας με γυναικες 50 φορες τουλαχιστον και μετα μιλαμε ξανα. κοιτα μην ακους κανενα να σου πει να πας με αντρα και ψυχολογος και ψυχιατρος να ειναι μη τον ακους θα ειναι αλλος ενας ξεφτιλας που δε νοιαζεται για σενα. Φιλε μετα αοο αυτο που σου συνεβει πρεπει να πας με γυναικες ξυπνα.

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Οχι ρε φιλε μην ακους και πας με τα αντρες πηγαινε με γυναικες. Εγω αμα ημουν αδερφο σου θα ειχα δειρει το 10χρονο αυτον μπροστα σου να καταλαβεις τι παθαινει οπιος κανει πουστιες καο μετα θα σου γνωριζα μια κοπελα να κανετε σεξ πολλες φορες για ωρες. Κοιτα να πας με γυναικες 50 φορες τουλαχιστον και μετα μιλαμε ξανα. κοιτα μην ακους κανενα να σου πει να πας με αντρα και ψυχολογος και ψυχιατρος να ειναι μη τον ακους θα ειναι αλλος ενας ξεφτιλας που δε νοιαζεται για σενα. Φιλε μετα αοο αυτο που σου συνεβει πρεπει να πας με γυναικες ξυπνα.
    Νιώθω ότι δεν έχω το θάρρος και ότι δεν θα τα καταφέρω γιατί σαν να υπάρχει μια φωνή που να μου λέει δεν μπορείς με τις γυναίκες .

MartinH97
    Guest
    Φαντάζομαι ότι τα συζητάς με τον ψυχολόγο σου, ναι;
    Τα πάντα συζητάω

Senior Member
    Τα πάντα συζητάω
    Νιώθεις ότι σε βοηθάει; Το ότι γράφεις «Χρειάζομαι βοήθεια» στην αρχή της παρούσας συζήτησης αφήνει μια υποψία ότι οι συνεδρίες με τον ψυχολόγο σου δε σε καλύπτουν στο βαθμό που θα ήθελες.

Banned
    πες μας γιατι περνεις χολτιβα-ολανζαπινη.

MartinH97
    Guest
    Παίρνω γτ αυτές οι σκέψεις περί ομοφυλοφιλίας με παραλύουν , συνδέω τα πάντα με αυτό και έχω ένα ακαταυπαστο άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ . Ο γιατρός είπε ότι είναι κυρίως για το άγχος αλλά στο φυλλάδιο οδηγιών λέει ότι το άγχος είναι αποτέλεσμα τέτοιων λανθασμένων πεποιθήσεων . Επίσης βοηθάει και σαν σταθεροποιητής της διάθεσης .

Αν σκεφτείς ότι την μέρα που το έγραψα ήμουν 80 % αγχωμενος περι αυτής της σκέψης , τώρα μετά από τις συνεδρίες και την χορήγηση του xoltiva είμαι γύρω στα μισά .

Banned
    Φίλε γνωμη μου ειναι να αλλαξεις ψυχιατρο και να προσπαθησεις να κοψεις αυτα τα φαρμακα, κοιτα φίλε αυτά τα φάρμακα σε κανουν μαλθακο και σου δημιουργουν σε ορισμενες περιπτωσεις και μειωμενη σεξουαλικη ορμη οπως και δυσλειτουργια. Δε ειναι καλος ανθρωπος ο γιατρο σου και ενας τροπος να σε κανουν πουστη ειναι αυτος να σε κανουν να μη μπορεις να κανεις σεξ. Οποτε οπως εκανε τοτε οταν ησουν μικρος και δεν ηξερες. Τι να πω ρε μαγκα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο να σε αναλαβει και πες του να μη παιρνεις φαρμακα και μετα βρες γυναικα να προχωρησεις.

MartinH97
    Guest
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Φίλε γνωμη μου ειναι να αλλαξεις ψυχιατρο και να προσπαθησεις να κοψεις αυτα τα φαρμακα, κοιτα φίλε αυτά τα φάρμακα σε κανουν μαλθακο και σου δημιουργουν σε ορισμενες περιπτωσεις και μειωμενη σεξουαλικη ορμη οπως και δυσλειτουργια. Δε ειναι καλος ανθρωπος ο γιατρο σου και ενας τροπος να σε κανουν πουστη ειναι αυτος να σε κανουν να μη μπορεις να κανεις σεξ. Οποτε οπως εκανε τοτε οταν ησουν μικρος και δεν ηξερες. Τι να πω ρε μαγκα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο να σε αναλαβει και πες του να μη παιρνεις φαρμακα και μετα βρες γυναικα να προχωρησεις.
    Ορμές ακόμη έχω ενώ είναι η δεύτερη βδομάδα που παίρνω τα φάρμακα , αν δεν τα πάρω πίστεψέ με τρελαίνεται το μυαλό μου . Θες να μου πεις ότι παίρνοντας αυτά τα φάρμακα γίνεσαι ******* ;

Banned
    Φιλε γινεσαι ευαλωτος και στη προκειμενη περιπτωση εσυ εισαι ειδη και αυτα τα φάρμακα σου μειωνουν την ορμη οποτε μετα δε θα μπορεις να απαφτωσεις. Εσυ πρεπει να βγαλεις τα ενστικτα του ζωου που κρυβεις μεσα σου κι αυτα σε κανουν αρνακι. Για μενα πηγαινε σε αλλο ψυχιατρο σιγουρα αυτα τα φαρμακα δε σε βοηθανε να γινεις επιβητορας.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast