Results 76 to 90 of 191
-
21-03-2019, 17:36 #76MartinH97Guest
- 21-03-2019, 17:43 #77
Τα αντιψυχωσικά φάρμακα χαρακτηριζονται και νευροληπτικα μειζονα ηρεμιστικα. Δες και πως λειτουργουνε και θα καταλαβεις. Αυτός είναι ο σκοπός τους γι αυτο ειναι φτιαγμενα. Βγαζει ματι πως αν τα παρεις μονο επιβητορας δε γινεσαι το αντιθετο σε κανουν αρνακι. Διαβασε πως λειτουργουν και θα καταλαβεις σιγουρα αυτα τα φάρμακα μειωνουν τη λειτουργια του εγκεφαλου. Ειδα σχολιασες και την αναρτηση για τον ορο νευροληψια που εκανα και πιστευω αν το σκεφτεις τι σημαινει φτανει για να καταλαβεις.
21-03-2019, 17:46 #78MartinH97Guest
21-03-2019, 17:51 #79
Ρε φιλε και πρεζα να παρεις θα μειωθει το αγχος σου αλλα δε σημαινει πως θα αρχισεις τη πρεζα. Αυτο το φαρμακο που παιρνεις ειναι για τη σχιζοφρενια και τη διπολικη διαταραχη πραγμα που δε σε κοβω να εχεις τιποτα απο τα δυο, γι αυτο βρες ψυχιατρο να σε παρακολουθει να κανετε ψυχαναλυση χωρις φαρμακα. Τι να σου πω εσυ πρεπει να αρχισεις να απαφτωνεις οχι να παιρνεις φαρμακα. Φιλε ειναι πολυ κραυγαλεα η περιπτωση σου και δε σε βοηθανε να γινεις αντρας αυτα.
21-03-2019, 17:55 #80MartinH97Guest
21-03-2019, 18:16 #81
Φίλε εγώ δε σου είπα να τα κόψεις σου είπα να μιλήσεις με άλλον ψυχίατρο και αν αυτός αποφασίσει οτί μπορείς χωρίς αυτά τότε να τα κόψεις γιατί είσαι σε κρίσιμη κατάσταση και μόνο τα ερεθίσματα που παίρνεις μπορεί να έχουν τεράστια επίδραση απάνω σου πόσο μάλλον τα αντιψυχωτικά φάρμακα. Κανε ψυχοθεραπεία φίλε ψυχαναλυση αυτό που θέλω να σου εφιστίσω τη προσοχή είναι πως αυτά τα φάρμακα σε κάνουν να μη καταλαβαίνεις τι σου γίνεται γι αυτό άντε να καταλάβεις αν σε κανουν μαλθακο. Αν ηταν πατερα σου και οχι ομοφιλοφυλος πιστευω αποκλείεται ο γιατρός να σου συνταγογραφούσε αυτά τα φάρμακα. Πήγαινε και σε έναν άλλο ψυχίατρο να πάρεις μια γνώμη και μου κάνει εντύπωση πως οι γιατροι δε εξηγουν τι κανουν αυτα τα φαρμακα πρωτου στα υπογράψουν.
21-03-2019, 19:52 #82MartinH97Guest
21-03-2019, 20:02 #83
Στο λέω εγώ λαι χωρίς να είμαι ψυχίατρος και χωρίς να θέλω απο εδώ μέσα να καταλάβω τι έχεις αλλά κάνει μπαμ ότι ο γιατρό σου δεν είναι καλός άνθρωπος και δς νοιάζεται για σένα. Φίλε αυτά τα φάρμακα κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στον εγκέφαλο το τελευταιο είναι αν σου ανήγει τη όρεξη κι αν σου φέρνει υπνηλία όπου και η υπνηλία που λέει δεν είναι στάνταρ αυτά τα φάρμακα δεν ασκούν υπνωτική ενέργεια κατ αναγκη απλα ηθελε ο ποιητης γιατρος σου να σου πει πως σε ζαβλακώνουν και θα νοιωθεις σα κοιμισμενος. Δε του κοστιζει αυτου κατι να στα γραφει αυτα απο περιεργεια με μια συναντηση στα εγραψε;
21-03-2019, 20:06 #84
Τα φάρμακα συνοδεύονται και από οδηγίες. Εκεί θα βρεις διάφορες επεξηγήσεις γύρω από τη δράση τους και τις παρενέργειές τους. Τις έχεις διαβάσει ή έμεινες σ' αυτό που είπε ο γιατρός;
Για τα συγκεκριμένα φάρμακα που παίρνεις δεν έχω ιδέα, αλλά είναι χρήσιμο να διαβάζεις πάντα τις οδηγίες, ειδικά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να έχουν και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνεις.
21-03-2019, 20:09 #85
Σε αυτά τα φάρμακα δώσε βάση και στις επιθυμιτες ενεργειες που ειναι πολυ σημαντικες. Καταστολη.
21-03-2019, 20:25 #86MartinH97GuestΜου τα έγραψε μετά την τέταρτη συνεδρία μας , τις έχω διαβάσει τις οδηγίες και οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες λέει ο σ είναι αύξηση σωματικού βάρους , υπνηλία και αυξημένα επίπεδα προλακτίνης του αίματος .
21-03-2019, 20:28 #87
Δε θυμασαι τι διαβασες οι δε καταλαβες. Πανε σε αλλο γιατρο και μιλα του και εξηγησετου σαν αντρας και κανε ψυχαναλυση.
21-03-2019, 20:40 #88MartinH97GuestΑυτά τα τρία είναι οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες , άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που επηρεάζουν 1 έως 10 χρήστες στους 1000 είναι αύξηση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος και των ούρων , αυξημένο αίσθημα πεινάς , ζάλη , ανησυχία , τρόμος , μυϊκή δυσκαμψία ή σπασμός , προβλήματα στην ομιλία , ασυνήθιστες κινήσεις ( κυρίως του προσώπου ή της γλώσσας ) δυσκοιλιότητα, ξηροστομια , εξανθήματα , απώλεια δύναμης , υπερβολική κόπωση , σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως μειωμενη γενετήσια ορμή στους άνδρες . Όχι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες : επηρεάζουν 1εως 10 χρήστες στους 1000
Επιβράδυνση στον καρδιακό Ρυθμό , φωτοευαισθησία στο ηλιακό φως , ακράτεια ούρων απώλεια μαλλιών , αλλαγές στο στήθος των ανδρών . Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες : η συχνότητα τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα , αλλεργικές αντιδράσεις ,εμφάνιση ή επιδείνωση του διαβήτη ,μειωμένη θερμοκρασία σώματος , σπασμοί που σχετίζονται με ιστορικό επιληπτικών κρίσεων ( επιληψία ) , συνδιασμός πυρετού ,ταχύτερης αναπνοής εφίδρωσης, μυϊκής δυσκαμψίας και αίσθημα νυστας, μη φυσιολογικός καρδιακός Ρυθμός , αιφνίδιος ανεξήγητος θάνατος , μυϊκή νόσος που εμφανίζεται με ανεξήγητα άλγη και πόνους , δυσκολία στην ούρηση , παρατεταμένη και/ή επώδυνη στύση .
21-03-2019, 20:43 #89MartinH97GuestΤο να πάω να του πω ξέρεις τι γιατρέ έχω αυτό το θέμα και πηγαίνω ήδη σε ένα ψυχίατρο που με έδωσε φάρμακα για αυτόν και για αυτόν τον λόγο και τον ρωτήσω αν τα χρειάζομαι προφανώς θα μου πει όχι δεν τα χρειάζεσαι για να με κερδίσει σαν πελάτη . Αν ήσουν γιατρός και ερχόταν ένας ασθενής με κάποια προβλήματα και σου έλεγε ότι ο τάδε γιατρός μου είπε αυτό αλλά εγώ δεν το θέλω αυτό δεν θα έλεγες πράγματα μόνο και μόνο για να με κερδίσεις σαν πελάτη και να βάλεις ένα νταρικακι στη τσέπη ;
21-03-2019, 21:02 #90
Διαβασε το το φυλλο οδηγιων https://www.google.com/url?sa=t&sour...3M0QbOVmtQKkHR διαβασε το 1εως 10 στα 100 και το ακαθοριστο ποσοστο. και φιλε στη προκειμενη περιπτωση αν δε σου πει το αντιθετο ειναι περιεργο και ο γιατρος για εμενα γι αυτο που πιστευω εγω μονο τοτε θα ειναι υπολογος. Κοιτα να κανεις ψυχαναλυση ψυχοθεραπεια με ψυχιατρο κι ας κοστιζει παραπανω και ασε τα φαρμακα αν συμφωνει κι αυτος.