Escitalopram και παρενέργειες. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Banned
    Quote Originally Posted by babis257 View Post
    3Χ1,5;;; Πολύ είναι ρε... εγώ αν πάρω θα πάρω των 0,5....
    Και επειδή είμαι στην αρχή της θεραπείας..Τη δεύτερη βδομάδα τα μειώνω σε 2 χ 1,5 mg και την τρίτη σε 1 χ 1,5 mg , μέχρι να με πιάσει η εσιταλοπράμη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shotheshit80' View Post
    Και επειδή είμαι στην αρχή της θεραπείας..Τη δεύτερη βδομάδα τα μειώνω σε 2 χ 1,5 mg και την τρίτη σε 1 χ 1,5 mg , μέχρι να με πιάσει η εσιταλοπράμη
    Τι συμπτώματα σου έχει βγάλει η εσιταλοπραμη;

Banned
    Τι συμπτώματα σου έχει βγάλει η εσιταλοπραμη;
    Κανένα σύμπτωμα. Απλώς περιμένω να με πιάσει , έχω δρόμο μπροστά μου..χαχα

Senior Member
    Κανένα σύμπτωμα. Απλώς περιμένω να με πιάσει , έχω δρόμο μπροστά μου..χαχα
    Σε πια μέρα είσαι φίλε;

Banned
    Σε πια μέρα είσαι φίλε;
    Είμαι ακριβώς βδομάδα Μπάμπη! Για να δούμε..

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καμμια ενεργεια , δεν δουλεψε , μαπα το καρπουζι , μονη παρενεργεια η σεξ . δυσλειτουργια ..........οπως ολα τα ssri s .....
    ΜcGyver να σε ρωτήσω, πώ σού ακούγεται το σχήμα 10mg εσιταλοπράμη στη 13:00 το μεσημέρι κι ένα seroquel 25mg στη μία το βράδυ? Θα ήθελα την άποψή σου
    Last edited by Shotheshit80; 16-03-2019 at 02:05. Reason: ορθογραφικά

Senior Member
    Είμαι ακριβώς βδομάδα Μπάμπη! Για να δούμε..
    Είναι νωρίς ακόμα ρε αγόρι....
    Υπομονή.... θέλει 20-22 μέρες για να σε πιάσει... ίσως να έχεις περισσότερες ζαλάδες και ασταθειες τώρα

Senior Member
    Παιδιά καλησπέρα,
    Έχει τύχει σε κανένα σας να ξεχάσετε να πάρετε το χαπάκι σας 1 -2 μέρες;
    Πως αντέδρασε ο οργανισμός σας;

Senior Member
    Είμαι 13μερα με εσιταλοπραμη (enlift), οι πολλές ζαλάδες έφυγαν, αλλά νιώθω πεσμένος ψυχολογικά και δεν κοιμάμαι καλά, ξυπνώ 3-4 και μετά δύσκολα κοιμάμαι και γενικά από διάθεση χειρότερα από πριν τα ξεκινήσω, τα πήρα για άγχος, τι λέτε από τις εμπειρίες σας, το έχετε πάθει, θα περάσει;

Banned
    Quote Originally Posted by christos_cr View Post
    Είμαι 13μερα με εσιταλοπραμη (enlift), οι πολλές ζαλάδες έφυγαν, αλλά νιώθω πεσμένος ψυχολογικά και δεν κοιμάμαι καλά, ξυπνώ 3-4 και μετά δύσκολα κοιμάμαι και γενικά από διάθεση χειρότερα από πριν τα ξεκινήσω, τα πήρα για άγχος, τι λέτε από τις εμπειρίες σας, το έχετε πάθει, θα περάσει;
    Eναι πολύ νωρίς 13 μέρες για να βγάλεις συμπέρασμα. Περίμενε μέχρι τις 35 μη σου πω.. Έχω πάρει εσιταλοπράμη ένα κάρο. Είναι σε γενικές γραμμές ανεκτό από όλους σχεδόν τους οργανισμούς. Το θέμα είναι ότι θεωρείται σχετικά ήπιο οπότε γαϊδουρινή υπομονή θέλει..
    Last edited by Shotheshit80; 19-03-2019 at 00:57. Reason: ορθογραφικά

MikeStam 3
    Guest
    Υπομονή ειναι πολυ καλο φαρμακο με μειωμενες παρενέργειες σε σχεση με ολα τα SSRI πρωι το παίρνεις ετσι;;

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Shotheshit80' και MikeStam 3, θέλει πολύ υπομονή από ότι καταλαβαίνω, ελπίζω να φύγουν οι παρενέργειες και να είμαι καλύτερα μετά, ναι το πρωί το παίρνω. Πριν 2 μήνες είχα πάρει για 1 βδομάδα seropram και μου έκανε πολλές παρενέργειες, το έκοψα αλλά δεν μπορούσα να επανέλθω ούτε μετά από 1,5 μήνα και έτσι ξεκίνησα εσιταλοπραμη. Οπότε είμαι 3 μήνες έτσι. Αν ήξερα τι θα επακολουθούσε δεν θα τα ξεκίναγα στην αρχή.

Banned
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Shotheshit80' και MikeStam 3, θέλει πολύ υπομονή από ότι καταλαβαίνω, ελπίζω να φύγουν οι παρενέργειες και να είμαι καλύτερα μετά, ναι το πρωί το παίρνω. Πριν 2 μήνες είχα πάρει για 1 βδομάδα seropram και μου έκανε πολλές παρενέργειες, το έκοψα αλλά δεν μπορούσα να επανέλθω ούτε μετά από 1,5 μήνα και έτσι ξεκίνησα εσιταλοπραμη. Οπότε είμαι 3 μήνες έτσι. Αν ήξερα τι θα επακολουθούσε δεν θα τα ξεκίναγα στην αρχή.
    Φίλε μου δεν πρέπει να απογοητεύεσε. Κακώς άφησες τρεις μήνες να περασουν. Γνώμη μου να ξαναπάς στον Γιατρό και να σου δώσει άλλο φάρμακο, για αυτό είναι οι ψυχ. Αυτό εκπαιδεύονται να δίνουν το κατάλληλο φάρμακο. Διότι οι ψυχ. Γνωρίζουν και από εμπειρία ότι δεν κάθονται όλα σε όλους. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά φάρμακα που έχουν διαφορετικές αναλογίες αντικαταθλιψης-αγχολυσης. Στο υπογράφω ότι δεν είναι απαραίτητη ταυτόχρονη χρήση αγχολυτικου. Μπορεί να χρειαστεί και τρίτη και τέταρτη αλλαγη φαρμάκου μέχρι να βρεθεί αυτό που σου κάθεται καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι οι ενδείξεις των φαρμάκων αφορούν ένα στατιστικό μέσο όρο τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι πλησιάζουν λίγο πολύ. Αν εσύ αποκλινειςς απλά σημαίνει ότι πρέπει να επιμείνεις λίγο περισσότερο στην ερευνα μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο. Από εκεί και μετά θα είσαι καλυμμενος.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ jim7 για την απάντηση, στο πρώτο γιατρό και ενώ είχα πολλές παρενέργειες ο γιατρός δεν το άλλαζε, οπότε το σταμάτησα μόνος μου μετά από 7 μέρες αλλά οι παρενέργειες έμειναν.. άλλαξα γιατρό, μου έδωσε εσιταλοπραμη εδώ και 15 μέρες και περιμένω. Τι εννοείς για το αγχολυτικό; Από την αρχή δεν είναι απαραίτητο ή μετά;

Banned
    Σε ευχαριστώ jim7 για την απάντηση, στο πρώτο γιατρό και ενώ είχα πολλές παρενέργειες ο γιατρός δεν το άλλαζε, οπότε το σταμάτησα μόνος μου μετά από 7 μέρες αλλά οι παρενέργειες έμειναν.. άλλαξα γιατρό, μου έδωσε εσιταλοπραμη εδώ και 15 μέρες και περιμένω. Τι εννοείς για το αγχολυτικό; Από την αρχή δεν είναι απαραίτητο ή μετά;
    Γράφω και στο άλλο θέμα τις κατηγορίες των αντικαταθλιπτικων υπάρχουν πολλά που δεν κάνουν διέγερση και άπορο με το γιατρό σου εφόσον σε βγάζει ως αγχωδη, σου δίνει ssri ενώ είναι γνωστό ότι προκαλούν διέγερση.. τέλως πάντων οι γιατροί δεδομένα ξέρουν περισσότερα αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση. Μάλιστα σου γράφει και βενζο...τι να πω ίσως είναι κατευθυντήριες οδηγίες..για μένα είναι απλό ενα φάρμακο που πιάνει στο 60% των ασθενών χωρίς σημαντικές παρενέργειες, μπορεί να είναι ανυπόφορο για κάποιους άλλους. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί ο γιατρός να σε αγνοεί. Απαράδεκτο.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast