Πώς να ξεπεράσεις την κατάθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Πανου κορτιζονη και βιταμινεσ ειναι η θεραπεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πανου κορτιζονη και βιταμινεσ ειναι η θεραπεια
    Εγω γενικά,περασα μία φοβία με τα φρούτα.Γιατι έλεγα ένα μήλο την ημέρα κάνει τον γιατρό πέρα.Η κακία μου.Ομολογω ότι πρέπει να εξαλειφθούν και οι παροιμίες γιατί,ετσι ο Α και Ω ο γιατρός,θα σου εξαλείφει της προϋπάρχον βάσεις όπου και αν στηρίζονται αυτές.Για να μου πει αθλήσου η σακαφλιόρο που δεν έχει κάνει πανω απο δύο χιλιόμετρα την ημέρα.Εγω από τρία χρόνων σε γυμναστήριο ήμουν.Μεταδίδουν την απέχθεια προς την άθληση.Οι ψυχοθεραπευμενοι.Να κοπιασω να επικοινωνησω με τον γιατρό.Σιγά την επίτευξη.Ειναι κερδοφορο;

Junior Member
    Κίνητρο δεν υπάρχει.

Senior Member
    Τα ταξίδια με βοηθούν κι εμένα πολύ. Στο εξωτερικό γίνομαι άλλος άνθρωπος, ειδικά όταν πηγαίνω σε χώρες με άλλη κουλτούρα και βλέπω ομορφιά κι έναν καινούριο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου. Όχι όμως Ευρώπες και βλακείες, σε άλλη ήπειρο (ασία, αφρική, που είναι και φθηνότερο το κόστος ζωής). Και μη μου πείτε πού θα βρείτε τα λεφτά: βρίσκονται όταν έχεις στόχο. Εγώ ας πούμε οδηγώ ένα πεζό 206 του 2001 και θα το οδηγώ όσο με πάει. Δεν είναι προτεραιότητά μου να αλλάξω αμάξι, αλλά να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο ταξίδι το χρόνο. Άσε που τελευταία έχω ένα ακόμα πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο...

Senior Member
    Εξαρταται απο το ειδος και την συμπτωματολογια της καθε κτθλψης , το ποσο καιρο εχει κτθλψη , και την ιδιοσυγκρασια του ατομου , και την ηλικια , ενας μεγαλυτερος θα την παρει πιο ελαφρα , δεδομενου οτι εχει αντιμετωπισει κι αλλα προβληματα στην ζωη του ..........
    εμενα δεν με ευχαριστει τιποτα , πληρης ανηδονια , αποφευγω επαφες με ανθρωπους , αλλα δεν νιωθω καμμια θλιψη .....
    Last edited by Macgyver; 04-05-2019 at 13:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bastet View Post
    Κίνητρο δεν υπάρχει.

Πολυ σωστο κι αυτο .....

Senior Member
    Macgyver, μήπως τα αντικαταθλιπτικά τελικά σε βοηθούσαν και δεν έκανες καλά που τα έκοψες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άλις View Post
    Macgyver, μήπως τα αντικαταθλιπτικά τελικά σε βοηθούσαν και δεν έκανες καλά που τα έκοψες;
    Κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον ........... οσο ταπαιρνα , τα ιδια ημουν , δεν θα τα ξαναρχιζα αν ειχα δει καποιο αποτελεσμα ? δεν τακοψα απο αντιθεση στα φαρμακα αυτα ....... ενα 20-30% να μουδιναν , θα τα συνεχιζα .....
    μεχρι κι ο γιατρος μου ( πηγαινω σαυτον 9 χρονια ) μουπε να τα κοψω , μπας και αρχισει κι αντιδρα μονος του ο οργανισμος .........
    Αλις , μουβαλες ιδεες και σημερα ξαναρχισα το anafranil , το μονο ππου ειχε , αν ειχε , καποιο αποτελεσμα ........ εκμαυλιστρια !!!!!
    Last edited by Macgyver; 04-05-2019 at 20:19.

Page 2 of 2 FirstFirst 12