Results 151 to 165 of 267
Thread: Βραδυκαρδία
-
15-03-2019, 15:47 #151
Φιλε ακου εμενα λιγο γιατι εχεις χαοθει και βλεπεις φαντασματα, κατσε πηγαινε στους γιατρους και σε ενα ολιστικο που σου ειπα αλλα να εχει διπλωμα ιατρικης, η χαμηλη πιεση και οι λιγοι παλμοι δειχνουν υγεια, οι φλεβες ειναι μπλε αν δε φενοντουσαν θα ειχες προβλημα δεν ειναι ολοι ανθρωποι ιδιοι ουτε θα ζησουν ολοι το ιδιο, εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα φιλε πηγαινε σε γιατρους κανε τις εξετασεις και μετα πηγαινε και στον ολιστικο να στα εξηγησει να καταλαβεις πως δουλευουν και τι σημαινουν αυτα που βγαλανε οι εξετασεις εσυ φιλε βλεπεις φαντασματα εχεις τρελαθει για αυτο χανεις και κιλα και οσο ρο σκεφτεσαι δεν αλλαζει και τιποτα μετα απο ολα αυτα που σου ειπα καταλαβες να πας στα επειγοντα. Φιλε εγω δε θα σε ζαλισω αλλο πανε σε ενα ολιστικο γιατρο και μετα μη μετρας τιποτα απλα διατροφη γυμναστικη και να μαθεις να αναπνεεις ας πουμε και οτι αλλο θες αλλα φιλε αν μιλας και λες αυτα πιυ λες μονο να σε κοροιδευουνε ποιος να σε παρει σοβαρα 10 σελιδες παπατζα εχουμε γραψει. Στα επειγοντα τι να κανεις βολτες τι νομιζετε ειναι τα εειγοντα μονο αμα εισαι του θανατα που δεν εισαι γιατι ο καρδιολογος θα το χε παρει γραμμη αμεσως. Ακουμε και ξεκκολα επιτελους ασχολεισου με την υγεια που θες να αποκτησεις και οχι με τα δηθεν προβληματα που πρεπει να ανακαλυψεις.
- 15-03-2019, 15:55 #152Antonis8Guest
Τι είναι ο ολιστικός γιατρός ; Εννοείς από άποψη διατροφής; Δεν είμαι αρνητικός σε αυτά που μου λέτε. αλλά τώρα πχ, δεν αισθάνομαι ζαλάδα, αισθάνομαι μια χαρά, το μόνο που με εμποδίζει να νιώσω καλά είναι που είδα τις φλέβες στα πόδια μου (που πρώτη φορά παρατηρώ να φαίνονται και μάλιστα σε ένα σημείο φαίνεται όλο μπλε σαν μια κηλίδα). Το γκούγκλαρα και λέει για στένωση βαλβίδων, μη καλή κυκλοφορία κλπ. Το ξέρω ότι δεν στέκει να πάω στα επείγοντα και να πω φαίνονται οι φλέβες μου, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν είναι φυσιολογικό, γιατί σε μένα δεν το παρατηρώ συνήθως. Εχω ραντεβού και με την ψυχολόγο σήμερα, ελπίζω να βοηθήσει.
15-03-2019, 16:10 #153
15-03-2019, 16:11 #154
Αν δε σου εξηγησει πως λειτουργει το σωμα τι να σε πεισει ρε φιλε εσυ εχεις λαθος νοησει για το πως δουλευει το σωμα. Ολιστικος γιατρος ειναι που ασχολειται με την υγεια δηλαδη πως να εχεις καλη υγεια και συνηθως δεινει διατροφες. Εσυ πηγαινε να στα εξηγησει πως δουλευει το σωμα τι σημαινει να ειναι οι φλεβες ετσι τι σημαινει να εχω αυτες τις εξετασεις με με το χολτερ. Ο αλλος μπορει να φαει ενα αρνι ολοκληρο και να πει μετα α δε πειναω εχω προβλημα στο στομαχι γιατι δς πειναω αλλα ο γιατρος θα του εξηγησει, θα του πει φιλε ετσι λειτουργει το στομαχι αφου εφαγες ενα αρνι ολοκληρο ειναι λογικο να μη πεινας. Καταλαβες θες καποιον να σου εξηγησει γιατι φιλε αν δε μαθεις μπορει να πιστευει οτι θελεις. Ηθελα να ηξερα η ψυχολογος δε σου χει πει να πας να μαθεις τι στο διαολο λετε. Τραβαω τα μαλλια μου μ αυτα που βλεπω. Ολιστικο γιατρος με πτυχιο ιατρικης, καθεται σου εξηγει σου κανει μαθημα πως λειτουργει ο οργανισμος και τι σημανει η κατασταση σου και μετα βαλτα κατω και σκεψου τα. Αλλοι πανε στα μεντιουμ και ρωτανε για τον αν ειναι καλα εσυ τουλαχιστον δς το χεις ριξει σε καφετζουδες και χαρτοριχτρες.
15-03-2019, 16:16 #155Antonis8Guest
Ναι, στην ιδια. Διαστημα περιπου πέντε μηνων. Λογω γαστροισοφαγικης περασα θεματα με το στομαχι μου και μειωσα καπως το φαγητο και εκοψα τις βλακειες. Ημουν εξαρχης αδυνατος ομως, δεν με παίρνει να χανω κιλά. Να οφειλεται στο στομαχι ολο αυτο? Προσωπικα δεν αποκλειω να εχ κατι στο εντερο αλλα φοβαμαι να κανω κολονοσκοπηση. Στην αδερφη μου ειχαν βρει σε νεαρη ηλικια κακοηθη πολυποδα στο εντερο οποτε αυξανονται οι πιθανοτητες. Εκεινη βεβαια είχε αιμα στα κόπρανα. Ήταν 19 τότε , εγώ πήγαινα ακόμα σχολείο αλλά θυμάμαι ότι μέχρι να ανακαλύψουν τι έφταιγε, την είχαν βγάλει αρρωστοφοβικη και της έλεγαν να μην ξαναπάει σε γιατρό.
Εγώ κατά βάση για την καρδιά μου φοβάμαι βέβαια.Αυτό με τις φλέβες στα πόδια με άγχωσε.
15-03-2019, 16:18 #156
Φλέβες φαίνονται πάνω μου σε διάφορα σημεία, π.χ. χέρια, κάτω κοιλιακή χώρα, πόδια. Αυτό συμβαίνει αν έχεις λίγο λιπώδη ιστό πάνω σου. Δεν μου προκαλεί καμία ανησυχία. Ίσα-ίσα, έχω κάνει χαρούμενες πολλές νοσοκόμες.
Η τελευταία που μου πήρε αίμα, όταν είδε τη φλέβα μου, άνοιξε τα μάτια και είπε χαρακτηριστικά: τι λεωφόρος είναι αυτή! Μακάρι να ήταν κι άλλοι έτσι.
Δε βγάζω άκρη. Ελπίζω να βγάλει εκείνη.
15-03-2019, 16:18 #157Antonis8Guest
Ξερω πώς δουλεύει το σώμα ρε αιρετικέ, απλά αγχώνομαι γιατί φλέβες στα πόδια μου δεν είχα παρατηρήσει στο παρελθόν. Ομοιπαθητικό εννοείς δηλαδη; Είχα σκοπό να πάω όταν κάνω και τις τελευταίες εξετάσεις. Μένω επαρχία βέβαια και δεν υπάρχουν πολλοί, βρήκα μία που έχει πτυχίο ιατρικής, θα το δοκιμάσω και αυτό. Θέλω έτσι κι αλλιώς διατροφή για να πάρω κιλά.
15-03-2019, 16:21 #158Antonis8Guest
15-03-2019, 16:23 #159
15-03-2019, 16:28 #160Antonis8Guest
15-03-2019, 16:31 #161
15-03-2019, 16:33 #162
15-03-2019, 16:35 #163
ακου φιλε αυτοι με τη ολιστικη ειναι και ομοιοπαθητικοι βελονιστες και αλλα τετοια εγω σου λεω να πας σε αυτους γιατι ειναι πιο ευαισθητοι με το θεμα και θα σου εξηγησουν καλυτετα. Φιλε με αυτα που λες εντελως φιλικα θες μαθημα πως δουλευει ο οργανισμος. Γιατι φιλε τα συμπερασματα πιυ βγαζει ουτε διακριτα ειναι ουτε σωστα. Γι αυτο σου λεω πανε να στα εξηγησουν να μη μπαιρδευεσαι αλλο γιατι φιλε αν τα λες σε γιατρο αυτα μετα σε στελνει σε τρελογιατρο.
15-03-2019, 16:37 #164
15-03-2019, 16:42 #165