Results 121 to 135 of 267
Thread: Βραδυκαρδία
-
14-03-2019, 14:53 #121Antonis8Guest
Ναι, καπως έτσι κι εγώ. Χθες ξυπνησα και έκανα το λάθος να μετρησω πιεση και μου φάνηκε πολύ χαμηλη,με αποτελεσμα να αγχωθω. Εσάς πόσο είναι μέσα στον υπνο ή όταν μόλις ξυπνατε; Εμένα ήταν 8 η μεγάλη και 5 και κάτι η μικρή.
Εκανα τελικά τον υπερηχο και μια ακτινογραφία θωρακος,όλα βγηκαν οκ, μου είπαν ότι πιθανον ο πονος που αισθανομαι είναι μυοσκελετικος. Σήμερα εντωμεταξυ είμαι τέρμα αγχωμενος γιατί τις ημέρες που δςν κοιμαμαι καλά/πολυ παντα έχω έκτακτες και δυσπνοια. Τώρα νιώθω σχετικά καλά, αλλά φοβαμαι για μετά. Είχα και ένα περιστατικό υπνικης απνοιας το πρωι (σταματησα να αναπνεω δηλαδη) και με αγχωσε.
Παραγγειλα και ένα οξυμετρο, μια ζυγαριά και ένα smart watch που καταγράφει και παλμους στη διαρκεια της νύχτας για να ξέρω τι μου γίνεται. Τη ζυγαριά την πήρα για να δω αν συνεχιζω να χανω κιλα,γιατί πλεόν έχω μείνει μισός. Το οξυμετρο μέτρα το οξυγόνο στο αίμα και με αγχωνει λίγο γιατί αν καμία φορά βγει χαμηλό σίγουρα θα παθω κρίση πανικού. Το πήρα για ώρα ανάγκης όμως . Γενικά εχω ξεπαραδιαστει απο αυτή την υποθεση, αλλά οκ, τουλάχιστον να ξέρω ότι είμαι καλά.
Αύριο έχω παλι ραντεβού με την ψυχολόγο για να μπουμε στα αδυτα του ψυχισμου μου.
- 14-03-2019, 14:54 #122
14-03-2019, 14:57 #123Antonis8GuestΤι ειδικό εννοεις? Ναι έχω παει σε τρεις καρδιολογους ,έχω βάλει δυο φορες χολτερ,το πιο προσφατο πριν δυο εβδομάδες και όλα βγαίνουν οκ. Οπως λέει και ο τίτλος του θέματος έχω μια ελαφρά βραδυκαρδια (το χολτερ κατέγραψε 37 παλμους στο πιό χαμηλό ,όταν ήμουν ξαπλωμενος για να κοιμηθω). Εξετάσεις κλπ, όλα βγαίνουν οκ.
Σε τι άλλο ειδικό να παω;
14-03-2019, 15:06 #124Antonis8Guest[Τώρα προσεξα στα αποτελεσματα ότι γράφει λιπωδης διήθηση ηπατος, ο ακτινολογος μου είπε όλα οκ βέβαια αλλά μου κανει εντυπωση το ότι βγήκε αυτό το πραγμα ενώ είμαι αδύνατος και δεν τρωω και βλακειες εδώ και αρκετούς μηνες λόγω του στομαχιού μου
14-03-2019, 15:16 #125
14-03-2019, 16:11 #126
Οχι συγκατοικω με μια φιλη μου. Νιωθω μια σχετικη ασφαλεια που εχω καποιον κοντα μου αλλα και παλι ειναι τελειως αλλη φαση απο εμενα και ενω προσπαθει πολυ να καταλαβει δεν μπορει και της φαινεται παραλογισμος ολο αυτο που ζω και για να μην της γινω βαρος τις περισσοτερες φορες προσπαθω να ειμαι χαλαρη και κουλ ενω μεσα μου κλαιω. Εννοειται στους γονεις δεν μπορω να παω γιατι ειναι και αυτοι υπερτασικοι ενω η μητερα μου εχει καταθλιψη οποτε το παιζω χαρουμενη και ολα καλα.
Τις νυχτες δε εφιαλτης. Εχω μετακινησει το κρεβατι μου διπλα στην μπαλκονοπορτα για να βλεπω φως κοιμαμαι με τον υπολογιστη ανοιχτο. Ξυπνω καθε βραδυ και δεν κοιμαμαι μεχρι να ξημερωσει και να δω φως. Εννοειται οτι οταν ξυπναω εχω τααχυκαρδιες αρρυθμιες και πονους σε κοιλια και στην περιοχη της καρδιας.
Ναι πιθανοτατα να χρειαζομαι μεγαλυτερη δοση θα το συζητησω με την γιατρο γιατι δεν εχει νοημα να τα παρινω απο την στιγμη που δεν νιωθω καλα.
Εσυ δεν εχει καποιον κοντα σου? Εστω αυτη την περιοδο να μεινεις μαζι του? Φαμιλια φιλους κτλ?
14-03-2019, 16:27 #127
Πως σταματησες δηλαδη να αναπνεεις Αντωνη?
14-03-2019, 17:51 #128Antonis8GuestΜενει η γιαγιά μου κοντά μου οποτε πηγαινω εκεί μόνο για τον υπνο γιατί νιώθωπιό ασφαλής όταν είμαι με άλλο άτομο, αλλά κατά τα αλλά μενω μόνος και αυτό με επηρεαζει σημαντικά στο άγχος.
Τώρα ,μάλλον λόγω κουρασης και αυπμιας, νιώθω συνέχεια έκτακτες,ένα χαλι.
Παθαινω υπνικη απνοια καποιες φορες τα τελευταία τρια χρόνια. Για καππιο διάστημα μου συνέβαινε συνέχεια αλλά μετά υποχωρησε καπως. Είχα παει σε πευμονολογο και μου είπε ότι επηρεαζει η σταση σώματος και καλύτερα να κοιμαμαι στο πλαι και όχι ανασκελα. Εγώ όμως στο πλαι νιώθω ότι πνιγομαι καποιες φορες και συνήθως κοιμαμαι ανάσκελα πλεόν. Σταματαω να αναπνεω κανονικά, δεν παιρνω ανάσα δηλαδή σαν να μουδιαζει το στέρνο μου. Μετά απο λίγο το αντιλαμβάνομαι και μέσα στον υπνο μου κουνιεμαι για να αρχισω και παλι να ανάπνεω. Είναι τρομακτικό καποιες φορες , θα κάνω μελέτη υπνου καποια στιγμή για να δω τροπους αντινετωπίσης.
14-03-2019, 20:03 #129
Φιλε δε θελω να σε ζαλισω και απο οτι εχω καταλαβει δε δινεις και πολυ βαση σε τι σου λεω αλλα αμα μετρησες σωστα 8 5 που λες ειναι οντως λιγη η πιεση σου. Πηγαινε σε ενα διατροφολογο να εχει σπουδασει ιατρικη να ασχολειται με την ολιστικη ιατρικη να σου πει πως να ζεις, δεν ειναι οντως καλο να εχεις 8 μεγαλη 5 μικρη πιεση.
14-03-2019, 20:11 #130Antonis8GuestΑυτές τις τιμές της είχα με το που ξυπνησα στη μέση της νυχτας. Πόσο είναι περιπου το φυσιολογικό για τέτοιες ώρες; Είναι γενικά χαμηλή η πιεση μου και μέσα στη μέρα,ο καρδιολογος μου ειπε ότι δεν είναι παθολογικο, ένας άλλος παθολογος που πηγα μου ειπε να πινω ηλεκτρολύτες όταν νιώθω να ζαλιζομαι. Ζάλη γενικά δεν νιώθω συχνά, μόνο όταν αγχωνομαι.
14-03-2019, 20:24 #131Antonis8GuestΠήρα στον καρδιολογο να κλεισω χολτερ πιεσεως.
14-03-2019, 21:30 #132Antonis8GuestΑγχωθηκα τώρα με την πιεση, φοβαμαι να ξαπλωσω
14-03-2019, 22:28 #133
Μια χαρά πίεση έχεις φίλε. Και όταν κοιμόμαστε η πίεση πέφτει σημαντικά, έτσι δουλεύει το ανθρώπινο σώμα.
Οι ενδεικτικές τιμές αναφέρονται πάντα όταν είσαι ξύπνιος και σε κατάσταση ηρεμίας."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
14-03-2019, 22:34 #134
Αντώνη συμφωνώ .
Η πίεση σου είναι άριστη .
Μην αγχώνεσαι
Sent from my iPhone using Tapatalk
14-03-2019, 23:15 #135
Τι ειναι αριστη 8 μεγαλη 5 μικρη. Φιλε δεν ειναι καλη λίγο είναι πολυ ζαμανφου θα νοιωθεις με τετοια πιεση αλλα δε θα παθεις κατι ουτε σημαίνει πως έχεις πρόβλημα και το θεμα ειναι πηγαινε σε ενα γιατρο που ασχολειται με την ολιστικη ιατρικη να σου πει πεντε πραγματα να σε δει και να αρχισεις και διατροφη και για τη καρδια που λες 37 παλμοι οντως εχεις δικιο ειναι λιγο αλλα μη το παρεις οτι εχεις προβλημα μαλλον ο οργανισμος σου δουλευει στο ρελαντι πρεπει να σαι πολυ ηρεμος φιλε και γω παλια ειχα λιγους σφιγμους αλλα εκανα πρωταθλητισμο και ειχα απιστευτη φυσικη κατασταση αλλα δεν ειχα βαλει χολτερ να δω σε απολυτη ηρεμια και για 24 ωρες ποσο εβγαζα. Παντως να ξερεις ειναι πολυπαραγοντικα αυτα και να ζησεις και 130 χρονια δε σημαινει πως εχεις προβλημα απλα εχεις ιδιαιτεροτητα δεν ειναι οτι καν θα πρεπει να παρεις φαρμακευτικη αγωγη απλα ενας ολιστικος γιατρος θα σε βοηθησει να φτιαξεις τη φυσικη σου κατασταση και να γινεις πιο ντουρος. Αν ειχε προβλημα σοβαρο να κινδυνευεις θα το χε παρει γραμμη ο καρδιολογος που πηγες αρα φιλε μη σκεφτεσαι φαντασματα. Αλλα οντως εχεις ιδιαιτεροτητα δε ειναι ομως δεν ειναι αυτα πιυ σκεφτεσαι φιλικα εντελως φιλε εισαι τρελαμενος στο κοσμο σου και να τα παρακολουθεις δεν αλλαζει κατι μια φορα το παρακολουθεις και μετα καθε χρονο.