Results 226 to 240 of 267
Thread: Βραδυκαρδία
-
22-03-2019, 19:00 #226Antonis8Guest
Ναι, όντως, αυτό με την πίεση βγήκε. Το πιθανότερο είναι να είναι γενικά του οργανισμού μου, αλλά νιώθω ανεξηγητη κούραση αυτό το διάστημα, ενώ παλιότερα δεν ένιωθα. Το καλοκαίρι να φανταστείς δουλεύω 12 ώρα, περπατάω πολύ, κοιμάμαι λιγότερο και δεν νιώθω σχεδόν καθόλου κουρασμένος. Για αυτό υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Και παράλληλα είναι το θέμα με τις φλέβες και τις μελανιές. Και νιώθω συνέχεια κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή της καρδιάς.
- 22-03-2019, 19:14 #227
Κανε εξετασεις, ο αγγειολογος σου ειπε ελα σε δυο χρονια δε σου πε μην ερθεις ποτε. Καθε οργανισμος δεν ειναι ιδιος τωρα για τη πιεση καλυτερα να μην εβγαινα αλλα φιλε ειναι και υγεια αυτο λιγοι παλμοι μικρη πιεση ειναι στανταρ αμα ειναι μεγαλη η πιεση και πολλοι οι παλμοι φοβασαι. Κανε εξετασεις μαθε για το οργανισμο και βρες καλα υλικα οχι απο σουπερμαεκετ για φαγητο και μαγειρευετα με το πιο υγειηνο τροπο. Καλα τα ψυχολογικα που λενε ολοι αλλα η μορφωση να εχειςβαντιληψει τι συμβαινει στον αργονισμο ειναι το νουμερο 1.
23-03-2019, 08:16 #228
Καλημέρα.
Εσύ κάπνιζες μέχρι τα 24 κι εγώ καπνίζω 24 lol . Έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να το κόψω, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι τελευταία.Δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση για τα καλά όμως...
Η μητέρα μου είναι απλά υποτασική από όσο θυμάται τον εαυτό της. Δεν νομίζω ότι προέκυψε από κάτι, απλά έτσι είναι ο οργανισμός της.
Για θυρεοειδή σου έγραψα διότι επηρεάζει τη διάθεση και συχνά έχει συμπτώματα ταχυκαρδίες, τρέμουλα, μια γενικότερη αναστάτωση στον οργανισμό... Φυσικά αν έχεις άγχος κτλ από μόνος σου αυτό τα κάνει πολύ χειρότερα...
Επειδή έχει και η γιαγιά μου και η μητέρα μου εγώ τον ελέγχω κάθε χρόνο, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι ως τώρα. Πως αυτοί οι γιατροί σου λένε για τόσο τακτικές εξετάσεις κάθε λίγο και λιγάκι; Μήπως απλά θέλουν να σου τρώνε τα λεφτά; Ο παθολόγος τις τιμές στα αντισώματα στις εξετάσεις αίματος εννοεί φαντάζομαι όταν λέει ότι βγήκαν κοντά στο όριο. Όπως κι ένα σωρό άλλες μετρήσεις, έτσι κι αυτές δεν είναι συνεχώς εντελώς σταθερές, μην αγχώνεσαι όλη την ώρα. Δεν είναι καλό ρε ΄συ να τρυπιέσαι κάθε λίγο και λιγάκι για εξετάσεις αίματος, δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να ηρεμήσει, κάντο έστω σαν δοκιμή. Π.χ. πες ότι για ένα εξάμηνο δεν πας σε γιατρούς καθόλου, θα πας για επανέλεγχο από το φθινόπωρο.
23-03-2019, 19:09 #229Antonis8GuestΌχι, δεν είναι ότι μου τρώνε τα λεφτά, ίσα ίσα, πολλές φορές πλέον δεν μου παίρνει καν λεφτά. Μου είπε απλά να μην ξανακάνω άμεσα εξετάσεις και το μόνο που να τσεκάρω αν θέλω, να είναι πάλι μια γενική σε κανένα δίμηνο για να δούμε πάλι και τον θυροειδή που ήταν στα όρια.
Και μου είπε αν βγάλω κι άλλες μελανιές, να πάω. Ε, έβγαλα σήμερα, έχω ακόμα τρεις, μικρές και ανώδυνες. Στις εξετάσεις είχα κάπως χαμηλό φολικό οξύ και διάβασα ότι μπορεί να σχετίζεται, αλλά και πάλι υπερβολικό μου φαίνεται να βγάζω μόνο από αυτό. Και αισθάνομαι ζαλάδα παρά το γεγονός ότι η πίεση μου είναι καλή για τα δεδομένα μου αυτή τη στιγμή. Κάτι έχω. Μπορει να έχω λευχαιμία ή κάποια άλλη ασθένεια του αίματος (διαταραχή πήξεως αιμοπεταλιων) ή καρκίνο στο έντερο.
23-03-2019, 20:37 #230Antonis8GuestΕχω και συχνοουρια. Κάτι συμβαίνει. Θα παω σε άλλο ππαθολόγο.
23-03-2019, 21:21 #231
23-03-2019, 21:57 #232
Συμφωνώ απόλυτα δοκίμασε Αντώνη τον σωστό γιατρο και πάνε σε ψυχίατρο. Ίσως να σου φαντάζει δύσκολο αλλά πες στον εαυτό σου θα προσπαθήσω 2 μήνες και αν δεν είμαι καλά να δω πάλι για κάτι παθολογικό. Όσο πας σε άλλους γιατρούς συντηρείς το ανχος και πίστεψε με δεν έχει τέλος η αναζήτηση θα γίνεις πειραματόζωο. Είναι σαν να σου πονάει το δόντι και να ζητάς από ουρολογο να σου βρει τι έχει το δόντι σου. Μην χάνεις χρόνο.
23-03-2019, 22:00 #233Antonis8GuestΑγχος έχω μήνες τώρα, συχνοουρια πρωτη φορά. Τις μελανιες πώς τις εξηγεις;
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μπορω να μετρησω τον παλμο μου ακόμα και απο τα δαχτυλα μου, σχεδόν παντου στο σώμα μου. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Το σκέφτομαι για αντικαταθλιπτικα αλλά 1. Θέλω να βεβαιωθω ότι δεν έχω κάτι 2. Θέλω να βεβαιωθω ότι δεν θα επηρεασουν αρνητικά την υγεία μου (δεν θα με κάνουν υποτονικο, δεν θα επιταχυνουν ή επιβραδυνουν τον καρδιακό παλμο μου, δεν θα ρίξουν κι άλλο την πιεση μου, δεν θα επιβαρυνουν το στομάχι μου κλπ)
23-03-2019, 22:37 #234
Και εγω παλεύω με την ΓΑδ μου ένα χρόνο και 2 μήνες τώρα και συχνόουρια άρχισα να έχω από Γενάρη που εμφανίστηκαν πάλι τα συμπτώματα. Το ότι μπορεί να μην έχεις κάτι τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί αργότερα. Επιπλέον όπως σου έχω ξαναπεί και εγώ τον νιώθω παντού. Κεφάλι, πόδια, δάχτυλα. Όπως και να κάτσω ότι και να κάνω τον νιώθω έντονα. Μελανιές μπορεί να εμφανιστούν για χίλιους δυο ασήμαντος λόγους από την στιγμή που ούτε οι αιματολογικές ούτε οι άλλες εξετάσεις που έκανες δείχνουν κάτι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Η χαμηλή πίεση στην ηλικία σου δεν είναι καθόλου επικίνδυνη.
Τα αντικαταθλιπτικά έχουν παρενέργειες αλλά δεν αποτελεί κανόνα. στην αρχή θα νιώσεις ίσως χειρότερα αλλά μετά θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο λειτουργικός ,δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την καθημερινότητα σου. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι όλοι με πρόβλημα άγχους πρέπει να χαπακωνονται αλλά περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι και σαν την δική σου που σαι φουλ στις ιδεοληψίες χρίζουν φαρμακευτικής υποστήριξης. Όπως θα έπαιρνες το χαπακι αν είχες κάτι οργανικό έτσι θα το πάρεις και τώρα που έχεις παθολογικό άγχος. Από το να τρέχεις σε τόσους ειδικότητες πηγαί ε καλύτερα σε έναν ψυχίατρο να σου εξηγήσει τι και πως.
23-03-2019, 22:49 #235Antonis8GuestΗ ψυχολόγος μου μέχρι τώρα μου ειπε να μην παρω, αλλά τόνισε πως είναι δική μου επιλογη. Ο καρδιολογος και ο παθολόγος που με βλεπουν μου προτειναν να κάνω έναν κύκλο με αντικαταθλιπτικά μέχρι να σταματήσει η έξαρση του άγχους. Θα πρεπει να το συζητησω εκτενώς με τον παθολογο για να δω τι παρενέργειες μπορει να έχουν. Φοβαμαι πολυ τα χαπθα, δεν μου είναι εύκολο να παρω.
Τι εννοείς ότι θα νιωσω χειρότερα μολις τα ξεκινησω; Εσύ τι παρατηρησες στον εαυτό σου; Σου έχει περάσει πληρως η νοσοφοβια; Πόσο διάστημα τα παιρνεις αν επιτρεπεται;
23-03-2019, 23:37 #236
Δεν θα έλεγα ότι σε έχει βοηθήσει ιδιαίτερα η ψυχολόγος μέχρι στιγμής. Επίσης ο παθοκογοε δεν μπορεί να σου μιλήσει για τα αντικαταθλιπτικά. Πήγαινε σε ψυχίατρο, σε αυτό ειδικεύονται. Και εγώ ήμουν πάντα κατά των φαρμάκων και τα φοβάμαι πολύ ακόμα αλλά όταν δεν έχεις επιλογή πρέπει να τα πάρεις.
Ένιωθα δυσφορία, άγχος χωρίς λογο, υπερένταση και το βράδυ ξυπνούσα και ένιωθα ότι το αίμα μου έβραζε στον κορμό η κάτι τέτοιο. Αλλά δεν είναι τίποτα μετά από 15 μέρες είσαι κομπλέ. Όχι δεν την έχω ξεπεράσει, ούτε τα ψυχοσωματικά πλήρως αλλά σκέφτομαι πιο λογικά και δεν έχω πια τις ιδεοληψίες που είχα παλαιότερα. Έχει βελτιωθεί ο ύπνος και η καθημερινότητα μου γενικά. Μην περιμένεις να εξαφανιστούν τα συμπτώματα πιθανότατα να τα κουβαλάς πολύ καιρό. Η δύσπνοια π.χ και οι έκτακτες εμένα δεν έφυγαν ποτέ.
24-03-2019, 17:42 #237Antonis8GuestΔεν έχω πειστεί ότι δεν έχω κάτι οργανικό. Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά πλέον για αντικαταθλιπτικά. Με φοβίζουν όμως οι παρενέργειες που λες. Δέκα μέρες με τέτοια συμπτώματα συνέχεια στα επείγοντα θα είμαι.
Έκτακτες νιώθω συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Και τώρα την τελευταία ώρα έχω νιώσει ένα σωρό, λέω να ξαναβάλω χόλτερ.
24-03-2019, 18:08 #238
Πιστεψε με θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις αυτές οι μέρες και πραγματικα παίζει να μην νιώσεις τίποτα.
Οι έκτακτες θα ελαττωθούν κατά πολύ και όταν νιώσεις καλύτερα θα πειστεις ότι δεν έχεις τίποτα.
Και εγώ μέχρι να δοκιμάσω πρώτη φορά τα χάπια φώναζα και τσακωνομουν με όλους τους γιατρούς γιατί τους θεωρούσα ανίκανους να βρουν το πρόβλημα μου. Την δεύτερη φορά που έπαθα πάλι το ίδιο αφού πήγα 2 φορές επειγοντα και σε μια καρδιολόγο έτρεξα μόνη μου στην ψυχίατρο. Εννοείται έχω αμφιβολίες συνέχεια αλλά τουλάχιστον τις περισσότερες φορές ηρεμώ και σκέφτομαι πολύ πιο λογικά και καθαρά.
24-03-2019, 21:56 #239Antonis8GuestΠαιδια ΣΟΣ, ακουμπησα κατά λάθος πισω απο το αυτί μου και εχω μια σκληρή μάζα, ένα μικρό ογκιδιο. Τι μπορει να είναι; Καρκίνος; Μηπως για αυτό ακούω παλμους; Μηπως σκάσει και παθω εσωτερικη αιμορραγία; Σε γιατρο να παω?
24-03-2019, 23:36 #240
Αντώνη, εγώ νόμιζα ότι παθολόγος, καρδιολόγος κτλ ακόμα σου πρότειναν εξετάσεις είτε για οικονομικούς λόγους είτε μπας και ηρεμήσεις από μόνος σου, ωστόσο βλέπω ότι κι αυτοί στο έχουν πει ξεκάθαρα ότι έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Γιατί δεν τους εμπιστεύεσαι; Δηλαδή σπάει ο άλλος τα κέρατα του χρόνια και χρόνια να σπουδάσει ιατρική κι εσύ επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα από εκείνους; Κι εντάξει, ένας να είναι σκάρτος, μία εξέταση να βγήκε λάθος, όλοι μα όλοι είναι φάουλ κι εσύ ο σωστός; Όπως σου έγραψα και πιο πριν, παραλογίζεσαι εντελώς. Αν συνεχίσεις έτσι, θα τρελαθείς για τα καλά και το ξέρω ότι είναι πολύ βαριά κι άσχημη κουβέντα αυτή που λέω. Το έχεις τερματίσει εντελώς.
(Αν πάλι είσαι τρολ: Το έχεις παίξει πολύ καλά, αλλά και τι καταλαβαίνεις τώρα