Results 211 to 225 of 267
Thread: Βραδυκαρδία
-
19-03-2019, 15:08 #211Antonis8Guest
Η θερμοκρασία μου όντως δεν είναι νορμαλ, έχω υποθερμια τις περισσοτερες ώρες της ημερας.
Το ξέρω ότι δεν με βοηθούν οι μετρήσεις αλλά τι να κάνω. Χθες τελικά καλεσα τον παθολογο μου να έρθει να με δει στο σπιτι. Μάλλον μπερδευω τις κινήσεις του στομαχιού και του οισοφάγου με καρδιά. Εχω και ΓΟΠ οποτε επηρεαζει. Νιώθω δηλαδή κάτι σαν γαργαλητο και κίνηση στο στερνο το οποιο νομίζω ότι είναι έκτακτη ενώ ισως είναι απο την γαστροοισοφαγικη. Σήμερα έχω και πολλες σουβλιες απο μπροστα στο στήθος στο υψος της καρδιάς και στην πλατη πάνω αριστερά. Προσπαθω να ηρεμησω και να το εκλογικευσω ,ότι είναι πχ μυοσκελετικο.
Τελικά ο καρδιολογος δεν προλαβε να με δει σήμερα και ειπε να περασω αύριο για να δούμε το χολτερ. Ηθελα να ξανακανω και τριπλεξΚαι να μου πει κι εκείνος τη γνώμη του για τις φλέβες μου. Συν, ότι ποναω στις αρθρωσεις σήμερα.
- 19-03-2019, 15:23 #212Antonis8Guest
Ο τελευταίος υπερηχος που έκανα ήταν πριν είκοσι μέρες και έκανα και τεστ κοπωσεως πριν δυο βδομάδες. Λέτε να έχει αλλάξει κάτι; Μου φαίνεται ότι η καρδιά μου χτυπα περιεργα,σαν να έχει δυο κανονικούς κτυπους και μετά εναν τρίτο πιό αδύναμο.
Last edited by Antonis8; 19-03-2019 at 15:41.
19-03-2019, 17:40 #213Antonis8GuestΗ μελανιά μεγαλώνει. Νομίζω ότι έχω κάποια πάθηση του αίματος. Θα ξανακάνω μια προληπτική εξέταση αίματος.
19-03-2019, 17:56 #214
Α ρε φιλε δε μου χεις δωσει λιγο προσοχη και τυρανιεσαι αδικα. Δε θα καταφερεις τιποτα με την εξετασει αιματος και κοιτα μια φορα να κανεις πληρεις και τοξικολογικες γιατι δε ξερεις και τι εχει το νερο που πινουμε αλλα να πας για γενικη τζαμπα θα πας παλι. Βρες καποιον να σου μαθει πεντε πραγματα για υον οργανισμο.
19-03-2019, 18:07 #215Antonis8Guest
19-03-2019, 18:46 #216
Αστο φιλε εγω πιστευω θες δουλεια να μαθεις γι αυτο τρελενεσαι. Εξετασεις αιματος πληρεις οχι μονο γενικη. Δεν ειναι θεμα ποιον ειναι πιο μαγκας αλλα κανεις σφαλματα στις συνεπαγωγες που κανεις. Εχεις μια υποθεση και μετα το συμπερασμα που βγαζεις δεν εξηγηται. Αν θες σκεψου αυτο που σου λεω αν δε θες τι να σου πω εγω δε ξερω τι αλλο να σου πω. Αλλο να ξερεις και να φοβασαι και αλλο νη μη ξερεις και να φοβασαι, για εμενα εισαι στη δευτερη περιπτωση. Το να εχεις ας πουμε 8 μεγαλη 5 μικρη πιεση τι σημαινει; Εσυ εχεις απαντηση χωρις να ξερεις ομως. Οσο για το υπερηχο τι νομιζεις κανει θαυματα και καθε μερα να κανεις τι νομιζεις η γιατροι αμα το δουν φυσιολογικο το ψαχνουν και τις λεπτομερειες μετα. Κανε ενα τσεκαπ φουλ ομως 20 πραγματα λες και εισαι του θανατα παρε γνωμε μαθε πως λειτουργει ο οργανισμος και τι σημαινουν οι εξετασεις τι κατεγραψαν και μετα βγαζε συμπερασματα. Εσυ φιλε βλεπεις τις φλεβες και λες εχω προβλημα, γιατι εχεις προβλημα; Η απαντηση που μπορεις να δωσεις ειναι γιατι ετσι. Οσο για την ακτινοβολια και τι κανει πρεπει να ξερεις για να λες μην εχω παθει απο εξετασεις και ακτινοβολια. Αλλα ουτρ μας εχεις πει απο που πηρες ακτινοβολια ουτε εχεις κανει καμμια εξεταση να εππηρεαζςι τον οργανισμο. Δε θελω να σς ζαλιζω αλλα για μενα το προβλημα σου ειναι οι λαθος συνεπαγωγες. Ολοι οι οργανισμοι δε σφιζουν απο υγεια αλλα δε σημαινει κιολας πως το προσδοκιμο τους ειναι μικρη ηλικια.
19-03-2019, 19:24 #217Antonis8GuestΝαι λες πολλα αλλά δεν απαντας και σε αυτά που σε ρωταω . Σε ξαναρωταω λοιπον, τι εννοεις πληρεις εξετάσεις; Γιατί δεν απαντας; Τι εννοεις πληρες τσεκ απ; Δεν απαντας. Ναι, έχω καποιες φορες χαμηλή πιεση, το λογικό είναι να τσεκαρω αν προέρχεται απο κάτι παθολογικο.
Απο κει και περα έχω νοσοφοβια, OCD και άγχος, για αυτό γράφω σε αυτό το φόρουμ. Ναι, χθες ο παθολογος μου μου είπε λόγους για τους οποιους μπορει να φαίνονται οι φλέβες μου και να μην είναι παθολογικο, χαιρω πολύ. Σήμερα μεγάλωσε η μελανια, ξαναγχωθηκα, δεν με καθυσυχάζουν λόγια γιατρών, θέλω να το εξακριβώσω με εξετάσεις.Last edited by Antonis8; 19-03-2019 at 19:48.
19-03-2019, 19:50 #218
19-03-2019, 19:59 #219
Δεν ειμαι γιατρος αλλα αμα ρωτησεις ενα σωστο γιατρο μπορει να σε βαλει κατω και να σου κανει ποσες εξετασεις, μαγνητικοι ας πουμε παντου να αναλυσεις τελεσπαντων την κατασταση που εισαι αλλα μη νπμιζεις οτι καθεται ο καθε γιατρος να μελετησει μαγνιτικες αν δεν εχει καποιος προβλημα μονο και μονο για να δει πως ειναι φτιαγμενος ο αλλος. Οι εξετασεις ειναι πολλες αλλοι αμα εχουν προβλημα τους βαζουν χειρουργιο και τους ανοιγουν για να καταλαβουν. Πως εβαλες τα χολτερ αντιστοιχα εχει ποσα πραγματα. Τοξοκολογικες ειναι οι εξετασεις στο αιμα που κανουν. Οταν συμβαινει κατι καινουργιο δε μπορεις να τα ξερεις ολα θα πρεπει να πηγαινεις να ρωτας να σου εξηγουν. Οι εξετασεις δεν εξηγουνται μονοσημαντα η εχεις η δεν εχεις παθολογικο. Γενικα μαζεψε οτι περιεργο σου φενεται πως εχεις και ρωτα γιατι το χω ετσι. Ας πουμε ρωτα αμα βγω απο το μπανιο και εχω κοκκινα ματια τι σημαινει. Ο τροπος που σκεφτεσαι δεν ειναι παραλογος καποια φενομενικα ασημαντα πραγματα μπορει να υποδηλωνουν πολλα για την υγεια.
22-03-2019, 03:55 #220Antonis8GuestΤελικά μετά απο τα αποτελεσματα του χολτερ πιεσης είμαι και επισημα υποτασικος. Ο καρδιολογος μου ειπε ότι πιθανον είναι ιδιοσυγκρασιακο αλλά αν θέλω να το ψαξω με τον παθολογο μου περαιτέρω.
Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι ότι απο χθες ενιωσα δυο πολυ δυνατες έκτακτες και της ενιωσα στο κεντρο ακριβώς του στερνου ενώ αλλες φορες είναι πιό ηπιες και τις νιώθω σαν ελαφρύ φτερουγισμα στο πλαι. Εσεις πού τις νιωθετε; Μηπως σημαίνει κάτι το ότι άλλαξε το σημείο κ η ενταση που τις νιώθω;;;
22-03-2019, 05:33 #221
Αδερφέ αυτό που λες το εχω νιώσει 3-4 φορές αλλα πολυ δυνατά και οι δυο πιο δυνατές ήταν την ωρα που οδηγούσα.. πραγματικά μου χάλασαν τις μερες μου αυτές οι έκτακτες.. ήταν ακριβώς στο κέντρο στο στέρνο και έπειτα ένιωθα σε όλο μου το σώμα σαν ρεύμα κατι αλλα μπορεί να ειναι επειδή τρόμαξα.. πραγματικά με φοβίζουν και εμένα.. εχει μολις 15 μερες που πηγα καρδιολόγο και έκανα όλες τις εξετάσεις (χολτερ,καρδιογράφημα,τεστ κοπώσεως κ.α) και δεν μου βρήκε τιποτα.. εγω εξακολουθώ να μην ειμαι καλα πολλές φορές με ταχυπαλμίες βάρος στο στήθος σφιξιματα και ζαλάδες και γενικά δεν με άφησε και ήσυχο ολη αυτή η κατάσταση.. χολτερ δεν μου έβαλε γιατι μου ειπε οτι δεν το παθαίνω συχνά άρα ειναι φυσιολογικό αλλα αν τις νιώθω καθημερινά τοτε να παω να βάλω. Ακομα και τωρα που σου μιλαω φιλε εχω βάρος στο στήθος κούραση κακή διάθεση γενικά ενα συσσωρευμένο κακό συναίσθημα και άγχος! Αλλα αυτο με τις δυνατές έκτακτες με τρόμαξε παρά πολυ εμένα.. ταλαιπωρούμε εδω και αρκετό καιρο με τέτοιες καταστάσεις αλλα προσπαθώ να το παλέψω μονος.. βγαίνω εξω να ξεσκασω όσο κ αν αυτο με εμποδίζει να μη περνάω καλα.. προσπαθώ αλλα και παλι δύσκολη η κατάσταση φιλε μου! Εύχομαι να βρεθεί λύση στο θέμα σου και ολα να πάνε καλα!
22-03-2019, 06:36 #222
Φίλε πρέπει να με παραδεχτείς μπορεί να σε φωνάζω συνέχεια αλλά για τη πίεση σου πα έχεις δίκιο και βγήκε. Για τις έκτατες αν συνεχίζω μα σε διαβάζω και γω θα εμφανίσω. Κοίτα να τα ψάξεις και ενημερωθείς για να ηρεμήσεις. Η διαίσθηση μου λέει πως είναι ιδιοσυγκρασία αυτά που αντιμερωπίζεις.
22-03-2019, 08:22 #223
Έλεγξε καλού-κακού κι έναν θυρεοειδή αν δεν το έχεις κάνει κι από εκεί και πέρα άσε τους γιατρούς στην άκρη. Δεν έχεις κάτι. Τα έχω νιώσει πολλές φορές κι εγώ αυτά με την καρδιά εδώ και χρόνια κι ακόμα εδώ είμαι. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου με τόσο άγχος ότι κάτι έχεις.
Έλεγχο καρδιολογικό κάνω κάθε 5 χρόνια προληπτικά γιατί όσο να ΄ναι καπνίζω πολύ και έχω και πολλά κιλά πάνω από το κανονικό, ο τελευταίος έλεγχος πέρισυ. Κάθε φορά τα ίδια μου λένε όταν τους περιγράφω ταχυκαρδίες κτλ, κόψε τους πολλούς καφέδες, μη καπνίζεις, να περπατάς...
Υποτασικός είναι πολύ κόσμος, δεν είναι ανησυχητικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μάνα μου, πρέπει να της έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια για να έρθει η μεγάλη πίεση στο 9μιση στο τσακίρ κέφι... Ε, 60 χρόνια δεν έπαθε και τίποτα. Χαλάρωσε!
22-03-2019, 18:54 #224Antonis8Guest
Ναι, κι εγώ τα ίδια ακριβώς. Και νιώθω κι αυτό που λες με τον ηλεκτρισμό και παλμούς παντού. Και τρομερή κούραση.
Πήγα πάλι σε καρδιολόγο σήμερα, όλα καθαρά βγήκαν. Μου έγραψε μόνο μαγνήσιο. Μου είπε ότι θα μπορούσε να μου γράψει και κάτι για τις έκτακτες, υπάρχουν δηλαδή μερικά ελαφριά καρδιολογικά φάρμακα που τα δίνουν πολύ εύκολα όπως μου είπε, αλλά συνήθως ρίχνουν και την πίεση και με την υπόταση που έχω δεν μπορεί να μου τα γράψει.
Πήγα και στον παθολόγο για τις μελανιές (έχω τουλάχιστον τέσσερις στα πόδια πλέον, εκτός από τη μία τη μεγάλη) και μου ειπε μόνο εφόσον βγουν κι άλλες ή μεγαλώσει κάποια από αυτές, να έρθω να μου γράψει εξετάσεις για πήξη του αίματος κ.ά.
22-03-2019, 18:57 #225Antonis8Guest
Τον έχω ελέγξει, στις τελευταίες βγήκε κάπως στο όριο, οπότε μου είπε ο παθολόγος να το ξαναδούμε σε κανέναν μήνα, μήπως και ανέβει η τιμή. Αλλά γενικά όσες φορές έχω κάνει ήταν πάντα μέσα στο όριο.
Είχα και το smart watch σήμερα στον καρπό μου και έγραψε ότι έκανα οκτώ χιλιόμετρα περίπου. Είναι φυσιολογικό να είμαι τοσο κουρασμένος τώρα; Μήπως υποδηλώνει κάτι; Το βράδυ κοιμάμαι γύρω στις 11.30 και ξυπνάω περίπου 7.45.
Κόψτο το τσιγάρο ρε, κι εγώ κάπνιζα μέχρι τα 24 και μετά το έκοψα. Καφέδες και τέτοια δεν πίνω.
Η μητέρα σου είναι απλώς υποτασική ή η υπόταση προκύπτει από άλλο πρόβλημα υγείας; Εγώ αυτό φοβάμαι.