Μπερδεμένος με τη κοπέλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Ρε παιδι μου, αφου δεν την σεβεσαι, αστην κοπελα να παει στο καλο, ουτε την αγαπας, γιατι τη βασανιζεις;;;

Junior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ρε παιδι μου, αφου δεν την σεβεσαι, αστην κοπελα να παει στο καλο, ουτε την αγαπας, γιατι τη βασανιζεις;;;
    Και την αγαπάω και την εκτιμάω και την σέβομαι, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό. Το ξέρει το καταλαβαίνει.

Senior Member
    Ενας που αγαπαει δεν λεει μαζεψε τα και φυγε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ενας που αγαπαει δεν λεει μαζεψε τα και φυγε.
    Σωστό όταν αγαπάς νοιάζεσαι, προστατεύεις, εμπιστεύεσαι, είσαι ειλικρινείς και δεν κατηγορείς.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Junior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Σωστό όταν αγαπάς νοιάζεσαι, προστατεύεις, εμπιστεύεσαι, είσαι ειλικρινείς και δεν κατηγορείς.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αμέσως ζήτησα συγνώμη, με έφτασε εκτός ορίων. Μέσα σε ένα χρόνο κι δύο μήνες ούτε έχω φωνάξει ούτε τίποτα, ήταν η πρώτη φορά, γιατί αυτά που μ έλεγε με θυμωσαν πάρα μα πάρα πολύ

Κοίτα το μαζεψε τα και φύγε είναι χοντρό. Αλλα τι σου έκανε για να το πεις αυτό δεν μας ειπες

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Κοίτα το μαζεψε τα και φύγε είναι χοντρό. Αλλα τι σου έκανε για να το πεις αυτό δεν μας ειπες
    Αναφέρθηκε σε θέματα οικογένεια ς

Senior Member
    Εγω ποτε δεν εχω πει ετσι οσα χρονια εχω σχεση..μπορει να εχω πει θα σηκωθω και θα φυγω αλλα οχι αυτο..οποτε δεν το δεχομαι οτι την αγαπας..οτι και να σου ειπε..απλα ειχες νευρα και ξεσπασες πανω της..

Ενταξει δεν είναι ωραίο το σηκω και φύγε αλλά καμία φορα λέμε λόγια που δεν τα εννοουμαι.και τι κακό να είπε για την οικογένεια που την εδιωξες και εσυ

Miliva21
    Guest
    Εντάξει ρε παιδιά πάνω στα νεύρα μας λέμε και πράγματα που δεν εννοούμε.....το σήκω και φύγε μπορεί να ήταν της στιγμής....

Να βελτιωθεις εφόσον τη θες τη κοπέλα.....Και να προσπαθήσεις να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός ....ελπίζω βέβαια κ εκείνη να το δει αυτό και να συμπεριφερθεί αναλόγως.....Αφήστε τη σχέση να τσουλησει και θα δείξει

Senior Member
    Ναι αλλα ομως αμα το παρουμε ετσι και αυτη πανω στα νευρα της το ειπε......τι ηταν πιο χοντρο; Δηλαδη αν τον χωρισει τωρα η κοπελα αδικο θα εχει;

Banned
    Πρωτα απο ολα θα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου φιλε μου! να ξεκθαρησεις το τι θελεις μεσα σου , το τι θελει καρδια σου αλλα και το τι θελεις απο αυτην. Εαν λοιπον θελεις να ζησεις κατις σοβαρο κι παντοτηνο με αυτην καντω, προσπαθησε να λυσης την παρεξηγηση, ομως!! ομως φιλε μου θα πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι σε πολυ σημαντικο σημειο ,το πως θα αντιδρασεις μπορει να εξαρτηθει απο την μετεπιτα συμπεριφορα της, θελω να πω μην την καλομαθεις και σου φερετε ετσι συνεχως, εαν δλδη απο τωρα σου βαζει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι φντασου τι σε περημενει μετα!
    Ειναι λαθος σου που της παραχωρησες το σπιτι για παρτυ της, απο την στιγμη που τα εξωδα ειναι δικα σου και απο την στιγμη που αυτη ζητησε να ειστε για λιγο χορια θα επρεπε αυτη να φυγει! διοτις απλα, τωρα ξερεις τι εγινε? τσακωθηκατε! της ειπες να φυγει πανω στα νευρα σου ,αλλα στην πραξη εσυ πειρες πουλο και αυτη εμεινε! ενω θα επρεπε να γινει το αναποδο! αυτη επρεπε να φυγει για λιγο αφου αυτη το ζητησε! ξερεις φιλε μου, θα σου πω κατις, επειδη εχω την εμπειρια της συγκατηκησης στο παρελθον να ξερεις οτι οι γυναικες το βλεπουν πολυ διαφορετικα απο οτι εμεις, εσυ το βλεπεις πιο αθωα και οχι τοσο σοβαρα το θεμ του σπιτιου εννοω, απεναντιας για την γυναικα ειναι ενα απο τα κυριοτερα θεματα σε μια σχεση, το οτι καταφερε να σε βγαλει εστω κι για λιγο απο το σπιτι σου, οτι καταφερε να γινει το δικο της ενω αυτη ξεκινησε τον καβγα να ξερεις οτι αυτη το ειχε εν μερη σχεδιασμενο , θελει να δει πως θα φερεσαι σε τετοιες φασεις. , ειδε το ποσο αναγκη την εχεις! σε δοκιμαζει φιλε μου αυτο μας κανουν οι γυναικες σε τετοιες συνθηκες σχεσεων, σε τεσταρει για το μελον,

Senior Member
    Quote Originally Posted by maestros2019 View Post
    Είχαμε πάρα πολύ καλή επικοινωνία, την γνωρίζω αρκετά καλά, ξέρω ότι με αγαπάει κι με θέλει, όμως της ενοχλούσαν κάποιες καταστάσεις, τις οποίες μου της είπε χθες, δεν υπήρχε επικοινωνία το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανούσια χαζά ψέματα και αδιαφορία. Μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, όντως έτσι είναι, της είπα δν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός όσο αφορά με το σπίτι, εγώ αν επιθυμείς θέλω να δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτό που έχουμε χτίσει και αν θέλεις να πάμε μαζί σε μια cooutching, της είπα ότι ήδη έχω ξεκινήσει. Και μου είπε ναι θέλω, το είπα στην cooutsing κι μου είπε είναι πολύ καλό αυτό. Ωστόσο της πήγα ένα ωραίο γεύμα κι δεν ασχολήθηκα καθόλου με το κινητό μου που την ενοχλούσε.
    Επιμένω ότι το θέμα δεν είναι ο τσακωμός, αλλά τα προβλήματα που είχατε μέχρι να φτάσετε στον τσακωμό. Δηλαδή θεωρώ ότι πρέπει να τα εντοπίσετε και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις οι δύο σας από εδώ και πέρα. Έχω τις επιφυλάξεις μου για το life coatching γενικότερα και ειδικότερα, χωρίς να λέω ότι είναι κακό. Είναι λίγο σαν να λες ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ ο ίδιος τη ζωή μου και τρέχω να μου λύσει τα προβλήματα κάποιος τρίτος. Το ίδιο με τους ψυχολόγους που κάποιοι πάνε και περιμένουν να τους λύσει τα προβλήματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Πήγαινε, αλλά πρώτα προσπάθησε και πάλεψε το να δεις αν μπορείς να βρεις μόνος σου τη λύση. Δούλεψέ το με τον εαυτό σου και/ή το ταίρι σου να δεις πως θα πάει...Δηλαδή πάνω στον ένα χρόνο σχέση δεν μπορείτε μόνοι σας να βρείτε τις ισορροπίες σας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Πρωτα απο ολα θα πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου φιλε μου! να ξεκθαρησεις το τι θελεις μεσα σου , το τι θελει καρδια σου αλλα και το τι θελεις απο αυτην. Εαν λοιπον θελεις να ζησεις κατις σοβαρο κι παντοτηνο με αυτην καντω, προσπαθησε να λυσης την παρεξηγηση, ομως!! ομως φιλε μου θα πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι σε πολυ σημαντικο σημειο ,το πως θα αντιδρασεις μπορει να εξαρτηθει απο την μετεπιτα συμπεριφορα της, θελω να πω μην την καλομαθεις και σου φερετε ετσι συνεχως, εαν δλδη απο τωρα σου βαζει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι φντασου τι σε περημενει μετα!
    Ειναι λαθος σου που της παραχωρησες το σπιτι για παρτυ της, απο την στιγμη που τα εξωδα ειναι δικα σου και απο την στιγμη που αυτη ζητησε να ειστε για λιγο χορια θα επρεπε αυτη να φυγει! διοτις απλα, τωρα ξερεις τι εγινε? τσακωθηκατε! της ειπες να φυγει πανω στα νευρα σου ,αλλα στην πραξη εσυ πειρες πουλο και αυτη εμεινε! ενω θα επρεπε να γινει το αναποδο! αυτη επρεπε να φυγει για λιγο αφου αυτη το ζητησε! ξερεις φιλε μου, θα σου πω κατις, επειδη εχω την εμπειρια της συγκατηκησης στο παρελθον να ξερεις οτι οι γυναικες το βλεπουν πολυ διαφορετικα απο οτι εμεις, εσυ το βλεπεις πιο αθωα και οχι τοσο σοβαρα το θεμ του σπιτιου εννοω, απεναντιας για την γυναικα ειναι ενα απο τα κυριοτερα θεματα σε μια σχεση, το οτι καταφερε να σε βγαλει εστω κι για λιγο απο το σπιτι σου, οτι καταφερε να γινει το δικο της ενω αυτη ξεκινησε τον καβγα να ξερεις οτι αυτη το ειχε εν μερη σχεδιασμενο , θελει να δει πως θα φερεσαι σε τετοιες φασεις. , ειδε το ποσο αναγκη την εχεις! σε δοκιμαζει φιλε μου αυτο μας κανουν οι γυναικες σε τετοιες συνθηκες σχεσεων, σε τεσταρει για το μελον,
    Και ετσι να ειναι γιατι δεν ειναι αθωα η γυναικα; Επειδη τεσταρει δεν ειναι αθωα; Δηλαδη να μην ξερει τι την περιμενει;; Οι αντρες συνηθως δεν ειναι αθωοι και απατουν και φερονται ασχημα γιωργο, οχι οι γυναικες!!!!!!

Banned
    Λουλουδι , δεν ειναι ο ανδρας η η γυναικα που κερατωνει, ειναι ο ανθρωπος ανεξαρτητου φιλου αλλα εξαρτουμενου του χαρακτηρος του και των πεδικων του βιωματων δλδη το πως το/την εμαθαν οι γονεις!
    Οσο για αθωοτητα αυτο ειναι κλασικο χαρακτηριστικο των ανδρων ,ολοι το λενε οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο πονηρες απο τους ανδρες και πολυτροφες ειδικα σε θεματα σχεσεων ! αυτο ειναι δεδωμενο δεν μπορει να διαφωνεις!
    Στην συγκεκριμενη τωρα φαση, εαν η κοπελα του τον τεσταρει και φυσηκα δεν ειναι κακο απεναντιας συμφωνω στο οτι θα πρεπει να ξερει το τι ανθρωπος ειναι ο θεματοθετης αφου πανε για σοβαρο δεσμο.Εκει που διαφωνω μαζι της ειναι στο οτι τον εβγαλε απο το σπιτι οπου ολα τα πληρωνει αυτος, αυτη η πραξη δειχνει οτι η κοπελα εχει κερδισει το "παιχνιδι" κατα εναν τροπο, εχει καταλαβει οτι ο φιλος μας, ο Θανασης καιγετε για παρτη της και φοβαμαι μην τον δει σιγα σιγα ως συγουρατσα!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast