Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
Λουλουδι , δεν ειναι ο ανδρας η η γυναικα που κερατωνει, ειναι ο ανθρωπος ανεξαρτητου φιλου αλλα εξαρτουμενου του χαρακτηρος του και των πεδικων του βιωματων δλδη το πως το/την εμαθαν οι γονεις!
Οσο για αθωοτητα αυτο ειναι κλασικο χαρακτηριστικο των ανδρων ,ολοι το λενε οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο πονηρες απο τους ανδρες και πολυτροφες ειδικα σε θεματα σχεσεων ! αυτο ειναι δεδωμενο δεν μπορει να διαφωνεις!
Στην συγκεκριμενη τωρα φαση, εαν η κοπελα του τον τεσταρει και φυσηκα δεν ειναι κακο απεναντιας συμφωνω στο οτι θα πρεπει να ξερει το τι ανθρωπος ειναι ο θεματοθετης αφου πανε για σοβαρο δεσμο.Εκει που διαφωνω μαζι της ειναι στο οτι τον εβγαλε απο το σπιτι οπου ολα τα πληρωνει αυτος, αυτη η πραξη δειχνει οτι η κοπελα εχει κερδισει το "παιχνιδι" κατα εναν τροπο, εχει καταλαβει οτι ο φιλος μας, ο Θανασης καιγετε για παρτη της και φοβαμαι μην τον δει σιγα σιγα ως συγουρατσα!
Δηλαδη οταν μας κανουν τα αγορια οτι θελουνε επειδη μας εχουν σιγουρες ειναι καλυτερο η συμφωνεις οτι ειναι το ιδιο σκατα; Προσωπικα ειμαι αθωα και ειμαι γυναικα. Δεν καταλαβαινω αυτο το διαχωρισμο στην αθωοτητα. Ισως διαφερω εγω τι να πω.....Οσο για το κερατωμα πιο πολυ οι αντρες κερατωνουν αρα ποιοι ειναι πιο πονηροι;;;