Ιψδ. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48

Thread: Ιψδ.

Senior Member
    Έχει πολλά προϊόντα.. Ποιο επιλέγουμε κ σε τι δοσολογίες?

Banned
    Εγώ θα επελέγα το λάδι... Είναι πιο εύχρηστο να το έχεις μαζί σου...

Για την δοσολογία εξάλλου θα στο πούνε και αυτοί όταν επικοινωνήσεις μαζί τους... Ξεκινάμε πάντα με ένα προϊόν που έχει χαμηλή δοσολογία και εάν είναι ας πούμε το λάδι παίρνουμε μια σταγόνα την ημέρα, μετά δύο, αργότερα τρεις μέχρι να βρούμε αυτό που μας καλύπτει...

Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο άγχος, ούτε την ίδια κατάθλιψη εαν πρόκειται για κατάθλιψη, οπότε και δεν μπορούμε να κάνουμε συστήση για δοσολογία..

Ο καθένας ψάχνει αυτήν που είναι για την δική του περίπτωση

Senior Member
    Και είναι ασφαλές?? Τα φοβάμαι είναι αλήθεια αλλά απ τα χάπια το προτιμώ..

Banned
    το φοβασαι? δεν θα επρεπε....!!! εδω τα χαπια ειναι χημικα, εχουν πολλες παρενεργειες και αγνωστο τι αλλαγες προκαλουν στον εγκεφαλο .. αυτα θα επρεπε να φοβασαι... το cbd ειναι μια φυσικη ουσια, που βεβιασμενα καποτε ειχα απογορευτει, εχει βρεθει σε τοσες μελετες ποσες θεραπευτικες ενδειξεις εχει και τελος ξανα νομιμοποιηθηκε.. αυτο ειναι ολο!

Senior Member
    Μακάρι.. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο γνωσιακή συμπεριφορικη θεραπεία έχεις κάνει?

Banned
    Quote Originally Posted by eleni.p View Post
    Μακάρι.. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο γνωσιακή συμπεριφορικη θεραπεία έχεις κάνει?
    ειχα κανει καμια 10 αρια συνεδριες... εξαρταται με ποιον θα δουλεψεις για να δουλεψει σε σενα! δεν θεωρω ολους τους ψυχολογους οτι ειναι καταλληλοι για τον καθενα...συνηθως θα πρεπει να βρεις εναν που να ταιριαζεται και λιγο ιδιοσυγκρασιακα!

Senior Member
    Ναι σίγουρα απλά ήθελα να σε ρωτήσω για την δομή της ψυχοθεραπείας σου έβαζε να κάνεις πράγματα κ να δουλεύεις και "στο σπίτι" σταδιακή έκθεση κλπ.. Εμένα μου λέει να εκτιθομαι σ αυτό που φοβάμαι.. Αλά έτσι μόνη μου δε μπορώ να το κάνω χωρίς κάποια καθοδήγηση

Banned
    Ναι σίγουρα απλά ήθελα να σε ρωτήσω για την δομή της ψυχοθεραπείας σου έβαζε να κάνεις πράγματα κ να δουλεύεις και "στο σπίτι" σταδιακή έκθεση κλπ.. Εμένα μου λέει να εκτιθομαι σ αυτό που φοβάμαι.. Αλά έτσι μόνη μου δε μπορώ να το κάνω χωρίς κάποια καθοδήγηση
    ναι μου εβαζε και εργασια για το σπιτι...!! Συνηθως για να ξεπερασεις μια φοβια ο μονος τροπος που σου λενε ειναι να ερθεις αντιμετωπος με αυτην την φοβια σου ωστε να εξοικιωθεις με τον φοβο αυτον και να μην νιωθεις αγχος.....

Senior Member
    Ναι το ξερω αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται κάπως σταδιακά.. Με κάποια καθοδήγηση? Αλλιώς θα το κάναμε κ μόνοι μας δε θα χρειαζομασταν ψυχολόγο.. Αν επιτρέπεται το εργασίες σου έβαζε.? Εγώ πάω από τον περασμένο Μάιο κ δε μου έχει κάνει τέτοιες τύπου ασκήσεις που διαβάζω ειδικά σε ξένα σαιτ

Banned
    αν μπορει να γινει σταδιακα, τοτε εχει καλως... αλλα δεν ξερω για ποιο πραγμα μου μιλας οποτε και δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο...
    εμενα μου εβαζε για παραδειγμα να καταγραφω μια αρνητικη σκεψη που εκανα και να εγραφα απο διπλα την αντιθετης της, σε θετικη...
    μου εβαζε να καταγραφω διαφορους στοχους και να προσπαθω την υολποιηση τους και αλλα σχετικα!

Senior Member
    Για ΙΨΔ μιλάω κ εγώ.. Εμένα τίποτα από αυτά που λες.. Ότι πούμε στο γραφείο που προσπαθεί να μου πει με λόγια πως κάνω λάθος που πιστεύω τις σκέψεις μου κ να μην τους δίνω σημασία.. Μα γίνεται έτσι απλά να μην τους δίνω σημασία.. Κ όχι τίποτα άλλο δεν έχω κ όρεξη να πάω σε καινούριο ψυχολόγο κ να τα ξαναλέω πάλι απ την αρχή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    αν μπορει να γινει σταδιακα, τοτε εχει καλως... αλλα δεν ξερω για ποιο πραγμα μου μιλας οποτε και δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο...
    εμενα μου εβαζε για παραδειγμα να καταγραφω μια αρνητικη σκεψη που εκανα και να εγραφα απο διπλα την αντιθετης της, σε θετικη...
    μου εβαζε να καταγραφω διαφορους στοχους και να προσπαθω την υολποιηση τους και αλλα σχετικα!
    Πολύ ωραία ακούγονται πάντως αυτά που σου έβαζε να κάνεις.. Εμένα τίποτα

Banned
    Πολύ ωραία ακούγονται πάντως αυτά που σου έβαζε να κάνεις.. Εμένα τίποτα
    ζητησε τα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μα εγω θα του τα πω? αυτός μόνος του δεν πρέπει να το κάνει? Κ όταν του είπα αν υπάρχουν κάποιες τεχνικές μου λέει ο μόνος τρόπος είναι να μη δίνω σημασία στις ιδέες μου.. Πφφφ

Banned
    Μα εγω θα του τα πω? αυτός μόνος του δεν πρέπει να το κάνει? Κ όταν του είπα αν υπάρχουν κάποιες τεχνικές μου λέει ο μόνος τρόπος είναι να μη δίνω σημασία στις ιδέες μου.. Πφφφ
    τι ακριβως φοβιες εχεις και επισκεφτεσαι ψυχοθεραπευτη?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast