Κουμπαριά(Άλλο θεμα) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Δεν υπάρχουν αισθήματα.

Banned
    Ρεμεντυ τους ζητήσαμε να περιμένουν 10 λεπτά να ανέβουμε να δούμε τι συμβαίνει. Και μετά θα βγάζαμε άκρη. Δεν με αφορά τι δέσιμο έχουν μεταξύ τους γτ εμένα γτ να ο γάμος μου όφειλαν να σεβαστούν ότι δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα λόγω καιρού. Και λόγω καιρού μικρύναν τα τραπέζια.και ο άλλος ο κουμπάρος να ήταν αρραβωνιασμνος τον ιδιο θα κάναμε θα ζητούσαμε να ανέβουμε να δούμε τι συμβαίνει.εμεις ανεβήκαμε και είδαμε ότι Ναι μεν τα τραπεζια μικρύναν ως προς τα ακόμα για να χωρέσουν όλοι να μην βρέχονται.ναι δεν υπήρχε χώρος ούτε για μισή καρέκλα.επισης όπως ξέρουν όλοι στο νυφικό τραπέζι καθόμαστε 15 λεπτά άντε μισή ώρα.μετα δεν κάθεται κάνεις . Η κοπελα απλά πάτησε το πόδι του κουμπάρου και είπε θα κάτσω άμα δεν κάτσω τελειώσαμε όπως έκανε πάντα μέσα στην σχέση τους ..αλλά αυτό δεν μας αφορά.οποτε εμένα με τσατσιλικια στην δική μου την χαρά δεν σηκώνω.ας με έπαιρνε εκείνη να το ζητούσε από εμένα.ο κουμπάρος μας πήρε και μας έλεγε έχουν αλλάξει τα τραπέζια και εκεινη ειναι όρθια...ελεος.για να την βάλεις το τραπέζι με τσαμπουκά.οχι.εγω στη δική τους χαρά κάθισα από τις 5 έως τις 2 και τους άκουγα να τραγουδάνε μεταξύ τους τους ψησαμε τους στολίσαμε όλα εμείς οι φίλοι τους ..κάναμε ότι ήθελαν εκείνοι.εκεινοι δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που ζητήσαμε για 10 λεπτά.. οπότε δεν στεναχωριέμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Δεν καταλάβατε.. τα είχαμε ξεκαθαρίσει εξαρχής .υπήρχε πρόβλημα χώρου οχι επισημότητας. Θα η τα στο δίπλα ακριβώς.εφοσον είχαν πρόβλημα να το έλεγαν και Οχι να το έπαιζαν κουλ. Όλο αυτό ήταν για 10 λεπτά ξαναλέει . Έχει να ανέβουμε. Ήταν ξ καλύτερη μου φιλη μέχρι που άρχισε να απομακρύνει τον καλύτερο μου φίλο από εκείνη.ο λόγος που επέλεξα τον έναν από τους δύο ήταν γιατί δεν χρειαζόταν 3 κουμπάροι ειχε καινο αντρας μου φιλο πιυ ηθελε να γινει.Και της είχα πει θα γινόταν η νονά που για μένα είναι πιο ιερό. Υπήρχε θέμα χώρου ξαναλέω.θα ήταν στο δίπλα τραπέζι.για Ον ομα του θεού 1.5 χρονο δεν Την πείραζε και Την πείραξε τοτε;απλά ήθελα να τραβήξει τα βλέμματα. Την κουμπάρια την κανονίσαμε 1.5 χρονο πριν εκείνοι ενω αντεδραν εκείνη την ημέρα για τη θεση οχι για κατι αλλο.και τα μιλησαμε τα εξηγησαμε .δεν δημιουργείς προβλήματα την ημέρα της χαράς του άλλου . Το δεκαλεπτο θα τους εκανε ανεπίσημο ζευγαρι;Δηλαδή εγώ που πάντρεψα ένα ζευγάρι Και ο άντρας μου κάθισε αλλου θα έπρεπε να δημιουργήσει θεματα;φικοι ημασταν .
    Στο γάμο του άλλου όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποια δυσκολια δεν κοιτάς να δείξεις πόσο αγαπιέσαι με τον άλλον.και ότι λογοδοθηκανε 20 μέρες πριν τον δικό μου γάμο χωρίς τον πατέρα της ο οποίος θα ερχόταν σε 5 -6 μήνες μου λέει παααρα πολλά.βιασυνη χωρίς λόγο.δεν κλαις στο γάμο του άλλου για να τραβήξεις τα βλέμματα.εξαλλου μέχρι και την τελευταία στιγμή μαζί τα καναμε ολα..Εγώ την συμβουλευα για την δουλειά της Εγώ έτρεχα μέσα στην βροχή να πάρω το φόρεμα που ήθελε κοντιμα αντί να καθόμαι σπιτι μου και μερα πριν το γάμο και να ξινομαι. Τα είχαμε συμφωνήσει και κάνεις δεν είχε πρόβλημα.το πρόβλημα ξαφνικά το απέκτησαν.απαραδεκτο.για μια θέση. Τραγικο
    εμεις καταλαβαμε. εσυ, δεν καταλαβες.
    πολυ ωραια ολα αυτα.
    το ξεκαθαρισατε, ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
    οκ, εκανε την κουλ.
    αποδειχθηκε οτι δεν ηταν. οτι ειχε μεγαλο προβλημα που δεν θα εκανε την κυρια του κυριου στο τραπεζι του γαμου.
    εσεις, αν εισασταν πιο ωριμοι, θα τους διευκολυνατε να μην αισθανονται ασχημα, κι ας τα ειχατε ξεκαθαρισει απ την αρχη.
    δεν εχει σημασια τι θα τους εκανε και τι δεν θα τους εκανε το 10 λεπτο.
    ειπαμε. ειναι ανωριμοι και μικροαστοι.
    κιε σεις ομως με τον ιδιο τροπο το αντιμετωπισατε, κι ας ειχατε καθε δικαιωμα, επειδη ηταν δικος σας ο γαμος.

μινα μου , εχεις ενα κακο ελλατωμα. δεν μπορεις να δεχτεις κατι εξω απο αυτο που εχεις στο κεφαλι σου.
    εγω θεωρω οτι φταιγατε και οι δυο γι αυτην την κριση, κι ας το ξεκινησαν οι φιλοι σας.
    εσυ πιστευε οτι θελεις.
    δεν θα συμφωνησω μαζι σου

Banned
    Ο τρόπος που πήγαν να μου το πέρασαν ηταν κατινιστικος και ύπουλος . Καλυτερα μικροαστη του 1950 παρά Τσοκαρο του 2019.τον γάμο του ο καθένας τον κανονίσει μόνος του .βάση τα δικά του θέλω.οπως όλοι.τωρα οποίος "φιλος" δεν το δέχεται έχει κόμπλεξ.Αλλωστε η κουβέντα έκλεισε λέγοντας του ας κάτσει στο τραπέζι άμα Δεν μπορείς να περιμένεις. Κάναμε πίσω. Δεν είναι υποχρεωμένο το ζευγάρι να ανέχεται μανούρες στο γάμο του τους φερθηκαμε άψογα.τεσπα έχει τελειώσει γτ ιστορία .υπαρχουν και αυτα στη ζωη.χασανε 2 φίλους τώρα κάνουν παρέα με άλλους που τους έθαβαν . Τραγικό. Ευτυχώς έφυγε η σαπίλα από μένα τουλ.

Senior Member
    βρε μινα, εδω σχολασε ο γαμος . . .
    συζηταμε τι εκανε η αρραβωνιαστικια του κουμπαρου;
    αποδειχθηκε οτι δεν ειχε βαση η φιλια σας.
    κι απ τις δυο πλευρες.

Banned
    Οι γάμοι χαλάνε κάθε μέρα άσχετο με το ποσό Κατίνα ήταν.δεν τους είπε κανείς να μην κάτσει στο τραπέζι.τους είπαμε να περιμένουν έχει τεράστια διαφορά.ασχετο με την εξέλιξη του γαμου

Senior Member
    Εγω διαφωνω που λες τον τραβηξε μακρυα σας. Καλα εκανε και τον τραβηξε μακρυα σας, κοπελα του ειναι, εχει καθε δικαιωμα. Εφοσον κι εσυ δεν την εκανες κουμπαρα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12