Results 16 to 22 of 22
Thread: Κουμπαριά(Άλλο θεμα)
-
28-02-2019, 10:33 #16
Δεν υπάρχουν αισθήματα.
- 28-02-2019, 10:36 #17
Ρεμεντυ τους ζητήσαμε να περιμένουν 10 λεπτά να ανέβουμε να δούμε τι συμβαίνει. Και μετά θα βγάζαμε άκρη. Δεν με αφορά τι δέσιμο έχουν μεταξύ τους γτ εμένα γτ να ο γάμος μου όφειλαν να σεβαστούν ότι δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα λόγω καιρού. Και λόγω καιρού μικρύναν τα τραπέζια.και ο άλλος ο κουμπάρος να ήταν αρραβωνιασμνος τον ιδιο θα κάναμε θα ζητούσαμε να ανέβουμε να δούμε τι συμβαίνει.εμεις ανεβήκαμε και είδαμε ότι Ναι μεν τα τραπεζια μικρύναν ως προς τα ακόμα για να χωρέσουν όλοι να μην βρέχονται.ναι δεν υπήρχε χώρος ούτε για μισή καρέκλα.επισης όπως ξέρουν όλοι στο νυφικό τραπέζι καθόμαστε 15 λεπτά άντε μισή ώρα.μετα δεν κάθεται κάνεις . Η κοπελα απλά πάτησε το πόδι του κουμπάρου και είπε θα κάτσω άμα δεν κάτσω τελειώσαμε όπως έκανε πάντα μέσα στην σχέση τους ..αλλά αυτό δεν μας αφορά.οποτε εμένα με τσατσιλικια στην δική μου την χαρά δεν σηκώνω.ας με έπαιρνε εκείνη να το ζητούσε από εμένα.ο κουμπάρος μας πήρε και μας έλεγε έχουν αλλάξει τα τραπέζια και εκεινη ειναι όρθια...ελεος.για να την βάλεις το τραπέζι με τσαμπουκά.οχι.εγω στη δική τους χαρά κάθισα από τις 5 έως τις 2 και τους άκουγα να τραγουδάνε μεταξύ τους τους ψησαμε τους στολίσαμε όλα εμείς οι φίλοι τους ..κάναμε ότι ήθελαν εκείνοι.εκεινοι δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που ζητήσαμε για 10 λεπτά.. οπότε δεν στεναχωριέμαι.
28-02-2019, 10:37 #18
εμεις καταλαβαμε. εσυ, δεν καταλαβες.
πολυ ωραια ολα αυτα.
το ξεκαθαρισατε, ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
οκ, εκανε την κουλ.
αποδειχθηκε οτι δεν ηταν. οτι ειχε μεγαλο προβλημα που δεν θα εκανε την κυρια του κυριου στο τραπεζι του γαμου.
εσεις, αν εισασταν πιο ωριμοι, θα τους διευκολυνατε να μην αισθανονται ασχημα, κι ας τα ειχατε ξεκαθαρισει απ την αρχη.
δεν εχει σημασια τι θα τους εκανε και τι δεν θα τους εκανε το 10 λεπτο.
ειπαμε. ειναι ανωριμοι και μικροαστοι.
κιε σεις ομως με τον ιδιο τροπο το αντιμετωπισατε, κι ας ειχατε καθε δικαιωμα, επειδη ηταν δικος σας ο γαμος.
μινα μου , εχεις ενα κακο ελλατωμα. δεν μπορεις να δεχτεις κατι εξω απο αυτο που εχεις στο κεφαλι σου.
εγω θεωρω οτι φταιγατε και οι δυο γι αυτην την κριση, κι ας το ξεκινησαν οι φιλοι σας.
εσυ πιστευε οτι θελεις.
δεν θα συμφωνησω μαζι σου
28-02-2019, 10:45 #19
Ο τρόπος που πήγαν να μου το πέρασαν ηταν κατινιστικος και ύπουλος . Καλυτερα μικροαστη του 1950 παρά Τσοκαρο του 2019.τον γάμο του ο καθένας τον κανονίσει μόνος του .βάση τα δικά του θέλω.οπως όλοι.τωρα οποίος "φιλος" δεν το δέχεται έχει κόμπλεξ.Αλλωστε η κουβέντα έκλεισε λέγοντας του ας κάτσει στο τραπέζι άμα Δεν μπορείς να περιμένεις. Κάναμε πίσω. Δεν είναι υποχρεωμένο το ζευγάρι να ανέχεται μανούρες στο γάμο του τους φερθηκαμε άψογα.τεσπα έχει τελειώσει γτ ιστορία .υπαρχουν και αυτα στη ζωη.χασανε 2 φίλους τώρα κάνουν παρέα με άλλους που τους έθαβαν . Τραγικό. Ευτυχώς έφυγε η σαπίλα από μένα τουλ.
28-02-2019, 10:47 #20
βρε μινα, εδω σχολασε ο γαμος . . .
συζηταμε τι εκανε η αρραβωνιαστικια του κουμπαρου;
αποδειχθηκε οτι δεν ειχε βαση η φιλια σας.
κι απ τις δυο πλευρες.
28-02-2019, 10:48 #21
Οι γάμοι χαλάνε κάθε μέρα άσχετο με το ποσό Κατίνα ήταν.δεν τους είπε κανείς να μην κάτσει στο τραπέζι.τους είπαμε να περιμένουν έχει τεράστια διαφορά.ασχετο με την εξέλιξη του γαμου
28-02-2019, 11:00 #22
Εγω διαφωνω που λες τον τραβηξε μακρυα σας. Καλα εκανε και τον τραβηξε μακρυα σας, κοπελα του ειναι, εχει καθε δικαιωμα. Εφοσον κι εσυ δεν την εκανες κουμπαρα.