Results 46 to 60 of 100
-
02-03-2019, 13:38 #46
Μην ασχολείσαι με τους άλλους ο κόσμος πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι, έχω φάει μαχαιριές από δήθεν κολλητούς που πήγαν να μου φάνε την κοπέλα, άλλοι με θέλανε μόνο για να τους βρίσκω ουσίες και όταν χρει; ζομουν εγώ κάτι έλεγαν έχω δουλειά ενώ έπιναν καφέ την ίδια ώρα, εν ολίγοις σε θυμούνται μόνο σε ανάγκη οι περισσότεροι και όταν δεν έχουν τι να κάνουν είμαστε το εφεδρικό τους σχέδιο το πλαν B που λένε. Εσύ έχεις αγόρι απ ότι διάβασα κοίτα να είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και μην δίνεις σημασία σε κανέναν όλοι είναι υποκριτές και παρτακιδες όπως είπες.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App....But tell me where can i go to get away from all this pain...
- 02-03-2019, 13:42 #47
Ετσι ειναι Καρμα!!!!!!! Αλλα θελω να τιμωρηθουν οσοι με εχουν πειραξει!!!! Γιατι ειναι αδικο αυτοι να ειναι για καφε οπως λεμε και εγω να υποφερω!!!!!!! Και να ευχομαι τα χειροτερα και να μου τη λενε και απο πανω!!!!!!!!!!! Ειναι ξεδιαντροποι αυτοι που με πληγωσαν δεν εχω πειραξει κουνουπι χωρις να με πειραξει αλλα εμενα ολοι με πειραζουν γιατι τι ψαχνουν για σκουπιδοτενεκε;;;;;;; Να εχουν τον εαυτο τους για σκουπιδοτενεκε, οχι εμενα!!!!!!! Ελεος πια!!!!!!!!!!
02-03-2019, 13:51 #48
Μην στεναχωριέσαι λουλούδι, το όνομα μου δεν είναι τυχαίο ότι καλό ή κακό κάνεις θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτός που με έμπλεξε στην πρέζα τώρα είναι νοσοκομείο με βαριάς μορφής αρρώστια, θα τα βρουν μπροστά τους όλοι ο Θεός μας βλέπει όλους και έχει σχέδια για όλους οπότε μη σκας, απλά κάνε το καλό εκεί που πρέπει και ο Θεός θα στο ανταποδώσει. Νομίζεις αυτοί που το παίζουν νορμάλ δεν έχουν προβλήματα? Απλά κρατιούνται με νύχια και με δόντια για να μην έρθουν αντίπαλοι με τον χειρότερο τους φόβο το τι θα πει ο κόσμος.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App....But tell me where can i go to get away from all this pain...
02-03-2019, 15:21 #49
Όπως δεν αξίζει σε σένα δεν αξίζει και σε κανέναν άλλον όποιος κι αν είναι.
Επίσης κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει αν δεν του το επιτρέψουμε. Είναι στο χέρι μας αυτά που μας πονάνε να τα αφήνουμε να περνάμε, δεν είναι η δουλειά μας να γινόμαστε κριτές.
Το δικό σου λάθος λουλούδι, αν μου επιτρέπεις, είναι ότι απαντάς στην κακία με κακία κι έτσι αφήνεις να γίνεσαι τελικά αυτό για το οποίο σε κατηγορούν βλάπτοντας κυρίως τον εαυτό σου. Τα αρνητικά συναισθήματα βλάπτουν πρώτα και κυρίως αυτόν που τα κουβαλάει.
Δεν τους δικαιολογώ, λέω μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...κοινώς τόσο τους κόβει , τέτοια λένε, ας λύσουν μόνοι τους τα δικά τους θέματα, εγώ έχω να λύσω τα δικά μου όπως κι ο καθένας μας. Βεβαίως επειδή είσαι άνθρωπος αντιδράς όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, προσωπικά μου περνάει μετά από λίγο.
02-03-2019, 15:42 #50
02-03-2019, 15:48 #51
Ελισαβετ εισαι πολυ αδικη. Εγω δεν τους πειραξα, αυτοι με πειραξαν πρωτοι. Μακαρι να τα βρουν μπροστα τους!! Δεν καταλαβαινω γιατι τους δικαιολογεις!! Δηλαδη αν εσενα σου σκοτωνε καποιος το παιδι θα τον δικαιολογουσες; Ετσι κι εγω εχω αθωα ψυχη και μου την εχουν σκοτωσει απειρες φορες!! Καθημερινα!! Ε δεν πρεπει να πληρωσουν;; Εχεις δει ενα βιντεο με τα βασανιστηρια που κανουμε στα ζωα αν τα εκαναν σε μας; Καπως ετσι παει!! Μονο αν γινομουν εγω καλα για παντα και αυτοι που με κατηγορουν για μια κωλοαρρωστια αρρωσταιναν!! Η αυτοι που με κατηγορουν για τα κιλα μου παχαιναν πολυ!! Αλλα το κακο εχει γινει τωρα!! Οτι και να παθουν το κακο που μου εκαναν δεν αλλαζει!!
02-03-2019, 16:36 #52
¨Εχεις σκεφτεί ότι "αρρωσταίνεις" επειδή κουβαλάς όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα μέσα σου;
Και ναι, δεν χρειάζεται να υποθέσω πώς θα ένιωθα αν κάποιος μου σκότωνε το παιδί, γιατί κάποιος σκότωσε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο επειδή είχε την μαλακία να οδηγεί μεθυσμένος. Αυτό τι σημαίνει; Πρέπει να ευχηθώ να πάθει το ίδιο;
Πάνω στα νεύρα μας μπορεί να πούμε και να κάνουμε πολλά, όμως να κουβαλάμε τόσο μίσος νηφάλιοι βλάπτει εμάς τους ίδιους, το καταλαβαίνεις αυτό; Μόνο αν ελευθερωθείς από αυτό θα είσαι καλύτερα.
Εκτός από όλους αυτούς γύρω μας υπάρχουν κι ένα σωρό υπέροχοι άνθρωποι, στο χέρι μας είναι να τος βρούμε και να έχουμε αυτούς στην ζωή μας. Αν όμως στο μεταξύ έχουμε γίνει το ίδιο με τους άλλους που βρίζουμε, τότε κανέναν δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε στην ζωή μας.
02-03-2019, 20:23 #53
Τι λες μωρε ελισαβετ ποιοι υπεροχοι ανθρωποι και πως να μου φυγει το μισος;;; Δεν γινονται αυτα..........Ευκολο να το λες ακατορθωτο να το κανεις!!!!!!!!! Πως να τους συγχωρεσω για το τοσο κακο που μου εχουνε κανει;;; Δηλαδη αυτοι παντα θα την βγαζουν καθαρη και εγω θα την πληρωνω;
02-03-2019, 21:03 #54
Τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ στην ζωή μου έχω συναντήσει ρεμάλια αλλά έχω συναντήσει και υπέροχους ανθρώπους. Ο στόχος μου είναι να μπορώ να κρατώ στην ζωή μου αυτούς που θεωρώ οτι αξίζουν για μένα.
Όλοι έχουμε πληγωθεί και απογοητευτεί κάποια στιγμή στην ζωή μας από ανθρώπους όπως και μεις πιθανά να έχουμε πληγώσει ή στεναχωρήσει άλλους, όλα αυτά είναι ανθρώπινα και πρέπει να μπορούμε να τα διαχειριζόμαστε όσο καλύτερα μπορεί ο καθένας. Για μένα οι επιλογές είναι απλές όταν κάποιος με πληγώνει. Ή θα επιλέξω να γίνω σαν τα μούτρα του και θα με "αρρωστήσω" ή θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το αφήσω πίσω μου και να προχωρήσω μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συγχωρείς τον άλλον ούτε οτι τον δικαιολογείς αλλά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να το αφήσεις πίσω σου ώστε να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Εσύ γιατί επιμένεις να επιλέγεις το πρώτο αφού βλέπεις πως δεν σε βοηθάει; Δικαίωμα σου φυσικά να επιλέγεις οτι θες, απλά στο λέω για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι εννοώ.
Οι επιλογές σου λουλούδι μου δεν φαίνεται να είναι με γνώμονα το καλό σου και την ψυχική σου ηρεμία, αλλά μοιάζεις να αυτοτιμωρείσαι για κάθε βλάκα που συναντάς.Στην ουσία του κάνεις την χάρη.
02-03-2019, 21:08 #55
Εχεις δικιο!!!!!! Αλλα δεν ξερω πως να το αλλαξω αυτο!!!!!! Εχω μαθει να κανω παντα αυτο που θελουν οι αλλοι ακομα και οι εχθροι μου!!!!! Γι'αυτο τους καταριεμαι μετα!!!!!!!! Αλλα δεν ξερω πως να το αλλαξω!!!!!! Δεν εχω γνωρισει και υπεροχους ανθρωπους, ισως γι'αυτο!!!!!!!!!!!
02-03-2019, 21:22 #56
Μα όταν συσσωρεύεις τόση αρνητική ενέργεια είναι φυσικό μετά να μην γνωρίζεις υπέροχους ανθρώπους! Κανείς δεν θέλει να είναι δίπλα σε τόση αρνητική ενέργεια, αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Στην ουσία ότι καλό υπάρχει γύρω σου το διώχνεις μόνη σου μετά (όχι εσύ, μην παρεξηγηθώ, το λέω γενικά για όσους κρατάνε τόση αρνητική ενέργεια μέσα τους)
Αν είχες ένα μικρό παιδί αυτή τη στιγμή ας πούμε, θα το άφηνες να εκτεθεί σε κακία και μίσος; Θα το άφηνες να δει σκηνές ωμής βίας μπροστά του; Ανθρώπους να σκοτώνονται; Δεν θα προσπαθούσες να το προστατεύσεις από αυτή την ενέργεια; Το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και με τους εαυτούς μας. Αν επιμένω να βλέπω το τέρας γύρω μου και να μένω προσκολλημένη εκεί στο τέλος θα του μοιάσω, είναι μαθηματικά βέβαιο. Έχουμε υποχρέωση προς τον εαυτό μας να αναζητούμε το καλύτερο.
02-03-2019, 21:32 #57
Μετα νομιζεις οτι δεν σου αξιζει το καλυτερο!!!!! Η οτι δεν θα το βρεις!!!!!!! Σου γινεται απλα εμμονη ολη αυτη η αρνητικη ενεργεια!!!!!! Και δεν ξερω καν αν υπαρχει το καλυτερο!!!!!!! Οσοι εχω γνωρισει μεχρι τωρα ολοι μα ολοι μου την εχουν πει, μου εχουν φερθει πολυ ασχημα!!!!! Παιζει μονο διαφορα στις ποσες φορες μου την εχουν πει, ομως ολοι μου εχουν κανει κακο!!!!!!
02-03-2019, 21:50 #58
Το καταλαβαίνω αυτό που λες, είναι φυσιολογικό. Αν έχω γνωρίσει μόνο ένα πράγμα πώς να πιστέψω μετά ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο διαφορετικό κι ότι θα το βρω ή ότι το αξίζω; ¨Εχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά σκέψου ότι αυτό πρέπει να ναι ο δικός σου αγώνας για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Θα χρειαστέι σκληρή δουλειά αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Μπορείς να αρχίζεις να προσέχεις περισσσότερο τις σκέψεις σου πχ. Όταν σε πιάνεις να κάνεις μια αρνητική σκέψη ή να τροφοδοτείς το μίσος, σταμάτατο και σκέψου κάτι άλλο. Αντικατέστησε τη με μια θετική σκέψη εκείνη την στιγμή. Μπορείς να σκεφτείς πχ τι τυχερή που είσαι που βρήκες έναν άνθρωπο να αγαπάς και να αγαπιέσαι, να θυμηθείς μια ωραία στιγμή που ήσουν χαρούμενη ή κάτι τέτοιο. Βάλε όριο στον εαυτό σου ότι δεν θα ασχολείσαι με την ασχήμια και βρες τρόπους να την αντικαταστήσεις με όμορφα πράγματα, κάτι που σου αρέσει να κάνεις και να περνάς όμορφα. Θα δεις ότι σιγά σιγά ο εγκέφαλος σου θα αρχίσει να εκπαιδεύεται και οι αρνητικές σκέψεις θα μειώνονται.
Άλλη επιλογή είναι όταν σου ρχονται τέτοια συναισθήματα ή σκέψεις να προσπαθείς να τα αποκωδικοποιήσεις για το τι σημαίνουν για σένα. Ο, τι συναίσθημα εκφράζουμε για κάποιον άλλον, όποιος κι αν είναι, είναι στην ουσία για τον εαυτό μας. Αυτό που με ενοχλεί πχ πάρα πολύ σε σένα και με κάνει έξαλλη, είναι κατά πάσα πιθανότητα κάτι που εντοπίζω σε μένα την ίδια και το μισώ κι έτσι εκφράζω πχ τον θυμό μου για τον εαυτό μου σε σένα που σε έχω απέναντι. Όταν αυτό το αντιλαμβανόμαστε και το αποκωδικοποιούμε στην ουσία του αφαιρούμε την δύναμη που έχει πάνω μας.
Σιγά σιγά όσο αρχίζεις και καθαρίζεις τον εαυτό σου από τέτοια συναισθήματα και σκέψεις θα δεις ότι θα βρίσκονται άνθρωποι γύρω σου που αξίζουν, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Δεν το έχεις παρατηρήσει ότι γενικά συμβαίνει αυτό; Όταν είμαστε ερωτευμένοι πχ και είμαστε συνεχώς σε καλή διάθεση, όλα γύρω μας μας φαίνονται πιο όμορφα, οι άνθρωποι πιο καλοί κτλ. Όλα υπάρχουν γύρω μας λουλούδι σε αφθονία και το καλό και το κακό και η ομορφιά και η ασχήμια και όλα. Εμείς κάνουμε το λάθος και εστιάζουμε στα αρνητικά και χαλάμε την ζωή μας ενώ θα μπορούσαμε απλά να στρέψουμε την προσοχή μας στα άλλα.
02-03-2019, 21:56 #59
Επίσης θέλω να σου πω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν σου μιλώ σαν Θεός, δεν κατέχω το αλάθητο ούτε μπορώ να εφαρμόζω πάντα στην ζωή μου αυτά που σου λέω. Αγώνα κάνω κι εγώ για να το καταφέρνω και ουκ ολίγες φορές πέφτω στην λούμπα που περιγράφεις και κολλάω σε πράγματα και καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Όλοι την πατάμε κάποιες φορές , δεν είμαστε Θεοί.
Απλά σου περιγράφω τι προσπαθώ να σκεφτώ και να κάνω εγώ όταν είμαι σε αυτή την κατάσταση κι ίσως βοηθήσουν και σένα.
02-03-2019, 22:01 #60
Οχι ελισαβετ το καταλαβαινω και σε ευχαριστω......αλλα ειναι τοσες πολλες οι αρνητικες εμπειριες που θελω πολλη δουλεια ακομα.......αυτο που ειπες οτι θυμωνω με τον εαυτο μου για τα λαθη αλλων γιατι τα κανω κι εγω με προβληματισε.......ισως παω να μοιασω σε αυτους τους ανθρωπους που μισω οπως ειπες και πιο πανω (το τερας) επειδη εχουν πολλη δυναμη. Μεχρι στιγμης εχω βρει μονο το κακο. Μακαρι να βρω το καλο............μια θεια εχω μονο και με κανει και γελαω μαζι με το θειο μου τιποτα αλλο θετικο δεν εχω στη ζωη μου. Και με το αγορι μου ακομα ενω τα παμε καλα υπαρχουν πολλα αρνητικα........