Οποιος κοροιδευει δεν ξερει τι του ξημερωνει!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Banned
    αυτο που συμπεραινει κανεις ειναι οτι δεν εχει παρατηρησει ουτε στο ενα ελαχιστο τον εαυτο της αφου πρωτα με τον εαυτο της τα εχει και μετα με ολους τους αλλους εγω αμφιβαλω αν υπαρχει πραγματικη θεραπεια το μονο που υπαρχει ειναι η αποδοχη του εαυτου μας το κλειδι για να ειναι καποιος σε κατασταση ηρεμιας συνεχως

ο ανθρωπος που ειναι καλα δεν ειναι απαραιτητα ισσοροπημενος απλα ειναι ο πιο συμβιβασμενος με τον εαυτο του και αυτη του η φιλοσοφια τον μετατρεπει σε υποδειγμα

Senior Member
    βασικα αμα μας φταινε συνεχεια οι αλλοι βοηθαει να πλενομαστε περισσοτερο.

εχει γινει και ερευνα, την εχω πετυχει στο ιντερνετ.

αμα πλενεσαι σχολαστικα ντους, ρουθουνια, δοντια, αυτια, γεν.οργανα κλπ. και ολα τοτε νιωθεις ωραια αυτοματα οποτε σου φευγουν ολα αυτα.

για αυτο προσοχη.

να πλενομαστε περισσοτερο, αυτο βοηθαει παρα πολυ.

με τις ακαθαρσιες νιωθεις ασχημα παντα.

μερικοι ανθρωποι ειναι και πιο ευαισθητοι απο αλλους εκ κατασκευης.

για αυτο πρεπει να πλενομαστε περισσοτερο και ολα αυτα φευγουν αυτοματα.

οχι απλως ενα ντους αλλα παντου ρουθουνια, δοντια κλπ.

αμα το κανεις αυτο, αυτοματα ηρεμεις.

οταν νιωθετε αγχος απλως πλυθειτε και θα σας βοηθησει.

και οι αρχαιοι Ελληνες, Ρωμαιοι αλλα και οι μουσουλμανοι κλπ. δινανε ιδαιτερη σημασια στην καθαριοτητα.

Δεν ειναι τυχαιο δηλαδη.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    βεβαια και η ανηδονια απο τα φαρμακα προκαλει αυτο το συναισθημα ακομα περισσοτερο.

αλλα γενικα ενα καλο πλυσιμο παντα βοηθαει στο αγχος, στα νευρα παντου.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Μαους, αιρετικε, ευχαριστω.....τα αλλα δεν θα τα σχολιασω δεν αξιζει καν να δωσω βαση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by MechanismOfMadness View Post
    Λουλουδι στο ειπα και στο προηγουμενο ποστ.Πραγματικα στεναχωριεμαι και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει ενδεχομενο να σε κοροϊδευω. Σου εξηγησα το οτι να βιωνεις ακραια συναισθηματα μπορεις να αναφερθεις σε αυτα οπως θελεις ειτε με την λεξη τρελα ειτε με την λεξη ψυχασθενεια. Δεν ειναι εκει το ζητημα.

Επισης σου προσθεσα οτι φοβασαι το στιγμα.

Σοφος ειναι ο ανθρωπος που θα καταφερει τον πονο του να το μετατρεψει σε υπαρξιακη ισορροπια

Σταματα να δινεις βαση στις λεξεις και στα λογια..Ειναι η οπτικη που εχεις για τον κοσμο και η γενικευμενη καχυποψια σου..

Σε οσα ποστ εχω δει δημοσιευσεις εισαι σε μια διαρκη κατασταση κραξιματος της κοινωνιας και του κοσμου και οτι ολα σου φταινε..

Για αυτο σου μιλησα και για ψυχωτικη νοοτροπια.Αν τα ψυχωτικα συμπτωματα θεραπευθουν με αγωγη επεται να λυσουμε το κομματι της ψυχωτικης νοοτροπιας και της παραλογης σκεψης. Δεν ξερω κατα ποσο εσυ σα Λουλουδι εχουν επηρεασθει οι γνωστικες σου λειτουργιες.

Και να ξερεις ειλικρινα οτι με στεναχωρει ακομα παραπανω, που υποτιθεται μπαινεις σε ενα φορουμ για να συζητησεις και ξεκαθαρα απο την οπτικη σου πανω στο ζητημα της ψυχικης ασθενειας, αυτοστιγματιζεσαι απο/και πανω στις θεωρησεις σου στην ψυχικη ασθενεια, και ενω προσπαθω να σου εξηγησω και να σου μεταφερω καποια πραγματα του πως να αλλαξεις την οπτικη σου πανω στο ζητημα καποιων πραγματων, βλεπεις παντου εχθρους.

Και οσοι σου λενε ολα καλα Λουλουδι και σε υποστηριζουν ειναι "καλοι".

Σταματα να εισαι τοσο καχυποπτη και πιστεψε στον εαυτο σου.

Κοιταξε στον καθρεφτη και αποδεξου αυτο που βλεπεις απεναντι.

Παρατηρησε τον εαυτο σου. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχεις διωξει πολλους ανθρωπους απο κοντα σου στην πορεια σου με την ψυχασθενεια οπως και γω..Αλλα παρατηρωντας τον εαυτο μου καταλαβα τα λαθη μου και εγινα καλυτερος.

ΞΕΚΟΛΛΑ!
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο που συμπεραινει κανεις ειναι οτι δεν εχει παρατηρησει ουτε στο ενα ελαχιστο τον εαυτο της αφου πρωτα με τον εαυτο της τα εχει και μετα με ολους τους αλλους εγω αμφιβαλω αν υπαρχει πραγματικη θεραπεια το μονο που υπαρχει ειναι η αποδοχη του εαυτου μας το κλειδι για να ειναι καποιος σε κατασταση ηρεμιας συνεχως

ο ανθρωπος που ειναι καλα δεν ειναι απαραιτητα ισσοροπημενος απλα ειναι ο πιο συμβιβασμενος με τον εαυτο του και αυτη του η φιλοσοφια τον μετατρεπει σε υποδειγμα
    Αν θελετε να βγαλετε τα απωθημενα σας αλλου. Ανηκετε στην κοινωνια που μισω. Μια κοινωνια ασπλαχνη μαλακισμενη γεματη κομπλεξ και κακια, γεματη μισος για το συνανθρωπο που κοροιδευει, χλευαζει, και περιθωριοποιει. Συγγνωμη αλλα δεν μου αρεσει η κοινωνια σας και δεν ανηκω σε αυτην.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα αμα μας φταινε συνεχεια οι αλλοι βοηθαει να πλενομαστε περισσοτερο.

εχει γινει και ερευνα, την εχω πετυχει στο ιντερνετ.

αμα πλενεσαι σχολαστικα ντους, ρουθουνια, δοντια, αυτια, γεν.οργανα κλπ. και ολα τοτε νιωθεις ωραια αυτοματα οποτε σου φευγουν ολα αυτα.

για αυτο προσοχη.

να πλενομαστε περισσοτερο, αυτο βοηθαει παρα πολυ.

με τις ακαθαρσιες νιωθεις ασχημα παντα.

μερικοι ανθρωποι ειναι και πιο ευαισθητοι απο αλλους εκ κατασκευης.

για αυτο πρεπει να πλενομαστε περισσοτερο και ολα αυτα φευγουν αυτοματα.

οχι απλως ενα ντους αλλα παντου ρουθουνια, δοντια κλπ.

αμα το κανεις αυτο, αυτοματα ηρεμεις.

οταν νιωθετε αγχος απλως πλυθειτε και θα σας βοηθησει.

και οι αρχαιοι Ελληνες, Ρωμαιοι αλλα και οι μουσουλμανοι κλπ. δινανε ιδαιτερη σημασια στην καθαριοτητα.

Δεν ειναι τυχαιο δηλαδη.
    Maus καλο και το πλυσιμο αλλα αμα ομως σου τη λενε συνεχεια και δεν απαντας τοτε δεν λυνονται ολα με το πλυσιμο. Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι να τους βαζεις στη θεση τους, κατι που εγω δεν ξερω να κανω η δεν το κανω για να μην γινω κακια.

Banned
    μιλησε το ατομο το γεματο φιλοσπλαχνικα αισθηματα και αγαπη

Για ποιον λες αλεξ?

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΑΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΥΕΤΡΗ εμφανιση δεν ενοχλεις με οσμες τους αλλους πχ. εγω για παραδειγμα στο στρατο καθαριζα κατα καταχρηση των ανωτερων σκουπιδια καθε μερα οποτε αναγκαστηκα κ μη λιγο μυριζα οποτε λιγο με απεφευγαν οι αλλοι φανταροι.γενικα καθαρος ειμαι αλλα στο στρατο αντι για γραφεας ουσιαστικα με καναν σκουπιδιαρη.η καθαριοτητα ειναι λοιπον μιση αρχοντια.χρειαζεται μετρο δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας στην ζωη μας.
    αν η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια η αλλη μιση αρχοντια τοτε ειναι η βρωμια...πλακα κανω μετρο θελει...κ οντως βοηθαει η καθαριοτητα...
    τωρα γενικα αν το μετρο πρεπει να τηρειται παντου δεν ειμαι απολυτα σιγουρος...

Quote Originally Posted by maus View Post
    Σε κοροϊδεψαν ;

Λουλουδι καταλαβα οτι για να εισαι καλα ψυχολογικα (απο συναισθηματικης τουλαχιστον αποψεως, δε ξερω για ψευδαισθησεις, ισως και αυτο) απλως πρεπει να εχουμε ανοιχτα, καθαρα και φωτισμενα τα ματια της καρδιας και της διανοιας (μυαλου) μας.

Εχεις ακουσει που λεγανε οι αρχαιοι να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα ;

Εννοουσαν αυτα τα ματια.

Το μυαλο, η καρδια κλπ. εχουν κατι σαν οφθαλμους.

Στην Ινδια τα λενε τσακρα και πανε και κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης.

Αμα τα εχεις αυτα ανοιχτα, καθαρα και φωτισμενα (και τα τρια μαζι) τοτε δε σε πιανει κανενα κακο.

Δες το και θα το δεις...
    συμφωνω με τον μαους...στην ζωη οπως το αντιλαμβανομαι κεγω δεν μπορεις να εισαι χλιαρος ουτε κ κρυος πρεπει να μπορεις να τα δινεις ολα αλλα κ να αραζεις κιολας πχ.ενταξη λεω...

Senior Member
    Συνεχιζεις να με πολεμας χωρις να σου εχω κανει τιποτα..αυτο δειχνει το ποιον το δικο σου και το δικο μου, καληνυχτα!!

Banned
    οι τελευταιες εξελιξεις με στριμωξαν τοσο πολυ που δε μου αφησαν καμια αλλη επιλογη εσυ η ιδια ελεγες οτι ειμαι απο τα ατομα που μισεις αυτο το πραγμα εκανες εξ αρχης απλα εχαψα το δουλεμα και σε πιστεψα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ οσες φορες σου εδωσα μια ευκαιρια εκανες παλι τον ιδιο πραγμα

Senior Member
    οι τελευταιες εξελιξεις με στριμωξαν τοσο πολυ που δε μου αφησαν καμια αλλη επιλογη εσυ η ιδια ελεγες οτι ειμαι απο τα ατομα που μισεις αυτο το πραγμα εκανες εξ αρχης απλα εχαψα το δουλεμα και σε πιστεψα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ οσες φορες σου εδωσα μια ευκαιρια εκανες παλι τον ιδιο πραγμα
    Δεν σου απαντω γιατι βγαζεις μονος σου συμπερασματα. Το οτι εισαι ατομο που μισω μονος σου το καταφερες. Και εσυ μπορεις να καταφερεις να μη σε μισω αν το θελεις.

Banned
    η εποχη των ηλιθιων που ηξερες εχει τελειωσει προ πολου αν δε το εχεις καταλαβει κοιτα να βρεις αλλους να τους εξουσιαζεις συνεχως για να τους θες υποτιθετε κατι που αμφιβαλω αν ποτε γινει.
    τωρα εχουμε νεα εποχη την εποχη των αγνωριστων
    . . .

Junior Member
    η εποχη των ηλιθιων που ηξερες εχει τελειωσει προ πολου αν δε το εχεις καταλαβει κοιτα να βρεις αλλους να τους εξουσιαζεις συνεχως για να τους θες υποτιθετε κατι που αμφιβαλω αν ποτε γινει.
    τωρα εχουμε νεα εποχη την εποχη των αγνωριστων
    . . .

Αγκαθι ειναι παρα λουλουδι

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast