ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

Red face ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!!

οσοι θα ειστε μεσα σμρ κ θελετε παρεα κ να πειτε 2-3 κουβεντες ελατε να μαζευτουμε ρεεε!!!!

Banned
    βαριεμαι, για καποιον λογο εχω την εν λογο παθηση ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    βαριεμαι, για καποιον λογο εχω την εν λογο παθηση ..............
    κ γω μια απ τα ιδια φιλοοοςςς... τι λεει εσυ? γενικα... αν θες πες μας

Senior Member
    εγω θελω να πω πω εδω και καποιο καιρο ειμι καλα.. κ πολυβ καλα.. απλα μερικες φορες δεν εκτιμαω τα καλα κ αναλωνωμια στα αρνητηκα πιο πολυ

Senior Member
    σμρ παλι αισθανωμουν που δεν εχω ατομα για να βγω... βασικα ειναι κ που πριν απο λιγο καιρο εσπασα με τκ παιδια που καναμε παρεα εδω κ καποιο καιρο αλλα νταξ...

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    κ γω μια απ τα ιδια φιλοοοςςς... τι λεει εσυ? γενικα... αν θες πες μας
    μετρια φιλος, λογο στρατου, εβαλα καποιο βαρος καθος ολοι νομιζω οτι το παθαινουν αυτο, και εχει πεσει καπως η ψυχολογια μου λογο αλλαγης της εμφανισης, δεν εχω αποδεχτει ακομα την νεα αλλαγη.... κανω προσπαθεια με περπατημα να δω αλλαγη...εσυ πως εισαι?

Senior Member
    μετρια φιλος, λογο στρατου, εβαλα καποιο βαρος καθος ολοι νομιζω οτι το παθαινουν αυτο, και εχει πεσει καπως η ψυχολογια μου λογο αλλαγης της εμφανισης, δεν εχω αποδεχτει ακομα την νεα αλλαγη.... κανω προσπαθεια με περπατημα να δω αλλαγη...εσυ πως εισαι?
    μια χαρα θασαι φιλε ςμου το πιστευω... εγω να τον τελευταιο καιρο ειχα ενα θεματακι που ειχα ανοιξει προσφατα σε ενα νημα... μπες στο προφιλ μου στα θεματα ποτυ εχω ανοιξει κ πατα το <<ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ( λαθοι ζωης )>>... κ γενικα ειμαι μετα απο αυτην την φαση... κ ξανασυνεχιζω μετα την στουκα που εφαγα

Banned
    μια χαρα θασαι φιλε ςμου το πιστευω... εγω να τον τελευταιο καιρο ειχα ενα θεματακι που ειχα ανοιξει προσφατα σε ενα νημα... μπες στο προφιλ μου στα θεματα ποτυ εχω ανοιξει κ πατα το <<ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ( λαθοι ζωης )>>... κ γενικα ειμαι μετα απο αυτην την φαση... κ ξανασυνεχιζω μετα την στουκα που εφαγα
    ναι το διαβασα φιλε, ηθελες να φτασεις ψηλα... εγω τρεχω συνεχεια ολο για θεματα να τακτοποιησω και εχω κουραστει... βαρεθηκα τις εκκρεμοτητες... αφου τωρα τελευταια σε καποια πραγματα αρχισα να κανω αγορες μεσω ιντερνετ, για παραδειγμα ψαχνω ακουστικα για το κινητο μου? που να τρεχω τωρα στο κατασημα? μπαινω ιντερνετ, βλεπω τα σχεδια, συγκρινω τιμες και ερχεται στο σπιτι μου με εξοδα περιπου οσο θα εκανα εγω αν πηγαινα στο καταστημα!

Senior Member
    ναι το διαβασα φιλε, ηθελες να φτασεις ψηλα... εγω τρεχω συνεχεια ολο για θεματα να τακτοποιησω και εχω κουραστει... βαρεθηκα τις εκκρεμοτητες... αφου τωρα τελευταια σε καποια πραγματα αρχισα να κανω αγορες μεσω ιντερνετ, για παραδειγμα ψαχνω ακουστικα για το κινητο μου? που να τρεχω τωρα στο κατασημα? μπαινω ιντερνετ, βλεπω τα σχεδια, συγκρινω τιμες και ερχεται στο σπιτι μου με εξοδα περιπου οσο θα εκανα εγω αν πηγαινα στο καταστημα!
    skroytz εγγύηση

Senior Member
    παντος ρ φιλε οσο κουρατσικα μετα απο 4 χρονια βουτηγμενος στα σκατα αλλο τοσο μου φανταζε η κουραση μετα απο λιγο καιρο με μεγαλομανια στο κεφαλι μου...

Banned
    παντος ρ φιλε οσο κουρατσικα μετα απο 4 χρονια βουτηγμενος στα σκατα αλλο τοσο μου φανταζε η κουραση μετα απο λιγο καιρο με μεγαλομανια στο κεφαλι μου...
    Αυτό μήπως έχει σχέση με διπολικοτητα;;; δηλαδή την μία πεσμένος την άλλη υπερβολικό αίσθημα ευφορίας;;; εσύ παίρνεις ή έπαιρνες κάποια αγωγή μήπως;

Senior Member
    Καλημερα παιδια..μενη κι εγω το ιδιο προβλημα εδω, με τα κιλα μου!! Εχω ψυχολογικο με αυτα!!

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Καλημερα παιδια..μενη κι εγω το ιδιο προβλημα εδω, με τα κιλα μου!! Εχω ψυχολογικο με αυτα!!
    σε εμενα ειναι μετρια ψυχολογικο αυτο...ως ενα βαθμο οφειλονται τα ψυχοτροπα σκευασματα... πανω κατω οσους ξερω οτι παιρνουν τετοια εχουν μια ταση με καποια κιλακια παραπανω...

Senior Member
    σε εμενα ειναι μετρια ψυχολογικο αυτο...ως ενα βαθμο οφειλονται τα ψυχοτροπα σκευασματα... πανω κατω οσους ξερω οτι παιρνουν τετοια εχουν μια ταση με καποια κιλακια παραπανω...
    Α, καλα τυχερος εισαι!!!!!!! Εγω εχω μεγαλο ψυχολογικο απο το πρωι ως το βραδυ αυτο σκεφτομαι αλλα ειναι και πολλα τα κιλα τα γαμημενα!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Α, καλα τυχερος εισαι!!!!!!! Εγω εχω μεγαλο ψυχολογικο απο το πρωι ως το βραδυ αυτο σκεφτομαι αλλα ειναι και πολλα τα κιλα τα γαμημενα!!!!!!!!
    σιγουρα δεν ειναι τυχη....!!!δηλαδη να ειμαι τυχερος επειδη εβαλα κιλα απο τα αντικαταθλιπτικα και οχι απο ψυχογενης βουλιμια? κοιτα απλα αυτο που σιχαινομαι ειναι να πειναω και να μην μπορω να φαω... για παραδειγμα αν ειμαι στην δουλεια και νιωθω να πειναω, θα θελω να διακοψω την εργασια για να παω να φαω... ομως, για τα ματια του κοσμου δεν το κανω, αλλα εξαιτιας της ελλειψης του φαγητου νιωθω εξαντληση,, οπως και με νηστικο στομαχι δεν μπορω να κοιμηθω... αν το βραδυ φαω ελαφρια, αν νιωθω ολη την νυχτα να με κλωτσαει το στομαχι, δεν κοιμαμαι καλα και μπορει να μην κοιμηθω και καθολου

Page 1 of 2 12 LastLast