ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΡΔΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomtim98 View Post
    λοιπόν παιδιά εμφάνισα πρώτη φορά έκτακτες σε ψάρεμα ... Γενικά ψαρεύω από μικρός ... Μου ανεβάζει την αδρεναλίνη φουλ .... Και που λέτε περισι καλοκαίρι πρώτη φορά μου εμφάνισα έκτακτη ... Ανά κάμποσα ψαρέματα πάλι εμφάνιζα έκτακτες .... Αλλά δεν έδινα σημασία ... Όσπου μια μέρα μετά το ψάρεμα κάθε 2 λεπτά έκτακτες ... Με έκαναν να χεστω πάνω μου .... Πήγα σπίτι ηρεμισα σταμάτησαν ..... Μετά από 6 μέρες πάλι για ψάρεμα ... Ξανά μετά στο σπίτι κ:pάθε 3 και λίγο .. παίρνω τον πατέρα μου τηλέφωνο .... (Είχα πάει άλλες 3 φορές τους τελευταίους 5 μήνες σε καρδιολόγους) αγανακτισμένος δεν μπορούσε να μου μιλήσει είχα πανικοβληθεί (είμαι φοιτητής μένω σε άλλη πόλη από την οικογένεια μου ) ... Ούτε καν άκουγα κανέναν .... Χεσμενος παίρνω ταξί και φεύγω για νοσοκομείο ... Με εξεταζουν μου λένε δεν έχεις κάτι... Απλά έκτακτες ....άμα θες βάλε ένα χολτερ να δεις ποσες είναι .... Πάω στον καλύτερο καρδιολόγο στη Λάρισα ... Την άλλη μέρα ... Μου βρίσκει τις έκτακτες μου λέει δεν είναι τπτ ... Είσαι περδικι... Σταμάτα να αγχώνεσαι ... Όσπου πάλι σήμερα πήγα για ψάρεμα και είχα έκτακτες .... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ αναγκάζομαι να κόψω το πράγμα που αγαπώ (το ψάρεμα ) πιο πολύ δυστυχώς για τις έκτακτες ... Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ? Γενικά προσπαθώ το παλεύω ... Έχω ξεπεράσει τις φοβίες με τις ταχυκαρδίες και τους πόνους ... Αλλά όλο κάτι καινούριο ξεπηδάει .... Είμαι απεγνωσμένος... Δεν ξέρω τι να κάνω
    μηπως χτυπησε κανα μαγιατικο?:p

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    μηπως χτυπησε κανα μαγιατικο?:p
    Με ένα γοφαρι 7 κιλά να δεις μουδιάσματα και έκτακτες που είχα όταν χτύπησε χαχααχα

Junior Member
    Παιδιά..κι εγώ 17 χρονων και νιώθω χάλια ψυχολογικά στα χαμένα πολύ φιλοσοφία και δεν μπορώ να απολαύσω την κάθε μου μέρα δεν γίνεται είναι δύσκολο..νιώθω ότι θα χάσω το μυαλό μου..είμαι αθλητής χρόνια καπνίζω και λίγο και γενικώς έχω κάνει φέτος 3 καρδιογράφηματα και μου φαίνεται ήταν και ένα τριπλεξ μου λέει όλα καλά είναι είσαι κομπλέ..κάθε τι που κάνω το σκέφτομαι βλέπω τα πάντα διαφορετικά και δεν μπορώ..αυτό που θέλω να πω είναι ότι συνεχεια κοιτάω τους παλμούς μου όλα καλά αλλά εγώ εκεί επιμένω και καλά κάτι έχω και φοβάμαι όταν δεν το έχω αυτό με ποιανουν τα ψυχολογικά και σκέφτομαι 1000402 σκέψεις την ώρα..διάφορες θεωρίες και φιλοσοφίες επαναλαμβάνω είμαι στην εφηβεια..είναι πολύ δύσκολο είμαι στα κάτω μου και στα χαμένα..

Quote Originally Posted by Helpfull View Post
    Παιδιά..κι εγώ 17 χρονων και νιώθω χάλια ψυχολογικά στα χαμένα πολύ φιλοσοφία και δεν μπορώ να απολαύσω την κάθε μου μέρα δεν γίνεται είναι δύσκολο..νιώθω ότι θα χάσω το μυαλό μου..είμαι αθλητής χρόνια καπνίζω και λίγο και γενικώς έχω κάνει φέτος 3 καρδιογράφηματα και μου φαίνεται ήταν και ένα τριπλεξ μου λέει όλα καλά είναι είσαι κομπλέ..κάθε τι που κάνω το σκέφτομαι βλέπω τα πάντα διαφορετικά και δεν μπορώ..αυτό που θέλω να πω είναι ότι συνεχεια κοιτάω τους παλμούς μου όλα καλά αλλά εγώ εκεί επιμένω και καλά κάτι έχω και φοβάμαι όταν δεν το έχω αυτό με ποιανουν τα ψυχολογικά και σκέφτομαι 1000402 σκέψεις την ώρα..διάφορες θεωρίες και φιλοσοφίες επαναλαμβάνω είμαι στην εφηβεια..είναι πολύ δύσκολο είμαι στα κάτω μου και στα χαμένα..
    Κακώς βασανίζεις τον εαυτό σου με ένα σωρό κακές και γενικά αρνητικές σκέψεις...είσαι 17 κι έχεις τόσο μέλλον μπροστά σου...ξεκίνησε από τα πιο απλά...κοψε το κάπνισμα,άρχισε ένα χόμπι που πάντοτε ήθελες να κάνεις,πάρε έναν κολλητό σου και κάντε κάτι που θα σας κάνει χαρούμενους και τους δύο να το μοιράζεστε,όταν θα σου έρχεται κακός λογισμός να λες την ευχή από μέσα σου ακόμα και με φωνή αν αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο καλά...συγκεντρώσου στην ευχή,πες Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλό,Κάνε το μέχρι να ηρεμήσεις με κλειστά μάτια...θα περάσουν όλα....τα σκοτάδια μας δεν μπορεί κανείς άλλος να τα διαλύσει εκτός από μας με την βοήθεια Του....

Μάγκες δύναμη εγώ μετά από ένα χρόνο τα ξεπέρασα όλα και κάνω τη ζωή μου πάλι κανονικά όλα είναι στο μυαλό μας ... Να χαμογελάτε όλη την ώρα και να μην σας νοιάζει τπτ όλα είναι στο μυαλό μας

Page 2 of 2 FirstFirst 12