Ροντιολα ροσεα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Ροντιολα ροσεα

Πηρα να δοκιμασω το συμπληρωμα αυτο στα 1200 mg της lamberts...το παιρνω 2 μερες καθε πρωι..μεχρι στιγμης τπτ το ανχος μου ειναι φουλ και συνεχεια κρισεις πανικου ...κανεις που να το δοκιμασε να μου πει..

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Κανενας δν το δοκιμασε....

Banned
    υπαρχει μειωμενη κινητικοτητα του φορουμ για κριτικες...! αν ρωτουσες ποιοι δοκιμασαν στεντον θα εβρισκες μεγαλυτερη ανταποκριση σιγουρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Πηρα να δοκιμασω το συμπληρωμα αυτο στα 1200 mg της lamberts...το παιρνω 2 μερες καθε πρωι..μεχρι στιγμης τπτ το ανχος μου ειναι φουλ και συνεχεια κρισεις πανικου ...κανεις που να το δοκιμασε να μου πει..

Ειχα δοκιμασει της superfoods η αλήθεια είναι οτι ειδα διάφορα μετά απο καποιες βδομάδες αλλα δεν ξέρω αν έφταιγε αυτο ή το οτι έκανα καποιες αλλαγές στην ζωή μου... πηρα γύρω στις 40 καψουλες Σύνολο! Δεν μπορώ να απαντήσω όμως αν βοηθάει ή λειτουργεί σαν πλασιμπο

Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    ειχα παρει της σολγκαρ για κανα δυο βδομαδες...

το παρατησα γιατι προκαλουσαν ταχυκαρδιες...κανενα αλλο αποτελεσμα

Senior Member
    Η ροντιολα ειναι κυριως διεγερτικο βοτανο που χρησιμοποιειται για το αγχος και την καταθλιψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Κανενας δν το δοκιμασε....

Φίλε χριστόφορε

Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πεταμένα λεφτά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις τη ρίζα του προβλήματος και να χαλαρώσεις όλα θα λυθούν θα το δεις

Banned
    Tι κανεις Χριστοφορε; Εγω επαθαινα κρισεις πανικου οταν εκοψα μαχαιρι τα φαρμακα. Μετα ειχα φαγουρες στα ακρα και εβγαλα και ασθμα τελικα .
    Δεν ξερω την αιτια, αλλα κατι υποπτευομαι. Εχεις δοκιμασει αντιισταμινικα; Τα δινουν για την αυπνια τωρα.

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Tι κανεις Χριστοφορε; Εγω επαθαινα κρισεις πανικου οταν εκοψα μαχαιρι τα φαρμακα. Μετα ειχα φαγουρες στα ακρα και εβγαλα και ασθμα τελικα .
    Δεν ξερω την αιτια, αλλα κατι υποπτευομαι. Εχεις δοκιμασει αντιισταμινικα; Τα δινουν για την αυπνια τωρα.
    το atarax αντισταμινικο ειναι... παντως απαλλαχτηκες απο τα αντικαταθλιπτικα? γιατι να ξερεις κινδυνευουμε να τα παινρουμε εφ ορου ζωης

Senior Member
    Κορτιζονη και βιταμινεσ εγγυηση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παιδια καλησπέρα,

εγω μετα από ένα γεγονός, ξεκινησα μετα από συνταγογραφηση εσκιταλοπράμη. Ενώ στην αρχη ημουν χειροτερα από πριν ξεκινησω με τον καιρο σταματισαν όλα εκτος από 2 πολύ συμαντικες για εμενα παρενεργιες.
    Γενικα τορα είμαι παρα πολύ καλα αλλα και είμαι στον 5ο μηνα θεραπείας. Σκευτομαι ομος παρα πολύ τι θα γινει οτα θα πρεπει να τα σταματισω….. τρελε\νομαι και μονο στην ιδεα ότι θα περασω παλι τα ιδια….

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το atarax αντισταμινικο ειναι... παντως απαλλαχτηκες απο τα αντικαταθλιπτικα? γιατι να ξερεις κινδυνευουμε να τα παινρουμε εφ ορου ζωης
    Φιλε δεν κοβεται. Δεν ξερω πως καθεται σε αλλους, σε εμενα ειναι σαν ναρκωτικο. Δοκιμασα πολλες φορες να το κοψω.

Senior Member
    Φιλε δεν κοβεται. Δεν ξερω πως καθεται σε αλλους, σε εμενα ειναι σαν ναρκωτικο. Δοκιμασα πολλες φορες να το κοψω.
    Φιλε jim7 τι δε μπορεις να κόψεις?

Banned
    μαλιστα αρα ακομη ενας που μου το επιβεβαιωνει οτι αυτα τα σκευασματα κινδυνευουμε να τα παιρνουμε εφ'ορου ζωης... εγω οταν τα εκοψα ξερεις ποσο καιρο ενιωθα στερητικα, αποδιοργανωμενος και τα λοιπα? 9 μηνες παρακαλω εκανα υπομονη για να επιστρεψει ο εγκεφαλος στην δικη του χημεια, αλλα δεν αντεξα αλλο, οποτε τα ξαναρχισα για να γλυτωσω απο τα στερητικα!

Senior Member
    παιδια συγνωμη που επεμβαινω ετσι… τι θεραπια κανετε?

Page 1 of 2 12 LastLast