Ροντιολα ροσεα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    με αντικαταθλιπτικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Tι κανεις Χριστοφορε; Εγω επαθαινα κρισεις πανικου οταν εκοψα μαχαιρι τα φαρμακα. Μετα ειχα φαγουρες στα ακρα και εβγαλα και ασθμα τελικα .
    Δεν ξερω την αιτια, αλλα κατι υποπτευομαι. Εχεις δοκιμασει αντιισταμινικα; Τα δινουν για την αυπνια τωρα.
    Εχω δοκιμασει τα παντα..ναι παιρνω και τωρα αταραξ...δεν βλεπω βελτιωση νοιωθω χαλια..

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εγώ είμαι σε εσκιταλοπραμη 5 μήνες τώρα και έχω δει μεγάλη βελτίωση
    Έχει 2 παρενέργειες που με ενοχλούν αρκετά αλά οκ

Senior Member
    Υπαρχει περιπτωση να σε κανει να νοιωθεις χειροτερα η ροντιολα? Pernw ena skeuasma 1200 mg...μηπως πρεπει να περιμενω λογο για να δρασει?

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Υπαρχει περιπτωση να σε κανει να νοιωθεις χειροτερα η ροντιολα? Pernw ena skeuasma 1200 mg...μηπως πρεπει να περιμενω λογο για να δρασει?

Αστηντη ροντιολα,είναι λίγο ανεβαστικη, πάρε καλύτερα κανένα ηρεμιστικό, πάρε ινδικό τζινσενγκ, πάρε βασιλικό πολτό αυτά είναι για όλα, δεν έχουν παρενέργειες.

Senior Member
    Φοβάμαι με ολα αυτα που λετε ρε μαγκες...περνω dumirox και clonotril για ηρεμιστικο και εκοψα απο μονος μου το αντιψυχοτικο δεν ξερω τι να κανω ποια..θελω να ειμαι στο κρεβατι συνεχεια..μονο να βγαινω με τους φιλους μου καμια βολτα θελω.ουτε δουλεια ουτε τιποτα.Ειμαι σε περιεργη κατασταση εδω και 2 χρονια..Εχω αρχισει κ φοβαμαι

Banned
    Εμένα με κάνει καλό η μουσική. Και καμμιά φορά έτσι χωρίς λόγο ανεβαίνω. Πχ τώρα με την αλλαγή του καιρού. Μου αρέσει πολύ
    οταν έχει καλό καιρό. Και το φθινόπωρο μου αρέσει πολύ. Όχι το καλοκαίρι, βαρυεμαι. Τα φάρμακα φοβάμαι να τα κόψω γιατί πέρασα κόλαση. Πρέπει να βλέπουμε κάθε φορά τα καλά στην ζωή και να μην μιζεριαζουμε. Άμα κάτι δεν αλλάζει τι να γίνει.... Άμα αλλάζει καλώς. Εγώ πχ τώρα θέλω να αντικαταστήσω το φάρμακο με 5ΗΤΡ. Το πρόβλημα είναι ότι το 5ΗΤΡ μεταβολίζεται στο συκώτι σε σεροτονίνη πριν προλάβει να μπει στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη όμως δεν περνάει τον εγκέφαλο, οπότε ....καμμιά ιδέα. Τυχαία βρήκα ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στον Πάρκινσον για να διευκολύνει την είσοδο στον εγκέφαλο. Αλλά σαν χημικό είναι πολύ δραστικό και άρα δύσκολο να το αποβάλλεις σ περίπτωση υπερβολικής δόσης.
    Ακούω ιδέες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12