Δε μπορώ άλλες αρρώστιες.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by grgagno View Post
    φιλε μακρια απο φαρμακα...ειδικα το ζαναξ πρεπει να δινετε υπο παρακολουθηση στενη με ειδικο..ειναι εθιστικο...επισης τα φαρμακα σου δινουν μονιμα αποτελέσματα την στιγμη που το παιρνεις...αν δεν το δουλεψεις μονο και με ψυχοθεραπεια οποτε κοβεις τα φαρμακα θα εισαι το ιδιο και μπορει και χειροτερα λογο φαρμακου...δοκιμασε αλλες επιλογες...το φαρμακο θα σου προσφερει στηγμιαια ανακουφηση τιποτα παραπανω....μακαρι να ειχα τις εμβοες σου και οχι τα ψυχοσωματικα που εχω τωρα ατονιες,ζαλαδες,ασταθεια,μ� �ικους σπασμους,ταχυπαλμιες,πονοκ εφαλους,γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και πολλα αλλα..περασα και απο το σταδιο των εμβοων και μετα απο εξεταση ωριλα που με διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι τιποτα μου εφυγε μια για παντα....
    Να σε ρωτήσω κάτι γιατί μακριά από φάρμακα αν τα συνταγογράφει ειδικος γιατρος; τι θες να μας πεις οτι αν ο συγκεκριμενος ειχε πιεση και του έλεγε ο καρδιολογος θα τα πάρει μια ζωή τι θα του ελεγες μακριά και ας έχει πίεση . Επειδή δεν βοήθησε εσένα τι σημαίνει δεν βοηθανε κανέναν Πας σε έναν ειδικό και σου λέει αν θες αγωγή. Εγώ π.χ έγινα καλά με ένα χρόνο θεραπεία αγωγή και ψυχοθεραπεία πρώτα έπρεπε να ηρεμήσω και μετά να εκπαιδευτω και είμαι Χωρίς αυτά αρκετό καιρό. Ο κάθε οργανισμός λειτουργεί ξεχωριστά. Δυστυχώς στην χώρα μας είναι taboo και ο ψυχίατρος και τα φαρμακα. Μηπως και μας μπει η ταμπέλα του τρελού η του ατόμου που δεν τα κατάφερε.τέλος πάντων με αγάπη παντα και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Καλησπέρα παιδιά, το τελευταίο διάστημα περνάω πολύ άσχημα γιατί με έχει βρει η αρρωστοφοβια μου που την είχα ξεπεράσει παλιότερα και τώρα έχει επιστρέψει δυναμικά.. δε μπορώ ούτε να ακούσω για άλλη αρρώστια είτε στην τηλεόραση είτε σε παρέα ή κάποιο γνωστό μου, κατευθείαν μπαίνουν οι κακές σκέψεις μήπως το έχω κι εγώ και ότι αν κάνω εξετάσεις σίγουρα θα μου βρουν κάτι σοβαρό.. τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά; Πως φεύγει αυτός ο διάολος; Αυτή η αρρωστοφοβια πως θα θεραπευτεί; Τραγική η κατάσταση ένα πράγμα ότι όλες οι κακές αρρώστιες θα με βρουν και γίνομαι χάλια ψυχολογικά όλο ψαχνομαι να δω κάνα σύμπτωμα πως θα ξαναγίνω φυσιολογικός άνθρωπος να ζήσω μια φυσιολογική ζωή χωρίς να σκέφτομαι αρρώστιες και ότι τις έχω ή θα τις πάθω στο μέλλον; Πολύ με ρίχνει όλο αυτό..
    Καλημέρα φίλε/φίλη.
    Για την νοσοφοβια σου,θα σου πρότεινα να μην επηρεάζεσαι απο όσα λένε τα ΜΜΕ,το ίντερνετ κλπ.
    Γιατί θα γίνεσαι χειρότερα.
    Με είχε πιάσει και εμενα νοσοφοβια για πολυ λιγο καιρό,αλλα έφυγε.

Καλημέρα, εσένα πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις; Εγώ είμαι κοντά 4 μήνες τώρα..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Astronomy lover View Post
    Καλημέρα, εσένα πόσο καιρό σου πήρε να το ξεπεράσεις; Εγώ είμαι κοντά 4 μήνες τώρα..
    Λίγες μέρες μόνο!

Page 2 of 2 FirstFirst 12