charak sumenta - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: charak sumenta

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Δν ξερω αν σε βοηθησω και ουτε σε προτεινω κατι δν ειμαι γιατρος...αλλα εγω παιρνω algofren 600mg για τον πονοκεφαλο οταν με πιανει και κανει πολυ καλη δουλεια..τα αλλα παυσιπονα depon ktl δεν με πιανουν..

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    ειναι πιο δυνατο το algofren, μετα αν σταματησουν να σε πιανουν και αυτα πας σε lonarid.....!!!

Member
    Υπομονη ολοι μας!Μακαρι να βρω βελτιωση με αυτο!Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rose45 View Post
    Υπομονη ολοι μας!Μακαρι να βρω βελτιωση με αυτο!Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
    Έχει ξανά γραφτεί το θέμα προσοχή σε καμία περίπτωση σπαθόχορτο είτε σε χάπι είτε σε τσάι με αντικαταθλιπτικά πολλές δυσαρεστες παρενέργειες https://www.psychology.gr/forum/thre...λιπτικό

Senior Member
    Quote Originally Posted by FILARETOS View Post
    Έχει ξανά γραφτεί το θέμα προσοχή σε καμία περίπτωση σπαθόχορτο είτε σε χάπι είτε σε τσάι με αντικαταθλιπτικά πολλές δυσαρεστες παρενέργειες https://www.psychology.gr/forum/thre...λιπτικό
    Φιλάρετε δεν πρεπει το εν λογω σκευασμα να περιεχει σπαθόχορτο ή αλλιως βαλσαμοχορτο. Σαφως δεν πρεπει το σπαθοχορτο να συνυαζεται με αντικαταθλιπτικά γιατί περιέχει σεροτονίνη. Έσυ έχεις δοκιμάσει σπαθόχορτο ?

Senior Member
    ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ . Οποτε ναι δεν πρεπει να συνδυαζεται με αντικταθλιπτικα

Member
    Μα δεν το παιρνω σε συνδιασμο....εννοειται αυτο...απλα το δοκιμαζω μηπως δουλεψει και δεν παρω αντικαταθληπτικο...Θελει περισσοτερο χρονο να δουλεψει μου ειπε...Οποτε περιμενω...

Senior Member
    Μα δεν το παιρνω σε συνδιασμο....εννοειται αυτο...απλα το δοκιμαζω μηπως δουλεψει και δεν παρω αντικαταθληπτικο...Θελει περισσοτερο χρονο να δουλεψει μου ειπε...Οποτε περιμενω...
    Ναι το καταλαβα ,απλα σχολιασα για τον Φιλάρετο. Εύχομαι όλα καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Φιλάρετε δεν πρεπει το εν λογω σκευασμα να περιεχει σπαθόχορτο ή αλλιως βαλσαμοχορτο. Σαφως δεν πρεπει το σπαθοχορτο να συνυαζεται με αντικαταθλιπτικά γιατί περιέχει σεροτονίνη. Έσυ έχεις δοκιμάσει σπαθόχορτο ?
    Ναι έχω δοκιμάσει σπαθοχορτο δεν είδα να λειτουργεί σε εμένα για την ανχωδη διάταραχη

Banned
    Quote Originally Posted by FILARETOS View Post
    Ναι έχω δοκιμάσει σπαθοχορτο δεν είδα να λειτουργεί σε εμένα για την ανχωδη διάταραχη
    εξαρταται, για καλυτερο αποτελεσμα παντα παιρνουμε το βοτανο και για λυσεις που δεν ειμαστε στο σπιτι τοτε επιλεγουμε καψουλες...
    ξερεις ποσο διαφορα βλεπω εγω οταν βραζω το βοτανο με οταν παιρνω την καψουλα?

Member
    15μερες χρησιμοποιω το sumenta.Εχω σωματοποιηση αγχους με ζαλαδες πονοκεφαλους κ αυξημενη πιεση.Παρατηρω βελτιωση στην πιεση μου,εχει πεσει στα φυσιολογικα ορια, βελτιωση στους πονοκεφαλους σημαντικη,δεν εχω το αισθημα της θολουρας. Αυτο που επιμενει ειναι οι ζαλαδα κ με αγχωνει θα προχωρησω τη θεραπεια κ θα σας ενημερωσω.

Senior Member
    15μερες χρησιμοποιω το sumenta.Εχω σωματοποιηση αγχους με ζαλαδες πονοκεφαλους κ αυξημενη πιεση.Παρατηρω βελτιωση στην πιεση μου,εχει πεσει στα φυσιολογικα ορια, βελτιωση στους πονοκεφαλους σημαντικη,δεν εχω το αισθημα της θολουρας. Αυτο που επιμενει ειναι οι ζαλαδα κ με αγχωνει θα προχωρησω τη θεραπεια κ θα σας ενημερωσω.
    Rose, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ενημερώσεις!!

Antonis8
    Guest
    Με ενδιαφέρει και μενα γιατί ψαχνω κι εγώ φυτικό σκευασμα. Αλλά αν είναι να κατεβάζει την πιεση, δύσκολο, αφού εγώ έχω συνήθως υποταση. Ή δρα απλως κατευναστικα στα όποια συμπτωματα αγχους έχει ο καθένας;

Member
    Εγω ανεβαζα πιεση 17 και 10 απο κρισεις πανικου. Τωρα εχω 12 και8. Θεωρω οτι με ηρεμησε. Ο ψυχιατρος μου χε πει αποτελεσμα θα δω μετα το 15νθημερο και οτι δρα πιο αργα απο τα αντικαταθληπτικα και δεν εχει παρενεργειες...Ειμαι στο 15νθημερο κ βλεπω σημαδια βελτιωσης....Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο...Θα σας ενημερωνω...Για εμενα συμβουλευτειτε γιατρο κ αν σας δωσει το οκ προχωρηστε.

Member
    Τελικα δεν αντεξα και αρχισα αγωγη...Τα sumenta μου εκαναν καλο αλλα οι ζαλαδες συνεχιζοντουσαν και εγω κουραστηκα...Αρχισα minitran ελπιζω να δω διαφορα συντομα....

Banned
    Τελικα δεν αντεξα και αρχισα αγωγη...Τα sumenta μου εκαναν καλο αλλα οι ζαλαδες συνεχιζοντουσαν και εγω κουραστηκα...Αρχισα minitran ελπιζω να δω διαφορα συντομα....
    Το minitran έχει μέσα και αντιψυχωτικο... Γιατί παράτησε και δεν δοκιμάζεις και κάποιο άλλο φυτικό;;; έχω πολλά να σε συστήσω. Κρίμα έτσι να πέφτουμε κατευθείαν στα χάπια σαν να είναι η λύση εκεί.. Που δεν είναι απλά μοιάζει να είναι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast