ενθουσιασμος ή κάτι παραπάνω? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Δεν ξέρω τι θα σου πετάξει, εγώ λέω να της μιλήσεις με όμορφο τρόπο ώστε και αυτή να κολακευτεί και εσύ να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου που έκανες το βήμα. Τώρα αν αυτή με αυτό που θα σου πει, σε μειώσει ε ρε φίλε δεν αξίζει να ασχολείσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η δυστυχία είναι πάντα πολύ λιγότερη όταν την απογοήτευση την έπαθαν μετά που τα έφτιαξαν (γάμος ή σχέση) με τη γυναίκα του πόθου τους.
    νομίζω μερική δεν είχα κάποια σχέση, απλά σαν ανεκπλήρωτη αγάπη

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο ενθουσιασμός είναι απόδειξη ότι η κοπέλα σ' αρέσει. Να πας να της μιλήσεις όσο είναι καιρός, βάλε και λίγο αυτοπεποίθηση, αλλιώς θα γεράσεις κι ακόμα θα τη σκέφτεσαι.....
    ενθουσιασμός δεν μπορεί να είναι και κάτι τις στιγμής?

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ενθουσιασμός δεν μπορεί να είναι και κάτι τις στιγμής?
    άμα μετά από μερικές το πολύ μέρες χαθεί είναι της στιγμής.
    γιάννης

Senior Member
    σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις συμβουλες σας και τον χρονο σας

Miliva21
    Guest
    βλέπω και κάποιους ανθρώπους απο το χωριό μου, απο ερωτική απογοήτευση τους έστριψε και είναι με τα χάπια
    Χαχαχα...

έλα τώρα αυτό είναι αστείο να το συζητάς ....Όχι ότι δεν συμβαινει..συμβαίνει και πολύ μάλιστα όμως δεν θα πηγαίνεις με αυτή τη λογική στη ζωή σου αλλιώς θα ζήσεις σε μια γυαλα.....

εξάλλου κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικος καθένα μας τον πληγώνουν και τον αγγιζουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή .......

Επίσης άλλοι τρελάθηκαν επδ πχ μπορεί να έχασαν την δουλειά τους και να έμειναν άνεργοι....άλλοι να τρελάθηκαν επδ οι γονείς τους κακοποίουσαν άμα πιάσουμε όλα τα μαύρα σενάρια που μπορεί να τύχουν σε έναν άνθρωπο δεν θα τελειώσουμε ποτέ....
    Πάρε το ρισκο!

Senior Member
    αν το δεις απο αυτην την μερια εχεις δικιο,αλλα ποιο πολυ ακουγονται και οι ερωτικες απογοητευσεις

Miliva21
    Guest
    αν το δεις απο αυτην την μερια εχεις δικιο,αλλα ποιο πολυ ακουγονται και οι ερωτικες απογοητευσεις
    Που ακούγονται δλδ οι ερωτικές απογοητεύσεις;; και ποιες ερωτικές απογοητεύσεις; τύπου τα έχουμε 6 χρόνια και πάμε να παντρευτούμε και τελευταία στιγμή ανακαλύπτω ότι με απατάς και με χωρίζεις και εγώ πέφτω στα αντικαταθλιπτικά;;;

Ή η απογοήτευση τύπου μ αρεσει κάποια άλλα εκείνη δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί μου...Αλλά δν είχαμε ποτέ τπτ μεταξύ μας και εγώ δεν αντέχω την απορριψη και τυλίγομαι με σεντόνια και κρεμιέμαι από το μπαλκόνι και με μαζευουν και με πλακώνουν στα χάπια [emoji14]

Δλδ εσύ πιστεύεις ότι άμα σου πει εκεινη όχι την επόμενη μέρα θα είσαι στο ψυχίατρο και θα σε πλακώνει χάπια;;; :D

Αν είναι έτσι παρτα από τώρα τα χάπια κλείσε κ ραντεβού στο ψυχίατρο εκ των προτέρων και μια σουίτα ωραία σε μια ψυχιατρική κλινική να είσαι εξασφαλισμένος για οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή της ζωής σου που έρθει και θα μπορούσε να τρελάνει κάποιον να μην φοβάσαι....Να τα έχεις κανονισμενα :D :D

Miliva21
    Guest
    Θεωρητικά υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να "τρελάνουν" κάποιον άνθρωπο....Μια απόλυση από τη δουλειά, η ανεργία, η μετανάστευση σε άλλη χώρα, η κακοποίηση από έναν σύζυγο, η απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου, οι πανελλήνιες....

Ο ξάδερφος μου στις πανελλήνιες εμφάνισε άγχος και έπαιρνε χαπια γτ είχε φρικάρει και ένα μεγάλο ποσοστό παιδιων που δίνουν εξετασεις αγχώνονται...Αυτό τι σημαίνει ότι θα το πάθουμε όλοι επδ το έπαθαν μερικοί;; εγώ και πολλοί γνωστοί μου τη περάσαμε ζάχαρη στις πανελλήνιες πχ....καθόλου αγχος και γράψαμε και καλά....

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός τον ενοχλούν αλλά πράγματα και τον ενεργοποιουν αναλογα με το τι θεωρεί σημαντικό ο καθένας ανάλογα την αντίληψη τα βιώματα του......ανάλογα με το πώς θα έρθουν τα πράγματα στη ζωή του....επιπλέον ο εαυτός μας έχει την αυτοάμυνα του ...Που ενεργοποιείται από μόνος του και προσπαθεί να μας προστατέψει από τις στεναχώριες της ζωής......

Ειναι τελείως αβάσιμο και χαζό να σκέφτεσαι ότι θα τρελαθείς επδ η κοπέλα θα σε απορρίψει....επδ γενικά η ερωτική απογοήτευση μπορεί να ταράξει αρκετά κάποιους..
    Δεν ξέρεις πως θ αντιδράσει ο εαυτός σου

Επίσης μπορεί να σου πει αυτή οχι.
    και τη μεθεπόμενη μερα να γνωρίσεις μια κοπέλα που θα σ αρεσει περισσότερο κ να σου κάτσει....γτ Όχι; όλα συμβαίνουν στη ζωή ή μπορεί να σου πει ναι η κοπέλα και να τα φτιάξετε και να τη χωρίσεις Εσύ!!!!

Πήγαινε και διεκδίκησε αυτό που θες στη ζωή και άσε πίσω σου τους παράλογους αβάσιμους φοβους

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τις συμβουλές και τον χρόνο σας

έχω σκεφτεί πολλές φορές μην έχω το σύνδρομο aspeger γιατί αυτά που λέει τα έχω
    Last edited by panos19; 15-03-2019 at 17:56.

Senior Member
    που χαθηκατε?

Miliva21
    Guest
    που χαθηκατε?
    Εμείς εδώ είμαστε εσύ πως είσαι πως σου ήρθε το ασπεργκερ;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εμείς εδώ είμαστε εσύ πως είσαι πως σου ήρθε το ασπεργκερ;;
    απο αυτα που διαβαζω στο internet τα περισσοτερα τα εχω μονος μου εκανα την διαγνωσει

Miliva21
    Guest
    Ναι άλλα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου μια τόσο σοβαρή διάγνωση........

αν είχες αυτό λογικά θα το ήξερες.......

Και εγώ μπορεί πχ να νιώθω υπνηλία κι ότι θέλω να κοιμάμαι μέχρι αργά και ότι πχ βαριέμαι να κάνω πράγματα και δεν βρίσκω κίνητρο και να μου βγάλει στο ίντερνετ κατάθλιψη ...αυτό τι σημαινει;;; ότι μπορώ να βγάλω τη διάγνωση της καταθλιπτικής ενώ δεν είμαι επδ μου φαίνονται οικεια αυτά που περιγράφει;
    Μπορεί να κοιμάμαι παραπανω επδ κουράζομαι περισσότερα και να τεμπελιαζω από το να κάνω πράγματα επδ βαριέμαι ορισμένα πράγματα.....Αλλά αυτά είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού

Να σε ρωτήσω....έχεις διαγνωστεί με κάτι; λαμβάνεις κάποια θεραπευτική αγωγή;; Ή γενικά έχεις φοβίες και ψάχνεσαι...;;

Γτ πριν έγραφες ότι φοβάσαι να διεκδικησεις τη κοπέλα μήπως τρελαθείς από την απορριψη επδ πολλοί τρελαίνονται όπως μας είπες τώρα μας λες ότι φοβάσαι μήπως έχεις ασπεργκερ

Είσαι πάντα τόσο αγχωμένος και έχεις φοβίες ή ετσι σου βγήκαν...Για να καταλάβω να σε βοηθήσω

Miliva21
    Guest
    Λοιπον απο προηγούμενα θέματα που έχεις ανοίξει βλέπω ότι αυτό το θέμα με τη προσέγγιση κοπέλας σε απασχολεί πολύ και εκφράζεις την ίδια δυσκολία.....οπως εκφράζεις και μια δυσκολία για ανάπτυξη φιλιων και παρρεων.....λες ότι δεν έχεις φίλους και ότι είσαι πολύ κλειστός και νιώθεις δυσφορια και σωματικά συμπτώματα....ταχυκαρδίες και τέτοια.......αυτά προφανώς τα νιώθεις από το άγχος και τη συστολή σου.....

Αυτά που γράφεις κατά καιρούς και τώρα....μου φέρνουν στο μυαλό κάποιου είδους κοινωνικής φοβίας........τα άτομα με κοινωνική φοβία είναι ντροπαλά παρά πανω από το φυσιολογικό....σε σημείο να μην μπορούν να κάνουν φίλους να αποφεύγουν δραστηριότητες για να μην εκτεθούν σε πολύ κόσμο και γενικά φοβούνται μη γελοιοποιηθουν η εκτεθούν στα μάτια τρίτων με αποτέλεσμα να κλείνονται στο καβούκι τους ....Να μην κάνουν παρέες να μην έχουν ερωτικές ή φιλικές σχέσεις και να μην διεκδικουν στη ζωή τους.......

Αυτό είναι κάτι που ευτυχώς μπορείς να το ξεπεράσεις.....Η να το βελτιώσεις ....χρειάζεται όμως τη βοήθεια κάποιου ειδικου...κάποιος ψυχολόγος να σε βοηθήσει ....με δουλειά μαζί να προχωρήσετε........θέλει προσπάθεια αλλά μπορείς να τα καταφέρεις!! Υπάρχει κάποιος ψυχολόγος κοντά σου; μπορείς να πας η να το συζητήσεις με τους γονείς σου ώστε να σε πάνε σε κάποιον ειδικο;;;

Να ξέρεις ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν διαφέρουν από τις φιλικές........οπως ταυτιζόμαστε η δεν ταυτιζόμαστε με τους φιλους μας έτσι κάνουμε και στις ερωτικές μας σχέσεις...
    Ειναι πολύ λογικό από τη στιγμή που δεν μπορείς να ανοιχτείς και να εκτεθείς δημιουργώντας σχέσεις σε φιλικο επίπεδο να μην μπορείς να το κάνεις ούτε σε ερωτικό

Την φοβία επίσης περί απόρριψης και τρέλας που εκφράζεις έντονα τώρα και παλιότερα είναι αποτέλεσμα της γενικότερης ανασφάλειας μου νιώθεις....νιώθεις πχ ανήμπορος και φοβάσαι να κάνεις σχέση γτ πιστεύεις ότι θα γίνει ο πιο σημαντικός άνθρωπος για σένα και μετά άμα τον χάσεις τι θα απογινεις εφόσον πάντα ήσουν μόνος και δύσκολα έκανες παρέες κ φίλους.....τρέμεις στην ιδέα ότι θα ξαναμεινεις μόνος και θα νιώθεις πολύ πιο μόνος και ερημος σε σημείο να αγχώνεσαι μήπως τρελαθείς από την απώλεια!

Αυτά έχουν να κάνουν με την κοινωνία φοβία και τη συστολή που νιώθεις...χρειάζεται να μιλήσεις σε ψυχολόγο ....Εμείς εδώ δεν μπορουμε δυστυχώς να σε βοηθήσουμε να λύσεις τα θέματα αυτά...γτ έχουν ριζωσει μέσα σου και θέλουν κάποιον να σε βοηθήσει και να μπορεί να δουλέψει μαζί σου σε βάθος χρόνου

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast