Αντιψυχωτικα και κοπωση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    MikeStam 3
    Guest

Αντιψυχωτικα και κοπωση

Καλησπέρα μελη ακομα και 5mg abilify που παιρνω ενισχυτικά για αγχος και ψυχαναγκασμους μπορει να φερουν κοπωση ;;;γτ δεν εχω δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι

Banned
    να τα, τα βλεπεις τωρα??? οταν εγω σου εγραψα σε πμ να μην αρχισεις τα αντιψυχωτικα γιατι δεν βοηθουν αλλα χειροτερευουν, εσυ με ακουσες? οχι δα, περιμενες δηθεν να γινεις καλυτερα και εγινες χειροτερα... ! δεν εχεις την δυναμη ουτε απο το κρεβατι να σηκωθεις.... οχι μονο κοπωση μπορουν να φερουν αλλα σε μακροχρονια χρηση μπορει να σε αφησουν με μονιμη δυσκινησια!

Senior Member
    βρε μενισ ψυχιατροσ εισαι και ξερεισ καλυτερα

Banned
    η διαφορα ξερεις ποια ειναι με εμενα και του ψυχιατρου? οτι ο ψυχιατρος ξερει καποια πραγματα για τα φαρμακα επειδη τα εχει διαβασει και εχει σπουδασει για αυτα, ενω αντιθετα με εμενα, εγω τα εχω παρει ολα... ενα προς ενα και ξερω αυτα που ο ιδιος διαβασε.. και στην τελικη ετσι ηρθαν καπως τα πορισματα για τα φαρμακα... τον πρωτο καιρο, πριν βγουν τα σκευασματα για πωληση, επρεπε να περασουν την εγκριση, οποτε και εγιναν δοκιμες με ανθρωπους πειραματοζωα... εκει διαπιστωθηκαν πχ οτι το ταδε σκευασμα προκαλει παρενεργεια τρεμουλο στα ακρα και το γραψανε... εγω αφου τα δοκιμασα, αρα εγινα και εγω πειραματοζωο, μολις πηρα ενα σκευασμα και εβλεπα οτι με επιανε τρεμουλο στα ακρα, ελεγα απο μεσα μου αρα αυτο προκαλει αυτα τις παρενερεγειες... δυσκολο? δεν νομιζω....!! χρειαζευται να σπουδασω κατι? δεν νομιζω! χρειαζεται να παρεις ολα τα σκευασματα για να αποχτησεις αποψη? ναι νομιζω οτι μπορω να εκφερω τοτε αποψη................................

Banned
    Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα εκτός από αντικαταθλιπτικά αλλά μια δυσκινησία την έχω. Αν σκευτω ότι θα μου μείνει κουσούρι, θα βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ.
    Μενις64, ένα ωραίο θέματακι είναι και η ανακάλυψη της ΘΑΛΙΔΟΜΙΔΗΣ, αν κατέχεις το θέμα ανέπτυξε το λίγο.

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα εκτός από αντικαταθλιπτικά αλλά μια δυσκινησία την έχω. Αν σκευτω ότι θα μου μείνει κουσούρι, θα βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ.
    Μενις64, ένα ωραίο θέματακι είναι και η ανακάλυψη της ΘΑΛΙΔΟΜΙΔΗΣ, αν κατέχεις το θέμα ανέπτυξε το λίγο.
    αν παιρνεις αντικαταθλιπτικο που προκαλει καταστολη μπορει να ηταν ενα θεμα για αιτια της δικης σου δυσκινησια!