Αναμεσα σε δυο αντρες! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 256
    Senior Member
    Επικοινωνείτε γενικότερα; Μιλάτε όταν είστε μαζί; Τι κάνετε; Αυτά δεν είναι φυσιολογικά όπως γίνονται, ειδικά όταν έχετε μόνο τόσο λίγο χρόνο οι δύο σας.

Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Καλησπέρα,

Αποστολία σου έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι στη ζωή καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις σε συνθήκες αβεβαιότητας. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα για το μέλλον.

Σχετικά με το σεξουαλικό σου θέμα, θα σου πρότεινα να δοκίμαζες με τον σύντροφο σου την τεχνική Karezza. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.healthline.com/health/karezza#bottom-line

Για το εάν έχει πρόβλημα σεξουαλικό ο σύντροφος σου πρέπει να εξετάσεις εκτός των άλλων και τα παρακάτω.

Έχει στύση; Ο σύντροφος σου κορυφώνει έστω και χειροκίνητα; Μήπως έχει στενή σχέση με την πορνογραφία;

Όλα αυτά θα πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

Τέλος μην πας από μια σχέση στην άλλη. Είναι λάθος προσέγγιση. Σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι στη ζωή ελκύουμε ότι εκπέμπουμε. Τροφή για σκέψη...
    Ευχαριστώ για το συνδεσμο.όσο για τον συντροφο έχει στυση απλά ολοκληρώνει πολύ γρήγορα και προσπαθούμε λιγο γι αυτό το λόγο.

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Επικοινωνείτε γενικότερα; Μιλάτε όταν είστε μαζί; Τι κάνετε; Αυτά δεν είναι φυσιολογικά όπως γίνονται, ειδικά όταν έχετε μόνο τόσο λίγο χρόνο οι δύο σας.
    Επικοινωνουμε αλλά όχι σε όλα. Φυσιολογικό το βρίσκω γιατί κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Μιλάμε όταν είμαστε μαζί απλά δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφεροντα θεωρω

Senior Member
    Δηλαδή αυτός ολοκληρώνει πριν μπει μέσα σου, κι εσύ από την άλλη του βάζεις φρένο. Μήπως δεν το έχει ξανακάνει ούτε αυτος;

Δηλαδή αυτός ολοκληρώνει πριν μπει μέσα σου, κι εσύ από την άλλη του βάζεις φρένο. Μήπως δεν το έχει ξανακάνει ούτε αυτος;
    Μετά από κάποια προκαταρκτικα και όταν προσπαθούμε λίγο μετά από δύο τρία λεπτά ολοκληρωνει.από ότι έχω καταλάβει δεν έχει πολύ εμπειρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξανά κάνει σεξ.πιο παλια μου είχε πει είχε κάνει και αργότερα μου είπε οχι

Senior Member
    Δεν έχει εμπειρία ούτε αυτός. Οπότε θα το βρείτε οι δύο σας. Τόσο το καλύτερο. Απλά όπως λες ότι σε περιμένει αυτός δύο χρόνια, θα πρέπει να τον περιμένεις κι εσύ μέχρι να βελτιωθούν οι αντοχές του. Μέχρι τότε να προσπαθείτε όλο και πιο συχνά. Κι επειδή αυτός μπορεί να νιώθει και χειρότερα από σένα αλλά να μην το λέει κάνε εσύ την αρχή και δείξε του ότι τον θέλεις. Θα πρέπει να απελευθερωθειτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μετά από κάποια προκαταρκτικα και όταν προσπαθούμε λίγο μετά από δύο τρία λεπτά ολοκληρωνει.από ότι έχω καταλάβει δεν έχει πολύ εμπειρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξανά κάνει σεξ.πιο παλια μου είχε πει είχε κάνει και αργότερα μου είπε οχι
    Για το λόγο αυτό προτείνω Karezza.

Θα βοηθήσει και τους δύο.

Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχουν σωτήρες στη ζωή. Φρόντισε να λύσεις τα θέματα σου. Ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο ώστε να κλείσεις όσα θέματα σε απασχολούν. Κράτησε ημερολόγιο, πίστεψε με βοηθάει πολύ.

Καμία σχέση δεν είναι καλή, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Δεν έχει εμπειρία ούτε αυτός. Οπότε θα το βρείτε οι δύο σας. Τόσο το καλύτερο. Απλά όπως λες ότι σε περιμένει αυτός δύο χρόνια, θα πρέπει να τον περιμένεις κι εσύ μέχρι να βελτιωθούν οι αντοχές του. Μέχρι τότε να προσπαθείτε όλο και πιο συχνά. Κι επειδή αυτός μπορεί να νιώθει και χειρότερα από σένα αλλά να μην το λέει κάνε εσύ την αρχή και δείξε του ότι τον θέλεις. Θα πρέπει να απελευθερωθειτε
    Ναι καλά όπως τα λέτε όλοι αλλά η σκέψη του άλλου που μπηκε στη ζωή μου με αναστατωσε.βέβαια αυτή η σκεψη δεν είχε μπει στο μυαλο μου πιο πριν αλλά τώρα μετά από ένα διάστημα διαφωνιων

Για το λόγο αυτό προτείνω Karezza.

Θα βοηθήσει και τους δύο.

Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχουν σωτήρες στη ζωή. Φρόντισε να λύσεις τα θέματα σου. Ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο ώστε να κλείσεις όσα θέματα σε απασχολούν. Κράτησε ημερολόγιο, πίστεψε με βοηθάει πολύ.

Καμία σχέση δεν είναι καλή, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά.
    Ο ψυχολόγος εμένα προσωπικα δεν με βοηθήσε σε κανένα θέμα μου

Senior Member
    Μια μέρα που θα είστε όλη μέρα μαζί, ξεκινά τον από νωρίς κι άμα τελειώσει άστον και σε κανένα δυωρο ξαναβάλε τον κάτω. Λογικά θα καθυστερήσει πιο πολύ να τελειώσει.

Μια μέρα που θα είστε όλη μέρα μαζί, ξεκινά τον από νωρίς κι άμα τελειώσει άστον και σε κανένα δυωρο ξαναβάλε τον κάτω. Λογικά θα καθυστερήσει πιο πολύ να τελειώσει.
    Έτσι ναι το ξέρω ότι καθυστερει στη δεύτερη αλλά εγώ δεν έχω ορεξη για δεύτερη.γενικα η διάθεση μου για σέξ ειναι μειωμένη

Senior Member
    Οκ αλλά να ξέρεις πως αν ο αστυνομικός θέλει μόνο σεξ και φτάσετε στο κρεβάτι, υπάρχει η περίπτωση να σε κάνει να νιώσεις τόσο άσχημα που να μη θες να ξαναδείς άντρα για καιρό. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου γιατί είσαι με αυτόν τον άνθρωπο; Απλά επειδή "ανέχεται" το θέμα σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ο ψυχολόγος εμένα προσωπικα δεν με βοηθήσε σε κανένα θέμα μου
    Μπορείς να δοκιμάσεις τότε με διαφορετικό ψυχολόγο.

Ο ψυχολόγος δεν θα σου λύσει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Ο ψυχολόγος θα σε καθοδηγήσει ώστε να μπορέσεις να γνωρίσεις το πρόβλημα σου και τις αιτίες που το δημιούργησαν. Αν το καταφέρεις αυτό, θα μπορέσεις σταδιακά να επιλύσεις όσα σε απασχολούν και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Συνεπώς χρειάζεται υπομονή.

Κάθε επιτυχής τερματισμός σε έναν μαραθώνιο αγώνα, ξεκινάει πάντα με ένα απλό (και πολλές φορές γενναίο - αλλά εξαιρετικά σημαντικό) πρώτο βήμα.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Οκ αλλά να ξέρεις πως αν ο αστυνομικός θέλει μόνο σεξ και φτάσετε στο κρεβάτι, υπάρχει η περίπτωση να σε κάνει να νιώσεις τόσο άσχημα που να μη θες να ξαναδείς άντρα για καιρό. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου γιατί είσαι με αυτόν τον άνθρωπο; Απλά επειδή "ανέχεται" το θέμα σου;
    Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί με αγαπάει και ανεχεται το θέμα μου.επειδή η πρώτη μου σχέση ήταν χειρότερη και από αυτήν που υποθετεις με τον αστυνομικο παρόλα αυτά βρήκα την δύναμη και συνέχισα με άλλον και ας μην τον ερωτευτηκα όπως τον πρωτο.αν βγω με τον αστυνομικο δεν θα αφησω τον σύντροφό μου τον τωρινο.απλά θα βγω γιατί νιωθω παραμελημενη από τον σύντροφό μου.ξέρω ότι ο άλλος θα θέλει μόνο σέξ γιατί είναι σπάνιο εως ακατορθωτο να βρεις άντρα που να ανεχεται το θέμα μου. Οπότε όταν θα με διώξει ο αστυνομικός να έχω το στήριγμα μου. Αυτές είναι οι σκεψεις μου και νιώθω τύψεις γι αυτές γιατί εγώ δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθω ότι θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο και να φέρθω έτσι σε εναν άντρα. Αλλα μετά την πρώτη μου σχέση με έχει πάρει η κατηφορα.ντρέπομαι γι αυτά που σκέφτομαι

Μπορείς να δοκιμάσεις τότε με διαφορετικό ψυχολόγο.

Ο ψυχολόγος δεν θα σου λύσει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Ο ψυχολόγος θα σε καθοδηγήσει ώστε να μπορέσεις να γνωρίσεις το πρόβλημα σου και τις αιτίες που το δημιούργησαν. Αν το καταφέρεις αυτό, θα μπορέσεις σταδιακά να επιλύσεις όσα σε απασχολούν και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Συνεπώς χρειάζεται υπομονή.

Κάθε επιτυχής τερματισμός σε έναν μαραθώνιο αγώνα, ξεκινάει πάντα με ένα απλό (και πολλές φορές γενναίο - αλλά εξαιρετικά σημαντικό) πρώτο βήμα.
    Τις αιτιες που δεν κάνω σέξ δεν μπορεσε ούτε η ψυχολογος να τις βρει.και οικονομικα δεν βγαινω για συνεδριες κάθε βδομαδα.οπότε αφου πηγα ένα χρόνο περίπου σε ψυχολογο τα παρατησα.άσε που μου ειπε ίσως χρειαστω σεξολογο και εγώ επειδή είμαι από επαρχία πρεπει να κάνω ταξιδι για να τον βρω

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast