Αναμεσα σε δυο αντρες! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 256
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο αστυνομικοσ ειναι ουκασ και αγροτησ κι εχει τρια παιδια και δουλευει 18ωρο για να προικησει τισ κορεσ του που ειναι 20 χρονων αυτοσ ειναι σαραντα πωσ εγινε αυτο αμα πασ να γαμησεισ κι εχεισ λεφτα σε τυλιγουν απο μικρο αυτα
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς

Senior Member
    Καλη προθεση χρειαζεται απλωσ η μεση ελληνιδα το 2000 ηταν η ματα χαρη τωρα ειναι ψευτικα ολα
    εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας και τοτε και τωρα υπαρχουν ψευτικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς
    χχααχ δεν καταλαβε και κανενας νομιζω :P

Senior Member
    Δεν ειναι απαραιτητο να καταλαβετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Δεν ρώτησα για να σε προσβαλλω απλά δεν καταλαβα

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    χχααχ δεν καταλαβε και κανενας νομιζω :P
    Δεν πειραζει καλή καρδιά.

Banned
    Συμφωνω με τα λεγομενα σου.επειδή έχω βγει και με αντρα με αισθηματα για μένα και με άντρα χωρίς. Μπορώ να διακρινω τη διαφορά. Έννοειται ότι με τίποτα δεν θέλω να μάθει ο ένας για το αλλον γιατί με τον αστυνομικό δεν έχουμε τιποτα.εκείνο που με στεναχωρει είναι γιατί δεν μπορεί να με δει και ο αστυνομικός αλλιώς? Με συναισθημα δηλαδή. Κάπου εκεί τα χάνω και στεναχωριεμαι και λέω δεν αξίζω πολλα
    μα επειδη ειναι αστηνομικος την βλεπει ετσι! λογο το οτι ειναι ψωνιο!! εσυ δεν φταις ουτε πρεπει να νιωθεις ενοχες! αν καταλαβα καλα εισαι εμφανισιμη κοπελα! αρα θα βρεις ανδρες μην αγχωνεσαι και προπαντων μην βιαζεσαι!! δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα για τον εαυτο σου αλλα και να μην βιαζεσαι!! πρεπει να το καταλαβεις το να μην βιαζεσαι!!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μα επειδη ειναι αστηνομικος την βλεπει ετσι! λογο το οτι ειναι ψωνιο!! εσυ δεν φταις ουτε πρεπει να νιωθεις ενοχες! αν καταλαβα καλα εισαι εμφανισιμη κοπελα! αρα θα βρεις ανδρες μην αγχωνεσαι και προπαντων μην βιαζεσαι!! δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα για τον εαυτο σου αλλα και να μην βιαζεσαι!! πρεπει να το καταλαβεις το να μην βιαζεσαι!!
    Γιώργο εμφανισιμη δεν ξέρω αν είμαι.εγώ πάντως δεν με βλέπω καθολου ωραία και όταν ένας ωραίος άντρας που ζητάει να βγουμε πάντα σκέφτομαι δεν μπορεί να με θέλει αυτός μάλλον θα θέλει μόνο σεξ.όπως και στην προκειμενη περίπτωση.δεν με ενδιαφέρει να βρω άλλους αντρες με ενδιαφέρει να βρω την ευτυχία και ακομη στα 30 την ψάχνω. Και δεν ξέρω τι να κανω.η συνάντηση με τον αστυνομικο που δίνει χαρά. Αλλά η σχέση μου με το σύντροφο μου μου δίνει ασφάλεια σιγουριά και αγάπη αλλά λείπει το πάθος και ο έρωτας.

Άσε Γιωργο που εκτος των άλλων θεωρώ θα με τιμωρησει ο θεός για όλα αυτά. Δηλαδή για τα ψέμματα που λέω στον σύντροφο και θα βγω με άλλον. Σαν να έχω χάσει τον εαυτό μου και την ηθικη μου.σαν να μην είμαι εγώ αυτή που τα σκεφτεται αυτά. Πότε δεν φανταζομουν ότι θα σκεφτομαι να κάνω τετοιο.νιώθω ενοχές και φοβάμαι μην τα κανω όλα χειρότερα και γινω και χειρότερα

Senior Member
    Άσε Γιωργο που εκτος των άλλων θεωρώ θα με τιμωρησει ο θεός για όλα αυτά. Δηλαδή για τα ψέμματα που λέω στον σύντροφο και θα βγω με άλλον. Σαν να έχω χάσει τον εαυτό μου και την ηθικη μου.σαν να μην είμαι εγώ αυτή που τα σκεφτεται αυτά. Πότε δεν φανταζομουν ότι θα σκεφτομαι να κάνω τετοιο.νιώθω ενοχές και φοβάμαι μην τα κανω όλα χειρότερα και γινω και χειρότερα
    Ασε τον θεο στος δουλειες του. Λογικα θα γινει το σύνηθες, θα βρεις καποιον που θα τον ερωτευθεις, θα τον γουσταρεις, θα νοιωθεις παθος και έρωτα αλλα για αυτον θα εισαι το στήριγμα του οταν θα σπαζεται απο τις αλλες που θα πηδάει και θα σου πουλάει παραμυθια μονο οταν θα σε εχει αναγκη και εσυ θα λες παντα ναι.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ασε τον θεο στος δουλειες του. Λογικα θα γινει το σύνηθες, θα βρεις καποιον που θα τον ερωτευθεις, θα τον γουσταρεις, θα νοιωθεις παθος και έρωτα αλλα για αυτον θα εισαι το στήριγμα του οταν θα σπαζεται απο τις αλλες που θα πηδάει και θα σου πουλάει παραμυθια μονο οταν θα σε εχει αναγκη και εσυ θα λες παντα ναι.
    Δηλαδή προδικαζεις από τώρα ότι ο αστυνομικός θα πηδαει και άλλες και εμένα θα με εχει μόνο για τις ανάγκες του? Πως ξέρεις από τώρα τι εξέλιξη θα έχει το θέμα?
    Last edited by Αποστολια; 20-03-2019 at 10:21.

Banned
    aποστολια μου θα σου πω αυτο που χω καταλαβει τα οσα χρονια μου ζω ! στον τομεα των αισθηματικων κινησεων οτι γινετε γρηγορα γρηγορα και με βιασινη! καπως ετσι τελειωνει ,καπως ετσι θα ειναι παντα αυτη η σχεση! αρπα κολα ,στα γρηγορα και επιπολαια οπως αρχιζει!!
    κανε λιγο υπομωνη! μην βιαζεσαι! δεν σου λεω να το παρατησεις αλλα μην αγχωνεσαι

Banned
    βρε αποστολια μου! αληθεια υπαρχει κατις που σε κανει τοσο βιαστηκει?? αληθεια? υπαρχει καποιος λογος που το βιαζεσαι τοσο πολυ? μην ειναι να μετακομησεις? η υπαρχει καποια αρρωστια? μημπως σε πιεζουν οι γονεις σου? πες μας! διοτις δειχνεις πολυ βιαστηκια!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    βρε αποστολια μου! αληθεια υπαρχει κατις που σε κανει τοσο βιαστηκει?? αληθεια? υπαρχει καποιος λογος που το βιαζεσαι τοσο πολυ? μην ειναι να μετακομησεις? η υπαρχει καποια αρρωστια? μημπως σε πιεζουν οι γονεις σου? πες μας! διοτις δειχνεις πολυ βιαστηκια!
    Όχι δεν έχω καμία βιασυνη εγώ. Αντίθετα ο σύντροφος μου ψάχνει να νοικιασει νέο σπίτι για να μείνουμε μαζί και ας μην έχουμε κάνει σεξ.εγώ απεναντιας δεν θέλω να πάω γιατί φοβαμαι τις βιασυνες και τις ευθύνες. Τώρα όσον αφορά τον αστυνομικο δεν θεωρώ ότι βιαστηκα κάπου. Μου είπε δύο τρεις φορές να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο και του είπα όχι.αν μου προτείνει καφέ με το φως της ημέρας θα πάω. Αλλιώς θα κάτσω στα αυγά μου.σε ποιο θέμα βιαστηκα Γιώργο μου?

Banned
    συγνωμη για την διατυπωση που εκαμα τωτες! ετσι σημπερανα απο την προχηρη αναδρομη των εως τωρα μηνυματων σου! αφου δεν βιαζεσαι τωτες πολυ καλα! Ηαποψη μου θα ηταν να κανεις ενα ρησταρτ, να ζητησεις απο τον συντροφο σου να μην σε πιεζει για να σηζεισετε, θελω να πω να του πεις να μηνεις με τους δικους σου και οταν νιωσεις ετοιμη ,πες του, τωτες θα ερθω! Αυτο κατα την γνωμη μου να του πεις!
    Οσο για τον αστυνομο εαν θες την γνωμη μου παρατα τον πριν σου φερει στεναχορια! διοτις και θα υπαρχει μοναχα σαρκικη επαφη οπου λογο του ηθους σου θα σε πικρανει, και με τον συντροφο σου θα υπαρξει προβλημα οπως καταλαβαινεις! Αποστολια μου ! η αποψη μου ειναι οτι επειδη δεν φενεσαι κοπελα οπου κανει εφημερες σχεσεις! επειδη δειχνεις κοπελα οπου αναζητας την συναισθηματικη επαφη προτηστος και οχι αποκληστικα την σαρκικη επαφη! δειχνεις κοπελα με ρομαντησμο! με πλουσια συναισθηματα ! κατις που δυστυχως τα τελευταια χρονια ολο κι πιο σπανια το συναντας σε κοπελες! Αποστολια, πειδη σε βλεπω να εχεις ενοχες για τα οσα καμεις θα σπυ πω κατις! πρεπει να νιωθεις υπερηφανη για τον εαυτο σου! πρεπει να καταλαβεις οτι οι αρχες και ο τροπος που σε μεγαλωσαν οι δικοι σου φαινετε οτι τα τιμας με ψηλα το κεφαλη ! αξιζεις πολλα και δεν πρεπει να εχεις κανενα ειδος ντροπης! διοτις και δεν εχεις κανει κατι κακο αλλα και γιατι απλα δεν σκεφτεσαι κατι το τρελο! αυτο που σου περναει απο το μυαλο θα περναγε απο καθε αλλης κοπελας στην θεση σου! -μην σου πω οτι πρωτα θα τα εκανε! - μην νιωθεις λοιπον ντροπη! απεναντιας να νιωθεις τιμη !
    Αποστολια ,εργαζεσαι? θελω να πω, μπορεις να εισαι αυταρχεις?

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast