Αναμεσα σε δυο αντρες! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 256
    Senior Member
    Στο είπα και πιο πριν πως το να συμβιβάζεσαι σε μια σχέση με κάποιον που δεν αγαπάς είναι καταστροφικό για τον εαυτό σου. Ακόμα και σεξ να κάνετε αν ο ένας δεν αγαπήσει τον άλλο ποτέ δεν θα είστε πλήρεις. Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο και για τους δύο είναι να καταφέρετε να ολοκληρώσετε στο θέμα σεξ. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει πάθος. Θα είναι ένα βήμα μπροστά και για τους δύο. Μετά μπορείτε να χωρίσετε και να αναζητήσετε αυτό που θέλετε με άλλον αέρα... Συγκεκριμένα εσύ είσαι μόνο 30 χρονών, απόλαυσε τη ζωή, απόλαυσε τον έρωτα, μην κολλάς με το θέμα σου κι επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι περίπου στην ίδια κατάσταση με σένα, δεν νομίζω ότι θα εχεις καλύτερη ευκαιρία για να ολοκληρώσεις.

Banned
    Αποστολια δεν πρεπει να νιωθεις ετσι -κατα την δικη μου γνωμη, κατα τον δικο μου κωδικα αξιων στα ερωτικα θεματα - δεν πρεπει να νιωθεις λοιπον τυψεις απο την στιγμη που σε "ξεχναει" καποιος,που δεν ειναι σωστος προς εσενα ενω εσυ εχεις επενδησει ερωτικα μαζι του!τωτες γτ. να εχεις ενοχες?
    Εκτως εαν αντιμετωπιζει καποια σοβαρα προβληματα και οπου αυτα φταινε για οποιο προβλημα στην σχεση σας, σε αυτην την περιπτωση ισως αυτος εχει την αναγκη σου!! ξερεις Αποστολια , στις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων εννοειτε οτι ο ανδρας ειναι αυτος που πρεπει και οφειλει να κανει την γυναικα να νιωθει ασφαλεια! να την κανει να μην φοβαται για το αν αυριο σστο σπιτι τους , το παιδακι θα εχει να φαει! εμεις οι ανδρες πρεπει αυτο το προβλημα οχι μονο να το εχουμε λυμενο αλλα και να φαινετε οτι μπορουμε να το εχουμε λυμενο! ομως σε θεματα συναισθηματικα, σε θεματα που για εσας τις γυναικες δειχνουν χαζα και παιδικα, εκει μερικες φορες εχουμε αναγκη την συντροφο μας να μας δωσει μια αγγαλια !! να μας παρεχει την στοργη που αντικαθηστα την μητρικη στοργη, αυτα ειναι πραγματα ψυχοναλυτικης αναλυσης οπου δεν τα ανοιγω διοτις επειδη δεν ειμαι ειδικος μπορει να τα μεταφερω λαθος, παρα το οτι εχω υποστει αυτην την εμπειρια της ψυχαναλυσης! χαχαχα.
    Αποστολια, οτι και να αποφασησεις να πραξεις η συμβουλη μου θα ηαν να το πραξεις με οσο πιο αργα βηματα μπορεις! μην βιαστεις! δεν ειναι κακο να μεινεις μονη σου, απεναντιας το να νιωσεις για λιγο αυτονομη και αυταρχεης θα σου δωσει παραπανω αξια, θα σε κανει πιο εκλεκτικη και πιο σωστη στις κριεις σου προς τον ανδρικο πληθυσμο και φυσηκα προς τον υποψηφιο μετεπειτος συντροφο σου οπου ευχομεθα να υπαρξη και ο μοναδικος , ειδανικος και αποκλειστικος σου ανδρας!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.έχετε δικιο και οι δυο.όντως το θέμα είναι πρωτα να ολοκληρώσουμε και μετά αποφασιζουμε.εγώ δεν θα τον δίωξω ποτέ γιατί αγάπη αληθινή δεν νομίζω να ξανά βρω.αλλά αν θα βγω ταυτόχρονα και με άλλον είναι κάτι που ταλανιζει το μυαλό μου πολύ και δεν ξέρω τι θα κανω

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.έχετε δικιο και οι δυο.όντως το θέμα είναι πρωτα να ολοκληρώσουμε και μετά αποφασιζουμε.εγώ δεν θα τον δίωξω ποτέ γιατί αγάπη αληθινή δεν νομίζω να ξανά βρω.αλλά αν θα βγω ταυτόχρονα και με άλλον είναι κάτι που ταλανιζει το μυαλό μου πολύ και δεν ξέρω τι θα κανω
    Βγες με 10!! αλλα οχι με μπατσο, η μπορεις τωρα που εχουμε αποκριες να βρεις καποιον που να εχει ντυθει μπατσος και να σου φυγει το αχτι βρε κοπελα μου! χαχα,,, στο λεω ξανα, προσεχε τους μπατσους!!! ειναι επικινδηνοι οι πιο πολλοι απο αυτους!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Βγες με 10!! αλλα οχι με μπατσο, η μπορεις τωρα που εχουμε αποκριες να βρεις καποιον που να εχει ντυθει μπατσος και να σου φυγει το αχτι βρε κοπελα μου! χαχα,,, στο λεω ξανα, προσεχε τους μπατσους!!! ειναι επικινδηνοι οι πιο πολλοι απο αυτους!
    Δεν έχω άχτι με μπάτσους.απλά έτυχε αυτός που με προσεγγισε την δεδομένη στιγμή να κάνει αυτή τη δουλειά.εμένα το θέμα μου είναι ότι θέλω να είμαι σωστή απέναντι στο σύντροφο μου αλλα οι σκέψεις μου για τον άλλον δεν ταιριάζουν με τις αρχές μου.αυτό με ταλαιπωρει

Senior Member
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω πως ακριβώς σε βοηθάει στο σεξουαλικό ο σύντροφός σου. Μάλλον απλά βολεύεται κι αυτός σε μία demi κατάσταση και δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να πάτε ένα βήμα παρακάτω και οι δύο. Δηλαδή εκεί που δεν γίνεται διείσδυση, αυτός τελειώνει και μετά αυτό ήταν. Ένας πιο πρόθυμος μετά από λίγο θα ξαναπροσπαθούσε να σε ερεθίσει και να τον ερεθίσεις και να πάτε σε δεύτερο γύρο και σε τρίτο αν χρειαστεί και σιγά σιγά κάποια στιγμή θα ερχόταν κι η διείσδυση και όλα. Απλά εσύ είσαι ξενερωμένη μαζί του, αυτός πιθανόν το ίδιο και κάθεστε και κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλο και μένετε μαζί από ανασφάλεια και οι δύο. Μπορεί να σε νοιάζεται ως κάποιο βαθμό, αλλά όπως τα περιγράφεις δεν σε αγαπάει, τουλάχιστον όχι ερωτικά. Στο ξαναείπα, αγάπη τέτοια μπορεί να ξαναβρείς κι από την αδερφή σου ας πούμε, δεν είναι λόγος να μένεις σε μία σχέση. Καλύτερα μείνε μόνη σου. δούλεψε τις ανασφάλειές σου, βρες παρέες κι ενδιαφέροντα να χτίσεις αυτοπεποίθηση και κάποια στιγμή θα βρεις κάποιον κατάλληλο για σχέση.

Senior Member
    Καλημέρα. Αν δε γυρίζει σήμερα να πάτε καμιά βόλτα, μη μείνεις πάλι μέσα και καις το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να βγεις έξω με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο κι όχι με κάποιον που δε γνωρίζεις, ώστε να ξεκολλήσεις προσωρινά από όλο αυτό. Γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερο γίνεται, και να μην έχεις και τύψεις που θα βγεις. Βγες και διασκέδασε και μην το σκέφτεσαι. Δείξε του έστω κι έτσι τι είναι αυτό που σου στερεί.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω πως ακριβώς σε βοηθάει στο σεξουαλικό ο σύντροφός σου. Μάλλον απλά βολεύεται κι αυτός σε μία demi κατάσταση και δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να πάτε ένα βήμα παρακάτω και οι δύο. Δηλαδή εκεί που δεν γίνεται διείσδυση, αυτός τελειώνει και μετά αυτό ήταν. Ένας πιο πρόθυμος μετά από λίγο θα ξαναπροσπαθούσε να σε ερεθίσει και να τον ερεθίσεις και να πάτε σε δεύτερο γύρο και σε τρίτο αν χρειαστεί και σιγά σιγά κάποια στιγμή θα ερχόταν κι η διείσδυση και όλα. Απλά εσύ είσαι ξενερωμένη μαζί του, αυτός πιθανόν το ίδιο και κάθεστε και κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλο και μένετε μαζί από ανασφάλεια και οι δύο. Μπορεί να σε νοιάζεται ως κάποιο βαθμό, αλλά όπως τα περιγράφεις δεν σε αγαπάει, τουλάχιστον όχι ερωτικά. Στο ξαναείπα, αγάπη τέτοια μπορεί να ξαναβρείς κι από την αδερφή σου ας πούμε, δεν είναι λόγος να μένεις σε μία σχέση. Καλύτερα μείνε μόνη σου. δούλεψε τις ανασφάλειές σου, βρες παρέες κι ενδιαφέροντα να χτίσεις αυτοπεποίθηση και κάποια στιγμή θα βρεις κάποιον κατάλληλο για σχέση.
    Καλημέρα. Κοίτα για να μιλήσω από την δική μου την πλευρά δεν μπορώ αμέσως να περάσω δεύτερο και τρίτο γύρω.για τους άντρες δεν ξέρω αν μπορουν τόσους γυρους.εντάξει μέχρι δύο ας πούμε εκεί από εκεί και περαν δεν ειμαστε μηχανές να παταμε το κουμπί. Ήμουν καποιο διάστημα μόνη αλλά ηταν καταστροφη πιστεψε με.αυτός με βοήθησε και σταμάτησα τα χάπια και έχω μια φυσιολογικη ζωη.

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Καλημέρα. Αν δε γυρίζει σήμερα να πάτε καμιά βόλτα, μη μείνεις πάλι μέσα και καις το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να βγεις έξω με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο κι όχι με κάποιον που δε γνωρίζεις, ώστε να ξεκολλήσεις προσωρινά από όλο αυτό. Γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερο γίνεται, και να μην έχεις και τύψεις που θα βγεις. Βγες και διασκέδασε και μην το σκέφτεσαι. Δείξε του έστω κι έτσι τι είναι αυτό που σου στερεί.
    Καλημέρα. Σήμερα είχαμε πει να πάμε μια βόλτα αλλά επειδή χθες στεναχωρηθηκα που έμεινα μέσα ενώ ήθελα να βγω ξύπνησα στραβα και την ακύρωσαν τη βόλτα. Δεν έχω διάθεση να βγω εξω ούτε να βγω μαζί του και προτίμησα να μείνω σπιτι

Senior Member
    Κάνεις κακό στον εαυτό σου έτσι. Αυτό που σου λείπει αυτή τη στιγμή είναι να βγεις να διασκεδάσεις. Ουσιαστικά. Μην εξαρτάσαι από άτομα. Βγες έξω και ζήσε και μη σκέφτεσαι τίποτα απ' όλα αυτά. Δηλαδή είχατε κανονίσει και του έριξες άκυρο;

Κάνεις κακό στον εαυτό σου έτσι. Αυτό που σου λείπει αυτή τη στιγμή είναι να βγεις να διασκεδάσεις. Ουσιαστικά. Μην εξαρτάσαι από άτομα. Βγες έξω και ζήσε και μη σκέφτεσαι τίποτα απ' όλα αυτά. Δηλαδή είχατε κανονίσει και του έριξες άκυρο;
    Περίπου .του είχα πει ότι δεν ήθελα και πολύ να πάμε αλλά θα το συζητουσαμε σήμερα. Αλλά εχω πραγματικά πολύ χάλια διάθεση.εγώ ήθελα να διασκεδασω χθες αυτός θέλει σήμερα και καταληξαμε και τις δύο μέρες χωρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καλημέρα. Κοίτα για να μιλήσω από την δική μου την πλευρά δεν μπορώ αμέσως να περάσω δεύτερο και τρίτο γύρω.για τους άντρες δεν ξέρω αν μπορουν τόσους γυρους.εντάξει μέχρι δύο ας πούμε εκεί από εκεί και περαν δεν ειμαστε μηχανές να παταμε το κουμπί. Ήμουν καποιο διάστημα μόνη αλλά ηταν καταστροφη πιστεψε με.αυτός με βοήθησε και σταμάτησα τα χάπια και έχω μια φυσιολογικη ζωη.
    Μα αν πράγματι σε άναβε και τον άναβες ερωτικά, μετά από λίγο σαφώς και θα μπορούσες να περάσεις στον επόμενο γύρο μετά από λίγο. Απλά έχετε μπει σε ένα φαύλο κύκλο όπου από την αρχή υπάρχει ξενέρα, δεν τελειώνετε όπως θα θέλατε, ξενερώνετε περισσότερο και φτου κι απ΄την αρχή. Τι νομίζεις ότι θα μπορούσε να αλλάξει; Εγώ δεν βλ΄πω κάτι όπως τα λες!

Senior Member
    Σωστός! Το θέμα δεν είναι να εξαρτάς την διάθεσή σου και το πρόγραμμά σου αποκλειστικά από ένα άτομο, αλλά να περνάς και μόνη σου καλά ή και με άλλους ανθρώπους. Να μη περιορίζεσαι στον ένα.

Μα αν πράγματι σε άναβε και τον άναβες ερωτικά, μετά από λίγο σαφώς και θα μπορούσες να περάσεις στον επόμενο γύρο μετά από λίγο. Απλά έχετε μπει σε ένα φαύλο κύκλο όπου από την αρχή υπάρχει ξενέρα, δεν τελειώνετε όπως θα θέλατε, ξενερώνετε περισσότερο και φτου κι απ΄την αρχή. Τι νομίζεις ότι θα μπορούσε να αλλάξει; Εγώ δεν βλ΄πω κάτι όπως τα λες!
    Κοίτα και με την προηγούμενη μου σχέση που ημουν ερωτευμενη πολύ και ερωτικά τον ήθελα πολύ πάλι δεν μπορούσα να περάσω σε δεύτερο γύρω αφού τελειωναμε.γιατί δεν τελιωνεις και σε ένα λεπτό θες κάποιο χρόνο σεβαστό χρονο για να γίνει αυτό. Βέβαια ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικα.δεν έχω και πολλές εμπειριες οπότε δεν μπορώ να τοποθετηθω επειδή του θέματος.

Σωστός! Το θέμα δεν είναι να εξαρτάς την διάθεσή σου και το πρόγραμμά σου αποκλειστικά από ένα άτομο, αλλά να περνάς και μόνη σου καλά ή και με άλλους ανθρώπους. Να μη περιορίζεσαι στον ένα.
    Δυστυχώς αυτή την στιγμή μόνο αυτόν έχω. Οι φίλες μου παντρευτηκαν και οι αδερφες μου και γενικά είμαι κλειστη σε νέες γνωριμίες οπότε η διασκεδαση μου εξαρταται από αυτόν.

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast