Ρατσισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 88
    Banned
    Όχι,δεν θα κάτσω έχετε δίκιο ,όποιον ή όποια μιλάει εδώ άμα του συμπερθω όπως μου συμπεφερεστε εσεις,εμενα θα με διαγράψουν. Δεν είναι ρατσισμός Για να επιβιώσω με άτομα σαν τον πάνου και τον Αλεξανδρο ,την αποστολια...σε τέτοια ατομα δεν χαλαω το χατήρι.Ναι δεν υπάρχει ρατσισμός,εγω φταιω.Ομολογω το να εκφράσω την αντίθετη γνώμη μου εκλαμβάνεται ως επιθετικότητα .Ορίστε το έρμαιο.Α λλος να ξεκαβλώσει θέλει .Ελάτε περαστε γαμηστε τσιμουδιά δεν θα βγάλω ,το πήρα το μάθημα μου.

Banned
    Eτσι είμαι 15522785663581715663562

Banned
    Σου φαινομαι να χρειάζομαι υποστήριξη;Εγώ είμαι αυτή που καλείται να υποστηρίζω.Σου φαινομαι να έχω καμιά ανάγκη;

Banned
    Δεν έχω την κλασσική ,ελληνική ομορφιά.Οταν αλλαξα σχολείο οι συμμαθητές είπαν στις μανάδες τους ,μαμά μας ήρθε ενα ρωσσακι. Δεν ε χω εγώ πρόβλημα με αυτό ούτως ή άλλως αγαπημένοι μου συγγενείς είναι μισοί ρώσσ οι, γενικά πολλά ξαδέρφια μου είναι από μικτούς γάμους .Αγαπώ α ν θρωπους από διάφορες χώρες.

Banned
    Το θέμα ε είναι ότι όταν θελουν με το στανιό να μιλησεις μία γλώσσα που δεν γνωρίζεις.Εγω είμαι χασιώτισσα από τα χάσια τα βουνά.Εχω βαθιές βλάχικες ρίζες.Τώρα μαθαίνω ρουμάνικα.E u sunt Kiki.

Banned
    Επίσης,μου άρεσει το κέντημα η ποίηση και είμαι ευαίσθητη,δεν κοροιδευω είναι γεγονός.

Banned
    Λοιπόν,απλα πρέπει να κατανοήσουν όλοι,οτι όταν ένας Άνθρωπος έχει αγαπή για τα πάντα.Αυτοεξεφτελισμος γίνεται η προσδοκια των άλλων.Βαρεθηκα.Βαριέμαι .Είναι ένα υπέροχο συναισθημα που με ωθει σε εποικοδομητικες δραστηριότητες.

Banned
    Επίσης θαυμαζω τον ελληνικό πολιτισμό,αλλα δεν με κάνει να νιώθω περήφανη, που είμαι ελληνίδα.Μισω την βαρβαρη "νοοτροπία"του έλληνα.Ντρεπομαι επίσης που είμαι γυναίκα με κριτήριο τις γυναίκες που έχω γνωρίσει.Δεν είμαι γυναίκα,δεν είμαι ελληνίδα.Να γυρίσω στην χώρα μου;Από που με διώχνουν;Από την σκατογη που μόνο τον αέρα που αναπνέω δεν πληρωνω

Banned
    Ή ******* ωραία Ελένη,η ζηλιάρα ηρα,η εξυπηρετικη αριάνδη,η πίστη πηνελοπη με τους τόσους μνηστήρες,τι μας διδάσκουν;Ή πολεμοχαρής αθηνά ως θεά της σοφίας,Η πληγωμένη αρτεμη από ανεκπλήρωτο έρωτα θέα του κυνηγιού.Ακεραια μορφή η εκκεντρικη τηλεφασα.Καραγκιοζηδες στις όρνιθες ντυμένοι γυναίκες,ο πλούτος να καλοδεχεται σε πλούσιο σπίτι.Και η κοκκινοσκουφιτσα να φοράει κόκκινα.Κ αι επίσης δεν μου αρέσουν τα κομμένα τριαντάφυλλα είναι το πιο φριχτό δώρο.

Banned
    Πάντα στολίζω το τραπέζι μου με άνθη πασχαλιά,αμυγδαλιας και μου αρέσουν τα λουλούδια φυτεμένα στο χώμα.

Banned
    Επίσης βρωμαω είμαι τρεις μέρες αλουστη με την ίδια φόρμα και νιώθω μία χ αρά.Ε χω τα πόδια μου αξυριστα και δεν εισπρατω την φρικη του ενδεχομένου αρνητικής κρίσης .Είχα πάθει πανικό εχωντας μου ξεφύγει τρίχα και την πήρα χαμπαρι στην παραλία.Δεν έχω πια αποστειρωμενο το σπίτι μου και το κορμί μου

Banned
    Τα απολυμαντικά χασαν ένα καλό πελάτη.Ζορίζομαι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να σκουπίζω και να σφουγγαρίζω κάθε μέρα.Ζω σύμφωνα με την βρωμιαρικη νοοτροπία των γυρών μου.Ελα μου ντε που εγώ το σπίτι μου δεν το χω μουσείο και ζούμε μέσα και είναι καθήκον μου και δικαιωμα μου να κάνω τις δουλειές μου,Τα δικαιώματα μου να πρατω ως γουσταρω και ας στραβωνουν που βγάζω και αερίζω τα πάντα στο σπίτι.Ειναι θέμα καταγωγής,τωρα αν λένε το γυφταριο άρχισε τα ίδια ,ποσος με νοιάζει,με ενοχλεί η σκόνη.

Banned
    Έτσι κάνουμε τις δουλειές εμεις οι βλάχοι,νοικοκυρούλα.Πρώτα πλένουμαι το μπαλκόνι,το κάνουμε λαμπικο μετακομίζουμε έξω παπλώματα,χαλια,ριχταρια για να αεριστουν και σκουπιζουμε και σφουγγαρίζουμε.Τωρα εάν είμαι βλαχορουμάνα; Τι να κάνω καθαρή φαρα είμαστε..Θα ζήσω όπως το προστάζουν οι παραδόσεις του τόπου μου.Ημουν πολυ ευγενική .

Banned
    Και τριγωνη τυρόπιτα στα σχολικά κυλικεία

Banned
    Ελάτε περαστε γ............ τσιμουδιά δεν θα βγάλω ,το πήρα το μάθημα μου.
    δεν εχω καταλαβει το πως θα τα κανουμε ολα αυτα ενω δεν εχουμε συναντηθει ουτε μια φορα απο κοντα και ενω ειμαστε γνωστοι αγνωστοι απο το ιντερνετ εσενα ξαφνικα σου την εδωσε και αρχισες να βλεπεις τα παντα ως απειλες και εγιναν ολα ανω κατω

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast