Ρατσισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Κορίτσι μου γλυκο με παρεξηγησες.εγώ δεν ήθελα να σε μειώσω. Προς θεού δεν έχω κάτι απέναντι σου.απλά πιο πάνω αν διαβάσεις αυτά που εγραψες μου είπες εσύ ή ίδια ότι έχεις κομπλεξ ιδεατης προσωπικοτητας και εγώ σε ρώτησα τί είναι αυτό και ποιος σου είπε κάτι τέτοιο.μπορει να μην κατάλαβα εγώ αυτά που εγραψες και σου ζητώ συγνώμη αν σε προσβαλλα καπου
    Μου θυμίζει την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ισχυριζόταν ξεδιάντροπο μπρος σε όλους ότι με πήρε τηλέφωνο στο κινητό,χωρις να χω καν κινητο ,να σαι καλά με εφτιάξες .

Quote Originally Posted by Μαγδα View Post
    Μου θυμίζει την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ισχυριζόταν ξεδιάντροπο μπρος σε όλους ότι με πήρε τηλέφωνο στο κινητό,χωρις να χω καν κινητο ,να σαι καλά με εφτιάξες .
    Οκ εμένα μη μου μιλάς. Αν θες όμως πες στους άλλους το πρόβλημα σου για να σε βοηθησουν.να σαι καλά κορίτσι μου

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Οκ εμένα μη μου μιλάς. Αν θες όμως πες στους άλλους το πρόβλημα σου για να σε βοηθησουν.να σαι καλά κορίτσι μου
    Με την ευχή της παναγίας και του θεού,αποχαιρετω την τόσο δοτική απόστολία.Το θέμα είναι ότι τσαντιστηκα και δεν μου βγήκαν τα ν στο τέλος.Οταν εκνευριζομουν εγραφα με ν πχ Εμεναν με λενεν ...

Με την ευχή της παναγίας και του θεού,αποχαιρετω την τόσο δοτική απόστολία.Το θέμα είναι ότι τσαντιστηκα και δεν μου βγήκαν τα ν στο τέλος.Οταν εκνευριζομουν εγραφα με ν πχ Εμεναν με λενεν ...
    Αληθεια τώρα από καθαρο ενδιαφέρον και μόνο τι σε βασανιζει?

Banned
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Κοίταξε να δεις! Δεν είσαι η μόνη που έχει προβλήματα δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο χωρίς να μην έχει πρόβλημα σε κάποια από αυτά μπορεί να φταινε άλλοι όχι όμως σε όλα, κάπου φταις και εσύ, μη τα βάζεις μαζί μας δεν σου κάναμε κάτι γιαυτό υπάρχει το φόρουμ έτσι ώστε να συζητάμε για τα προβλήματα μας κι αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ξεκόλλα δεν είμαστε εμείς ο εχθρός σου, τι τα βάζεις με τον Γιώργο σου είπε το αυτονόητο απλά γίνε πιο συγκεκριμένη στο τι σε απασχολεί ώστε να μπορέσουμε να κουβεντιασουμε να συζητήσουμε να αναλύσουμε και να βγει μια άκρη, αλλά δεν μας λες.. Τι πρόβλημα έχεις?

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Εγώ όπου φταιω δικάστηκα.

Banned
    Επίσης από φυση μου είμαι λίγο κλειστος χαρακτήρας,και καλό χριστιανοπουλο ήμουν μικρή,αλλα ή αλλαζωνια των αθεων με έκανε να χ ασω την πίστη μου.Το ν α παραφράζονται τα λόγια μου από κάθε τυχαρπαστο δεν με ενοχλεί το να θέλουν να βελτιώσουν τα μέσα μου με τα δικά τους πιστεύω.Σαν καλή χριστιανή ποτέ δεν προσευχομουν,ο θεός έχει πολλές δουλειές.

Banned
    Εγω στραβωμα έφαγα και πάντα όσο με άφηναν αγνωματευτη απεδιδα την νόσο στο ρατσισμό. Σημερα είδα ότι ο αριστερός μου αστράγαλος έχει ξεστρατήσει τελείως.Θα κλείσω ένα ραντεβού με ορθοπεδικό και θα στανιάρω.

Banned
    Αποστολια μην ζητας συγνωμη! συγνωμη σου οφηλει η Μαγδα! Αλλαδεν πειραζειδειχνεις το ανωτερο του ηθους σου.
    Μαγδα, συ δεν λες οτι εχεις ανδρα και παιδια αν δε καμω λαθος? ο ανδρας σου που ειναι σε ολα αυτα που περνας? Διοτις την στιγμη αυτη που μηλαμε ειναι στανταρ πως εισαι υπο την επιρια δυνατων φαρμακων, δεν ξερω ακριβως ποια φαρμακα εχεις παρει αλλα φανταζομαι ποια εχεις παρει! αληθεια που ειναι η οικογενεια σου σε ολα αυτα? οι γονεις σου? τα αδελφια σου? και κυριος ο ανδρας σου? λογικα τωρα θα επρεπε πρωρα απο ολους αυτοι να τρεξουν διπλα σου για να σου σταθουν σε μια ομολογουμενος δυσκολη φαση που περνας! οσο κι να μας κραζεις ειναι αληθοφανες οτι εισαι αρκετα πικραμενη απο καποιες καταστασεις που ζεις , κανει μπαμ οτι βρησκεσαι σε πολυ ασχημη κατασταση! εμις , εδω, σε αυτην την γωνια του ιντερνετ προτηθομεθα να σου σταθουμε με τον φτωχο αυτον τροπο, με το να σου γραψουμε δυο λογια, με το να προσπαθησουμε να σου γραψουμ , με το να μας διαβασεις απο μια οθωνη που στην αλλη της πλευρα υπαρχουν ζωντανοι ανθρωποι με αγαπη και συναισθηματα αλληλεγγυης προς εσενα! θα προσπαθησουμε να σου πουμε λογια στοργης και μικρης συμπαραστασης! ωστε να νιωσεις οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι εχθρηκοι απεναντι σου! ξερω οτι αυτο σε εξοργηζει! σε νευριαζει σαν διαπηστωνεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να νιωσεις ομορφα! σε νευριαζει που υπαρχουν ανθρωποι οπως ο ΚΑΡΜΑ κι η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ξενερωνεις διοτις σου χαλαει αυτο που εχεις πλασει μεσα σου για ολων τον κοσμο! οτι ολοι ειναι καθαρματα και οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για εσενα! και σαν βλεπεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα νευριαζεις κι για αυτο μας βριζεις! καμω λαθος Μαγδα?

Banned
    Συγχηστικα και έφαγα κάνα πέντε έξι λεξουλες,ειμαι ένας άνθρωπος με ακαταλαβιστικο συντακτικό,ενας ανθρωπος.
    εισαι ενας ανθρωπος με μια μονιμη αρνηση που θες οι αλλοι να διχνουν κατανοηση ενω εσυ δε προσπαθεις για τιποτα.αλλα να λες ολη την ωρα μπλα μπλα μπλα θα θα θα για να μιλας και να περνα η ωρα σα να ειναι κομπολοι

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εισαι ενας ανθρωπος με μια μονιμη αρνηση που θες οι αλλοι να διχνουν κατανοηση ενω εσυ δε προσπαθεις για τιποτα.αλλα να λες ολη την ωρα μπλα μπλα μπλα θα θα θα για να μιλας και να περνα η ωρα σα να ειναι κομπολοι
    συμφορμητη Αλεξανδρε αντιλαμβανομεθατην οργη σου προς το μελος αυτο και προς την οποια συμπερηφορα του.Ομως Αλεξανδρε και επηκαλουμε την μεγαλη σου καρδια και την ευσπλαχνια σου ! δωσε της ευκερεια να μας εξηγησει το προβλημα της, δωσε τηςλιγο χρονο να ξενερωσει ,να μπορεσει να αποχτησει μια συγκροτημενη σκεψη ωστε η γυναικα να μας πει ποιο το προβλημα της! να μπορεσουμε και εμεις να της αποδηξουμε το οτι νιαζομαστε για αυτην! οτι το φορουμ ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αλληλοσυμπαραστασης για ακριβως τετοιες καταστασης! αυτη ειναι ακριβος η αποστολη του φορουμ συμφορμητη μου Αλεξανδρε, και εσυ Αλεξανδρε εισαι αξιος εκπροσωπος μας σε αυτον τον αγωνα για μια καλητερη ψυχικη υγεια ολων μας εδω μεσα!

Banned
    ετσι και αλλιως κανενας απο οσους γραφουν εδω δεν ειναι απολυτως καλα αλλα οι αλλοι γιατι δε κραζουν οποιον βρουν μηπως επειδη προσπαθουν?

Banned
    μαλον η θεματοθετρια βαραει νταγκλες αυτην την στιγμη! ας την αφησουμε στην νταγκλα της, να χαλαρωσει της κακομοιρης η ψυχουλα και το κορμακη τη και αυριο εαν ειναι καλητερα κι πιο ξεκαθαρο το μυαλο της απο τις χημειες να μας πει ξεκαθαρα τι εχει παθει. ε ΑΛΕΞ? εσυ τι νομιζεις?

Banned
    μαλον αυτα τα φαρμακα που παιρνει της τσιτωνουν τα νευρα και τη κανουν επιθετικη και αγνωριστη κατι αλλο δε μπορω να σκεφτω...

Banned
    αμα παρατηρησεις δεν μπορει να γραψει ολοκληρομενη προταση!! ποσο μαλον οταν περιεχη δυσκολες λεξεις. Αυτο συνηθως ειναι παρενεργειες απο αντιψυχωτικα , οπως σερικουελ κ.α. τετοια. Οσο για τα νευρα και τις παραισθησεις μπορει να ειναι απο βενζο, η απλα απο ελληψη υπνου! Δυλεξια ειναι αυτο που εχω εγω -ενα απο τα πολλα ειδη της δλδη- ειναι να μην μπορεις να καταγραψεις την ορθωγραφια των λεξεων ενω την εχεις σαν εικονα στο μυαλο σου, και συνηθως σε ευκολες λεξεις!
    Οτι κι να λεω τωρα, το θεμα ειναι η γυναικα εαν εχει οντως ανδρα να της σταθει τωρα που τον εχει μεγαλη αναγκη!! οπως και οι γονεις της, η αδελφια εαν εχει! Εσυ ΑΛΕΞ οπου εχεις μεγαλη εμπειρια κι εξω στη ζωη αλλα ειδικα στο φορουμ ,εχεις πετυχει αρκετες τετοιες φασεις?

Banned
    ξερω και αλλη σαν αυτη που βρισκοταν πολυ κοντα στο σημειο που μεγαλωσα καπιες φορες φαινοταν οτι ηταν κοματια αλλα δεν ανοιγοταν με τιποτα και γι αυτο τσακωνομασταν συνεχως

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast